Вітаю славного командира капітошок Олексія з народженням донечки !!!
Нехай росте здорова і гарна на радість батькам !
Вітаю славного командира капітошок Олексія з народженням донечки !!!
Нехай росте здорова і гарна на радість батькам !
Щирі вітання від Форестів!!!
Місто Чернівці і всі бійці приєднуються до привітань!!!
Від імені команди Forest kombayneroZ,
щиросердечно вітаю нашу камрадку, товариша по команді, красуню, та просто хорошу людину - Irish
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!
Всього тобі самого-самого!!!
Дуже дякую за привітання команду forestcombayneroz !!!!
Вітаю Вячеслава(Bantik) з днем народження!!! Всього найкращого тобі в житті, нехай твої мрії здісняться, ну і звичайно щоб був щасливий і здоровий!!!
Вітання для : Bantikа, Свіста і Pz з нагоди їхніх днів народжень!!!
Би Ви були здорові, би Вас біда минала, би жаба не тисла, міліція не пиняла, би Ви нічим сі не журили тай добре ся мали, би Ви такі файні були гій би ціцьку ссали!!! Би Вас дощі не мочили, лиш сонечко гріло, та ще й би Вас сотку років "на ліво" кортіло.
Вітаю нашого славного командира Форестів Михайла з Днем Народження!!!!! Бажаю грошей в кожній кишені, здоров'я в кожному органі, гумору в кожній клітині, щастя, удачі та завжди бути на висоті!!!!!!!!!
Вітаю Михайла з Днем Народження!!! Саме головне щоб мав здоровя і щастя а всьо решта буде.
Приєднуюсь до вітань!!!!
Вітаємо. Всього тобі найкращого!!!
Вітаю всіх камрадів-страйкболістів з Днем Захисника Вітчизни!
Вітаємо автора теми з нагоди його Дня народження!!!
Олексій! Моценного тобі здоров"я, нескінченного оптимізму, здійснення усіх мрій та бажань, і всього-всього-всього...
Найщиріші вітання командиру "Бджіл" Андрону (він же - Зайко, він же - Пастух) з Днем народження!
Ідеальної прицільності, відсутності маклаудів на життєвому шляху і милості від Цербера!
Від імені команд "Мертві бджоли і "Батяри" - UXU$$ і Норим.
От і рік пройшов...Сообщение от maky
Вітання для Gor'а з нгоди його чергового Дня народження!!!
Здоров"я, успіхів у житті і всього найкращого!!!
Гіп-гіп УРААААА... Гіп-гіп УРААААА... Гіп-гіп УРААААА!!!
Вітаю нашого славного бійця Андрія Драка з Днем народження!!!!Бажаю здоров'я, фінансової стабільності, удачі і всього, всього найкращого!!!
Приєднуюсь до вітань.... щістя, здоровє, многая літа...
Сьогодні Днюха у нашого славетного командира Дзвіночків.
То ж сеї нагоди дозволю собі налити кільо гратуляцій у доленосний бокал пана Maky, в миру - Юрія Павловича
Най доля не скупиться ті на щедрі подарунки,
А хороба ніколи не заходит до вашої родини.
Миру, спокою, злагоди тобі наш командире
Форести приєднуються до привітань!
Вітаю нашого командира з Днем Народження!!!
Всього тобі самого-самого...