My family tradition is heavy ammunition
друже якщо ти замною там в тому переході біг чи шо, як я починав перебігати чого тебе небуло, я був вже за стінкою почувши стрільбу, тому ти небув так близько, орієнтовно я стріляв в раон пояса, а якщо боїшся таких нюансів тоді маску носи бо одним мною таке незакінчиться згадаєш моє слово ну хібашо орги будуть кожен раз наголошувати перед ігроє про негативне ставлення до такого.
P.S. Сорі виправлюсь
Я в переході присів. Ти висунув свій СІГ в 1.5 м5етра від мого обличчя. Якби не відвернувся то була б черга в рожу. Про маску. Я не використовую речі для брачних ігор в стилі БДСМ.
---------- Сообщение добавлено в 08:26 ---------- Предыдущее сообщение создано в 08:22 ----------
Різницю між 8ми і 1.5 метра розумієте? Я ніколи не боявся получити по морді шаром, що власне на Рясне зі мною неоднократно траплялось. АЛЕ! Бажання викалупувати шари з морди, або лишній раз звертатись до стоматолого тому-що хтось не дотримується етикету і ТБ на грі я не маю.
я в жодному разі не за самалійську стрільбу але всі ми люди в гарячці боя різне бувае, пару ігр тому получив шар з відстані менше метра в лоб правда не по самалійськи людина перший раз була на грі. З великими очима коли вийшла на мене на автоматі нажала на гачок в мене-ж закусило шар в механі.Саме цікаве що в той день був без головного убора.Ніби не вмер .Але кожного разу піднімати бучу теж якось не по чоловічому.Нарікань від Сфінксив та команди-А на багато меньше-може в них шкіра грубша?
Как собака на цепи тяжёлой,
Тявкает за лесом пулемёт,
И жужжат шрапнели, словно пчёлы,
Собирая ярко-красный мёд
.
Просто них по моделюванні не заборонні маски
Я розумію що в гарячці бою різне буває, тут питання в реакції - правильною би було вибачення. Це я про сомалійську стрільбу в загальному, конкретно цей інцидент особисто не бачив і орієнтуюся тіко по опису очевидців, тому щось категорично про нього писати не буду.
Последний раз редактировалось Орест; 16.09.2013 в 15:10.
God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.