ні, ти не правильно зрозумів.
Формат моїх ігор такий : я створюю сценарій і двигун, більш менш дієвий, іноді цікавий. А далі гру роблять гравці. Звикайте.
Посил попередніх постів : формуйте команди від 5 чоловік, як прописано у правилах, причому щоб ці 5 людей їздили на ігри регулярно а не у штаті 10 а їздить двоє раз в місяць.
Підтримуйте розвиток страйкболу.
Командири цих команд відносьтесь з повагою до оргів і хоча би реєструйтесь в темі на гру.
Приїзжайте на гру вчасно, а не коли вона вже почалась.
І тоді страйк буде відповідати вашим очікуванням, а орги будуть прислухатися до ваших зауважень.
Гравці з аналітичним складом розуму, не імпульсивні і далекоглядні і так розуміють : що якщо на старті обрубувати всіх новачків, або створювати для них окремий лягушатник,
то страйк у Львові загнеться - не буде притоку людей. Нехай навіть якщо серед нубів потів виявляється 10% молодців, але ви і їх тоді не побачите, де ж їх тоді розглядати?
Вам цікаві ігри 3 на 3 ? Влаштовуйте, а мені ні. Приклад минулої гри - команда зелених, складена з відопідальних страйкболістів, але в кого би вони стріляли ?
На носі дійсно хороша і антуражна гра Афган, вона довгоочікувана, дійсно там збираються люди зацікавлені - відвідайте її.
А потім застосуйте знання які там отримаєте в організації до недільних пострілюшок.
А тепер пропозиція як це розвязати : на гру в неділю 11 числа, хай кожна команда бере під свій нагляд новачків і слідкує за їхньою поведінкою.
Але ж ви не хочете таких забовязань, ви просто хочете приїхати коли вам зручно і отримати задоволення, серед ветеранів і адекватів.
"Я приїхав, орги мені винні, бавте мене , я цяця ! І слідкуйте щоб у мене не забрали лопатку і не кидали піском! "
У інших містах є такі клуби з грошовим цензом, платиш за гру 50 - 100 гривень і це ще не гарантія, що не буде маклаудів. Але так сяк відсіює дрищів.
Тим командам , які зголосяться і будуть мені допомагати - велика подяка.
---------- Сообщение добавлено в 08:49 ---------- Предыдущее сообщение создано в 08:30 ----------
Якщо вам досить полеміки і ви зробили висновки, то продублюю оголошення :
11.06.2017 Рясне, Хімсільмаш.
Гра-тренування, без наворотів. Послідовно поштурмуємо адмінку, лісочки, проведемо пару разів конвой і зробимо засідки.
Попробуємо якись тактичні навчання, з метою утворення команд, в яких бійці добре взаємодіють один з одним.
Під час навчання дозволяється бити, фотографувати і виганяти злістних маклаудів і неадекватів з подальшим баном це будуть робити самі гравці,
можемо перед грою зробити загальне знайомство усіх з усіма.
Застосуємо такий собі колективний фільтр.
Так цікавіше грати і це дає можливість у подальшому розробляти складніші сценарії для ігор.
Внесок на маркування якийсь мінімальний буде, в залежності від кількості.
Прокат, піротехніка будуть.
збір 10.00 парковка біля адмінбудівлі.