Хороша підказка Бум! Треба над цим подумати! Але чи це дійсно того вартує? Все таки важлива подія.
Тепер по суті.
Колеги, яким цікава данна тема, є варіант зробити підрозділи та племена на постійній основі. Тобто не бути на одній грі пуштуном, а на іншій таджиком, або із розвідника перетворитись в мотострілка. А нести службу у «своєму» підрозділі постійно і можливо із рядового вирости в сержанти, а із сержантів у офіцери. А от духам можливо стати лідерами племен, або ж нічого не буде заважати відокремитись від свого племені.
Відносно провінцій, то думаю, тут час від часу можна буде їх або міняти, або "міситись" в одній із них і надалі тими же підрозділами і племенами (час від часу вносячи косметичні зміни «у територіальні питання») створюючи історію для майбутніх ігор і можливо щоб результат одної гри впливав на стартові умови другої по результатам першої.
Отже варіанти провінцій (всі вони на межують із Пакистаном. Так треба одним словом)
Кандагар, Пактіка, Пактія, Логар, Нангархар, Кунар, Бадахшан.
Тепер відносно підрозділів ОКСВА (зважаючи на вподобання до серьйозних підрозділів всіх гравців):
ДШБ, ВДВ, СпН ГРУ, розвідка, ВДВ. Думаю, що на цій грі зробимо 2 підрозділи під єдиним командуванням. І правильною структурою командування і відповідною чисельністю підрозділів. Мій варіант на цю гру: взвод ДШБ (поки без прив’язки до конкретної ОДШБр чи ОДШБ все буде залежати від вибору провінції) і група СпН ГРУ.
Моджахеди. Скільки залишаємо племен 3? Чи на 2 ділимо всіх? В кожного свої завдання і загальна місія (так як було на "Гнів Пророку") чи які ще варіанти?
Ну і відповідно будуть рольові персонажі як військові так і мирні. Те саме стосується і кішлаку який як і на «Гнів Пророку» був абсолютно ігровий, але його треба зробити буде більш кращим.
Ваші ідеї і варіанти! Озвучуйте! Інакше прийму сам рішення, а ви потім будете сперечатись зі мною чому воно таке!Активно друзі беремо участь в обговорені!