Для підсідаючих в машини до водіїв біля Ашану ( Кінг Кросу) збір на 9.00 не запізнюйтесь. Чекати не будемо ! З водіями про місця і скидання на бензу - індивідуально.
Для підсідаючих в машини до водіїв біля Ашану ( Кінг Кросу) збір на 9.00 не запізнюйтесь. Чекати не будемо ! З водіями про місця і скидання на бензу - індивідуально.
Хотів роздати завдання в конвертах перед початком гри, але вирішив що секретність вкраде у гравців купу часу на вивчення завдань і планування операції. Тому краще це зробити заздалегідь + будемо вважати що сторони мають розгорнуту агентурну мережу і знають плани інших.
Міліція (N-20) , СБУ (K-20) ,Банк (F-21 ,Мерія (H-20)
Поранення :
1. Пораненим вважається любий гравець, уражений в кінцівку шариком або чергою. Або гравець у броні ( каска, бронежилет з пластинами або імітацією пластин) якщо попадання відбулося у захищену бронею ділянку. Попадання у незахищені обличчя, шию, тулуб - ігрова смерть.
2. Поранений не може пересуватися, вести бойові дії, забовязаний кликати на допомогу на протязі 5 хвилин, час гравець має рахувати сам і по закінченню цього терміну, якщо не надали першу допомогу, вибуває з гри.
3. Поранених можна добивати другим пострілом, чергою.
4. Гравець сам , або за допомогою товариша може накласти на уражену ділянку жгут ( якщо це звичайно кінцівка а не шия , наприклад) і збільшити час очікування на медика до 10 хвилин.
5. Бинт накладається на уражену ділянку медиком повністю і гравець продовжує гру.
Після гарячих бойових дій минулого року, в містечку закріпилися «проурядові» сили. Але воно знаходиться у так званій «сірій зоні» - тому, згідно домовленостей, підтримувати порядок мають силовики + СБУ , набрані з місцевих. Нажаль, керівники місцевих вирішили не чекати налагодження миру, а стати багатими тут і вже. Тому , використовуючи своє становище, вони почали наживатися на місцях і вивозити награбоване за кордон. Все це - на фоні крихкого «миру». І тут починається віджимання сірої зони обома сторономт конфлікту.
_______________________________________________________________________________________________
Угрупування «Нова країна»: Точка старту ( мертвяк) квадрат N13,
Роблять диверсії. Підірвати будівлю – встановити всередині бомбу, з таймером 20 хв. Підрив дає бали: Міліція + 30 балів, Мерія + 50 балів, СБУ + 60 балів, Банк + 70 балів. Диверсії можна повторювати але не в одній і тій самій будівлі 2 рази підряд.
Перехоплення цінностей СБУ під час їх розкрадання або втечі, за кордон заходити не можна – віддає бали стороні сепаратистів.
Розклад виходу з мертвяка : групами кожні 20 хвилин.
_______________________________________________________________________________________________
Сили СБ : На момент старту, знаходяться рівномірно по містечку, охороняють всі будівлі. Їхнє завдання – під шумок бойових дій , якможна більше евакуювати цінностей – за кордон , в точку 0-27.
· Доставити з будинку СБУ у приміщення міліції ноутбук із дешифруючим програмним забезпеченням , взламати і переписати базу даних працівників міліції та агентури. Після цього доставити ноутбук назад в СБ. за доставлений архів в СБ – 20 балів. Якщо гравця з ноутбуком вбивають до того як він занесе архів з міліції в СБ і він не може передати його гравцям своєї сторони - він відправляється в свій мертвяк і виходить по розкладу з ноутбуком). Після зчитування архіву і занесення його в СБ ноутбук має знаходитись на видному місці і не виноситись аж до часу виходу конвою за кордон.
· Вскрити сейф у банку, пернести грошей скільки вдасться до будинку СБ. Переносити можна тільки у спеціальному інкасаторському контейнері, по 1 мішку за раз. 1 мішок занесений в СБ + 10 балів.
· Утримувати будинок мерії протягом години + 20 балів.
· Після години бойових дій, сформувати конвой для прориву за кордон у дружню державу. Гроші можна виносити по 1 мішку в руках. Архів разом з ноутбуком несе теж 1 людина. Доставити цінності до закінчення 2 години гри у точку 0-27. ! мішок + 10 балів. Ноутбук + 30 балів.
Розклад виходу з мертвяка : групами кожні 30 хвилин.
Оживлення – в середині приміщення СБ , виділити окрему кімнату і позначити прапором з червоним крестом, якщо ноутбук з архівом не захопить одна із інших сторін, (ноутбук має знаходитись в приміщенні СБ на момент захоплення) в такому випадку СБУ шники, як сторона, припиняють свою міссію і стартують з мертвяка сепаратистів через 2 години після старту. До тих пір – вдпочивають.
Якщо певна кількість цінностей накопичена і доставлена ц точку за кордоном вчасно. СБУ шники – приєднуються до сепаратистів, але грають як союзники, зароблені ними бали залишаються, зароблені разом бали після обєднання діляться між союзниками пропорційно.
Урядові сили: Точка старту ( мертвяк) квадрат В-24
Захоплюють території, будівлі. Міліція + 80 балів, Мерія + 50 балів, СБУ + 70 балів, Банк + 10 балів
Якщо на кінець гри утримують більше половини будівель + 100 балів.
Перехоплення цінностей СБУ під час їх розкрадання або втечі, за кордон – віддає бали стороні урядових військ.
Захопленим вважається будинок , над яким висить прапор сторони на кінець міссії.
Розклад виходу з мертвяка : групами кожні 15 хвилин.
- Необхідно з собою мати бінти та жгути для надання першої допомоги, за один раз використовується весь бинт.
- Надавати допомогу будуть спеціально призначені медики.
- Попадання в зброю виводить її з ладу. Можна поремонтувати на місці - повністю відєднати і витягнути аккумулятор і магазин.
- Дахи будинків – неігрові.
Последний раз редактировалось Alex(SAS); 25.03.2016 в 20:23.
А ось і відео:
- Сэр, мы окружены!
- Прекрасно! Теперь мы можем атаковать в любом направлении!
Попросился я подсесть в авто на игру... и возникли вопросы.. а как будут добираться те кто приедет до Ашана а там не окажеться свободных мест???
Товарищи водители, отпишитесь те у кого будут места в авто и количество свободных мест, а так же те кому неначем добраться в Бродки.
Возможно можно будет организовать бус на 7-9 мест привезет и потом заберет вас от туда. Цена предварительно 400грн. Договориться можно завтра с водителем. Немного дороже будет чем по авто рассадить всех, потому отписываемся...
Сразу отпишуть:
нужны места 5-6, мне и сокомандникам.
Последний раз редактировалось SergLviv; 25.03.2016 в 21:05.
я про це писав, кто без транспорту - кооперуйтеся, або наймайте ..або просіть щоб ктось робив дві ходки.
Ще нагадаю , було вище :
Перед ( або після) гри будемо збирати групу і транспорт для поїздки на гру у Фанківську 3 квітня. Якщо будуть бажаючі їхати з нами - то гроші здати необхідно в неділю, для бронювання місць. Скільки ? Ще не знаю! Беріть с запасом, на місці визначимося.
P.S. Ну і нарешті останнє питання , тюнінг. У Львові на іграх стоїть обмеженння 130 мс. Але у тому ж Франківську на грі за правилами ФСУ є доповнення - обмеження 145 мс. І ми будемо там , мяко кажучи - не самі круті. Тому пропоную на шикуванні в Бродках обговорити і проголосувати і у нас прийняти збільшення вихлопу на штурмових. Хочаби для лісу. Ну і встигнути прокачати приводи за тиждень.
Последний раз редактировалось Alex(SAS); 25.03.2016 в 21:18.
Сразу отпишуть:
нужны места 5-6, мне и сокомандникам.
3х можу взяти.
1) +1.
Також можу взяти 2-ох.
Проти встановлення і прийнятя доповнень. Їздив туди і не раз. В одиниць в них тюн 145, в основному 130-140. В мене наприклад 133, і грав з ними на рівних. Ну залетить їхній шар на 3-5 метрів далі-і що? Зараз ліс зеленю вкриється, відстані будуть в пару метрів- вот і побачиш всі прелесті 145 тюна. А на приміщення ще один ствол купувати? Ну я проти.
Последний раз редактировалось efemchuk; 25.03.2016 в 23:37.
AMERICA*s NAVY: a global force for good
Ну тим не меньше - переважна більшість країни грає з такими доповненнями і через них нікто не відмовляється їхати на ігри у сусідні області. Варіант - застосувати до власників тюнінгу ті самі обмеження, що і до кулеметників : "вторічка", гранична відстань застосування зброї. То не я сам придумав, то до мене не в перший раз вже звертаються гравці з питанням : "а чому у них є а у нас ні?". Ну і + на грі прохронимо наших вояк , мені здається що у певної кількості такі тюнінг присутній і без дозволів.
І звичайно - ця тема на форумі про гру у Бродках, а оголошеня про 145 було для надання часу зібратися з думками. Обговоримо і проголосуємо в неділю на грі, вживу.
Последний раз редактировалось Alex(SAS); 26.03.2016 в 06:43.
Будет +2 места.
(и к слову, вот не хватает мест "Звытяжному легиону", а их 10 + , и вот как тут планировать игры дальше чем в Рясне, в тех же Бродках, когда на сайте не регистртруються, вот я знаю , что будет ещё людей 20 + , ну слава богу вроде с машинами)
Водители, отписывайтесь ещё !
Так, 140 це круто, але на мою думку для лінивих людей. Бажання засипати противника з далеких відстаней було у всіх або у багатьох. Тому дехто з них прийняв рішення йти в снайпери і досягли в цьому успіху, інші так і далі думають протюнитись, але ви не забувайте, що ви не один такий і навіть при 145 тюні який буде у ВСІХ ви будете знову на рівні з іншими і що? 165? Але при 145 у вас вже буде КУЧА обмежень. На гру Алекс, Дух, Стоматолог, Ворон приїздять з дітьми, я впевнений, що травм зросте в РАЗИ, а на Франківськ чи Тернопіль ми виїздимо ОДИН раз на ТРИ роки. В мене ПТВ, тому на Франківськ я їду з 144им тюном. Тому думайте, а не мрійде про победунство. Маневри, маневри і ще раз маневри.
---------- Сообщение добавлено в 11:11 ---------- Предыдущее сообщение создано в 10:57 ----------
Ще одне авто з"явилось, буде Гав, на Ашані о 8. 45, ТРИ місця є точно.
Звитяжний Легіон 10 , не реєструвалися бо не знали скільки людей буде
Я так поняв, що транспорту буде достатньо. Гайдамаки їдуть на своїх авто з різних районів, 5 машин має бути.
Спамлю , но в 3 раз : не забываем переводить время на час вперёд. И всем хорошо выспаться !
Всім дякую за гру. Було багато динаміки та приємних несподіванок.
Дякую за гру. Було цікаво.
Всем спасибо, всех было много , молодцы !!!
Весь альбом ( снимал не я )http://sas.io.ua/album783022_0