Майстра в якій галузі?
Майстра в якій галузі?
Regards,
vag
"Развєлі тут талібан і троллєпостінг..."(c)Че
З ремонту та обслуговування приводів
А можна будь-ласка його контактні данні? ( силочку на форумі,соціальних мережах, номер телефону і т.д.)
Подтверждаю![]()
Regards,
vag
подтверждаю.
Зі СВЯТИМ РІЗДВОМ, Полтаво !!! У нас, доки що, тихо !!! Ждемо !!!
Marines never die! They just go to Hell and regroup...
Ferrum, поиском по форуму. И пиши ему в личку.
Regards,
vag
дякую,за допомогу![]()
Всех....всех....С НОВЫМ ГОДОМ!!!!! Ура!!! Ура!!!! Ура!!!!))))
Є тільки один спосіб уникнути критики: нічого не робіть, нічого не говоріть і будьте ніким.
Аристотель
Зимний рейд это:
-- ходить?
-- пить?
-- играть?
Доброго дня всим.
Хотів змовчати, але ...
Шановний rabotnikmesyaca. Ваша бурхлива активність (доки що форумна, я так розумію), в принципі, доволі похвальна. Але є одне "но". Ви зовсім неправильно вибрали один із "краєугольних" каменів, на яких стоїть ваша риторика. Прийти в наше товариство і з порогу заявити - "Всі, хто за бабки (ремонтує) - кАзли, я один - Д'артаньян" трохи, як мені здається, необачно. Це перше.
Друге - маєте "ШИКАРНУ", в вашому розумінні, ідею - напишіть (якщо немає з ким попередньо обговорити), озвучте її - і чекайте на клієнтів. А от займатися агресивним розгоном своїх "тем" тут зовсім не потрібно - народ у нас з характером, на тиск реагує відповідно.
І поки що останнє. Навчіться, шановний rabotnikmesyaca, правильно користуватися кнопкою "CapsLock". Не знаю як інших користувачів форуму, а особисто мене чотири підряд "СуперМегаУльтраВажливих" теми з заголовками з "ОТАКЕННИМИ" буковками трохи ... не знаю, визивають легкий дискомфорт, чи що)))
З повагою, Гром.
Marines never die! They just go to Hell and regroup...
Пить можно......чай!!!! Ибо пройти 15 км по снегу в "пьяном" состояние тяжко!!!))))
Є тільки один спосіб уникнути критики: нічого не робіть, нічого не говоріть і будьте ніким.
Аристотель
Навзаєм, Жека! Бажаю, щоб ви не дочекались! А вони щоб дочекались.![]()
Regards,
vag
Видали кто пишет? Сам феррум ... так-то )))
ГР0М Вітаю!
Думаю соберёт поскольку проект культовый
Во имя белого шара...@@@#@@@
Та з рiздвом Христовим! Приэднаюсь до Вага в побажаннях
Эй, братья нам ли горевать?
Ноги в руки брать и вражину гнать!