PDA

Просмотр полной версии : Батлфилд 8-9 июня, отзывы

KоТТ
09.06.2013, 03:24
красные маячки 3 часа 42 минуты
синие маячки 3 часа 39 минут

победила дружба ))) бензопила ))

отзывы шкрябаем тут)))

OzziKif
09.06.2013, 04:11
Красавчики!
Штаны у всех сухие?:smile:
Сори, что не приехали....но дата требовала нашего присутствия в другом месте.:oops::-?

Let4ik
09.06.2013, 11:28
Какая дружба, красные порвали синих как тузик грелку с разрывом аж в 3 минуты )))

Игра была клевая, Коту респект за спецэфекты!!!!!!

Grafit
09.06.2013, 13:55
Велике спасибі, тим хто приїхав і не проміняв гру на інші спокуси суботнього вечора, як дехто... Особливе спасибі хлопцям з Чернівців і Коломиї, було класно... Дякую всім за гру.

KоТТ
09.06.2013, 16:38
а ночью фотки ктото делал? а то реально ж красиво с лучами прожекторов было

mypeva
09.06.2013, 21:39
Усім привіт. Гра дуже сподобалась, особливо вночі. Але були деякі незначні порушеня. З ким не буває, то забув фанарик включити перед стрільбою і комусь наваляв, або забув включити червоний маячок і тобі надавали. Але були такі моменти , коли ти підповзаєш до точки і ворог з метра по тобі поливає чергою з автомата.
Цитата:
(На точках сидеть нельзя. Находиться на расстоянии не ближе 20 метров от нее после захвата)
На замітку оргам, перед грою повторювати правила гри, тому що не всі вміють читати,або не читають правила.
Усім дякую було дуже класно, головне що погода не підвела.

Cockabondy
09.06.2013, 21:51
Було класно, багато позитивних емоцій, оргам дякую за чайок та спецефекти! =)
Погодка й справді не підкачала.
Лишень трішки не пощастило, багато бійців покинули поле бою завчасно, через технічні та фізичні пошкодження :(
І згідний, бажано на майбутнє повністю (або хоча б коротко про основне) оговорити правила ведення бою.
Чекаємо на фото!

mypeva
09.06.2013, 22:07
Останю годину гри зі сторони синіх грало чоловік 8, 3-4 Чернівецьких і аналогічно Коломийських. Дякуємо за підтримку.

semag
09.06.2013, 22:41
Також хочу подякувати всім за гру і окрема подяка за підтримку під час всієї гри хлопцям з Чернівців та "Бджілкам" під час денної місії. Особисто сподобався сам задум гри, до початку ніяк не міг вдуплити що то за "на двіжке Батлфілд"", виявилось класна штука, єдине зауваження або навіть просто прикол - білий маячок був занадто яскравий, підповзаю до точки щоб переключити з червоного, мене чутно але не видно, переключаю і тут ніби інопланетяни прилетіли і їхня тарілка завлисла прямо надімною :))) ясно що питання про втікати кудись вже не актуально, актуально тільки голосно кричати щоб перестали по мені стріляти. І так 7 із 8 разів, в одному випадку різниця була тільки в тому що по мені стріляли свої ))))) "френдліфайр" що зробиш ))))

OzziKif
09.06.2013, 23:34
(На точках сидеть нельзя. Находиться на расстоянии не ближе 20 метров от нее после захвата)
На замітку оргам, перед грою повторювати правила гри, тому що не всі вміють читати,або не читають правила.
Усім дякую було дуже класно, головне що погода не підвела.

Не допоможе.
Поки не буде файнезного банану для декількох порушників, доти отак от і буде. Повторюй не повторюй, але в будь-якому випадку будуть такі, що тупо не слухають, або слухають і їм всерівно, або просто думають, що вони праві і розумніші паравоза. В таких випадках вдіваєш пов'язку/вмикаєш маячок, береш за руку цього стрільця і ведеш до орга або питаєш позивний команду і піднімаєш це питання в кінці гри. Другий випадок звичайно правильніший відносно правил, але краще такого розумника зняти з гри раніше, щоб не наламував гру. І взагалі "з метра поливає чергою з автомата" це 100% причина отримати попередження. В разі повтору порушення правил - в бан. Тільки так.
Поки ми не почнем так робити - доти нам будуть псувати ігри і настрій.

P.S. Можливо пам'ятаєш хто це був?:smile:

KоТТ
09.06.2013, 23:49
в следующий раз точки будут на открытой месности где не залечь ))0 или просто выкашу траву всю вокруг точек )))

и провода на маячки сделаю такие чтобы не провали :lol: в палец толщиной....

и пищалку на коробок с кнопкой шоб по звуку находили )

Fasolik
09.06.2013, 23:50
Останю годину гри зі сторони синіх грало чоловік 8, 3-4 Чернівецьких і аналогічно Коломийських. Дякуємо за підтримку.

я теж останню годину недорахував 2 чоловік за червоних ((

Direktor
10.06.2013, 10:32
Всем привет, игра прошла нормально. На будущие на ночную игру обязательно включен фонарь или трассер всё, всё остальное запретить.

OzziKif
10.06.2013, 11:08
Всем привет, игра прошла нормально. На будущие на ночную игру обязательно включен фонарь или трассер всё, всё остальное запретить.

Наверное блымылки хреновые были:-( Лично моя светит шокапец:smile:

jew
10.06.2013, 11:17
нічна гра вийшла динамічнішою, ніж деякі денні
постійно хтось атакував, не було часу відпочивати:)
профффтик: довго не знаходили 1-шу точку, і ХТО умудрився поламати 2-гу ?

Direktor
10.06.2013, 11:34

Когда держиш в руках и смотриш на неё светит, а с расстояния метров 30-40 уже не светит.

KоТТ
10.06.2013, 12:22

блымалки стояли на 3м этаже )))

L'UK
13.06.2013, 18:21
Величезне СПАСИБІ організаторам за гру!! На рахунок стрільби з "в упор" хочу додати таке: коли ворог(білі) пішли в атаку і пройшли повз засаду я витягнув пістолет і з двох метрів (не попасти було просто не можливо) розстріляв бійця у спину, на що він заліг у траву, розвернув автомат і "в упор" дав чергу з без всілякої підсвітки. Така ж черга дісталась ще одному з моєї команди. Коли ми почали обурюватись прозвучала фраза: - "ну ти ж мав розраховувати, що я таке зроблю..." якось негарно виглядало, коли людина замість того, щоб піти з поля бою лягає в траву і через кілька секунд на постріли з пістолета дає чергу з автомата і починає тобі доводити, що ти не правий і сам винен, що получив.... Всім учасникам дякую за динамічну гру!!

OzziKif
13.06.2013, 18:24
Люк, ти також не знаєш хто ж конкретно це був?

L'UK
13.06.2013, 18:38
03.00 ночі, темно, мокро і якось не до розглядання противника тоді було. Маю надію, що ті хто був прочитають і зроблять для себе висновки.

Skar
13.06.2013, 19:16
03.00 ночі, темно, мокро і якось не до розглядання противника тоді було. Маю надію, що ті хто був прочитають і зроблять для себе висновки.

Саме так вони і зроблять, прочитають дану гілку і зроблять висновки...
ПС. Народ бажає (повинен) знати своїх героїв =)))

jew
13.06.2013, 20:49
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ггг, ну то або Коломия, або Черновіци :)) нііі, у Франіку всі адекватні. хм, точно Коломия

Aratta
13.06.2013, 21:31

та то тіко в пьисок треба зразу лупити, тож худобина....

Тars
13.06.2013, 21:45
на рахунок стрілби в упор , якщо іде 5 чоловік з автоматами і ти їх підпускаеш практично впритик і відкриваєш стрільбу з пістолета без освітлення то яка має бути реакція ? мали всі розбіжатися з перепугу? і доречі хтось з вашої сторони нашому бійцю зарядив в лице впритик так що кульку поїхав на трав пункт діставати ,так ніхто не жалієтся.

jew
13.06.2013, 21:50
точно Коломия :))) на злодії шапка горить:)))))

Aratta
13.06.2013, 22:14
я витягнув пістолет і з двох метрів (не попасти було просто не можливо) розстріляв бійця у спину, на що він заліг у траву, розвернув автомат і "в упор" дав чергу з без всілякої підсвітки. Така ж черга дісталась ще одному з моєї команди. Коли ми почали обурюватись прозвучала фраза: - "ну ти ж мав розраховувати, що я таке зроблю..."

на рахунок стрілби в упор , якщо іде 5 чоловік з автоматами і ти їх підпускаеш практично впритик і відкриваєш стрільбу з пістолета без освітлення то яка має бути реакція ? мали всі розбіжатися з перепугу?

хммм я вже заплутався.... то кому треба в пьисок бити ?

OzziKif
13.06.2013, 22:31
Писок треба бити після гри фактами і по гарячим слідам, а не потім на форумі "десь там хтось там"....ваші нашим ваші нашим....печальбєда.

Aratta
13.06.2013, 22:59
Писок треба бити після гри фактами і по гарячим слідам, а не потім на форумі "десь там хтось там"....ваші нашим ваші нашим....печальбєда.

Оце тру, з мене пиво, ти вродив те чого нікому тут не вистачало!!!

Cockabondy
14.06.2013, 07:31
До речі, таких от "стрільців" січових треба в список окремий... Усі блін читають правила перед грою, усі рівні, тут суть гри на довірі й будується, а певні кадри думають: "тааа, один раз можна скосячити, хто помітить". А потім хтось побачить, і собі теж подумає: "я чим гірше? Якшо йому можна так робити, то і я можу". І вже не страйкбол починається, а якась мясорубка з усілякими рембо-бетманами.
Якшо хоча б кожен за собою почне дивитись, то вже менше проблем буде.
P.S. А таких "нарушителей" бажано одразу на грі вичислити, і потім БАНИТИ. Вживу.

P.S. До речі, а чого це Кота забанили? :shock:

OzziKif
14.06.2013, 07:48
До речі, таких от "стрільців" січових треба в список окремий... Усі блін читають правила перед грою, усі рівні, тут суть гри на довірі й будується, а певні кадри думають: "тааа, один раз можна скосячити, хто помітить".

Я тебе розчарую, але вони не думають, їм пох:)

Cockabondy
14.06.2013, 07:52
Я тебе розчарую, але вони не думають, їм пох:)

Ну да... Тут вже канєшно печальбеда, як ти кажеш.
Але блін, хоча б в "чорний список" їх заносити. Бо це ж капЄц.

OzziKif
14.06.2013, 08:02
Ну так треба за руку ловити:smile: Це не велика гра - де висунешся щось спитати і тобі прилетить зверху ще від n-ї кількості стволів:lol:.

Skar
14.06.2013, 10:55
на рахунок стрілби в упор , якщо іде 5 чоловік з автоматами і ти їх підпускаеш практично впритик і відкриваєш стрільбу з пістолета без освітлення то яка має бути реакція ? мали всі розбіжатися з перепугу? і доречі хтось з вашої сторони нашому бійцю зарядив в лице впритик так що кульку поїхав на трав пункт діставати ,так ніхто не жалієтся.

Молодець. Челу респект. І не жалійтесь =)

Сама суть, лежати в траві з пестом, і підпускати людей з 140+ впритул, означає, що ти готовий витримати чергу впритул. Зауважу що це ніч, і відстань з якої прилетів шар від песта ти не оприділиш, так як орієнтир напрямок (звук) звідкілля стріляли.
ТОму кричати що мене впритул вбили впритул, неадеквати, в нічний час ... адекватність ? я їх не захищаю, а просто тверезо сприймаю ситуацію ...
Якщо не бажаєш получити впритул, так не підпускай впритул ворога ... але блін тоді ж треба себе палити ліхтариком, якщо можна кемперити з пестом без фонаря ...

А взагальному ... боїшся шара ... сиди дома ...

OzziKif
14.06.2013, 11:02
Skar, так то воно так, але коли випадково, а випадково воно рідше ніж "в мене бункер, я стріляуууууу".:twisted:

jew
14.06.2013, 11:13
рідше ніж "в мене бункер,
а бункера ще існують? :)

L'UK
14.06.2013, 16:59
Отже, по Вашим словам я мав чекати на то, що людина отримавши кулю, розвернеться і дасть у відповідь. Хм, цікаво... Тепер так і буду робити. Всім хто в мене попаде давати здачу. До інтересного заключення Ви докотились.

Grafit
14.06.2013, 18:42
Вам тільки дай поболтати :) По-перше, коли ти ідеш на нічну, то маєш бути вдвіччі уважний, щоб не стриляти ні у кого впритул і не получити відповідно. Та це гра і ніч, тому буває різне. Але питання не у стрільбі впритул, а у тому, що люди не признаються, або не чують стрільби з пістолета. І я особисто був свідком такого! Тому висновок, як на мене один: треба толерантніше відноситись один до одного і якщо хтось хоче уберегти тебе від синяків і стриляє в тебе з пістолета, то напевне подяка за таке у вигляді черги впритул якось негарно... Незалежно від того чи попали по тобі чи ні. Я особисто в такій ситуації виходжу, бо вважаю, що з такої відстані мали б попасти і швидше за все, що я не почув (мова іде про пістолет). Хто не знає, то я поясню, бо був рядом, ремонтував ліхтар.. Ішло 4 чоловіка з автоматами, і пройшли засаду з 2 бійців, які їх майже впритул зі спини розстріляли в 2 пістолета, то за таких умов думаю знищити 4 бійців легко. А історія про 5 з автоматами і одного в кущах трошки не вірна...

P.S. Пропоную на цьому завершити, бо тема себе напевне вичерпала... Давайте краще реєструйтесь на гру в Чернівцях, там теж нічна буде і надіюсь таких інциндентів там не буде...

Fasolik
14.06.2013, 19:31

дружище ти всім вистави пивко за захвачений маячок з 1ї ворожої ?

OzziKif
15.06.2013, 00:16
Отже, по Вашим словам я мав чекати на то, що людина отримавши кулю, розвернеться і дасть у відповідь. Хм, цікаво... Тепер так і буду робити. Всім хто в мене попаде давати здачу. До інтересного заключення Ви докотились.

Хто тобі таке говорив?:shock:

jew
15.06.2013, 09:57
за захвачений маячок з 1ї ворожої ?
а ти підмазуєшся? то за 3-тю точку:)

semag
15.06.2013, 14:43

Я розумію що тобі всі мультіками на одне лице але все ж при бажанні можна вияснити хто там був. Доречі Олег і сам знає бо після гри говорив з тими людьми і якби хотів то написав би хто це був а так напевно просто хотів звернути увагу на сам епізод а не на тих людей які в ньому брали участь.

А про адекватність то дійсно цікаво було б вияснити хто захірячив хлопцеві з нашої сторони шарік так що потрібно було їхати в травмпункт????? Може то диверсант, маклауд, в мультікамі з Коломиї? :))))

А якщо серйозно то давайте ламати стереотипи а не створювати їх. Бо написавши одного разу на форумі, що хтось в мультикамі маклауд рівняеш всіх мультикамів звідки б вони не були під одну гребінку і той хто це прочитає вже мало цікавиться тим чи він дійсно в когось попадав чи ні йому щоб кричати що хтось маклауд достатньо побачити відповідний камуфляж, аналогічно пишучи про те що це Коломия стріляє впритул на нічних іграх створюєш відповідне враження про всіх гравців з Коломиї. Чи воно правильно?

Direktor
15.06.2013, 15:30
Начали за здравие закончили за упокой.

Короче приглашаем к нам на игру, будет интересно.

OzziKif
15.06.2013, 20:45
Чи воно правильно?
От і я кажу, що вище написаний текст неочень. Або вказуємо конкретно на порушення одразу пілся гри/на грі (бажано з доказами і свідками) або не згадуємо потім не фурумі, ще й в узагальненому вигляді.

Aratta
15.06.2013, 21:21
От і я кажу, що вище написаний текст неочень. Або вказуємо конкретно на порушення одразу пілся гри/на грі (бажано з доказами і свідками) або не згадуємо потім не фурумі, ще й в узагальненому вигляді.

тру мужик!

Skar
16.06.2013, 04:04

Це ти кому таке написав ? =)

Доброго ранку =)

mayor
17.06.2013, 02:19

Підтримую. Відразу треба розбиратись.

Сама гра сподобалась. Давайте тепер до нас в Чернівці!!!