+ Ответить в теме
Страница 24 из 70 ПерваяПервая ... 14192021222324252627282934 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 461 по 480 из 1381

Тема: Кнайпа (для флуду)

Новобранец Аватар для Fang
    Команда
    Hazardous Team

Re: Кнайпа (для флуду)

Цитата Сообщение от XpYcT Посмотреть сообщение
    Вся справа в тому що бункер не хоче грати проти іншого бункера.
    Тому Сфінкси не хочуть оказатися в пісочниці суто з лікантропами і оплотом з гурхами.
    Їм таке не вигідно томущо відповідь на засипання шарами буде таке саме засипання шарами.

Я как замком и представитель команды Ликантропы очень удивлён что нас приписали к песочнице. В нашей команде все члены пользуются механами, причём у каждого штурмовика их 9 шт, вместимостью от 60 до 80 шаров (Китай радует), у нас есть броники и каски и Да мы сами выбираем где играть. А игра механа против механы т тд. детский плач, 2 года играю с механами пока бункероносцы не доставляли проблем (2/3 "фрагов" это очереди из 3-5 шаров). Я думал что в страйкбол у нас играют взрослые дядьки, а по форуму так дети малые...

Так справді, неправильно зрозумів ситуацію в неділю, мені здалося що три команди принципово проти заряджання бункерів обмеженою кількістю шарів. і що вони таким чином проти насаджування механ.
    Просто ситуація була неоднозначна тому склалося таке враження, але якщо механи не є каменем "спотикання" то це супер! значить ніякого розколу і не існує.
    Не хотів нікого образити.

Оператор Аватар для Kocc
    Команда
    ZUBR
    Записей в дневнике
    15

Цитата Сообщение от andynagorny Посмотреть сообщение
    Если смотреть на фотку по пять минут в день
    Карієс лікуєте? bo ya tilko karmy

Вечный нач.штаба Аватар для BarmaLINI
    Команда
    "Angry Beavers" (FSK 200 / LLPiKp 270)

Цитата Сообщение от Fang Посмотреть сообщение
    Так справді, неправильно зрозумів ситуацію в неділю, мені здалося що три команди принципово проти заряджання бункерів обмеженою кількістю шарів. і що вони таким чином проти насаджування механ.
    Просто ситуація була неоднозначна тому склалося таке враження, але якщо механи не є каменем "спотикання" то це супер! значить ніякого розколу і не існує.
    Не хотів нікого образити.
    как раз удивило - если вы апологеты http://airsoft.ua/showthread.php?t=22964
    то непонятно почему у вас пока что количество бункеров такое
    остальные давно уже с этим справились и потому не поняли этого призыва и темы просто не поняли
    потому желательно все узнать до того как писать на форум, а не додумывать
    Prosit!

D.E.A Special Agent Аватар для Tanatos
    Команда
    Recon Raccoons (DEA FAST BRAVO Team)
    Записей в дневнике
    1

Цитата Сообщение от saba Посмотреть сообщение
    Бро, на недельке собираюсь на вечернюю!
    Знаешь, сидишь, успокаиваешь свои нервы -_- Тишина, пение птиц... Ляпооотааа=))

Senior Chief Аватар для efemchuk
    Команда
    Team Trident

Re: Ігри\Тренування в Рясне

Вмене закралась така підозра, що не всі притримуються правил заряджання магазинів. Пропоную по середині гри оргам підходити і перевіряти виборочно механи гравців.

ти маєш на увазі замість 60 , всі 100 заряджали ?
    Цитата Сообщение от efemchuk Посмотреть сообщение
    Вмене закралась така підозра, що не всі притримуються правил заряджання магазинів. Пропоную по середині гри оргам підходити і перевіряти виборочно механи гравців.

Команда
    Team Trident

Сам так, а в тебе такого відчуття не було? Наприклад я. коли перестрілювався з 5.56 таке відчуття виникло. я короткими чергами стріляа і встиг перезярядити 2 рари. і в мене 100% не більше 70 шарів було, а вот противник зі страшною швидкострільністю, не перезаряджався взагалі. Миж прагнемо до реалізму?, а не до -хто кого намахає?

Можно поконкретнее: где и с кем перестреливался ?

У меня в механах даже 70 шаров не было, ~60-65 ))
    + перед стартом я всем нашим напомнил, что заряжаемся 2х1
    Последний раз редактировалось Slam; 10.07.2013 в 09:31.

Команда
    Team Trident

Майже перед самим кінцем гри, в цеху, біля коліс. Коли ми з Нагорним йшли понад стіною. Боєць якого я застрілив,-він ще під час перестрілки набивав механу лодером, я йому в праву руку попав. Це з 5.56?

Специально обзвонил всех кто был из наших на этой игре. Вышеописанной ситуации не с кем небыло!
    Интересно то, что меня сняли подобным образом, но где-то минут за 40 до последнего штурма ангара. Была перестрелка с американцами в ангаре (но не возле колёс). В итоге меня снял боец, который долго прятался за столбом. Снял в правую руку, когда я дозаряжался лоадером )))). Но я успел 2-их снять и вывалить 4 механы...

Команда
    Team Trident

"Была перестрелка с американцами в ангаре " Походу то я і був. Я був в керасі -шоломі і бритівській формі,. так перестрілка була саме між колонами. Потім я заліг за велике колесо і мене 2 бійці з 5.56 винесли. Якщо 4 механи вивалив,-то сорі. Просто зісторони казалось що там бункер!

ми жадібні американці ми захопимо все . а як не захопимо то навяжимо вам свої свіжонапечатані долляри .
    Цитата Сообщение от Alex(SAS) Посмотреть сообщение
    14.07.2013 Игра на захват ресурсов.

Стороны 3 и больше, от количества участников.
    Тайников с ресурсами будет 4. Различная комбинация захваченных артефактов в тайниках будет приносить различные очки стороне.
    Детали по игре и деление на стороны на построении.

сбор в 10.00
    старт в 10.30

---------- Сообщение добавлено в 15:02 ---------- Предыдущее сообщение создано в 15:00 ----------

у мене виникало інше відчуття , коли я з великої відстані стріляю по людині котра стоїтьв повний ріст , висажую 2 механи а він навіть не пробує сховатись . ПРивід на таку відстано дострелює
    Майже перед самим кінцем гри, в цеху, біля коліс. Коли ми з Нагорним йшли понад стіною. Боєць якого я застрілив,-він ще під час перестрілки набивав механу лодером, я йому в праву руку попав. Це з 5.56?

зісторони казалось що там бункер!
    Цитата Сообщение от American Boy Посмотреть сообщение

у мене виникало інше відчуття , коли я з великої відстані стріляю по людині котра стоїтьв повний ріст , висажую 2 механи а він навіть не пробує сховатись . ПРивід на таку відстано дострелює
    Хлопці, коли здається - хрестіться =)))
    а то самі якісь підозри)))

"Была перестрелка с американцами в ангаре " Походу то я і був. Я був в керасі -шоломі і бритівській формі,. так перестрілка була саме між колонами. Потім я заліг за велике колесо і мене 2 бійці з 5.56 винесли. Якщо 4 механи вивалив,-то сорі. Просто зісторони казалось що там бункер!
    я також був свідком даного інцеденту, але ти не помітив що в тебе стріляли з 3 стволів, і бункерів в нас небуло не перший день в страйку, шоб такою фігнею займатись, я сам на тебе дві мехати поклав, але так похоже і не попав, хоча мені здавалось що мав би. І предяви треба після гри в день гри давати, щоб по свіжим слідам все вияснити, а не згодом через кілька днів, не кожен згадає що там було, а штамп шо мол такі грають не по правилам клеїти найлегше
    Последний раз редактировалось DokN; 10.07.2013 в 19:55.

а мы злые террористы мы вам устроим перл харбол
    Цитата Сообщение от American Boy Посмотреть сообщение
    ми жадібні американці ми захопимо все . а як не захопимо то навяжимо вам свої свіжонапечатані долляри .

---------- Сообщение добавлено в 15:02 ---------- Предыдущее сообщение создано в 15:00 ----------

скирату

Команда
    Team Trident

І предяви треба після гри в день гри давати, щоб по свіжим слідам все вияснити, а не згодом через кілька днів, не кожен згадає що там було, а штамп шо мол такі грають не по правилам клеїти найлегше[/QUOTE]

Мені здається це не клеймо, а конкретна пропозиція-перевіряти механи під час гри. Просто нема шикування після гри, де це все можна висказувати. А так без проблем.

Хлопці, коли здається - хрестіться =)))
    а то самі якісь підозри))) Я атеїст,-прийди і навчи христитись. І взашалі-ти яким боком в тій ситуації?

Оператор
    Команда
    внеком

а это.... ребят, а у вас лоудеров равное колличество с механами и заряжен каждый на 60 шаров или стандартные 100 шаровые забитые до предела, чтоб АНТУРАЖНО И РЕАЛИСТИЧНО не гремели... и вы под огнём сидите и заряжаете механы как... высчитывая кол-во щелчков ? если да, то научите... ато как-то не выходит по 60 шаров загнать хотя бы в 2 магазина, на глаз, под обстрелом стволов. Почему-то у меня такое ощущение, что у 80% игроков заряд выше 60 шаров в механе. Достаточно поглядеть как перед игрой заряжаются. Не видел лиц полных уныния сидящих, отсчитывающих и отсыпающих по 60 шаров в зарядник) Вы хоть из зарядки то проблем уже не делайте.

2nd LT with a compass Аватар для Орест
    Команда
    Task Force 145 (US Army Rangers)
    Записей в дневнике
    4

Цитата Сообщение от L_u_p_u_s Посмотреть сообщение
    а это.... ребят, а у вас лоудеров равное колличество с механами и заряжен каждый на 60 шаров или стандартные 100 шаровые забитые до предела, чтоб АНТУРАЖНО И РЕАЛИСТИЧНО не гремели... и вы под огнём сидите и заряжаете механы как... высчитывая кол-во щелчков ? если да, то научите... ато как-то не выходит по 60 шаров загнать хотя бы в 2 магазина, на глаз, под обстрелом стволов. Почему-то у меня такое ощущение, что у 80% игроков заряд выше 60 шаров в механе. Достаточно поглядеть как перед игрой заряжаются. Не видел лиц полных уныния сидящих, отсчитывающих и отсыпающих по 60 шаров в зарядник) Вы хоть из зарядки то проблем уже не делайте.
    Я хоч і рейнджер з 2ма IQ, але рішення якось само напрошується: в той лоадер який "на 100 шарів" насправді влазить 120. Тому порядок дій такий:

- Засипаєш його повністю.
    - Половину лоадера заряджаєш в одну механу, іншу половину в другу.
    - На мертвяку коли дозаряджаєшся: якщо в якійсь механі залишилися кульки і ти не знаєш скільки їх там, то їх в пачку до інших і заряжаєш цю механу по новій.

Все. Просто як і все геніальне.
    Последний раз редактировалось Орест; 10.07.2013 в 20:49.
    God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.

Команда
    Team Trident

Та тут навіть справа не в тому, щоб дотримуватись 100% 1 до 2-ох, а як люи до цього нововедення відносяться. Одна людина для покращення гри вводить ці правила, хтось старається їх дотримуватись +/- 5-10 шарів, а декому просто насрати на них лиш би поговорити, тіпа "хреститись" і тд.і тп. Мені ці правила підходять і я туди їду. З моєї сторони пропозиція про перевірку під час гри касається не тільки окремих гравців, а і мене також. Особисто перед грою приблизно в лодер по мітки засипаю шари, а де хто пакує 120 по завязку. Чомусь людина яка прагне чогось-знайде спосіб, а яка прагне відмазки-знайде причину. Ось приклад вирішення-- Засипаєш його повністю.
    - Половину лоадера заряджаєш в одну механу, іншу половину в другу.
    Последний раз редактировалось efemchuk; 10.07.2013 в 20:55.

нововведення цікаве, як альтернатива існуючого, тому перед стартом огранізаторам, потрібно вибірково перевірити на вшивість одного двох бійців, і непотрібно перед строєм рахукати шари, достатно вдома поміряти у пластиковому стаканчикі і позначити маркером приблизно допустимі межі 60+-10, як покарання бійцю або бан на один день гри, або перша година гри з 1\3 механи і все. Та перед грою попередити усіх про те що будуть перевіряти, щоб уникнути неприємних казусів. Незабуваєм страйкбол гра друзів, так будьмо же ними
    Последний раз редактировалось DokN; 10.07.2013 в 21:23.

+ Ответить в теме
Страница 24 из 70 ПерваяПервая ... 14192021222324252627282934 ... ПоследняяПоследняя
розробка та технічна підтримка сайтів, інтернет-реклама