+ Ответить в теме
Показано с 1 по 20 из 65

Тема: Рада командирів

Комбинированный просмотр

Gefreiter Аватар для OzziKif
    Команда
    2./PzGrenBtl 411

Angry Re: Рада командирів

Представники команди 2./411 PzGrenBtl з'являться на раду.

P.S. Вельмишановний Drak, так зрозуміло?

P.P.S. Drak, ласкаво просимо приєднатись до нас, можливо щось порадите, виходячи з свого багатого досвіду.
    Последний раз редактировалось OzziKif; 05.09.2012 в 13:44.
    в раю, конечно, климат, зато в аду - общество

Gefreiter Аватар для Skar
    Команда
    2./PzGrenBtl 411

Re: Рада командирів

Цитата Сообщение от OzziKif Посмотреть сообщение
    Представники команди 2./411 PzGrenBtl з'являться на раду.

P.S. Вельмишановний Drak, так зрозуміло?

P.P.S. Drak, ласкаво просимо приєднатись до нас, можливо щось порадите, виходячи з свого багатого досвіду.
    2 Юра, вельми вдячні за запрошення,
    є прохання, запроси і модера Івано-Франківського розділу, нехай на зборах хоть вивчить назви команд свого розділу, а то "411+" він сприймає як +100500 =))))
    Последний раз редактировалось Skar; 05.09.2012 в 14:04.

Курсант Аватар для Drak
    Команда
    "Forest kombayneroZ"

Вельмишановний OzziKif, Ваша саркастичність абсолютно не доречна. Стосовно порад, навчіться будь ласка грамотно висловлювати свої думки.

2 Skar, те, що Ви завжди готові заступитися за товариша OzziKif, це похвально, проте спершу потрібно самим вивчити назву власної команди, оскільки як зазначено у профілі автора, назва команди - "2./411 PzGrenBtl", а не "411 +", тому "411 +" сприймається саме як "411 +".
    Згідно п.2.5. правил "Посты типа «+1» без уточняющих и дополняющих сообщений — удаляются и автору выносится предупреждение. Цена нарушения 10 баллов срок действия 1 год."
    В даному випадку пост автора OzziKif "411+" не містить "уточняющих и дополняющих сообщений"
    Якщо OzziKif постом "411 +" мав на увазі що "Представники команди 2./411 PzGrenBtl з'являться на раду", як було ним зазначено пізніше, то мабуть так слід було і написати, тоді не виникало б непотрібних моментів.

Gefreiter Аватар для OzziKif
    Команда
    2./PzGrenBtl 411

Вельмишановний пане модератор Drak, саркастичності у моєму пості ані граму немає, я писав серйозно. Є там тільки обурення. І вчити назву команди мені не треба тому, що на іграх нас так і називають - 411 (чотириста одинадцять) і все. Виходячи з цього цифра 411 таки несе смислове навантаження, а + (плюс) він плюс, і стояв він не до числа, а після. Що він означає пояснювати ІМХО не треба.
    Я на 100% (сто відсотків) впевнений що люди, яким я це написав, мене зрозуміли. А як слід писати саме Вам я, в свою чергу, також зрозумів, і використав уточнення в дужках.

P.S. Щиро вірю, що навіть після переобрання Вас на другий строк, Ви сумлінно пильнуєте за порядком у нашій гілці форуму, і просто не зрозуміли мене, а не шукаєте як би то до***тись до дописувачів з моєї команди, керуючись минулими нашими непорозуміннями. Тому на 10 балів не ображаюсь.

P.P.S. Також вірю, що наша гілка стане більше активною, і вам не буде так сумно модерувати.

P.P.P.S. Гайда на раду колеги.
    в раю, конечно, климат, зато в аду - общество

+ Ответить в теме