Тут залишаємо ЛИШЕ ЗАУВАЖЕННЯ. Пропозиції, відгуки, обговорення та фото-відео в інших темах. За порушення - попередження, видалення постів і решта форумних мерзот гарантовано.
Тут залишаємо ЛИШЕ ЗАУВАЖЕННЯ. Пропозиції, відгуки, обговорення та фото-відео в інших темах. За порушення - попередження, видалення постів і решта форумних мерзот гарантовано.
Нажаль не пощастило з гранатами. З 12 спрацювало 5. Решту 7 я розібрав щоб дізнатися в чому причина. Якщо я не помиляюся сірники просто відсіріли.
Стрелять надо первым
Ми зібрали статистику по гранатам і з'ясували причини з виробником. Як тільки буде рішення по цьому питанню ми вас повідомимо. Вибачаємось що така прикрість стався саме на введені цього нововведення. Хоча один великій плюс ми вже отримали, усно і письмово (на відміну від відкриття, де таки скарги були числені) ми не отримали жодної скарги на піротехнічні засоби невідомого походження з вражаючими уражаючими діями і подальше прохання про медичну допомогу.Сообщение от Дым
P.S. Прохання не повторюватись з зауваженнями. Нам для їх виправлень потрібен ПЕРЕЛІК зауважень, а не не 124 постів про масовий маклаудизм з боку Нормасільванії чи Сільвонорманії (як минулого разу).
Тож нехай це і залишиться єдиним мінусом. Моя особиста думка, що гранати просто не зовсім правильно зберігалися. Можливо зайвим було і фарбування. Якщо можна нагадайте умови тендеру. Може в майбутньому буде не один, а два-три постачальники?
Стрелять надо первым
Це також розглядається. Я думаю ми зі своїм 7-річним досвідом проведення таких заходів знайдемо компромісне рішення котре влаштує всіх.Сообщение от Дым
Наблюдались люди несоблюдавшие следующие просьбы федерации по ношению экипировки в городских условиях.
Просьба всем командам еще раз перечитать viewtopic.php?f=2&t=19568
Большинство уважают значок... Пистолет уважают все! (с) Р. Дениро, Справедливое убийство.
Фото? Имена?Сообщение от ShadoFF
Судьба - это не результат случайных обстоятельств, а результат выбора;
ее надо не ждать, а создавать.
Глянь в альбомах людей с этой игры.
Там их есть, достаточно.
К сожалению...
Glück ab!
Как по мне, все было нормально. Были люди в форме, но без разгрузок и расчехленных приводов. Форма - это не показатель.
"Chairborne commando - death from paperback!"
KISS principle (Keep it simple, stupid!)
Аркан, именно в разгрузках, только привода нехватает. Как уже отписал Мозай, посмотри в фотографии, их там предостаточно.Сообщение от Аркан
Давайте не будем разводить флуд, искать виноватых (люди и сами знают в чем они были одеты), но ситуация имела место быть, нехочется повторений.
Большинство уважают значок... Пистолет уважают все! (с) Р. Дениро, Справедливое убийство.
Более того, были люди, у которых ЯВНО торчали не завернутые и незамаскированные стволы с пламегасителями и мушки из рюкзаков.
А так же разгрузы, каски, броники...
Это не охота на ведьм и паранойя, а нормальное требование - меньше показухи и дешевых понтов.
Glück ab!
Может быть. Я на вокзале не был. Видел только тех кто был на полигоне и приехал на машинах.
"Chairborne commando - death from paperback!"
KISS principle (Keep it simple, stupid!)
Хоть и спустя такой промежуток времени, ... но всё же.... не мешало бы объяснять лишний раз людям, то, то плащь накидки/палатки - не являються укрытием... на U2 некоторые субъекты, повесив плащь накидку на колючку - использовали её как укрепление/защиту ... "ЧИТТЕРСТВО" - по другому не назовёшь... а то так скоро перейдём к Джедаям и их падаванам прикрываясь метрами прозрачной полиэтиленовой плёнки...
Да прибудет с Вами Сила - юные падаваны...
Життя Батьківщині, Честь нікому!!!