Нарешті у нас з'явився магазин(ну не зовсім магазин, а відділ) де продають страйкбольні девайси!!!
Ростемо на очах. до нас прийшла цивілізація
Нарешті у нас з'явився магазин(ну не зовсім магазин, а відділ) де продають страйкбольні девайси!!!
Ростемо на очах. до нас прийшла цивілізація
де-де-де-де-де-де?
Сожги Лувр и подотрись "Моной Лизой". Так, по крайней мере, Бог будет знать твое имя!!
© Чак Паланик "Бойцовский клуб"
Докладніше будьласка де, шо, по чом.
ого, а де таке у нас?!
Рьяная отвага бесполезна против умелых пуль (с)
де це таке відкрилось?? 0_о калісь, адресок явки давай
Зранку розкажу, з мобiльного неудобно набирати текст
блін, Вітя... воно получається як в тому анекдоті:
Рядовий до прапора:
- Товариш прапорщик, а знаєте як зацікавити ідіота?
- Ні, не знаю!
- Завтра роскажу!
Сожги Лувр и подотрись "Моной Лизой". Так, по крайней мере, Бог будет знать твое имя!!
Ну пробачте, пробачте, ну немає в мене нета вдома(крім мобільного телефона, а з нього не те що відписувати, а і читати погано).
Почнемо спочатку і по порядку. Відділ знаходиться у торгівельному центрі "Моріон" (колишня баня на продуктовому базарі), на другому поверсі.
Власника звати Міша, торгує разом із сином.
З вибора приводів в наявності було на вчора АК47, АКСУ, М4А1, AUG, під замовлення обіцяв привозити любе.
З цінами питання цікаве, на те що стоїть на вітрині ціна прямо треба сказати "дуже і дуже". Хоча знову ж таки з його слів для команд "торг уместен".
По всьому другому: вісить пара підсумків, рюкзаків, ботінок(за немалі гроші), майкі, кепкі і т.д. на ціни особливо не дивився бо воно мене не цікавить.
От такі то справи.
Пацани знаю я цього типа!
Це той що я розказував биля мене живе!(Привиз пару АЕГ-ив и тулить за бешени бабки людям, яки не розбираються так для забави)
От так то 8)
Ну привіз він і добре, нехай людина заробляє собі гроші на здоров'я. Питання не втому скільки він на цьому заробляє, а в тому що для того щоб потивитись і потрогати привода не треба волочитись у Львів (де до тебе як покупця потенційного нікому не має діла, ти там сам по собі) чи у Київ, де ситуація впринципі схожа - тулять те що дороще.Можливо сама суть гри зацікавить людей і буде в Рівному не одна команда, а декілька. І як не є він перший хто почав ними торгувати (не беручи до уваги Метро).Я наприклад вчора вперше взяв врукі АКСУ, і він мені сподобався, а ціна - захочеш найдеш дешевше, захочеш будеш торгуватися( у нас немає магазинів, у нас все один великій базар).
І не будуть люди їхати у Київ в Мілітарист і дивитись на ті вітрини з відкритим ротом і круглими очима, по собі знаю.
СПРОС РОЖДАЕТ ПРЕДЛОЖЕНИЕ. Не буде попиту грошей не заробить. Отак то.
Rex, дякую за інформацію!
треба буде сьодні заскочити, глянути шо там є)
завжди радий допомогти
Згоден на 100%!Сообщение от Rex
Я ничого поганого и не написав!Просто наскильки чув цини дуже завишени!
А про потримати в руках и про нови команди це ти добре сказав!
Пасібо за інфу Rex, сьогодні зайду гляну шото там мутиться, мене більше кулі цікавлять, ато трохи незручно зі Львова весь час брати.
Слава Богу, страйкбол розвивається а разом із цим відкриваються різні точки торгівлею аксесуарами. Ну нам з Радіка як 100 км. до Рівного так І до Львова. ОН я вже теж і в себе в Тернополі знайшов магазинчик із страйкбольною атрибутикою. ПОЛІГОН називається, хоча там і дорожче нідж у ШТУРМІ. ОКрім того ще є точка в Хмельницькому (я там часто буваю), то там ціни майже як в штурмі кажуть, а на деякі товари навіть нижчі. Чи правда не знаю.
Если вы не можете предотвратить какое-либо событие - возглавьте его!
Значить були мої бійці у цьому магазині...
Асортимент мінімальний і взагалі не дуже. Пару розгрузок таких собі, форма там різна. З АЕГів тільки три вида було (М16, АКСУ, АУГ). Все китай. Ціна набагато більші чим у Мілітарісті. Продавці поки не компетентні у своєму товарі (назв і виробників навіть незнають ). З шарів є 0,2 і 0,3 , але малими пачками.
Та казали, що товар буде ще надходити.
"Мы позабудем про женщин, деньги, про счастье, но не сможем забыть войну." (с) Ги Сайер "Последний солдат"
Привіт сусіди
Дещо про ваш магазин .Михайла мы знаємо більше року це точно(в Нетішині регулярно на базарі комки продає),мо й більше.Дивуюсь чого це він сам до сих пір не відписався.Мабуть не знає де .Міша зараз ліпить конракти з Штурмом і з Мілітаристом, а може вже зробив - я хз.Теоритично, мають бути ті самі ціни, що й в вище згаданих магазинах .Міша знається на комках, в девайсах - поки що нажаль не дуже.Робіть йому замовлення(кому треба), бажано й сказати код товару.Доречі - має організувати нові команди в Рівному.Одну то точно(з своїх знайомих).Його моб. т. 8-097-46-32-178.На рахунок цін -це складне питання . Але вирішується .
Приблизно 4-та частина нашої команди (окрім "Дубка") одягнулася в нього - дпм і флектарн, знову ж таки по різним цінам .
СВОБОДА !!! ГАНЗА !!!
Якщо чесно особисто я купую все в милитаристе (заказ)!
Не скаржуся все ок и цини класни!
ну то це тільки теоретично, бо на даний момент ціна на аеги відрізняється на +50% від вартості в МілітаристіСообщение от -=ISA=-
а чому тоді на запитання чи "ваш поставщік Штурм" він почав якось дивно морозитися?Сообщение от -=ISA=-
Можливо від природної скромності.