Вчора мав експірієнс у вигляді двогодинного спілкування з міліцією у а/п Бориспіль з приводу свого AEG. Мушу зазначити, що недостатньо підготувався до цього, бо очікував проблеми з американською Transport Security Agency, а не з нашими хлопцями. Закінчилося все добре, наші міліціянти були абслютно адекватними (як і я), просили мене показати технічні характеристики в інструкції, які б доводили, що швидкість 90м на сек і т.і. Я, звісно, не зміг цього зробити, бо мануал на японській виключно. Тож, коли після спілкування з трьома співробітниками по черзі, всі прийшли до висновку, що єдиний вихід - віддавати на експертизу, начальник вирішив таки відпустити мене. Думаю, це сталося тому, що вони чудово розуміли, що це не зброя, тому, що вони не хотіли зв'язуватися з довгою морокою вилучення та відправкою на експертизу, а може й тому, що я їм сказав, що допомагаю міліції як дружинник та маю дозвіл на більш серйозні речі, ніж ця іграшка. Насправді, у цих проблемах винуватий я сам, а міліції тіки спасибі можу сказати. Адже вони мали повне право вилучити на експертизу.
Найближчим часом займуся експертизою сам