Пєрвий нах

Всім дякую за гру, соратникам за те, що прикривали спину, противникам що не давали розслабитись, ну і всім разом за НЕ дарма потрачений час - за хорошу гру.
З негативів - багато "горян", які вперто не хотіли вмирати. Небуду називати команду, але я ще так мало в страйку - і про ту команду наслухався багато, може пора вже це на федерацію виносити? Чи так і будемо говорити між собою і нічого не робити?
Про інше
ДУЖЕ погано що організатори пішли на поводу у когось і поміняли заявлені правила на гру:
Цитата Сообщение от Леший
Стрельба из периметра наружу и снаружи внутрь периметра-ЗАПРЕЩЕНА!
Поки ми бігали з пістолетами - з протилежної сторони нас поливали кулеметами як має бути. Для тюна 30 метрів - дитячий лєпєт. З їх сторони по нас стріляли, а наші по них не стріляли, бо... навіть незнаю що сказати... Чи не чули інструктажу, що правила помінялися, чи може ще шось...
В результаті "пістолетна" гра перетворилась в - пробіжи між кулеметними очередями і викинутими гранатами Незовсім те на що я розраховував, але свій фраг я получив

А так, вітаю Жовту сторону з перемогою, всіх кому гра сподобалась - з приємно проведеним часом