я конечно не коммунист, но попрошу как то поспокойнее с репликами....Сообщение от Viking
я конечно не коммунист, но попрошу как то поспокойнее с репликами....Сообщение от Viking
Войну ведут глупые и расчетливые клоуны, которые после всего этого забудут весь этот цирк.
Ну не всем же быть плохими(русскими) комунистами!!! Которых американцы всегда побеждают.....
Так, комуністи, капіталісти і решта політично неспокійних громадян...
Обмінялись люб'язностями й годі.
Viking ще раз побачу подібні закиди, будеш представлений до урочистого попередження.
Перед всіма вибачаюся!
і політичні погляди тут ні до чого. в мене є своя думка я її висловив. якщо когось це зачепило ще раз вибачаюся.
+ уточню я мав на увазі не всіх хто воював на стороні СРСР, а саме окремих комуняків.
П.С. мій дядько до речі воював в Афгані проти моджахедів не за власним бажанням а через комуняків і зараз навіть подяки за це не має.
ось так дорогенькі.
- Парни в пижамах остановили два полка?
- Парни в пижамах и во Вэтнаме не растерялись. Пижаму нужно уважать. (с)
"Если мы хотим пользоваться миром, приходится сражаться" - Цицерон. (с)
"комуняки"Сообщение от Viking
1 мой отец когда служил был комунистом, все тогда были ..
2 Афганистан занимает первое место по опиумному маку в мире
3 любим Америку ? талибы пришли к власти, производство опиума упало в 4 раза, сейчас производство на том же уровне (опиум идет не только наркомафии, а еще и медицине во всем мире)
4 допиши сам, почему там бьли , например англичане в начале века, дальше своим критически думающим додумай остальное
Prosit!
А давайте уроки історії і аналітики плавно перейдуть в приват...
Інакше всі пости на тему великих роздумів "хто, кому, що, куди і чому" будуть знищуватись без попередження.
Цитату згадано для тих, хто забув, чому ми сюди приходимо...Сообщение от Tair
На цих вихідних був в Радіку і оглянув 2 місцини майбутніх баталій афганської війни 1979-89 рр. (на страйкбольний манер).
Отже, є таке село Дружба, що за 17км від Радивилова. В цьому селі неймовірно шикарний полігон гористої місцевості! Ш.Т.У.Г. навіть провів там тренування (вечір-ніч) і просто був в захваті від території, і відлуння від вибухів і пострілів! Гори зовсім по іншому ставлять сприйняття звуку ніж будь що ще.
Територія майбутнього полігону буде десь 3,5 на 3 кілометри. Там є: впадини, висотки, круті склони, похилі склони, кущі, поодинокі дерева, по краях полігону ліси, є участок з високою травою (в 1 м. висотою), є "лідируючи" висоти на яких так і хочеться поставити блок-пост який би контролював усю територію та багато іншого. Одним словом казка!!!
З мінусів- 1) близько до села, 2)погана дорога до полігону з Радивилова.
Если вы не можете предотвратить какое-либо событие - возглавьте его!
ну те що село близько то не страшно якщо є дозвіл на проведення гри від влади і т.п. то думаю все буде дуже навіть ОК
- Парни в пижамах остановили два полка?
- Парни в пижамах и во Вэтнаме не растерялись. Пижаму нужно уважать. (с)
"Если мы хотим пользоваться миром, приходится сражаться" - Цицерон. (с)
Руслан, а это действующее село - в плане что там живут люди и рядом просто горы, где можно побегать или это заброшенное село, в которое можно спуститься с гор, как в кишлак и т.д.Сообщение от Tair
Вопрос - только горы или урбан тоже присутствует?
- Вы что, хотите жить вечно?
Село саме що не є діюче.
Як вже сказав Сакуп село діюче! Тому і можливих некомбатантів теж вистачатиме, але є варіанти вирішення цього
Кішлак буде! І напевніше за все він буде навіть не один.
На цьому тижні викладу інформацію по грі. Лише буде із своїми бійцями орг-комітетчіками узгоджено дату проведення. Це або кінець вересня, або перші числа жовтня.
Окей, ждем инфы)
- Вы что, хотите жить вечно?
вибачте, що втручаюсь
але сімферопольські хлопці дуже гарно назнімали нашу гру
http://krasnayazvezda.io.ua/album467488
Военнослужащий несет личную ответственность за защиту своей Родины.
ст.1 Устава Внутренней службы Вооруженных сил СССР (Утвержден 30.07.1975)
Хочу Вас расстроить, "зеленых беретов" там практически не было. Инструкторского состава там хватало и без них, а вот ЦРУшники там присутствовали.Сообщение от Viking
Наступив новий рік, доходять до кінця св"ята, всі все досвятковують)))
На цей рік командою Ш.Т.У.Г. планується проведення так би мовити гри "САРХАД 2" (назва може буде інша, а може і залишиться, суть не в тому).
Всі хто був на першій бачили полігон, бачили супротивників і т.д.
Так от, якщо на першу гру ОКСВА було 32-35 чол, а "духів" 19-20 то такого не можна допустити на другу. Самі розумієте, що мала кількість духів не змогла поставити себе в повний ріст (ну це не тільки кількість звісно, але і пофігістичне ставлення деяких до завдань і нерозуміння самої суті такого міроприємства).
Я веду до того, що моджахедам необхідні правовірні соратники! Інакше все знову зведеться до гри "сховайся в горах".
Які є пропозиції по цьому питанню? Оскільки мала кількість негативно позначиться на діях обох сторін, давайте щось придумаємо, або загітуємо "сомнЄваЮщіхсЯ".
Моя перша пропозиція до цього - зменшення духам внеску в порівнянні із ОКСВА.
Последний раз редактировалось -MAK-; 13.01.2012 в 19:59.
Если человек умирает прежде отведённого ему срока,сколько с его уходом теряет мир?
Наверняка больше,чем просто одну жизнь. Ветвь засыхает и более не приносит плодов. Будущего больше нет. Безвозвратно отсекаются тропы,пройти по которым уже нельзя. Кем были бы его потомки? Святыми? Убийцами? Или и тем и другим? Когда человек умирает, вместе с ним исчезают и ответы. И тогда возникает вопрос: разве не нужно спасти всех людей?
ИМХО, уменьшение взносов не выход так как цена и так была гуманная.
Можно пробовать агитировать на мероприятие южные регионы Украины - там есть прекрасный клуб Восток.
Можно подключать НАТО, ИСАФ которые могут побыть на стороне моджахедов.
P.S. очень бы попросил модера подчистить спам про комуняк и бенладена в кедах. И тогда удалить эту строчку.
Последний раз редактировалось Sennik; 13.01.2012 в 21:06.
НАТО і ІСАФ це якщо зробити проект по сучасному Афгану, то тоді так. Але це все рівно питання духів не вирішує, оскільки всі заполонять військові контингенти Західних країн. А хто закупився на ОКСВА буде думати чи йому потрібно ще пірухан із шальварами і пуштункою.
Відносно Півдня України то це дійсно був би дієвий варіант, якби не - 1) Ігри в Криму і Одесі по цій же темі, 2) Пряме сполучення із Радивиловом хоча б потягів.
На зах. Укр є спеціалізовані команди які моделюють якихось арабів? Хтось в курсі?
Таир, наверное ты меня не понял.
НАТО и ИСАФ - могут попробовать переодется в моджахедов именно на сответсвующий периуд 79-89. Современность тут непричем.
Насчёт Одессы и юга там есть то, что спрашиваешь - специализированые команды. Вот то, что им добиратся сложно эт да, но тут или на машинах, или до большоего города а оттуда бус на заказ. Бус можно оплатить как раз со взносов.
Да Сеннік, вибач не зрозумів!
Але ж ти знаєш, як наші американці не люблять знімати свої "уніформи" і переодягатись не в "демократів"))))
Треба проводити агітроботу напевно, для того, щоб "духів" було більше. А відносно твого варіанта про доїзд на полігон "південних" то досить слушна порада відносно буса і обл.центра!