+ Ответить в теме
Показано с 1 по 20 из 1381

Тема: Кнайпа (для флуду)

Комбинированный просмотр

Senior Chief Аватар для efemchuk
    Команда
    Team Trident

Re: Кнайпа (для флуду)

Народ, на Промисловій 52 є тир, сходіть туди і постріляйте, і вже для себе зробіть висновок,-можливо чи ні. Наприклад я в армії служив, з АК 74 С стріляв. Віддача там не така велика -яб сказав практично не відчутна -як хтось собі придумав, тому стрільба по самалійські навіть дуже можлива і навіть однією рукою. Інша справа по прицільності,-чергу не пустиш. А вот чи це антуражно? Напевно все підлягає під антураж якщо воно використовується в реалії.
    AMERICA*s NAVY: a global force for good

я в навіть 9му класі з АК74 не відчував віддачі , був такий урок цікавий ДПЮ , його ніхто з пацанів не прогулював .
    Цитата Сообщение от efemchuk Посмотреть сообщение
    Народ, на Промисловій 52 є тир, сходіть туди і постріляйте, і вже для себе зробіть висновок,-можливо чи ні. Наприклад я в армії служив, з АК 74 С стріляв. Віддача там не така велика -яб сказав практично не відчутна -як хтось собі придумав, тому стрільба по самалійські навіть дуже можлива і навіть однією рукою. Інша справа по прицільності,-чергу не пустиш. А вот чи це антуражно? Напевно все підлягає під антураж якщо воно використовується в реалії.

Оператор Аватар для Kocc
    Команда
    ZUBR
    Записей в дневнике
    15

Цитата Сообщение от American Boy Посмотреть сообщение
    я в навіть 9му класі з АК74 не відчував віддачі , був такий урок цікавий ДПЮ , його ніхто з пацанів не прогулював .
    в 95-96 зі шкільних кабінетів позабирали навіть ММГ макети АК, про стрільбу не було й мови.
    "не мы такие - жизнь такая" - часи розборок і групіровок

По "сомалійщині" - нема чого плутати "антураж" і "техніку безпеки", бро
    Ви ж не стріляли по "цивілах" коли вони із резиною стрибали? Всім пива і сісьок!
    Последний раз редактировалось Kocc; 19.09.2013 в 14:50.

я не такий старий як ти собі думаєш ми стріляли в вже 2000-2001му
    Цитата Сообщение от Kocc Посмотреть сообщение
    в 95-96 зі шкільних кабінетів позабирали навіть ММГ макети АК, про стрільбу не було й мови. "не мы такие - жизнь такая" - часи розборок і групіровокПо "сомалійщині" - нема чого плутати "антураж" і "техніку безпеки", броВи ж не стріляли по "цивілах" коли вони із резиною стрибали? Всім пива і сісьок!

Administrator Аватар для evil_sysadmin
    Команда
    Assault Brigade
    Записей в дневнике
    9

Цитата Сообщение от American Boy Посмотреть сообщение
    я не такий старий як ти собі думаєш ми стріляли в вже 2000-2001му
    Я закінчив школу у 2002-му. Тоді ДПЮ за шкільною програмою було лише у 10-11 класі (а не у 9-му), і стріляти возили лише один раз — під самий випуск. Бо так була затверджена програма.
    "There are no dangerous weapons; there are only dangerous men.” © Robert A. Heinlein, Starship Troopers
    Utrinque Paratus

я їздив стріляти 3 рази . бо наші старшокласники були справжніми Уйо**ами гопніками яких не хотіли туди брати і нефарами котрі сцяли туди їхати (незнаю що в тому було страшного), тому не було кворуму на стрільбище і наш дпюшник підписував нас . в 9му 10му та 11му
    Цитата Сообщение от evil_sysadmin Посмотреть сообщение
    Я закінчив школу у 2002-му. Тоді ДПЮ за шкільною програмою було лише у 10-11 класі (а не у 9-му), і стріляти возили лише один раз — під самий випуск. Бо так була затверджена програма.

+ Ответить в теме
розробка та технічна підтримка сайтів, інтернет-реклама