так вже склалося, що команда цей сезон грала, в основному, з джг аугами, а мені більше цимовський калаш підійов. настріл приблизно одинаковий, тому постараюся об'єктивно розказати/порівняти:
+ руки в мене довгі, калаш зручніший за ауг та подібні
+ надійний, за сезон жодного разу не підвів... настріл за гру іноді підходив до 2000, рідний китайський акум жив. для цікавості спробував відіграти 2 гри підряд - не вийшло %) . без проблем можеш користуватися рідною зарядкою, якщо будеш правильно розряджати акум
+ міцний, падав я зним, і він сам, все ок
по кучності/дальності/надійності стволи приблизно однакові... глюки в сокомандників виникають лише з комплектними ауговськими бункерами, хоча й в калаша один раз зіскочила стопорна пружина - вилікувалося без проблем
- клинить одиночні, перекидаєш на автомат і все ок
- досить довгий і не збалансований ствол, тут ауг виграє
- хоп... як би це сказати... надчутливий. нормально виставити важко, приходиться по мікрону тикати, щоб добитися максимально довгої і рівної траєкторії (хоча хоп я поставив елементовський, мож в цьому і проблема)
не "-", але що мені не дуже подобається:
хочу підняти кучність, буду ставити тонкий стволік... і напевне 110-120 пружини, тому що рідна вже суттєво підсіла... спочатку давав 94-97, зараз (суб'єктивно) на 5-10 меньше
а так (не імхо) вироби джинг гонга і цими виправдовують вкладені гроші на всі сто%
п.с. порада - заглушку на прикладі обов"язково обмотай ізолєнтою, а то є шанс її загубити (на нічній качався під обстрілом - відщьолкнулася і акум майже вилетів... добре що прив"язана була)