Показано с 161 по 180 из 1381

Тема: Кнайпа (для флуду)

Древовидный режим

Вільний вітер Аватар для viter
    Команда
    поза командою
    Записей в дневнике
    1

Re: Кнайпа (для флуду)

Цитата Сообщение от rast gasser Посмотреть сообщение
    незрозуміло хто буде вирішувати по яких правилах грати .Якщо прийде три чоловіка тамде я граю і почнуть рвати на грудях тельнікі за л5 а 15 прти то що будим голосувати.Або на всіх локаціях вирішили по 10 бійців грати л5 ті хто проти куда діватись нікуда не їхати .Вам я З-р-о-з-у-м-і-л-о написав.Діло не в правилах а в відношенню до людей .Просто якщо правила експерементальні грайте в якомусь одному місці по цих правилах або кожен тиждень всі кому вони подобаються міняють по одній локаціі якщо людям сподобаеться вони самі підтянуться,а не так шо ми Николай2й повеливаем і всі впали ніц
    Друже, якщо погоджуватися і виконувати правила ФСУ, то дивимося пункт 1 Правил.
    До того ж досить часто ситуація по локації вирішується так само, як з малярами - місця є достатньо для всіх (у лісі особливо), хіба буде бажання комусь нас......
    А от думку, щоб щотижня міняти локацію цілком підтримую. Так само, як і завчасне (хоча б за 2-3 дні) оголошення умов недільних ігор/тренувань.
    З власної практики - 3-4 механи на 100 кульок мені було достатньо. На відміну від бункера багато не покулеметиш і швидко не "залиєш", ще й міняти потрібно, ще й якась та й заклинить.
    Последний раз редактировалось viter; 15.04.2013 в 21:41.
    ... людина - істота вільна,
    а життя - хрест її.

розробка та технічна підтримка сайтів, інтернет-реклама