Сьогоднішня гра-сценарій супер. Гравці-заповідник маклуадизму. Реально такого поганого настрою після гарного сценарію , ще не мав. Про прокатчиків мовчу, але люди які грають роками?! це що було-то сьогодні!? В четверо в одну людину і гранати і кучу механ з відстані яка постійно скорочувалась, 30, 20, і вже з 10-5ти метрів наглого розстрілу і криків: та скільки можна!? чєл підняв руку з словами -та вбитий!!! Потім ще. Стрільба здалеких дистанцій. Я не розумію, у вас що, бойові стволи?? чи він у вас на 100 метрів шари закинає? Що за притензії-я бачив як в тебе шари летіли! Та вони метрів 20 не долітали! Результат. Не бажання їздити на такого плану ігри. До кінця не змогли дограти, просто встали і пішли. Такими злими я "блек сквадів" ще не бачив!!
AMERICA*s NAVY: a global force for good
Данный пост прочитал позже, чем отправил свой.
Этот "...заповідник маклуадизму..." надо было уничтожать на месте после игры и в лицо, а не в чате без конкретных личностей. Как говорится: " после драки кулаками не машут".
Еще раз предлагаю: на подобных играх ввести обязаловку - ПОДВЕДЕНИЕ ИТОГОВ. Если будет возможность высказать претензии конкретно в лицо и обоснованно, то тогда не будет желания "...До кінця не змогли дограти, просто встали і пішли..." - это позиция страусов.
Любі друзі.Ось вам фотозвіт з сьогоднішньої гри: http://io.ua/32916564 .До фотографа сьогодні ніяких претензія не було?Старався зробити побільше і гарних фото.Можете подякувати мені і чарівній Христині за такі фото.Надіюсь нікого не обділив...всіх пофотографував.
На рахунок маклаудизму бачив зі сторони прокатчиків декілька разів.На мою думку коли є якась к-сть прокатчиків нехай організатор потратить дорогоцінних 5-10 хв на пояснення правил гри у страйкбол.Це не є так багато.І після того думаю буде грати і їм цікавіше і нам.А то вони взагалі не дають "дупля" шо да как.
П.С. Всім миру.
это позиция страусов. На мою думку позиція страуса ,-це коли людину на полігоні звинувачуєш, тикаєш пальцем, а потім при розборах-говориш, що ні, це не ти, я попутав. Ромірес правильно каже, я на страйк їду, а не в заповідник маклаудів, щоб на них там поохотитись. І розбиратись з такими людьми про їх поведінку після гри -нема жодного бажання. Не бачу толку таким щось доводити. Проято роблю висновки і приймаю рішення з ким варто, а з ким ні.
Вину признаю! В следующий раз за ухо и вон с поля! И *****, что бой остановлю.
Не знание личностей соперников это не грех. Хотя я сразу при разборках, указал на одного из Ваших подчиненных в МТП. Дальнейшие споры приведут только к негативным последствиям. А истинная причина вашего и сегодняшнего поражения в другом.
Я выхожу из данного обсуждения. Так как оно довольно однобоко и от него сквозит "....Тому ІМХО поважаючий себе орг. не буде...." А в Ваших межорговских разборках, которые видно уже невооруженным взглядом, я участвовать не желаю.
Если есть претензии по игрокам, то в ЛС. Если не знаете позывной, то внешний вид или место проблемы. Мы обязательно разберёмся. И, поверьте, быстрее осудим, чем будем отмазывать.
Играть будем: с покатчиками, с женщинами, с подростками, с калеками, с убогими и с любой категорией, которую пригласят ОРГИ.
До новых игр.
Последний раз редактировалось Borat; 18.10.2015 в 22:17.
Хмм тобто якісь розборки це нормально?
Скажу за себе,я не маю бажання їздити на ігри з "скандалами,інтригами,розслідуваннями",хочеться приїхати пограти в хорошій компанії і з спокійними нервами поїхати до дому, а не бавитись в "розборки",що за дитячий садок,ловити когось доказувати,пояснювати.Приїхав на страйкбол знай правила і дотримуйся їх,будь ти прокатчиком чи матьорим страйкбольором в шмотках за овер9000 у.о. різниці нема,а по твоїй логіці то треба робити якісь поблажки і тд бо "Будущие страйкбола" та ложив я на таке будущие.
А якщо подобаєтсья формат ігор з дітьми,маклаудами і прочим фетишом,то робіть закриті приватки але не портіть колись мною так любимі недільні пострілухи.
За игру 25-10-2015 СПАСИБО ВСЕМ. Класс! Хочу ещё!
PS Кто спрашивал за:
1. Защита коллиматора тут - http://raid.dp.ua/leopard-zashhita-k...o-pricela.html
2. Магазин к CM125 USP тут - http://www.taiwangun.com/en/other-ma...-for-cm-125-cm
Шановний Ворон (gsa_64).
Я б дуже не хотів вас образити якимось чином, але «за ухо»? «ваш подопечний»? маклаудство?
Ви або в чому не розібрались або чогось не розумієте.
1. «За ухо». Це буде трішки важко зробити на «полі бою» бо граю я в шоломі МІЧ2000 який закриває вуха. Повага до старших людей не дасть мені можливості та бажання до вас смикатись через спір, але на фізичний контакт буду вимушений відповісти взаємністю. Тому думаю не варто такого робити чи писати. Ніколи. Нікому.
2. «Ваш подопєчний». Як видно з шевронів та іншого камуфляжу ми з Пілотом (Сергій) з різних команд. На момент даної гри Сергій був командиром другого загону і відповідно моїм командиром, але на майбутнє прошу вас всі подібні питання вирішувати на пряму.
3. «Мауклауд». Тут взагалі цікава штука виходить. Свої звинувачення по «полі бою» ви висказали Пілоту який був від мене на 5 м. Саме його нік ви так агресивно питали під час того, як бій ще йшов. Крім того коли після гри ви обговорювали з Пілотом біля моєї машини питання по маклаудам то ви вже сказали, що Пілот ні до чого і напівтону тихіше сказали йому, що то був хтось в мультикамі і він вів бій стоячи. Після чого показали пальцем на мене і припустили, що це я. Ну для мене особисто (прошу не ображатись) це не агрумент. Взагалі! Біля мене було мінімум 4 людей, які точно б звернули мені увагу, якщо б сам не зізнався, що в мене влучили. Крім того весь час коли були перестрілки я або лежав, або стояв на колінах в ямі в середині кущів. Відповідно до цього ви точно можете стверджувати, що ви влучили в мене в густих кущах? Я розумію, що це слабкий аргумент, але мене ще ні хто в маклаудстві не звинувачував.
За Україну, за її долю,
За честь і волю, за народ.
Страйкбольная история нарезала новый виток спирали
http://airsoft.ua/showthread.php?t=8...l=1#post152894
Очередное непонимание принципов устройства и работы страйкбольных игр, правил и взаимоотношений некоторыми игроками. Такое уже случалось, и не однажды. Вот только не пойму, как же страйк жил всё это время без прокатчиков![]()
Isolate. Simplify. Complete.
Пользуясь случаем хочу передать привет Римусу.
Крылатые цитаты:
Выкладывай видео,мне по**й!
Видео не доказательство!
Головне щоб людина зрозуміла,що вона неправа і признала помилку на місці але маєм те що маєм![]()
Щось на Римуса це не схоже-(такі слова говорити). Рим, знімай броню! Там 134м/с.
Что на счет воскресенья 08-11-2015?
"Падіння чорного яструба 3" будет?
Ждём анонса!
8 листопада на локації в Рясне, пройде гра "Падіння чорного яструба 3".
Збір справа на стоянці за адмінкою 10.00
гра безкоштовна.
початок 10.30
кінець 14.30
після гри - посиденьки, вогнище, зігріваючи напої, любе - рябе, брати з собою.
Додаткові деталі на шикуванні.
Можна прочитати сценарій з попередньої гри : http://airsoft.ua/showthread.php?t=1...l=1#post611899
Броня , поранення - все дійсне.
Последний раз редактировалось Alex(SAS); 04.11.2015 в 22:26.
По-перше, дійсно існує таке правило, що всі претензії по маклаудизму (чи якісь інші) треба висувати після гри в строю, але в цього правила немає обов'язкового закінчення "... а якщо не висловили, то мовчіть на віки вічні. Амінь!". Чому воно взагалі існує? Для того щоб зразу на тій же грі люди розібралися в конфлікті. Зазвичай просто поговоривши, вирішується 90% непорозумінь. В даному випадку ми маємо явно ті інші 10%. Тому що, наскільки я розумію, порозуміння немає і одна з сторін до нього навіть і не намагалася прийти. Вот в таких випадках я вважаю, що питання якраз обов'язково треба виносити на форум. Чому? Тому що, на цій грі були далеко не всі команди Львова. А вот знати про такі випадки, ІМХО мають всі, щоб уявляти собі загальну картину того, що робиться в страйкбольному комюніті їх міста.
По-друге, навіщо такі срачі виносити на форум якщо це і так нічого не змінить? Як для кого не змінить. В страйку для команди саме головне - її репутації. І тому ми граємо командами, а не одиночками. Одиночка буде відповідати тільки за себе і псувати репутацію тільки собі. А коли ти в команді, то ти будь-який твій фейл портить репутацію цілій команді. Тому саме команда має присікати всілякі порушення ще превентивно, це в її інтересах.
По-третє, все вище сказане приводить нас до того, що керуючись отакими "срачами" (на форумі чи на іграх) кожна команда має свій власний "рейтинг команд". Тобто список тих з ким їй цікаво грати і до кого іїздити, та навпаки. І тут вже якраз ми приходимо до концепції приваток. І приватки ІМХО не "спасуть страйкбол", вони вже спасають його декілька років. Всі найкращі ігри останніх років на яких я був, це або приватки, або ігри з суворим допуском. Тому надіюся що вони будуть спасати страйк і надалі.
Последний раз редактировалось Орест; 28.10.2015 в 18:53.
God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.
Народ!
Киньте взглядом в название темы. Я понимаю, что ВЕЛИКИМ ОПЕРАТОРАМ, а так же людям, которые на эти игры не ездят да и тем кому видео п***й надо где-то блистать красноречием. Ну так создайте себе темку, обзовите её как Вам угодно и ЛЮБИТЕ там друг дружку.
Какого милого, я анонс на 08-11-2015 должен искать среди Вашего мусора?
+1-2
- [Хреститься]
- Давно став віруючим?
- Перед цією операцією, сер.