Та будь які маски. Просто не має достатньої кількості їх в наявності на гру, а щоб хоч якось зробити антуражність монстрам, то їх було б добре мати в достатній кількості. Ну нічого, ще час є, думаю, цей пробіл ми ліквідуємо.
Та будь які маски. Просто не має достатньої кількості їх в наявності на гру, а щоб хоч якось зробити антуражність монстрам, то їх було б добре мати в достатній кількості. Ну нічого, ще час є, думаю, цей пробіл ми ліквідуємо.
Если вы не можете предотвратить какое-либо событие - возглавьте его!
Велике прохання, в "монстрів" вище грудей не стріляти
є деколи просто заявки "а куда я мав стріляти якщо тільки голова торчить" - для таких нагадую ваша ціль при стрільбі не монстр а надувний шарік діаметром 25-35 см.... розміщений або на кісті руки або ж на нозі
з своєї сторони, від усіх "монстрів" скажу ми постараємось максимально війти в нашу роль (тіпа за Станіславським )
а!є може ще 2 самогубці мазахісти на роль кровопивць і зомбі
"Only God can judge me"
Во-во! Приєднуюсь до Макса і з цим проханням. А то ж буде не серьйозно калічити монстрів заради забави . Як не як їм найближче треба підходити до гравців. Тому дійсно порошу не стріляти заради "забави", як вже зазначив "монстр-макс" ( ) ваша ціль шарік причіплений до монстра!
Стосовно гри: на ній будуть присутні мілціянти з райвідділу, щоб на всяк випадок втихомирювати різноманітних неконтрольваних і пофігістичних некомбатантів. Ну так найкраще буде, бо різне може трапитись. Наша головна ціль, це не допустити на локацію малих "диверсантів", яким те, що вони можуть побачити в неділю, в жодному сні не присниться, тому треба трохи пильнувати. По-іншому нажаль ніяк ...така локація просто.
Доречі локація буде десь 350-400 метрів на 1,5 км (включаючи ліс). І оскільки територія не чагарникова дуже, багато відкритих "пространств"...ну думаю фотки дивились нові - http://oparypsy.hmarka.net/
позволю себе предложить оргам некоторые поправки в реализации игровых условностей.
по монстрам: шарик привязанный к СПИНЕ монстра будет эффективней. если монстр идёт на тебя, то в него стрелять просто БЕССМЫСЛЕННО. таким образом вы отсеите любителей пострелять поприколу в монстров, а такие БУДУТ, уж вы мне поверьте. и говорить они потом будут что целились в пятку, а ветер отклонил шарик в голову, и поди докажи что он неправ, ведь такое действительно МОЖЕТ быть.
а так убить монстра можно будет либо хитростью (например один на себя монстра отвлекает-другой со спины заходит) либо тупо убегать от него, а всех, кто стрелял не со спины-можно смело обвинять в неадеквате.
например у кровососа один шарик за спиной+невидимость, а у снорка два шарика - один за спиной и один на пузе или груди, причём если у него уцелел только один шарик, то он теряет возможность бегать.
монстров будет мало-но зато они будут ДЕЙСТВИТЕЛЬНО вселять страх у одинокого игрока, а на группу монстр сам не попрёт.
по артефактам:
по "джокеру": магнит уже обращал внимание оргов на это, но его кажись не поняли, ибо лиш усугубили проблему.
как разобраться куда попал мой шарик владельцу джокера? рука, нога, голова - это нереализуемая условность ибо базируется ТОЛЬКО на чесности владельца артефакта, а "ДЖОКЕРОВ"(читай маклаудов) как сказал магнит, у нас итак хватает. я предлагаю эту часть исключить, а дабы не уменьшать ценность главного артефакта, расстояние стрельбы можете ещё уменьшить (кто где стоял во время стрельбы - в случае обвинений потом реконструировать МОЖНА)
по викингу: имхо недостаточная ценность артефакта в том, что в мертвяке 10мин быть. предлагаю до 5 минут сделать.
- тоже условность основывающаяся только на чесности... мы у себя отыгрывали сценарии с экономической составляющей, так вот у нас было так: убили тебя-оставь на этом месте ОДНУ КУПЮРУ и бейджик, а без денег не имееш права выходить на поле (естесственно стартовый капитал ВСЕМ выдавался) может вы хотя-б частично примете это на вооружение. ибо сомневаюсь, что все будут светить ВЕСЬ свой хабар... что-то выложут, а психа например или половину денег унесут в кармане в мертвяк... да и какой мне интерес будет стрелять в чесного бойца, который "пустой" из мертвяка вышел? а если меня например убьют я скажу что только из мертвяка и потому пустой я, то что с такими делать тогда? я конечно понимаю, что весь СТРАЙКБОЛ основан на чесности, но тут ведь не только в чесности дело, в СТАЛКЕРЕ у каждого должен быть экономический интерес убить кого-то...5.Після смерті гравця, він залишає на місці смерті усі гроші, артефакти (окрім «Вікінга»), а також свій «бейджик»! І з БІЛОЮ пов’язкою іде в мертв’як.
Життя-це не тiльки буднi...
... а можна попросити... хоть одного реального медика на поле битви?
-а то хз...може монстри когось налякають... .. сердешко заболить раптово від переживання.... ну конешно всяке може бути... звичайно шо ДАЙ БОЖЕ шоб такого небуло!
але все-таки.. ...
Before God we are all equally wise – and equally foolish....
/Albert Einstein/
Ну, що я тут скажу...є логіка в цих словах... Думаю, що приймемо це до уваги, але вирішувати будуть монстри, бо вони будуть отримувати по-собі "гнЄв" сталкерських автоматів і кулеметеів . Тому думаю, що будем намагатись це реалізувати дійсно, але то вже як більшість монстрів вирішить. Якщо все пучком, то реалізуємо твою рекомендацію.Сообщение от kver
Можливо дійсно не зрозуміли , просто "джокер" це і є одна із головних задумок гри, то мі і планувалась, його справді "джокерна" властивість. Хоча ідея з "реконструюванням" де хто був, і справді може виявити "мухльовщиків". То що ж тоді, робити просто 10-15 метрів? Ясно короче...я так розумію, що на самій грі сходу на зборах командним та організаційним складом вирішимо його властивість. 8) Думаю так буде оптимально.Сообщение от kver
Не все відписав, сорі, виправляюсь))))Думаю, що "сейфи" в бармена і на базі "мінус 3" вирішать цю проблемку. 8) Бо ж і справді все на чесності будується. Будем надіятись і вірити (видно як завжди це буде марно ) на чесність і адекватність гравців.Сообщение от kver
Попросити то можна, але як реалізувати не в курсі.... Ніхто чекати не буде з 10 до 17. Ну хоча є в мене знайомий лікар, я його попитаю, бо дійсно може всяке трапитись. Ну а на край від полігона до районної лікарні на машині 3 хв їзди.Сообщение от -< BLes >-
І ще одне, не забуваємо, що в неділю переводять стрілки годиників! Важайте на це в плані вибору часу "старту" на Радивилів .
Ну що панове! Чартерний авіарейс Тернопіль-Радивилів скро відправляється і я лечу на нього . Адже завтра цілий день "маханини" по "уборці і доведення до ладу" території.
Чекаю вас брати по айрсофт-зброї в неділю 26.10.2008р.
Зауважте, що збір на 9:00 щоб в 10: вже почати! Граємо, якщо все гуд то до 17:00.В разі якихось проблем в плані маршруту і т.д. дзвоніть, ми на машинах, виїдемо і вас зустрінемо, тут питань не має.
Візьміть із собою їсти щось. Хоча наголошу, що в мерт"яках буде хавушка від Ш.Т.У.Г.а, скромненька, але думаю приємна новина. Там печиво, сік, так по мєлочі.
І ЩЕ ОДНЕ! ВСІМ ВЗЯТИ БІЛІ ПОВ"ЯЗКИ НА ГОЛОВУ!!!!
Прохання до гравців : будьте уважними та обережними в будівлях. Там можуть зустрічатись цвяхи (навіть торчащі з підлоги).
Ми, звісно, постараємось сьогодні такі нюанси усунути... але ніхто не застрахований. Наших вже двоє "підірвалось".
Величезне «дякую» оргам! Все було просто зашибісь, навіть не зважаючи на деякі дрібниці. Мінуси є в кожній грі, але в цьому випадку плюси їх перекрили) Респек хлопакам-монстрам-кровососам! Вилазити от так всю гру, підставляючи свої дупи під кулі, не кожному буде по кайфу. Також мерсі боку тернопільчанам з 100пудів. З нас вийшла крута команда.
Ну і так далі.
beton.vasik.us — доставка товарів з США
Игра просто Супер! Минусов не было(кто хотел поиграл).Большое спасибо оргам,Тернополю за братьев по збруе,Монстрам за внесение коректив в игру и тоже прекрасное исполнение своей роли(надо было им поляну побольше поставить-МОЛОДЦЫ),ну и своим собратьям Лцким спасибо.Всем большое СПАСИБО!!
Велике ДЯКУЮ організаторам "Таіру і Ко"... мега респект
Відпочив, настрілявся, набігався, наоборонявся, напакостив......................
Супер... СТАЛКЕРИ... ми кращі... заробити більше 10 000 лише за паспорти...
пісі...Мерфі..не дуйся...мені конче був потрібен пропуск... а бабосіків не було... житя таке складне в зоні... та ще й Долг... велика спокуса була...
http://zig.io.ua/album166020
Гра просто бомба. Подяка оргам і всім учасникам цього свята під назвою страй-бол. Це мій перший " Сталкер " я ним дуже задоволений .Плюсів як уже казали багато , но є свій мінус ....я невстиг зайти в "бар", приїхала налогова і лавочку прикрили .
P.S. Дякую що не путали мене із монстром хоча я був также прекрасно "Пухнастий" :P .
Слава — те, що про вас говорять; репутація — те, що про вас думають.
Ну раз всі так бодро взялись дякувати то і я напишу, по гарячих слідах...
ДЯКУЮ МОНСТРАМ.... ваш вклад в гру - просто грандіозний!!! Без вас отих самих плюсів було б набагато менше...
ДЯКУЮ не монстрам, за те, шо приїхали і зіграли.
По перше ... ВІВАТ ограм за, на НАШУ думку вдалий дебют . Долгу за файний опір,не давали толком штурманути , і взагалі постійно шукали очима,чи не з"являться ваші шеврони поблизу нашої бази 8) Сталкерам ,а зокрема Магніту (зумів в обмежених умовами сценарію рамками) організувати чудову,цікаву і гарну гру зі сторони Сталкерів . Погранці - - з вами було саме не зрозуміло , то ми нейтрали ,то явні друзі ,по тимчасовій домовленності, і оп-па постріл ,вороги ,добре хоч в кінці був стабільний мир .Ну і звичайно ЗДОРОВЕННИЙ РЕСПЕКТ монстрам , не знаю чи була в ваших мутованих рядах спільна думка ,але ще ніхто не змушував мене вистрибувати з бази через вікна уффф .
Ну й звичайно співкомандникам,молодці братки і сестра ,в атаку гарно ходили і не боявся за свою спину .
Радий був бачити старих друзів І щиро радий був новим знайомствам .
П.С. До погранців - був сумний особисто для мене момент . Хочу відразу розставити точки (задля запобігання подальшого ...) я "гуляв" з "Джокером" по плацу поблизу своєї бази "Д" почався обстріл доловцями з "Є" ... тирипирийомайо трамбарарам ... опісля "жовті" бійці висунули сумнів на рахунок дієвості відстані мого "Джокера" ,я особисто перепитав свої позиції в сокомандників і переміряв всю дугу свого руху - відстань не менше 30-45 .
Після того я відмовився носити на собі "Джокера" .
З повагою Isa .
СВОБОДА !!! ГАНЗА !!!
Спасибо большое за игру))))))))))))) Таир, хотя это был мой первый сталкер (я в него дже на комре не играл ) мне очень понравилось..... всётаки погранцы рулят в зоне))))) да - враги, да - союзники, да - нейтральные....... нада ж както разукрасить жизнь ДОЛГУ, СВОБОДА и сталкерам
Спасибо монстрам... порадовали... я так не ржал давно на страйке))))) особено респект Таиру (который бегал с двумя шариками за Серёгой, тогда я особено ржал ) не боялся в толпу погранцов забегать
Штуг, спасибо, мне с каждым разом всё интересней и интересней работать с вами
на блок посту мне было сидеть интересно, несмотря на угрозы сталкеровцов и зелёных (лично я запутался кто есть кто )
вобщем.......БРАВО ТАИРу...... МОЛОДЕЦ
То, через что мы проходим, делает нас тем, что мы есть...
большое спасибо оргам...за ввесь драйв...что организовали... игра просто СУПЕР!
монстрам тоже большое спасибо.... ну посмеялись... но некоторые монстры мутировали ... и сними можна было договориться))) что очень радовало)- а так то их жалко было, это ж какое мужество нуна иметь...чтоб под очередь (... иногда попадало и с нескольких автоматов.. добровольно подставляться....) несмотря на невидимость монстров...все играющие стали екстрасенсами)) и резко начали чуствовать...присутствие этих... животных! даже были случаи что через окно выбрасывались...
спасибо всем из СВОБОДЫ.. класно поиграли)
была рада познакомиться.. с новыми людьми и повидать старых!
ОРГИ так держать... полигон зачетный!
ждем фото и видео материалов
Before God we are all equally wise – and equally foolish....
/Albert Einstein/
Всем спасибо, было весело КС
А тепер по сабжу
Продер очі, і тепер можу написати відклик по грі
Майже все було як в книжках про Зону, народу всякого шастало по зоні немало, всі шось між собою ділили\не ділили, стріляли\не стріляли. Хто шастав по квестам, а хто просто трощив все шо йому не подобалось ВОєнні як і в книжках і в грі, сиділи собі тихенько на своїх вишках, і тіки зрідка десь шось пострілювали, допоки їх не почали штурмувати. Сталкери бродили по всій зоні, приєднувались, то до одних, то до других а должнічки з свободою влаштували Джихад, на це було особливо весело дивитись
Дякую оргам за гру. Все було класно.
Дякую сталкерському братству, ми всіх тримали в кулаці.
Дякую свободі і долгу за те шо овни трощили друг друга, а не нас
ну і прикордонникам, за те шо вони героїчно відсиділи весь день на своїх вишках.
ЗІ. Галадранєц, Діма зоною рулять сталкери)
Гра пройшла на УРА! І я радий що усі оцінили Радивилівський СТАЛКЕР.
Після гри я ледь живий, але заряд позитиву і адреналіну надовго вистачить.
Великий респект нашому командиру за організацію, звісно і ми усією командою усе це діло готували під командуванням ТАІРА.
Також велике прохання усіх хто має знімки з гри скинути лінк, на мило чи на аську.
оргам - респект и спасибо, продолжайте в том же духе! Игра просто класс. монстрам и братья по оружию спасибо...
ждём фото и видео материалов...
если тебе меч понадобится всего один раз - носи его всю жизнь....