Початківець (14.09-4 гра буде). Хочу моделювати Армію США.
Хто може допомогти з певної кількості питань ?(в районі тисячі приблизно)
Зброя М4, маю ACU Оригінал, Але хочу в мультікам піти.(Під нашу місцевість актуальніше).
Початківець (14.09-4 гра буде). Хочу моделювати Армію США.
Хто може допомогти з певної кількості питань ?(в районі тисячі приблизно)
Зброя М4, маю ACU Оригінал, Але хочу в мультікам піти.(Під нашу місцевість актуальніше).
So charge and attack!
Going to Hell and back!
О! Давно тема не оживала)
Ви хочете саме рейнджерів моделювати?
Не грози Южному Централу, попивая чай у себя в ауле!
як знайомо, я теж спочатку хотів корпус моделювати. Але всетаки Rangers Lead The Way)))
Последний раз редактировалось Grey Dougal; 16.09.2016 в 20:17.
So charge and attack!
Going to Hell and back!
Так, спочатку забути про всякі честріги і набедрені підсумки
далі таки оприділитись, корпус чи 75 полк. По спорядженню спільного там майже нічого немає. Далі вибрати період.
Усвідомити що це все дорого.
Я збираю 75 полк на 12-14 роки, якщо цікаво можу розписати що до чого
вы человеку цену озвучьте, судя по всеу он совсем не понимает чего хочет...
а когда поймет, все это моделирование резко не надо станет...
- o God! This is Sparta!!!
- NO!!!
- This is Alabama Medical Colleague...
http://www.americanspecialops.com/ - та ось сиджу, призадумався. Можливо будуть поради?
З країною оприділився точно, бо за Америкосів грав завжди в ПК ігри, тепер дійшов до довгомріяного страйкболу.
Я так без фанатізму, без оригінальних шнурків рядового Сміта, без шоломів з шкіри крокодила і атомною станцією підігріва дупи, чи штик нож з рогу єдинорога
Форма, розпізнавальні знаки, панцир кований да коня.
Можливо певні нюанси по вторічкє.
Dol, дякую за примітку, ціни теж цікаво знати. Але то більше не мені, а моїй коханій, бо поїздка на моря походу відпадає. У нас тут війна, а не табір для дівчат
So charge and attack!
Going to Hell and back!
забаньте троля...
чуваку которому влом найти основы кита в нете, благо инфы хватает, дорога тока в лес.
- o God! This is Sparta!!!
- NO!!!
- This is Alabama Medical Colleague...
А навіщо бан?
Якщо я зіграв всього три гри. Ніколи не займався моделюванням і не знаю з чого почати. Розумієш?
Не знаю що простіше дістати в Україні а що ні. І звертаюсь до людей котрі не перший рік цим займаються.
Це типу прийшов дух в армію, і за те що не розбирається в уставі і зброї, йому пустили кулю в голову. Міг ж дома в неті знайти.
o33ik краще говорити в приватні, бо не всі тут мають почуття гумору і наміри допомогти.
So charge and attack!
Going to Hell and back!
Грей, я собрал свой кит задав, ну максимум, 10-ть вопросов. На которые четко были даны ответы. Всё остальное - читать, читать и читать. Dol прав, как бы обидно не звучало.
Прочитай всю тему и большая часть вопросов у тебя отпадет. Удачи.
Всем привет.
Начал собирать кит рейнджеров до 2011 года. Есть острая нехватка в подсумках в Рг и ромбовидном креплении для пнв на мич2000. Если кто то еще заходит сюда и продает что то с кита рейнджеров, пишите.
Ну если львовские рейнджеры ещё не распродали все старые киты, то у ни спрашивайте. А так по гонгконгским магазинам ищите. Только желаткльно фирм Flyye, Pantac, ибо ТМС хоть и стали лучше делать, но в РГ у них коммпрция о края в основном, а не РЛЦС.
А с норотосом будет труднее, так как однодырочные щас редкость.
Не грози Южному Централу, попивая чай у себя в ауле!
знаю де можна зробити "репліку" норотоса, чисто декоративну. Якщо цікаво то можу в PM написати
нарахунок підсумків, раджу шукати на ebay а не в ГК) Ціни на RLCS в RG там інколи дешевше ніж в китайців
Последний раз редактировалось Semenovich; 23.02.2017 в 20:05.
знову появилась репліка наплічників в РГ, хтось давніше питався
http://www.ebay.com/itm/A-TWO-Tactic...-/262818427685