Показано с 1 по 20 из 2154

Тема: Ігри\Тренування в Рясне

Древовидный режим

Senior Chief Аватар для efemchuk
    Команда
    Team Trident

Re: Ігри\Тренування в Рясне

Да, оце так писанини.
    Від себе також вкарбую декілька слів.
    Після кожної гри в багатьох складається різні враження і кожен їх вирішує і висловлює їх по своєму.
    Мене наприклад най більше дратують спізнення на гру. Кожного разу орги вивішують анонс і години збору , шикування і виходу на позиції.
    Чому так важко встати на 30 хв раніше і приїхати на 15 хв. раніше.
    Якщо ж ви проспали, чи вирішили запізно їхати на дане мироприємство-то можливо взагалі не варто туди їхати? Та ще і орги вам не по душі і розвиток їхнього страйкболу.
    Я впевнений, що якщо таким людям (однодумцям) зібратись разом, то все буде добре.
    Зі сторони ситуація виглядає для мене так: Людина встала з ранку, нема що робити. Бере телефон, альо, Петро ти що робиш? -нічого, валяюсь. -а давай на гру рванемо?,- куди? -а хер зна, зараз гляну. О щось на Рясне є, поїхали.
    Як наслідок, спізнення, та і жара далась в знаки і пішло щось не так,- маклауд трапився, грали не в адмінці і тд.
    Приїхав до дому, день пересраний. До чого домахатись? О оце так Алєкс написав! Вот зараз я відірвусь!
    За весь свій страйк я бачив одне рукоприкладство яке було примінене представником ФСУ, так це люди які правила пишуть, а потім вирішують для кого ці правила застосувати, а кому і пробачити можна.
    Тому, зі сторони цих два приклада виглядають смішно.
    Далі: Redneck- ти коли останній раз був на грі? Про який аерсофт ти пишеш? Про яку кількість людей? ти взагалі про що???
    Последний раз редактировалось efemchuk; 05.06.2017 в 11:33.
    AMERICA*s NAVY: a global force for good