мій перший пост на цій сторінці чітко показує про що я
Цитата Сообщение от Borat Посмотреть сообщение
про приватні ігри. Барма, перше ніж говорити про наші приватки, які доречі були ще минулого року, а цього року 2 наші гри були відкриті. краще скажи коли останній раз ти особисто робив якусь гру у Львові, чи бобри/капут робили ?
пісню про відкриття/ДН не починай - воно має мало відношення саме до львова
не полінуюся і розпишу по пунктах :
1. ти притикнув що "вся біда" від наших приваток, тому що ми нікому нічого не пояснюємо
2. я в тебе запитався про те, чим ти можеш похвалитися в плані організації ігор саме у львові, де пояснював би всім все і вся(згадавши щоб не приплітав яворів, так як воно не стосується львівських ігор)
3. знову вчепився до закритих тренувань
4. я знову ж поставив своє питання, яке було залишене без в-ді
5. починаєш зливатися пропонуючи змінити тему :"головне не самі ігри, а що між ними/якісь дрескоди(цікаво на яких львівських іграх були такі дрескоди щоб на них було неможливо попасти)/пропозиція помірятися/янєпонімать ти про що".

ще у вигляді діалогу, для наглядності :
1: вы закрываетесь на свои приватные тренировки; некому на игре им объяснить что к чему и показать какой правильный должен быть страйкбол
2: наші були ще минулого року, а цього року 2 наші гри були відкриті; коли останній раз ти особисто робив якусь гру у Львові, чи бобри/капут робили ?
1: а у вас опять какая то очередная закрытая тренировка, вы ранения отрабатываете или еще что ?
2: наше закрите тренування це наша ж особиста справа; які ігри були проведені тобою/бобрами/капутом ?
1: а мы о играх ? мы о том что делается в промежутке между играми
на игры новички многие не дотягивают по дресс-коду, по допуску и тд

а по играм - перечислить игры в разработках которых я лично принимал участие ?
или просто достанем и померяемся ты о чем вообще ?