+1 за школу
+1 за школу
Сбор в 10 00.
Не запаздывать, потому что потом в игру влиться уже будет нельзя.
Прокат аегов, снаряги в скайп alex_sas_22 или тут личька.
По сценарию 3 стороны: две противоборствующие группировки , грабящие шахты и собственно сами шахтёры, охраняющие шахты.
При себе иметь повязки оранжевые для обозначения убитых.
Ограничение по тюнам : 130мс ( ФСУ).
Пиротехника любая.
+ 4 гравці на гру
+2
Спс немчикам за акум))
+4
Було дуже цікаво і навіть "напряжно", дякую всім за гру.
+3 на школу
Военные, погода прекрасная на воскресенье, давайте собираем толпу на лес Брюхи, а в Школу заявимся в след раз тоже толпой, договоримся с малярами, чтобы они не занимали, а то делить с ними там полигон не впечатляет.
1. Сборная Волынь
2. +10 чел
3. Красные (штурм).
Последний раз редактировалось gsa_64; 15.10.2016 в 16:10.
2 - 3 точки це гуд ! Бо спрінт на 100 метрів з перешкодами на випередки за бомбою це трохи з іншої категорії ігор ( але мені сподобалосі -бо 2 рази вмудрився добратить до бомби першим).
До речі хто там постійно знімав в цехах скиньте фото і відео
Последний раз редактировалось Vasyl Wolf; 27.11.2016 в 17:55.
куди скинути?) там правда не дуже відео нема норм а фоток трошки наробив... але їх також не багато
Скинь сюда http://io.ua/. А тут скинь ссилку на альбом.
Скинь мне в личку в вк https://vk.com/gkarpyuk
9 жовтня 2016. Хімсільмаш.
Дощі по прогнозам, тому буде ближній бій в адмінці , частково цех.
Сценарій - знайти фрагменти коду деактивації, знищити терористів, знешкодиди ВП.
Піротехніка, кульки, прокат буде.
збір 10.00 під адмінкою.
The Unit +/-5
За синіх (оборона)
Ігра в ангарі була супер! Динамічна, як раз на холодну погоду))
Дуже сподобалось!)
Побігали класно, є багато що згадати. Стався такий собі звичний випадок, але який міг би когось з двох супротивників навіть дуууже огорчить. Під прикриттям двух наших бійців підбіг під стінку данила. Крізь дирку побачив , що чиїсь ноги милькнули в ліво. Завмер. Чую якраз надімною працює автомат, а мене не видно,- я прям під ним-під сходами. Заскочив під шумок пострілів в дирку на сходи і почав підійматись. Завмераю в очікуванні пострілів коли ворог відволічеться на мою групу прикриття. Постріли. Підіймаюсь на три сходини , а в метрі від мене сидить Грей. Ствол мого автомана вткнутий йому в обличчя, а палець на курку. Краєм ока і він зауважує мене і різко розвертається в мою сторону. Розгубившись я встиг сказати "БАХ-БАХ" Грей сказав що все зрозумів, дякую що не вистрілив з такої дистанції і пішов у мертвяк.
Так вот. Типова ситуація для багатьох випадків, але кожен веде в ній себе по різному.
Ти сказав мені дяку., а я скажу тобі-ДЯКУЮ, я не меньш налякався від того як ти метнувся на розворот. Вот зараз прилетить!! Більш уваги і адекватності, і буде меньш розбитих обличь.
AMERICA*s NAVY: a global force for good
Оце так ефективність. Красавчик.
AMERICA*s NAVY: a global force for good
Убедили , я 17 лет сопротивлялся, но теперь куплю снайперку .... и пулемёт.![]()