+ Ответить в теме
Показано с 1 по 20 из 2154

Тема: Ігри\Тренування в Рясне

Комбинированный просмотр

Оператор Аватар для Alex(SAS)
    Команда
    A-Team
    Записей в дневнике
    1

Re: Ігри\Тренування в Рясне

ні, ти не правильно зрозумів.

Формат моїх ігор такий : я створюю сценарій і двигун, більш менш дієвий, іноді цікавий. А далі гру роблять гравці. Звикайте.

Посил попередніх постів : формуйте команди від 5 чоловік, як прописано у правилах, причому щоб ці 5 людей їздили на ігри регулярно а не у штаті 10 а їздить двоє раз в місяць.
    Підтримуйте розвиток страйкболу.
    Командири цих команд відносьтесь з повагою до оргів і хоча би реєструйтесь в темі на гру.
    Приїзжайте на гру вчасно, а не коли вона вже почалась.

І тоді страйк буде відповідати вашим очікуванням, а орги будуть прислухатися до ваших зауважень.

Гравці з аналітичним складом розуму, не імпульсивні і далекоглядні і так розуміють : що якщо на старті обрубувати всіх новачків, або створювати для них окремий лягушатник,
    то страйк у Львові загнеться - не буде притоку людей. Нехай навіть якщо серед нубів потів виявляється 10% молодців, але ви і їх тоді не побачите, де ж їх тоді розглядати?
    Вам цікаві ігри 3 на 3 ? Влаштовуйте, а мені ні. Приклад минулої гри - команда зелених, складена з відопідальних страйкболістів, але в кого би вони стріляли ?

На носі дійсно хороша і антуражна гра Афган, вона довгоочікувана, дійсно там збираються люди зацікавлені - відвідайте її.
    А потім застосуйте знання які там отримаєте в організації до недільних пострілюшок.

А тепер пропозиція як це розвязати : на гру в неділю 11 числа, хай кожна команда бере під свій нагляд новачків і слідкує за їхньою поведінкою.
    Але ж ви не хочете таких забовязань, ви просто хочете приїхати коли вам зручно і отримати задоволення, серед ветеранів і адекватів.
    "Я приїхав, орги мені винні, бавте мене , я цяця ! І слідкуйте щоб у мене не забрали лопатку і не кидали піском! "
    У інших містах є такі клуби з грошовим цензом, платиш за гру 50 - 100 гривень і це ще не гарантія, що не буде маклаудів. Але так сяк відсіює дрищів.
    Тим командам , які зголосяться і будуть мені допомагати - велика подяка.

---------- Сообщение добавлено в 08:49 ---------- Предыдущее сообщение создано в 08:30 ----------

Якщо вам досить полеміки і ви зробили висновки, то продублюю оголошення :

11.06.2017 Рясне, Хімсільмаш.
    Гра-тренування, без наворотів. Послідовно поштурмуємо адмінку, лісочки, проведемо пару разів конвой і зробимо засідки.
    Попробуємо якись тактичні навчання, з метою утворення команд, в яких бійці добре взаємодіють один з одним.
    Під час навчання дозволяється бити, фотографувати і виганяти злістних маклаудів і неадекватів з подальшим баном це будуть робити самі гравці,
    можемо перед грою зробити загальне знайомство усіх з усіма.
    Застосуємо такий собі колективний фільтр.
    Так цікавіше грати і це дає можливість у подальшому розробляти складніші сценарії для ігор.
    Внесок на маркування якийсь мінімальний буде, в залежності від кількості.
    Прокат, піротехніка будуть.

збір 10.00 парковка біля адмінбудівлі.
    Последний раз редактировалось Alex(SAS); 05.06.2017 в 11:02.

white trash Аватар для Redneck
    Команда
    Task Force 373

ну тоді по порядку) :

1. - ''Формат моїх ігор такий : я створюю сценарій і двигун, більш менш дієвий, іноді цікавий. А далі гру роблять гравці. Звикайте.''
    Ок ,так класно, ніхто не сперичається - гру роблять гравці.....тут нам ні до чого звикати.

2. ''І тоді страйк буде відповідати вашим очікуванням, а орги будуть прислухатися до ваших зауважень.'' - до оргів зауваження не в плані сценаріїв, і немає неповаги до оргів.......тут питання іде про банальне дотримання основних правил аірсофт і звісно ж суто людських........десь бігають діти, десь бігають люди без окулярів, в стволів на виході бог знає скільки м/с, якісь парніши з надлишком тестостерону махають прикладом перед лицем, повний ігнор піротехніки, якась невідома піротехніка......так можна продовжувати довго......а при озвучені зауважень та пропозицій чується лише - "Сделаете игру со строгими правилами и массовую будет замечательно."

3.''що якщо на старті обрубувати всіх новачків, або створювати для них окремий лягушатник'' - ніхто не каже виганяти людей чи ще щось радикальне. Але коли людина приходить отак в аірсофт на бум - йому дають ствол ,окуляри і кажуть біжи, звісно та бідося не буде розуміти що він не так зробив і т.д.........але для цього необхідно на початку пояснити правила..........а тут вже питання до людей які їх привезли,видали амуніцію...

4.''На носі дійсно хороша і антуражна гра Афган, вона довгоочікувана, дійсно там збираються люди зацікавлені - відвідайте її.'' - дякую за турботу, але ми самі будем вирішувати куди нам їхати,а куди ні.

5.''Але ж ви не хочете таких забовязань, ви просто хочете приїхати коли вам зручно і отримати задоволення, серед ветеранів і адекватів.'' - ніколи не відмовляли жодній людини, що хотіла вступити в команду і завжди несли відповідальність за дії новачків. На рахунок гри серед адекватів і ветеранів, то так звісно коли гра проходить без криків,махачів, погроз, величезної втрати на одне тело шарів чи гренок(яке видно із-за товщини шкури нічого не чує), грати набагато комфортніше.

6."Я приїхав, орги мені винні, бавте мене , я цяця ! І слідкуйте щоб у мене не забрали лопатку і не кидали піском! " - таке відношення до аірфсот стало якраз в останні роки, коли певні люди захотіли перевести все в розряд бізнесу.

Ніхто не кидає в тебе камінням, висловлюються думки та пропозиції, вирішення яких зробить ігри комфортнішими та безпечнішими. Всі готові іти на компроміс...........окрім звісно трактувань правил, тому що безпека має бути на першому місці.

''Redneck- ти коли останній раз був на грі?''
    якщо правильно пам'ятаю то 14 травня....але кажись після того був(не враховуючи командні тренування, а що? Team Trident надалі табелює мої виїзди?

П.с.
    І так би мовити вишенька на тортік - Шановні гості з інших міст, ми Вас надзвичайно любимо та цінуємо, але просимо не забувати ,що Ви гості. Так би мовити, погуляли і пішли, а нам посуду мити.
    Последний раз редактировалось Redneck; 05.06.2017 в 12:20.
    I Support Single Mums.

Оператор Аватар для Alex(SAS)
    Команда
    A-Team
    Записей в дневнике
    1

Ці гості з інших міст на іграх присутні набагато частіше і в більшій кількості ніж більшість львівських команд. До них прислухаюсь і поважаю.

І резюме : на грі було близько 50 людей + ,
    незадоволеність виказали 1 що незареєструвався і запізнився 1 який не був на грі. Пропорція 2 : 50 ну десь так. Критику все рівно почув, буду щось робити.
    Висновок : всім решта в принципі формат підходить , огріхи є але будуть допомогати якось виправляти їх.
    У сучасному світі люди голосують ногами, якщо їдуть на ігри і їдуть регулярно і масово ну значить не все втрачено.
    Последний раз редактировалось Alex(SAS); 05.06.2017 в 12:49.

white trash Аватар для Redneck
    Команда
    Task Force 373

іде питання не до формату гри, чи сценарію, чи А-тім як організатора.
    Питання до виконання правил - які створені для максимально можливої безпеки для гравців.............от моделюємо ситуацію - іде дитина через кущі, знімає окуляри.....по кущам пускають чергу.......дитина лишається без зуба і ока(не дай бог).......хто винен?
    той хто стріляв? організатор(той хто допустив до гри)? дитина?
    А тепер уявіть скільки потім ще буде питань і розслідувань.
    Ситуація проста і досить реалістична(ну хіба вже не аж таке криваве комбо).
    I Support Single Mums.

Senior Chief Аватар для efemchuk
    Команда
    Team Trident

Цитата Сообщение от Redneck Посмотреть сообщение
    іде питання не до формату гри, чи сценарію, чи А-тім як організатора.
    Питання до виконання правил - які створені для максимально можливої безпеки для гравців.............от моделюємо ситуацію - іде дитина через кущі, знімає окуляри.....по кущам пускають чергу.......дитина лишається без зуба і ока(не дай бог).......хто винен?
    той хто стріляв? організатор(той хто допустив до гри)? дитина?
    А тепер уявіть скільки потім ще буде питань і розслідувань.
    Ситуація проста і досить реалістична(ну хіба вже не аж таке криваве комбо).
    Абсолютно це підтримую (не присутність на грі дітей до 18 років) Для них має бути цілком окрема гра! І тоді повністю вина за травмування лягає на організаторів гри.
    AMERICA*s NAVY: a global force for good

Оператор Аватар для Valeo
    Команда
    Ersatz

+3

Оператор Аватар для gsa_64
    Команда
    Внеком

Красиво отирали "Оборона фортів" на Рясне. Спасибо игрокам за красивую игру. А организаторам за то, что не опускаете руки.

Хочется отметить три момента.
    1. Свовременность прибытия на полигон. Всё по анонсу. В 10.00 выполнили команду: " Строится!"
    2. Игра длилась до 15.30. И опять все доиграли до окончания. Класс. Это уже позитивные изменения.
    3. Адекватность игроков. " а я в тебя не попал???" - "Нет!" - "Добро!" И без матов и воплей.... Красиво.
    Ремарки.
    Группа, в которой был снайпер с двумя вторичками (к сожалению не знаю позывного, названия команды) красиво "зачистили" нас на крыше. Всё по феншую. Штурмовики в бой вскрывать огневые точки, а снайп пристрелялся и как орешки четверых с крыши отправил отдыхать. Ещё и мёртвому, который по крыше ползал с повязкой невидимой игрокам по заднице настрелял. А в леске ты всё-таки не пробил кусты. Хотя попасть должен был.
    "Жёлтые", на мой взгляд, в последних двух миссиях (ВИП и Штурм Админки) сработали очень красиво.
    Всем спасибо за полученное удовольствие.

No Mercy
    4+

+3

23.07.2017 Рясне , Хімсільмаш , "Урбан-штурм"
    Збір 10.00 парковка справа від адмінбудівлі
    Сценарії :
    1. Маленька групка "терористів" з мобільною бомбою має завдання підірвати будівлю у визначений час і втекти. Спецназ перешкоджає.
    2. Оборона 3 точок з таймерами всередині будівлі.
    Прокат, кульки, піротехніка будуть. Внесок на реквізит 10 грн.
    Після гри - посиденьки біля вогнища, пивко і до пива несемо з собою. Можемо зміститися на озера за парканом Хімсільмашу.

Новобранец
    Команда
    Whiskey Two-Five

+3 або 4

Неділя 2 липня 2017.
    Рясне , Хімсільмаш
    Сценарій подібний на той, що відіграли минулої неділі в лісі "Оборона фортів". Гра у звичайному форматі ігор організованих командою А-Team + багато маневрів, багато стрілянини.
    Збір біля Адмінбудівлі о 10.00.
    Прокат і піротехніка будуть на місці. Кульки (6мм) значно подешевшали.

+ Ответить в теме