+ Ответить в теме
Показано с 1 по 20 из 46

Тема: Батлфилд 8-9 июня, отзывы

Комбинированный просмотр

Новобранец
    Команда
    КЕДР

Re: Батлфилд 8-9 июня, отзывы

Величезне СПАСИБІ організаторам за гру!! На рахунок стрільби з "в упор" хочу додати таке: коли ворог(білі) пішли в атаку і пройшли повз засаду я витягнув пістолет і з двох метрів (не попасти було просто не можливо) розстріляв бійця у спину, на що він заліг у траву, розвернув автомат і "в упор" дав чергу з без всілякої підсвітки. Така ж черга дісталась ще одному з моєї команди. Коли ми почали обурюватись прозвучала фраза: - "ну ти ж мав розраховувати, що я таке зроблю..." якось негарно виглядало, коли людина замість того, щоб піти з поля бою лягає в траву і через кілька секунд на постріли з пістолета дає чергу з автомата і починає тобі доводити, що ти не правий і сам винен, що получив.... Всім учасникам дякую за динамічну гру!!

Оператор Аватар для Aratta
    Команда
    внекомандник

Re: Батлфилд 8-9 июня, отзывы

Цитата Сообщение от L'UK Посмотреть сообщение
    я витягнув пістолет і з двох метрів (не попасти було просто не можливо) розстріляв бійця у спину, на що він заліг у траву, розвернув автомат і "в упор" дав чергу з без всілякої підсвітки. Така ж черга дісталась ще одному з моєї команди. Коли ми почали обурюватись прозвучала фраза: - "ну ти ж мав розраховувати, що я таке зроблю..."
    Цитата Сообщение от Тaras Посмотреть сообщение
    на рахунок стрілби в упор , якщо іде 5 чоловік з автоматами і ти їх підпускаеш практично впритик і відкриваєш стрільбу з пістолета без освітлення то яка має бути реакція ? мали всі розбіжатися з перепугу?
    хммм я вже заплутався.... то кому треба в пьисок бити ?

+ Ответить в теме