как сказал sakup проблема больше во времени - тут несколько фоток в том числе и полевые
http://fotki.yandex.ru/users/zmej-kaa/album/1034/
как сказал sakup проблема больше во времени - тут несколько фоток в том числе и полевые
http://fotki.yandex.ru/users/zmej-kaa/album/1034/
если тебе меч понадобится всего один раз - носи его всю жизнь....
я нашёл владельца фляги - смотрю стал спортсменом - бегает ,подтягивается , а это он просто флягу потерял.Сообщение от Tair
ЗЫ: там коньяк закарпатский .....был
Дякую за опертивність .
Зв"яжемось Таir - до кого звертатись
СВОБОДА !!! ГАНЗА !!!
Ніж в мене. Як і всі находки з полігону. По подробицях передачі таких важливих речей, запрошую в лічку або аську, а то скоро то бюро находок буде .Сообщение от -=ISA=-
Відео матеріали передані на обробку. Макс обіцяв зробити як найшвидше трейлер...а потім і якийсь відеофільм хвилин на 10. Думаю більше не треба. Так би мовити це не дуже буде утомляти перегляд, а по друге в супроводі з музичкою антуражною, має бути люкс. Ну чекаємо результатів від Макса.
Если вы не можете предотвратить какое-либо событие - возглавьте его!
тільки, цей, я не профі а просто любитель в монтажі так що потім просто не судіть..
трейлер постараюсь до кінця тижня зробити - робота+гості з далекої України, часу багато втрачу...
відео на протязі наступного тижня буде, матеріалу багато але є 1 сутєвий недолік весь він небільше 1 хв а в основному до 20 секунд....., тому буду старатись монтувати з самими підходящими фотками
г на наступний сталкер відео буде вже знято чатсково із сценарієм і в обсязі на 1 годину.
"Only God can judge me"
а де відеоооооооооооооооо?
Before God we are all equally wise – and equally foolish....
/Albert Einstein/
Думаю, що на цьому тижні буде міні-трейлер, а вже з понеділка повноцінне відео. Окрім того скоро Луцькі "Блек Іглс" мають свої фотки видати на форум, а це вже не може не радувати .Сообщение от -< BLes >-
Трішки терпіння шановні, все в процесі! Макс трудиться над цим.
ха , зараз 5:21 ночі і я таки зробив цей трейлер до четверга як і обіцяв, сорі наперед за якість виконання
http://www.youtube.com/v/tLP5pFlW7Ms - перегляд онлайн
91.0 Mb
повне відео буде аж 25 листопада...
"Only God can judge me"
Я чесно кажучи шокований від прочитаного... до половини шостого... даааааааа....Сообщение от limp_max
Руслан Русланом, а я теж хочу сказати тобі величезне ДЯКУЮ
Макс, величезне тобі дякую!!!!
Відео просто клас! Антуражно і забойно! Як подивився, то назад в той день захотілось, і зіграти ще раз це! Класно...атмосфера на вищому рівні в цьому трейлері...і музичка саме "то". Одним словом - сейекю вері матч!
Трудяга...всю ніч не спав... Але результат того вартує.
П.С. Рекомендую всім скачати хто був, як пам"ятка з гри. Це справді того вартує. Чесно. Бо бачив багато відео, і це те, яке прирівнюється до тих, що справді треба подивитись
П.С.С. Чекаємо повну версію блокбастера "Сталкер. Перша частина. Перший епізод - "Тріо"".
такс 5 ранку сказалась на мені, я забув змонтувати плавні переходи на звуковійдорожці, + половина дорожки йде 5.1 а половина 2.1
затянув з картінками на початку, треба було більше писанини на них...
а найбільша проблема у мене коли я його робив - у мене заразо фотошоп ліцензія злетіла в момент коли я мутив ше 1 картінку..
+ недоглядів відео ефектів у пінакл не доставив...
відео зроблено з таким замутом старого кіно так як просто це компенсує і затирає його цифрові перепади та не доліки в кольорі, пробував перед ти накладати фільтри зменьшень шуму і т.д. але непомагає...
але перший блін комом
сорі основне відео 25 числа бо реально не матиму раніше часу...
"Only God can judge me"
Видео - супер .Сам посмотрел, своим показал - всем понравилось. очень ждём релиз 25го.
нарахунок 25-го - непідведу, все спланував.
обіцяю що звукова дорожка на це раз буде нормально адаптована
"Only God can judge me"
БРАВО
Других слов нет))
Очч жалею, что не попал на саму игру
ничто так не портит цель, как попадание
ВІдео просто .........БОМБА . Клас, мені сподобалось на всі 1000% .
Чекаю основного зреліща .
Слава — те, що про вас говорять; репутація — те, що про вас думають.
Сообщение от ALeBi
Оце ти точно підмітив
нажаль я прихворав і відео трошки затримається
"Only God can judge me"
выздоравливай поскорей
limp_max ПОПРАВЛЯЙСЯ!!!
Максімус (соррі за Іскрівлєніє ніка ) давай поправляйся!
А то я согодні зранку летів на роботу, щоб вже подивитись відео.... Ну знач більше часу буде на "доводку всіх деталей". 8) Ми всі в тебе віримо, і хочемо щоб ти пошвидше вилікувався!