Вам тільки дай поболтатиПо-перше, коли ти ідеш на нічну, то маєш бути вдвіччі уважний, щоб не стриляти ні у кого впритул і не получити відповідно. Та це гра і ніч, тому буває різне. Але питання не у стрільбі впритул, а у тому, що люди не признаються, або не чують стрільби з пістолета. І я особисто був свідком такого! Тому висновок, як на мене один: треба толерантніше відноситись один до одного і якщо хтось хоче уберегти тебе від синяків і стриляє в тебе з пістолета, то напевне подяка за таке у вигляді черги впритул якось негарно... Незалежно від того чи попали по тобі чи ні. Я особисто в такій ситуації виходжу, бо вважаю, що з такої відстані мали б попасти і швидше за все, що я не почув (мова іде про пістолет). Хто не знає, то я поясню, бо був рядом, ремонтував ліхтар.. Ішло 4 чоловіка з автоматами, і пройшли засаду з 2 бійців, які їх майже впритул зі спини розстріляли в 2 пістолета, то за таких умов думаю знищити 4 бійців легко. А історія про 5 з автоматами і одного в кущах трошки не вірна...
P.S. Пропоную на цьому завершити, бо тема себе напевне вичерпала... Давайте краще реєструйтесь на гру в Чернівцях, там теж нічна буде і надіюсь таких інциндентів там не буде...