Вечір добрий, доблісна албанська армія з українським корінням. Ну і звичайно доблісний інтерпол.
Ігри в Теренів з початку моєї страйкбольної кар"єри - це завжди були цікаві події. Не стала винятком і ця. Особлива подяка Малому за можливість покомандувати цілою стороною, це був перший мій досвід такого плану, того і відгуки будуть чуть інші. Я звик із своїми "орлами" ходити по ворожих тилах, здійснювати стрімкі маневри і попадати в саму ігрову ж... Тепер же я ходив позаду і виконував іншу роботу. Обов"язково хочу подякувати трьом командирам своєї сторони - Akelli, Direktorу та GoodUncleу, які всіляко сприяли нашим звитягам.
Тепер по грі. Цікавий і при тому простий сценарій. Перша місія була класна тим, що не було класичного - одні обороняють інші штурмують, а в перемішку. Нічна - класна - бо нічна, сподобались масові штурми ворожих позицій з ліхтарями - ну прям Лас-Вегас. Третя місія - класна задумка з електропідривом. От тільки щось з часом намутилось і ми з чистою душею взірвали дамбу, виявилось на 5 хв раніше.
Суперникам спасибі за динаміку. Не скучали, а ні трохи.