У форума часовой пояс выставлен GMT, а надо GMT+2
У форума часовой пояс выставлен GMT, а надо GMT+2
Я беру в долоні землю, що є чиста, як душа
Я кохаю тебе, ненько, рідна матінко моя
Відчуваю твої сльози, срібні сльози, як роса
Я благаю тебе, ненько, не згуби своє життя"УКРАЇНА" (с) Nokturnal Mortum
У форума GMT2. У тебя в профайле GMT0
Как всё хитро! ))
Сенкс.
Я беру в долоні землю, що є чиста, як душа
Я кохаю тебе, ненько, рідна матінко моя
Відчуваю твої сльози, срібні сльози, як роса
Я благаю тебе, ненько, не згуби своє життя"УКРАЇНА" (с) Nokturnal Mortum
Вот еще одно обрезание сообщения движком форума.
http://airsoft.ua/showthread.php?t=1...l=1#post413910
Пять точек подряд привели к обрезанию поста.
В режиме редактирования эти пять точек можно увидеть.
http://airsoft.ua/showthread.php?t=15817&page=8
Хтось в курсі, де пропала частину тексту в 147 і 153 постах? Причому в останньому (153) не має більше 50% інформації!
Пост я не редактував і взагалі з ним нічого не робив, а інформація десь відсутня.
Если вы не можете предотвратить какое-либо событие - возглавьте его!
Певне, безліч некоректно застосованих знаків пунктуації "зводе з розуму" встроєний форматувальник, який і ховає частину тексту. Якщо натиснути "відповідь з цитатою", то можна прочитати решту.
Изучаем проблему. Вроде поправлено, обрезанные можно пересохранить редактированием, на новых появляться не должно.
Тест:
Друзі. От і я добрався додому.
Почну напевно, що з кінця
Прибирали територію майже до 6 вечора. Збирали все, викоппували, приносили, спалювали мусор и т.д. Доречі дякую всім, хто той мусор поскладав. Нам легше було прибирати.
Тепер продовжу з початку.
Завдання на гру , як я вже казав на шикуванні, переписував 4 рази ОКСВА і 3 рази духам. Все було через кількість людей. Одні відмовились, в інших важливі причини, інші "хай перша пройде, а там побачимо"... ну от таким хочу сказати, а також довести до відома усіх - хто був на цій грі, той на наступні буде мати однозначно меншу суму внеску (наприклад гра №2 внесок - 50 грн, то хто був на першій, внесок становитеме 30-35 грн). Це моя подяка за те, що повірили в мене і приїхали на гру.
Тепер "по-сценарію" трохи пройдемся.
ПЛАНИ перед грою:
Душмани - Провести 2 "Стінгера" з Пакистану в Афган в назначені схрони. Провести 6 інших караванів із "зброєю\продуктами\медикаментами" і т.д. Атакувати і ПО-МОЖЛИВОСТІ захопити "Застава 2". В 7:00 вийти на перехоплення 334 ооспн в певній точці.
ОКСВА - Шукати "Стінгер", перехоплювати каравани, знаходити схрони (мін.2), розмінувати дорогу і знайти 10 мін, заблокувати кішлак на одну годину, знищити 10 духів в певний проміжок часу і атака на укріп район.
ФАКТ, що показала сама гра:
Душмани: провели 1 стінгер. Провели 4 каравани. Доставили 2 документації по ПЗРК в схрони. Проводили атаки на "Застава 2" та інші мінімальні диверсії.
ОКСВА - Знайшли 2 схрони із 5-ти. Стінгер не перехопили. Дорогу розмінували, оскільки не знайши лише 1 саму хитро заховану міну. Блокували кішлак. Атакували укріп-район. Знищили 10 духів в назначений проміжок часу. Не дозволили духам захопити заставу.
Дякую вам усім за конструктивну критику, побажання і навіть мрії. Якщо все таки буде 2 гра такого плану, то обов"язково врахую ваші побажання і пропозиції.
Знаю, усі свої недоліки в цій грі, знаю, що треба було доробити і переробити. До чогось не додумався, щось пішло не так, а щось просто не врахував.
Багато що зіграла кількість учасників. За ОКСВА воювало 35 солдатів. за Душманів 20 + 0,5 (молодий спартанець). Доречі за зняті окуляри і слово "Стріляй" буде наказаний . Але до відома цей "спартанець" вночі один пішов на атаку "ЗАстава 2". Атакував саперів під час їх роботи на дорозі. Взірвав себе і поранив 3 шураві в кішлаку, здався в полон, поранив одного ГРУшніка, 2 рази був в комендатурі.
Я зрозумів і осягнув свої помилки, недоопрацюванні власні і командні і обов"язково виправлю їх на іншій грі. Я так розумію "Афган №2" продовжувати?
Відносно того, що це була перша гра такого масштабу на Зах.Укр. тоце дійсно так! Оскільки можна було зробити ОКСВА червона лента, а духи зелена і воювати в лісі на рівнині, у флектарнах, аку, дубках " і іже с німі" . Але одразу як створив опитування в цій гілці про цю тематику гри, то сказав, що якщо не буде полігона відповідного, гри не буде. Слава богу і одному моєму бійцю -полігон знайшовся. ТАкож не мав ніякого бажання робити гру "розові проти голубих". Хто знає мене і був на іграх в мене, той підтвердить, що якщо гра вже робиться то робиться так як має бути і щоб відповідала періоду і легенді гри.
Дякую усім хто приїхав на цю гру. За антуражний дрес код усіх сторін, за відіграш ролей (шкода не всі цим прониклись), за війну в ночі, за виконання завдань (шкода не усіх), за те, що... що просто вибрались за 100, 200 і 500 км з дому, щоб побути на Афгані 1986 року. Я дякую щиро усім!
Є ще дещо написати і прокоментувати пости які написали зверху, але трішки пізніше. Можливо завтра, або ще сьогодні увечері. Голова гуде, шлунок бастує, нога болить страшенно. ТОму зберусь з думками і напишу і прокоментую.
П.С.
Величезна подяка усім воїнам Ш.Т.У.Г. за допомогу і організацю гри, без вас це було б не реально здійснити! Дякую Вам мої воїни! Стосовно деяких, які знялись з гри і поїхали додому - будуть санкції, але то вже внутрішньокомандне...
Дякую також Макару (юний спартанець) із Радивилова, Максу і ЛІзі із м.Броди (ком. КОЙОТИ) за постройку кішлаку, Буму за пуштунку, а також Забрідному Володимиру Сергійовичу без якого було б ще важче. Адже всі і так розуміють, що якщо влада не мішає, то вона вже допомагає. І те, що влада "допомогла" це його заслуга.
---------- Сообщение добавлено в 12:13 ---------- Предыдущее сообщение создано в 12:12 ----------
Было связано с четырехкратным ростом поля базы в УТФ8. Отключили ограничение, должно работать.
http://airsoft.ua/entry.php?b=42 - сожрало 70% заголовка статьи + после указания ссылки еще пара слов пропала, а исправить не могу!
Кто-то поедает мои сообщения?))))))
Последний раз редактировалось Tair; 06.01.2012 в 20:20.
Если вы не можете предотвратить какое-либо событие - возглавьте его!
поисковик выдает результат с темами, а по сообщениям искать не получается
Рекламный банер закреплен как-то неудачно. Список пользователей просмотреть не получается.
Стрелять надо первым
Сафари. Получается. Опера?
Аятолла рок-н-ролла.
Хром.
Стрелять надо первым
По прежнему не пускает ни в один выложенный обзор
Например сюда http://airsoft.ua/content.php?r=48-%...tac-II-Headset
Amateurs work until they get it right, Professionals train until they can't get it wrong.
Semper Fi
Ошибочка в названии раздела
...Сухпаи, Каски, Кабуры и ремни, ПНВ, ...
Знач вон как правильно, желтый кабур!
Вложения.
Экселевские файлы вообще не видит.
Вердовские видит, но выдает ошибку при попытке загрузить на форум.
Баг при нажатии на кнопку "сообщество". Список выезжает ПОД баннер, и не видно всех пунктов.
Люди частіше здаються, ніж зазнають поразки.(с) Г. Форд