Цитата Сообщение от Xenom Посмотреть сообщение
Моє відношення до стрільби по сомаліськи різко негативне з самого першого мого дня в страйкболі.
Але оскільки правилами ФСУ це не заборонено і ніякі командири на моїй пам'яті ніколи не висловлювалися за те щоб заборонити будь який прояв такої стрільби. Я особисто обмежуюся просуванням правила згідно якого попадання в страйкбольний привід - виводить його з ладу.
В таких умовах стрільба по сомалійськи є беззмістовною і неефективною та пополяризується вторичка.
Про етикет вони апріорі знають але ситуації бувають різні та використання чи не використання цього прийому хай залишається на совісті кожної людини і це зовсім не є пошуком лазів в правилах.

В будь якому випадку Мекк, вся ця ситуація АБСОЛЮТНО не є причиною КРИЧАТИ на людину прямо на ігровій території та під час проведення гри зразу після інциденту.
Ага, тобто я маю підставити морду під сомалійську струю, і тихо вийти в мертвяк похваливши молодика, що він такий ефективний? нонсенс. Вчи своїх грати з головою а не педулити фраги. Про стріляння в привід, не мотиваційно. Мотивуй в кращому випадку вставлянням нових зубів.