, 03.04.2015 в 11:01 (3113 Просмотров)
Збирався на командну гру в Бродки і вирішив взяти замість стандартних канапок новий український сухпай, гра мала бути з самого ранку і до вечора, тому канапки не варіант. Перше за все скажу де він в мене взявся. А взявся він з всім відомого райберта (посилання не даю бо за рекламу ще так і не закинули))). Трохи кремпує мене те, що на ньому маркування «Зброні Сили України»… Але будемо надіятись що це фірма виробник розпродає залишок. Ціна більш ніж доступна 80 грн.
Сподобалась зручність транспортування сухпаю. Все в мішечку, який помістився в сухарку середнього розміру. А що ж там в середині? В середині ще три пакети – сніданок, обід, вечеря.
На гру приїхали ми рано, десь о 8-30 вже в Бродках (десь 30 км від Львова) і в зв’язку з тим, що наш екіпаж троха «спіздав», мусив розпочати сніданок вже після початку гри і облаштування табору команди.
Сніданок :
2 пачки галет
1 банка «Паштет печінковий» 100 гр.
1 банка «Каша перлова з яловичиною» 325 гр.
1 стікер розчинної кави «Галка»
1 волога серветка
1 суха серветка
1 пакетик цукру
Звісно вогонь розпалювати не можна було і прийшлось газувати кашку холодною. Втисну в себе дві-три ложки і все… багато жиру і тому холодною їсти майже не реально. Але вихід є! Зробив каву і намазав галети печінковим паштетом. Кава лише по кольору нагадувала каву, а ось паштет був не поганий. Банкою паштету і двома пачками галет поснідало троє бійців.
Гра тривала не довго, але активно, до годинки другої. Після «разбор пальотов».
Після чого багато хто мусив їхати, а ті хто залишився (7 хлопців) пішли збирати сухі дрова.
І ось в треті годині ми вже розпалили вогонь і почали споглядати на пакети з надписами «обід» і «вечеря».
Обід:
2 пачки галет
1 банка «Сніданок туриста «Яловичина» 325 гр.
1 пакетик чаю
1 волога серветка
1 суха серветка
1 пакетик цукру
Вечеря:
2 пачки галет
1 банка «Каша гречана з яловичиною» 325 гр.
2 стікери меду
1 пакетик чаю
1 волога серветка
1 суха серветка
1 пакетик цукру
Коли розігріли м’ясну консерву і добавили туди трішки води та ранішньої каші, то зрозуміли, що це дуже смачно. Думаю, що відіграло те, що ми все ж були голодні, але всім сподобалось. М’ясна консерва дійсно м’ясна, без сої. Гречку з м’ясом теж підігріли і змолотила за пару секунд. Мед ж став просто мега подарунком! Смачний і «не зацукрований», та ще й у зручному стікері.
Скажу так, я з людей, які дуже охочі до їжі і для мене нормально за день поїсти разів п’ять, але після цього ситного обіду почуття голоду в мене з’явилось десь о годині 22:00.
Мої висновки:
Якщо гра на добу і вам не дуже хочеться вантажити жінку або самому закуплятись і готувати канапки, то варто взяти саме наш український сухпай. Самі ви його думаю не подужаєте, так що буде потрібно відпрацювати взаємодію в «двоєчці» і більше))) Ціна і компактність тішить. Зручно і те, що нарешті банки мають «ключ» і можна легко її відкрити без лишніх маніпуляцій.
З мінусів можу відмітити:
- відсутність ложки/вилки (на відміну від сухпайків інших країн)
- дуже важко їсти консерви не розігрітими, але це властиво більшості сухпаям.
- відсутність засобів для підігріву їжі