+ Ответить в теме
Показано с 1 по 20 из 2154

Тема: Ігри\Тренування в Рясне

Комбинированный просмотр

Re: Ігри\Тренування в Рясне

Дякую всім за гру, вона була прекрасною. Але хочеться відмітити, що поранені мають лягати, або сідати(наскільки я знаю), а не відходити за укриття і вже звідти кричати:"Ранен!"
    Последний раз редактировалось XORT; 07.07.2013 в 20:29.

Senior Chief Аватар для efemchuk
    Команда
    Team Trident

Цитата Сообщение от XORT Посмотреть сообщение
    Дякую всім за гру, вона була прекрасною. Але хочеться відмітити, що поранені мають лягати, або сідати(наскільки я знаю, а не відходити за укриття і вже звідти кричати:"Ранен!"
    Раняний не вбитий, він на пузі повзає

Цитата Сообщение от XORT Посмотреть сообщение
    Дякую всім за гру, вона була прекрасною. Але хочеться відмітити, що поранені мають лягати, або сідати(наскільки я знаю), а не відходити за укриття і вже звідти кричати:"Ранен!"
    я завжди їх добиваю ще до того як встигнуть крикнути Ранений це правило хібащо дозволяє трохи уникнути смерті від гранати

---------- Сообщение добавлено в 11:49 ---------- Предыдущее сообщение создано в 11:49 ----------

Цитата Сообщение от efemchuk Посмотреть сообщение
    Раняний не вбитий, він на пузі повзає
    тягаючи за собою свої кишки

---------- Сообщение добавлено в 11:50 ---------- Предыдущее сообщение создано в 11:49 ----------

краще організувати нормальний суботнік .
    Цитата Сообщение от duke29 Посмотреть сообщение
    а где ты видишь слово о фрагах?))

---------- Сообщение добавлено в 05:43 ---------- Предыдущее сообщение создано в 05:00 ----------

кстати есть предложение на игре каждому выдать по паре метров кипернй ленты и если в процессе игры находит люк то ( стоп-игра ) и огораживает , закрывает люк.

+ Ответить в теме