А вам зачем ?
По словам бывшего начальника штаба СВ США генерала К.Абрамса, полк рейнджеров - это "элитарный, наиболее профессионально подготовленный пехотный полк в мире. Он может провести любую военную операцию лучше, чем кто-либо другой. Чтобы ни делали рейнджеры, они делают это лучше всех!".
Rangers lead the way!
Ребята-рейнджеры, всем привет. Подскажите пожалуйста по периоду на 09-11 использовались ли рюкзаки и какие, ато как-то не нашел в теме искаемого..
Чесно кажучи перечитував якось місяць назад тему повністью і інфи по рюкзаках кроми як "Еліс лардж" не знайшов. По фото видно що не юзають взагалі рюкзаки тактичні, або я сліпуватий і трохи дається взнаки незнання моделей рюкзаків. Я так зрозумів що тема рюкзаків це індивідуальність, так як і вибір захисних окулярів?
Скажімо так, тактичний рюкзак в пісчаному (типу койот) окрасі буде сильно псувати антуражність? На моделювання не претендую, ще далеко дуже, але цікавить дане питання дуже.
Так а смысл тогда заморачиватся вопросом ? Если есть желание в перспективе начинать моделировать то лучше уже покупать КашерныЕ вещи уже сейчас. Дешевле просто выйдет и не придется распродавать старые![]()
По словам бывшего начальника штаба СВ США генерала К.Абрамса, полк рейнджеров - это "элитарный, наиболее профессионально подготовленный пехотный полк в мире. Он может провести любую военную операцию лучше, чем кто-либо другой. Чтобы ни делали рейнджеры, они делают это лучше всех!".
Rangers lead the way!
Я новичок і мягко кажучи ще навіть власного привода ще не маю. Моделювати рейнджерів це зараз треба витягнути з кишені 8-10к грн. на уніформу, мбав, мітч, взуття. Я ладен покемоном побігати перший час, маю простий загальновійськовий мультикам. Рюкзак полюбому хочеться купити, навіть для вилазок в ліс і по роботі мені треба, і так як тема рейнджерів мені найближче цікава то хочеться хочаб приблизко мати речі, які хочаб здалеку будуть нагадувати снарягу полка. Знаю що по дурному трохи, але як є)
Починаю збирати гроші на кошерні речі уже від зараз, але з ситуацією в країні і нашими зарплатами напевно не скоро розкошелюсь на мінімальний кіт..
Читав ще про MAP (Modular Assault Pack), але він чіпляється ззаді на мбав. Підскажіть ще щось на тему рюкзаків в дусі рейнджерів
Якщо вам потрібен рюкзак і по темі моделювання рейнджерів і для носіння самостійно, то MAP дійсно не дуже підходить. Він розрахований саме на чіпляння на MOLLE ззаду на бронік, але на репліках є чисто символічні шлейки. Тобто носити його самостійно можна, але це не дуже зручно. Раджу подивитися в сторону рюкзаків CamelBak, наприклад їх модель HAWG і засвітилася в рейнджерів і крім того є зручною для міста чи невеликих прогулянок.
Последний раз редактировалось Орест; 22.01.2015 в 17:59.
God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.
Дякую Орест, ви правильно зрозуміли. А ще допоможіть будь ласка ідентифікувати рюкзаки з фото 1 та 2.
Ще таке питання, МБАВ десь попадається в українських магазинах чи його можна тільки із-за кородону замовити? Чи є доречі якісь складнощі чи тонкощі в купівлі саме в закордонних магазинах? Може хтось із рейнджерів має б\у лишній?)
Xenom продає MBAV в хакі та РГ від Пантака, я запитував недавно, завозить постійно.
Ось ще посилання на мбави, які я знайшов на українських сайтах: Flye MBAV, Shark Mbav, Pantac Mbav, Flyee mbav.
Можливо питання піднімалось не раз, але який мбав краще по якості, флай, чи пантак, та чи суттєва різниця між ними?
На период моделирования 13-14 год, проходят ли подсумуи рг, мич2000
Добрый день! Интересует моделирование рейнджеров! Если не сложно буду рад любой информации по теме!
И еще, скажите, я же не ошибаюсь, что Рейнджеры использовали 3-color desert? Если да, то в какой период, операции? Спасибо!
и вообще не могу найти песочные береты! Если кто знает, подскажите!
не судите строго за вопросы, я и в страйке не очень долго!
і вам доброго дня.
інформації в цій темі більш, ніж достатньо для того, щоб уявити, як має виглядати рейнджер, що в свою чергу дає можливість прикинути хоч якийсь кіт-лист (розписку спорядження і т.п.)
по-перше, визначте період
по-друге, напишіть той самий мінімальний кіт-лист. за вас це ніхто робити не хоче і не буде.
по-третє, кіт-листів і різних фото в просторах інтернету купа, так не всі достовірні і не всі розписки правильні, але повторюся, ніхто за вас кіт-лист не складе. пишіть самі, викладайте сюди і просіть допомогти розібратися в тих нюансах, які вам не зрозумілі.
по-четверте, обдумайте фінансову складову, чи вистарчить вам грошей для правильного моделювання.
з повагою ваш Пафосний Беретко![]()
- Парни в пижамах остановили два полка?
- Парни в пижамах и во Вэтнаме не растерялись. Пижаму нужно уважать. (с)
"Если мы хотим пользоваться миром, приходится сражаться" - Цицерон. (с)
фотографії рейнджерів посортовані за різними періодами. Триколор був десь до 2005 року, потім ACU UCP до 2009 і зараз мультикам - АС та Gen3. Ось приклад годного кіта на 2008-2009, сам по ньому орієнтуюсь). Тут описано на 12-13 роки. Користуйтесь пошуком в ці темі, тут досить багато чого написано, для початку з головою хватить.
Последний раз редактировалось Semenovich; 14.05.2015 в 14:52.
Спасибо огромное! В двух ответах нашел больше информации, чем за неделю поисков в интернете!
осталась одна просьба, если кто знает где купить берет песочного цвета, поделитесь инфой!
Спасибо!!!
нужен образец Norotos 1-hole mount для изготовления формы и отливки реплики... рассмотрю все варианты
Подскажите, пожауйста, где можно приобрести реплику крепления Norotos под один болт? Там где находил - нет в наличии... ну а оригинал на ebay стоит уж очень дорого![]()