Шановні друзі із Сіроманців та Рівненських Сіроманців. Єдине правильне рішення яке може бути у цій суперечливій ситуації - це щоб ваші 2 командири за келихом пива обговорили все це і прийняли рішення. Суперечки на форумі нічого не дадуть, окрім виникнення непотрібних негативних емоцій. Якщо ви будете виходити із принципів поваги до інших команд та користуватися правилом, що від команди діалог може вести тільки одна людина, то у вас є всі шанси не тільки вирішити це питання, але й стати друзями (хоча ви вже за своїм напрямком зобов'язані товаришувати!). І протилежний шлях - це писати "я знаю чим це закінчиться", "це неповага з їх сторони". Не треба так, будь-ласка. Багатьом людям тут приємніше було б побачити, що ви знайшли спільні точки порозуміння, ніж утворили такий дивний конфлікт. Бажаю вашим командирам зважити мої слова і прийняти мудре рішення, яке було б не тільки в інтересах ваших команд, але й того напрямку, який ви представляєте. Якщо потрібна моя допомога - я завжди радий усім допомогти 8)