О це добре, а то ми тут від нього чекаємо вже звістку![]()
God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.
А Львівський страйкбол все молодіє... http://m.io.ua/img_aa/medium/3241/59/32415936.jpg
новая порция аватарок )
в личке у ореста, как обычно
фото из карьера будут позже, парни, простите, я очень загружен![]()
Getmilitaryphotos
Нарешті залив свій репортаж на ютуб.Виношу на розсуд.Як вам?Вислухаю як критику так і компліменти
виглядаеш як речник ВСУ . розслабся . я не кажу бути сходим на когось , але прикольна манера у таких відеоблогерів як Ерік Давидич ,або Жорік Ревазов , розказують фігню якусь , але у прикольній манері .![]()
Орест,раз уж спалили,то можно в открытую охотиться на Сару Коннор.
- Они же неадекваты,в голову стреляют!
- И в уши!

Апріорі некоректне опитування.
По-перше, воно маніпулює такими самими неправильними термінами які і те де було 82%/11%. Що значить визначення вільний обіг зброї? Продавати калаші в супермаркетах чи на базарах як в Сомалі? Проти такого навіть я буду. Якщо ж мається на увазі, те що пройшовши певну перевірку людина може придбати зброю, яка буде на неї зарєєстрована, то в нас і зараз так є. Ніхто вам не заважає собі купити калаш, М4 чи АУГ.
По-друге, що за брєд про те що при 10000 проголосувавших похибка буде не більше 5%? Статистика має забезпечувати правильний розподіл. Ті 10000 мають бути не голосувавші на обум, а перерізом всіх соціальних і вікових груп. Тільки тоді можна говорити про якусь репрезентативність і максимальну похибку.
Якщо узагальнити: фрази "вільний обіг зброї", "легелізація зброї" тільки шкодять в спробах прийняти законопроект 1135-1. В домохазяйок зразу включаються в голові кадри з якогось Сомалі. Не треба легалізовувати те, що ітак є легальним, не треба вводити в обіг те, що ітак є в обігу. Суть в:
- Упорядковуванні того збройного законодавства, яке вже є.
- Адекватному закону про самозахист (в незалежності з вогнепальною зброєю чи хоч з сокирою).
- Заміні напівміри з резинострєлами, на повноцінні короткостволи.
Вот так це треба доводити до людей які "не в темі".
God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.
Бодя, ти вже "внєкоманднік"??? 0_о
По темі - шукай контору яка робить зовнішню рекламу (порізку оракалу)
і кагбе да і кагбе нет ...... санта-барбара , але я замітив що в мене є ще синій камуфляж , тож можу грати і за якихось "Венесуельських" ментів .
-сестра!.. спирту..
![]()
Getmilitaryphotos
В качестве чего? Довольно дорого (СО2 баллон и одноразовый корпус) и хлопотно (собирать потом детали). Часто обхожу эти изделия в новостях стороной, поскольку они более актуальны для килхаусов и стран, где пиротехника запрещена.
Isolate. Simplify. Complete.
Эти и есть многоразовые, как и другие газовые гранаты. Но каждый раз покупать СО2 баллон и новый корпус получится около $1, в то время как простая питарда стоит в разы дешевле и может быть использована на всех наших полигонах. Хотя и не так антуражно.
Аааа, я просто на видео видел как чуваки играют, и мне показалось что она просто выстреливает шарами от контакта с землёй
Хокум, тебе розкрили.
Чи тепер вже можна по імені- Кароль?))))))
Торнадо так может:
Якщо глянути на Ютубі канал французьких (і не тільки) страйкболістів (Ash32, Hamza) то там всі користуються ТОРНАДО.
За Україну, за її долю,
За честь і волю, за народ.