Можна буде змоделювати подвиг Матросова
жаль нет смайла рукалицо )))
написано 350 а не 3500 и не 35000 квадратов )))
это примерно как 1 этаж на нефтебазе где играем, только потолки выше немного раза так в 2 )
---------- Сообщение добавлено в 00:47 ---------- Предыдущее сообщение создано в 00:46 ----------
мож тогда все в белом домике на бочках?! а я с пуличем штуромвать буду?! ))) можно 100 против одного.... тока мне время нужно будет на подзарядку аккума )) тока из домика не выходить )))
Про вчерашнюю ночную игру, еще в 1893 году Альфонс Алле картину написал "Битва негров в глубокой пещере тёмной ночью"
Ничего не поделаешь, - возразил Чеширский Кот. - Все мы здесь не в своем уме, и ты и я.
- Откуда вы знаете, что я не в своем уме? - спросила Алиса.
- Конечно, не в своем, - ответил Чеширский Кот. - Иначе как бы ты здесь оказалась?
)) я думав це "прямокутник" Малевича..
Уходя гасите всех...
пропоную: Забанити Гренедерів за ПНВ, це ж реальний чіт. Чітери!!!
а зачем оно вам надо?
більше не буде нічних ?
та будуть, але ТССССС, гренадір не повинні знати про це
вони вже левел-ап
а зачем оно вам надо?
Всім привіт..пропоную створити тему "Загублене-знайдене". Незнаю куди її розмістити тож викладаю тут. Так як уже "наболіло".. постійно щось губиться але ніколи не знаходиться((. На відкритті 14.04.2013 загубив уже другий магазин від Beretta m92f з маркіровками TM чорний, грінгаз. З собою не носив, точно кидав в рюкзак де він і стояв в районі стоянки автомобілів, потім переносився на КПП(може тоді й випав). Може хтось знайшов, був би радий отримати свою річ назад(за символічну винагороду). Сподіваюся на вашу чесність..дякую. Думаю ця тема буде потрібна не тільки мені..
Уходя гасите всех...
\будуть і не одна, пропоную в періоди жіркого літа перенести ігри на вечір (ніч )більше не буде нічних ?
Let4ik
Та нее.... все было норм видно, даже слишкомПро вчерашнюю ночную игру, еще в 1893 году Альфонс Алле картину написал "Битва негров в глубокой пещере тёмной ночью"
jew
Я тебе і без пнв і фонаря нормально чпокнувпропоную: Забанити Гренедерів за ПНВ, це ж реальний чіт. Чітери!!!
jew
Нам Шміттт все здастьта будуть, але ТССССС, гренадір не повинні знати про це
вони вже левел-ап
Fasolik
Угу перехідні нормально бы було, як тоді з пілотом.будуть і не одна, пропоную в періоди жіркого літа перенести ігри на вечір (ніч )
Фасолік, дякую за першу нічну в сезоні, пограли не багато але файно. Жаль не було змоги встигнути на початок гри. Загалом сценарій, як для нічної, файний - простий і перемішує гравців, а нам тільки цього і треба.
в раю, конечно, климат, зато в аду - общество
а Шмідт тут до чого )
ps
а може б то 1 мая ще зустрітись?
Последний раз редактировалось jew; 29.04.2013 в 13:02.
а зачем оно вам надо?
jew
Нарахунок Шмідтаа Шмідт тут до чого )
ps
а може б то 1 мая ще зустрітись?
А першого травня нас не буде точно.
Знову здрасті. Для самих відданих відвідувачів напишу. Дану тему ні я, ні як вияснилось Драк, не закривали, бо причин немає... Вона була помилково закрита (по незрозумілій мені мотивації) адміністратором форуму. Ми розібрались і відкрили тему. Тому welcome home і веселих свят!
ЮПІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ !!!!!!!!!
Бажаєм здоров'я і довгих років життя найгуманнішому модеру!!!!!!!
УРА ! Таваріщі, рєжим подолано!