Повністю згідний. Тим більше тема не заїзжджена і якщо хлопці її якісно зроблять, то респект їм.По-перше хочу сказати, що грузино-абхазький конфлікт і участь у ньому УНА-УНСО, як історичний факт мало місце. А значить хочуть люди нехай моделюють.
Згідний, але не варто тоді заявляти про себе, як про моделюючу команду. Спочатку варто підтягти свій рівень, щоб принаймні трохи бути схожими на прототип, а тоді вже заявляти про моделювання чого б то не було.Щодо зброї, то ми всі стартуємо в страйкболі, як покемони
В моєму розумінні моделювання - це зовнішня відповідність прототипу. А не гучні заяви про те що "команда моделює". Якщо люди якісно це роблять, то там і без слів все зрозуміло. А якщо ні, то такі слова нічого крім посмішки не викликають.А значить хочуть люди нехай моделюють
Але ж ви заявили період моделювання 93-ий рік. До того ж навчання і бойові дії - це різні речі. Ви ж не навчання моделювати збираєтеся? Для прикладу британська армія (говорю про неї суто для прикладу, бо про неї знаю точно, але думаю до інших армій це також відноситься) під час навчаннь часто використовує зброю тієї країни з якою проводять сумісні навчання, є фотки з FAMAS'ами, М-4, і навіть з нашими АК, але це тільки на навчаннях.WeB! такої зброї на озброєнні тоді не було. Але вона викристовувалась на навчальних базах УНСО в Грузії починаючи з 97го року
В страйкболі є правило трьох фото - кожен елемент спорядження має право використовуватися, якщо є фото де цей елемент використовується вашим підрозділом під час обраного вами періоду моделювання. + Варто розуміти, коли використання певного спорядження є виключенням, а коли правилом. Раджу вам дотримуватися цього правила, якщо ви дійсно хочете якісно займатися моделюванням. Якщо ж це не стоїть на меті, то не варто і заявляти про себе, як про моделюючу команду. Без образ.
P.S. Прохання до модератора не витирати офф-топік, а перенести його в окрему тему.