+ Ответить в теме
Страница 31 из 108 ПерваяПервая ... 2126272829303132333435364181 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 601 по 620 из 2154

Тема: Ігри\Тренування в Рясне

Re: Ігри\Тренування в Рясне

Давайте цікавіші ( дієвіші ) пропозициї. Ну не буду ж ставити розтяжки з фарбою.

Оператор
    Команда
    внеком

Дієвіше, з огляду на менталітет наших людей - пару черг дати по ногам. Потім пояснити оргам джамперів щоб не жались, а купили 20-30 окулярів і видавали замовникам та попереджали про можливість попадання пластикових шарів. Чому ми маємо брати на себе відповідальність за абсолютно безвідповідальну поведінку інших осіб. Людішкі гасають по коридору адмінки як сайгаки по кукурудзі, і це знаючи що йде гра, і навіть коли проходить зачистка... а чому? та тому, що в людей в голові думка "ну він ж бачить що я йду... значить стріляти не буде". А чому не стріляти? я кут строю тримаю, я не знаю хто хрустить склом і цеглою за тим кутом. І взагалі...ризик гепнусь з 9 поверху це нормально, а получити шаріком по тушці це жах... дивненько.
    На мій погляд організація безпеки клієнтів справа виконавця. Хочуть безпечно для людей проводити свої стрибки - КАЖДОМУ ПО ОЧКУ! ОЙ- по паре очков. + їх збори з тильної частини адмінкі ТУПО напроти виходу з коридору.... ну ёпрст, та збирайте людей в менш прострілюваному місці.... де стіна захищає хоча б з 1 сторони.

Пропоную зв"язатись з оргами джампінгу щоб вони направляли людей не через адмінку а через прохід в стіні , всетаки відкрита місцевість .Також таблички нехай для орієнтировки вішають як пройти і ховають потім в адмінці + піднімаються найближчими сходами і куплять для цього пару окуляр , хоча б будівельних , поки небуло неприємних інциндентів.

Всім дуже дякую !!!! Регіональна гра пройша СУПЕР! За 2 дні на территорії не було сторонніх людей ( крім одним зальотних на велосипедах, яких не встигли зупинити). Всюди були наклеяні таблички і ходили 2 спостеригачів. ( особливо адмінка людей туди як мух на мед тягне ))). Переходимо на менші полігони. Регіоналок цього року на Львів не плануемо - самі їдем на дві осінью.
    Хороших ВАМ игор та поменше травм та непорозумінь.

P.S. незабаром викладу в альбом трохи фоток, кому цікаво - можите переглянути.

Новобранец Аватар для Fang
    Команда
    Hazardous Team

Цитата Сообщение от Vasyl Wolf Посмотреть сообщение
    Всім дуже дякую !!!! Регіональна гра пройша СУПЕР! За 2 дні на территорії не було сторонніх людей ( крім одним зальотних на велосипедах, яких не встигли зупинити). Всюди були наклеяні таблички і ходили 2 спостеригачів. ( особливо адмінка людей туди як мух на мед тягне ))). Переходимо на менші полігони. Регіоналок цього року на Львів не плануемо - самі їдем на дві осінью.
    Хороших ВАМ игор та поменше травм та непорозумінь.

P.S. незабаром викладу в альбом трохи фоток, кому цікаво - можите переглянути.
    Будь ласка розпишіть відчуття по нічній грі на рясному

Оператор Аватар для rast gasser
    Команда
    Hazardous Team

хорошого проведення часу вам в подальших рейдах
    Как собака на цепи тяжёлой,
    Тявкает за лесом пулемёт,
    И жужжат шрапнели, словно пчёлы,
    Собирая ярко-красный мёд
    .

Так як вийшла не велика накладка з тактичними ліхтарями. Гра була обмежена до 23.00. Через велику кількість атматури з підлоги , будівельного мусору і проваль в цехах - там майже не воювали. Взяли трохи зеленки і дороги . Завдання виключити 2 ліхтарі на базі противника. + обмеженя часу до 10 хв. Складна гра особливо в масках. Але всі задоволені.
    Последний раз редактировалось Vasyl Wolf; 28.07.2013 в 22:02.

ПРЕДВАРИТЕЛЬНО: Воскресенье, Август 4, 2013. Время уточняется.
    Тренировочная игра с задействованием новой територии. Поскольку были нарекания на скуку в штурмовых сценариях, делаем игру на разведку, обнаружение и уничтожение точек противника. Подробности огласим ближе к воскресенью.
    Установки на игру:
    - полновесный сибз+каска дают одно ранение на игровую жизнь.
    - заряжаем магазины с соотношением 2к1.
    - в помещениях админки внутри стреляем только одиночками. ОДИНОЧКАМИ это значит ОДИНОЧКАМИ. Помещения админки заканчиваются при выходе в переход в цеха. В помещениях цехов разрешены очереди. Стрельба в админке через улицу допускается очередями.
    - привет сомалийцам - попадание в оружие выводит его из строя (оружие оживает на мертвяке мгновенно).
    - бункеры запрещены (за исключением пулемётов)
    Последний раз редактировалось andynagorny; 30.07.2013 в 22:16.
    The call to serve, it has no sound, yet I have heard it in the whispered retelling of honorable sacrifices made by those who have served before me.
    The call to serve has no form, yet I have clearly seen it in the eyes of the men and women infinitely more courageous and more driven than most.
    The call to serve has no weight, yet I have held it in my hands...

AMERICA*s NAVY: a global force for good

Команда
    Hazardous Team

по новій територіі бійцям треба показати перед грою люкі канави якщо такі е- суто моя думка
    Собирая ярко-красный мёд
    .

Оператор Аватар для Alladin
    Команда
    Международная команда Сфинкс

Сбор на 10.00.
    Подготовка "Секретные данные 2". Параллельно тренировка.
    Военное искусство не требует сложных манёвров - всегда предпочтительнее самые простые. Надо главным образом обладать здравым смыслом.

Новобранец Аватар для Quando
    Команда
    Hazardous

Енді в мене нема іншого магазина, тай бункер в мене махенький причом дуже махенький як на бункер.

Цитата Сообщение от Quando Посмотреть сообщение
    Енді в мене нема іншого магазина, тай бункер в мене махенький причом дуже махенький як на бункер.
    Странно, я думал у вас в команде централизованное снабжение.
    The call to serve, it has no sound, yet I have heard it in the whispered retelling of honorable sacrifices made by those who have served before me.
    The call to serve has no form, yet I have clearly seen it in the eyes of the men and women infinitely more courageous and more driven than most.

Новобранец Аватар для Quando
    Команда
    Hazardous

спираючись на тимчасові фінансові труднощі в мене чючють нетак як в команди(((

Новобранец Аватар для Дрой
    Команда
    ЛХК "ВОЛЯ"

Хочу подякувати вам за розуміння і те що примкнули нас на вихідні на цьому полігоні.
    Провели чудову гру, практично ніхто не мішав. Однак приїхали підлітки років 14-15, назвалися страйкболістами. Ми їм ввічливо об'яснили ситуацію.
    Ось кому цікаво, коротенький ролік

Senior Chief Аватар для efemchuk
    Команда
    Team Trident

Останній кадр напевно НАЙБОЛЮЧІШИЙ!!?? не повезло парню......

Договорились про общую тренеровку с некоторым компромисом по дополнениям к правилам.
    Установки на игру:
    - полновесный сибз+каска дают одно ранение на игровую жизнь.
    - только механы, бункеры разрешены на пулемёты и небольшое количество людей со специфическим оружием, которые смогут засыпать по 100 шаров в специфические свои бункеры.
    - в помещениях админки внутри стреляем только одиночками. ОДИНОЧКАМИ это значит ОДИНОЧКАМИ. Помещения админки заканчиваются при выходе в переход в цеха. В помещениях цехов разрешены очереди. Стрельба в админке через улицу допускается очередями.
    - попадание в оружие выводит его из строя (оружие оживает на мертвяке мгновенно).
    - в админке игровые только три этажа, крыша цеха и перехода неигровые (из соображений заботы о новичках).

Соответственно Тим Трайдент будет.

Оператор Аватар для Alladin
    Команда
    Международная команда Сфинкс

Не ожидайте чего-то сверх. Будут подготовки к некоторым мероприятиям, ток что, добро пожаловать.
    Военное искусство не требует сложных манёвров - всегда предпочтительнее самые простые. Надо главным образом обладать здравым смыслом.

Новобранец Аватар для Дрой
    Команда
    ЛХК "ВОЛЯ"

Цитата Сообщение от efemchuk Посмотреть сообщение
    Останній кадр напевно НАЙБОЛЮЧІШИЙ!!?? не повезло парню......
    Не знаю на рахунок найболючішого, але мені прийшлось останій кадр на частини різати, щоб виключити звук пісмля пострілів, щоб люди не чули цих криків і матів) Цей обрив звуку можна почути в кінці)))
    Последний раз редактировалось Дрой; 03.08.2013 в 10:37.

Новобранец
    Команда
    без команди

Чи можна використовувати бункер, якщо в нього заряджати кульок не більше, ніж в механ? Питаюся, тому що тільки купив привід і до нього є тільки один бункер.

Команда
    Hazardous Team

я думаю для тебе зроблять виключення
    Собирая ярко-красный мёд
    .

+ Ответить в теме
Страница 31 из 108 ПерваяПервая ... 2126272829303132333435364181 ... ПоследняяПоследняя