Пословица "Встречают по одежке а провожают по уму" уже не та! Тем более в стракболе...
Хотелось бы видеть нашу страйкбольную элиту на локальных играх почаще, чтоб давали оценку происходящему...
Пословица "Встречают по одежке а провожают по уму" уже не та! Тем более в стракболе...
Хотелось бы видеть нашу страйкбольную элиту на локальных играх почаще, чтоб давали оценку происходящему...
К сожалению, война это всё ещё один из старых и проверенных способов борьбы с возросшим в стране количеством круглосуточных дураков.
Якщо маються на увазі львівські страйкболісти, то тут напевно більше справа не в цих людях, а в іграх. Більшості з тих хто вже в страйку провів трішки часу, давним-давно набридли стандартні пєдулова "червоні проти синіх" з 10хв оживленням в мертвяку. Краще вже просто собі окремо провести командне тренування. А на великі, продумані і добре організовані локальні ігри в нас збирається повністю вся львівська страйкбольна тусовка.
God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.
Якось страшно грати з людьми які себе називають "неадекватами і маклаудами"![]()
My family tradition is heavy ammunition
Последний раз редактировалось saba; 04.04.2013 в 13:06.
К сожалению, война это всё ещё один из старых и проверенных способов борьбы с возросшим в стране количеством круглосуточных дураков.
Аналогічно, і сам так прийшов і 2-х рекрутів так прийняв в минулому році.
Форум - то спеціалізована балачка, тому тут і простіше відповіді отримати
і заочно познайомитись
Последний раз редактировалось Kocc; 04.04.2013 в 12:28.
За пол года здесь, вами выделенных игр, была только Власть. Где я наблюдал много игроков с форума. ИМХО. Больше приобрел опыта на локальных которых вы не считаетеВ Крыму, за эти пол года,я бы отыграл как минимум 2 большие игры.
Все что здесь написал, я проанализировал из личного 10 летнего опыта игры в страйкбол![]()
Ну так в тому і суть що набагато більше ігр відбувається не у Львові, а поза ним. Тому особисто ми набагато більше позитивного досвіду і фану набралися на купі виїзних проектів. Постійне варіння в власному соку ні до чого доброго не приведе.
Вот як підсумовування того що я написав вище, то вважаю що важливіше є те де ти грав, а не скільки часу.
God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.
Шота вас на Сихові не дуже було видно за 10 років.![]()
Последний раз редактировалось saba; 04.04.2013 в 13:59.
с изолентой аккуратней, может быть несварение![]()
В хорошей компании и хлорка творог ))))
Да мы давно уже поняли, что:
![]()
мені в брюхи важче добиратися ніж на сихів
для прикладу.
What is the difference between a battery and a whisky ?
A battery has a negative side.
I feel like a star
Дуже за вас радий, мені так теж легше, менше злості лишається після гри if u know what i'm talking about.
Комусь Брюхи з хіщніками, мішками, наркобаронами і картонними танками, комусь Рясне з Урбаном і педловом, комусь Сихів з златовласими богами і Єлітою сракболя.
Последний раз редактировалось Мекк Сендман; 04.04.2013 в 14:23.
А що нового на Сихові відбувається? Може інші самі не знають що втрачають?
![]()
Последний раз редактировалось Kocc; 04.04.2013 в 14:40.