+ Ответить в теме
Показано с 1 по 20 из 1381

Тема: Кнайпа (для флуду)

Комбинированный просмотр

Новобранец Аватар для edsem
    Команда
    No team

Re: Кнайпа (для флуду)

Всім привіт. Мене звати Едік, 1985 р.н. Проживаю у Львові (на Майорівці). Є бажання і можливість грати в страйкбол, але нема з ким. Маю М4А1 CQB. Форму думаю купляти ACU або Multicam. Якщо треба людей для гри - пишіть, буду радий.

Re: Кнайпа (для флуду)

Цитата Сообщение от edsem Посмотреть сообщение
    Всім привіт. Мене звати Едік, 1985 р.н. Проживаю у Львові (на Майорівці). Є бажання і можливість грати в страйкбол, але нема з ким. Маю М4А1 CQB. Форму думаю купляти ACU або Multicam. Якщо треба людей для гри - пишіть, буду радий.
    Привіт, Едік. Заглянь в перелік команд які є тут на форумі, прикінь які напрями тобі цікаві, зв"яжись з командирами, запитай про набір до команд, і після цього завітай на командник, поспілкуйся вживу. Звичайно можна і одразу пробувати на гру, нажаль така практика останнім часом шириться, але для того, щоб уникнути косих поглядів, а також мати відчуття напрямку, на тренування або гру краще приїхати з існуючою командою, яка розкаже та пояснить певні питання які в тебе можуть бути. Перелік команд є тут http://airsoft.ua/showthread.php?t=2...393#post588393 оголошення про набір до команд тут http://airsoft.ua/showthread.php?t=1...030#post566030
    Последний раз редактировалось andynagorny; 16.03.2014 в 21:26.
    The call to serve, it has no sound, yet I have heard it in the whispered retelling of honorable sacrifices made by those who have served before me.
    The call to serve has no form, yet I have clearly seen it in the eyes of the men and women infinitely more courageous and more driven than most.
    The call to serve has no weight, yet I have held it in my hands...

AMERICA*s NAVY: a global force for good

+ Ответить в теме
розробка та технічна підтримка сайтів, інтернет-реклама