Американський хлопець, місяць тому... (як банять в страйкболІ)
![]()
Американський хлопець, місяць тому... (як банять в страйкболІ)
![]()
Последний раз редактировалось Kocc; 05.09.2013 в 15:31.
---------------------------------
This message may contain privileged and confidential information. If you are not the intended recipient, be aware that any use, disclosure, copying or distribution of information present in this message any attachments is prohibited. If you have received this message in error, please notify us immediately by returning it to the sender and delete this copy from your system. Thank you.
по моему це теми не стосуеться і не тобі мене вчити як писати якщо на те пішло
Как собака на цепи тяжёлой,
Тявкает за лесом пулемёт,
И жужжат шрапнели, словно пчёлы,
Собирая ярко-красный мёд
.
якщо я тебе тримаю на прицілі на відстані менше десяти метрів може два раза різко виглянеш але на фоні зеленкі нічого не побачиш а на третій получиш шарік -можем проексперементуваи
Собирая ярко-красный мёд
.
What is the difference between a battery and a whisky ?
A battery has a negative side.
I feel like a star
В нас в команді все нормально просто деякі команди постійно ниють що шось не так закриваючи очі на свої помилки .Е багато команд з якими ми співпрацюем і все нормально бувають різні випадки деякі не варті розмов, деякі після гри обговорили і все.Продовжувати розмову не маю бажання ми всі редіскі а ви дартаньяни.
Собирая ярко-красный мёд
.
Час людської реакції + час за який ти натиснеш на трігер + час взводу поршня і пострілу + час дольоту кульки на 10 метрів = знааааачно довше ніж противник висуне голову, що треба побачить і сховає. Попасти ти можеш тільки якщо противник як суслік буде ту голову висовувати-засовувати нескінченно з однаковою частотою.
По темі загалом: сомалійська стрільба - неантуражна і травмонебезпечна єрунда і мені чомусь здавалося, що всі серйозні команди Львова це розуміють.
Последний раз редактировалось Орест; 15.09.2013 в 22:48.
God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.