Обсуждаем.
Обсуждаем.
начну со стороны коммунистов.
очень понравилась фраза "Как Ганза справиться с ролью мирового кредитора?" в теме Действующие стороны.
По опыту событий 2009-2010 годов (старики должны помнить), что США не справилось с этой ролью и вся держава обанкротилась и была завоевана соседями.
Ганза хочет повторить судьбу США?
Единственная возможность не разориться это обьединение всего метрополитена в общих целях: выжить перед угрозой мутантов, создать честную экономику, где каждый воин и каждый крестянин-грибник будет знать, что за свою работу он всегда будет накормлен и одет!
Остаточний склад ст. Краснопресненская (Ганза), можна знайти тут.
народ - жвавіше оплачуєм і реєструємось на сайті, там вже є цікаві штуки придумані
What is the difference between a battery and a whisky ?
A battery has a negative side.
I feel like a star
Все це добре на зарегатись я не можу, ні один з трьох моїх емельїв цей форум не хаває, пише що мило не дійсне!
а я просто не успел, пока в команде решали кто едетСообщение от Vic [mad dogs
Prosit!
Дуже шкода ((((((((((
Сообщение от BarmaLINI
Я мав наувазі форум гонза )))) В тебе ще є шанс великий попасти лишається 1 день, і регістрацію відновлять!
2 Vic
в мене з Фішкою такі самі проблеми були, воно писало шо такі мейли вже зареєстровані на інший профіль. в сайту система реєстрації спільна ше з якимись іншими, де ти міг зарегатись і просто не памятати цього як ми варіанти такі : вводити мейли і пароль попробувати згадати (якшо маєш стандартний), або створити новий мейл)
I feel like a star
Барма на Тверскую регістрація в же закрита , може всежтаки Гонза Краснопресненская там ще є не підтвержені заявки! ))
по дресскоду не подхожу у меня нет ничего для такой температуры и для комфортного шляния по шахте кроме флектарнаСообщение от Vic [mad dogs
Prosit!
2 BarmaLini
бери цивіл)
I feel like a star
нету у меня цивила для такого климата зато флектарновый сет КСК + термобелье - как раз самэ тоСообщение от Borat
кстати - по книге -
За заборами и по всей станции прохаживались пограничники Ганзы, одетые в добротные непромокаемые комбинезоны с привычными камуфляжными разводами, но отчего-то серого цвета, в таких же кепи и с короткими автоматами через плечо.
- А почему у них камуфляж серый? - спросил Артём у всеведущего Бурбона.
- С жиру бесятся, вот почему, - презрительно отозвался тот. - Ты это... Погуляй тут пока, я побазарю кое с кем.
Prosit!
ну ми в оливі з жиру біситись будем
I feel like a star
якась маленька активнітьс в нашій гілці,
народ активніше реєструйтесь на сайті про який говорив фішка в своєму пості.
Там вже потрохи іде обговорення.
На привеликий жаль я неможу попасти на цей форум, при вьому мому бажанні! Про шо писав раніше не вдалий вибір форуму ((
новий "лєвий" мейл має вирішити всі питання
I feel like a star
Чекаю підтверження вже зарегався!
Поскільки дрескод Ганзи - довільно- цивільний, зважаючи на хід місій, попередньо пропоную вирішити питання чіткої ідентифікафії сторони (крім пов"язок). Пропоную головним убором.
Також, думаю пора б було вирішити питання вибору командира сторони для вирішення організаційних та інших питань. Пропоную Vic-a (MadDods)
Все що ти написав вже давно обговоренно і вирішенно тут: http://ganza-metro.at.uaСообщение от BAJUN
Зарегайся там і відшиши мені (або Фішці) тут в ПП свій нік, щоб отримати там доступ до закритих форумів.
God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.