+ Ответить в теме
Показано с 1 по 20 из 80

Тема: 18.09.16 - Скількись там годин. Явні герої Ряснезі.

Комбинированный просмотр

white trash Аватар для Redneck
    Команда
    Task Force 373

Re: 18.09.16 - Скількись там годин. Явні герої Ряснезі.

Морковка, спершу дякуємо вам за приїзд.

По пунктам:
    1.Те що гра почалась з запізненням це наш найбільший промах,в майбутньому такого не повториться, на рахунок динаміки - усі притензії до командувача стороною(це мінус так само передбачимо у майбутньому),бо наприклад у Синів Ряснезі ніхто не сумував,хоча квести були дзеркальні. З мінометами так само(у нас на них були величезні плани).
    2.Сини Ряснезі заходили у сіру зону повністю беззбройні,тому контакту не передбачувалось в принципі.
    3.У цьому якраз і був смисл СВУ.

Гра якраз і була проведена задля розвитку правил г9 у Львові.

По вашому від'їзду,ніхто нічого і не казав)) Ми розуміємо що не всі команди чи гравці можуть витримати гру з мінімальними відхиленнями по сценарію.

Ще раз дякуємо за участь у грі,особливо за висловлення своїх думок. Це допоможе нам робити якісніші ігри.
    Последний раз редактировалось Redneck; 18.09.2016 в 21:12.

Цитата Сообщение от Redneck Посмотреть сообщение
    Морковка, спершу дякуємо вам за приїзд.

По пунктам:
    1.Те що гра почалась з запізненням це наш найбільший промах,в майбутньому такого не повториться, на рахунок динаміки - усі притензії до командувача стороною(це мінус так само передбачимо у майбутньому),бо наприклад у Синів Ряснезі ніхто не сумував,хоча квести були дзеркальні. З мінометами так само(у нас на них були величезні плани).
    2.Сини Ряснезі заходили у сіру зону повністю беззбройні,тому контакту не передбачувалось в принципі.
    3.У цьому якраз і був смисл СВУ.

Гра якраз і була проведена задля розвитку правил г9 у Львові.

По вашому від'їзду,ніхто нічого і не казав)) Ми розуміємо що не всі команди чи гравці можуть витримати гру з мінімальними відхиленнями по сценарію.

Ще раз дякуємо за участь у грі,особливо за висловлення своїх думок. Це допоможе нам робити якісніші ігри.
    Ви зрозуміли мене неправильно по другому пункту, я і ще 2 моїх друзів бачили як по парковці, біля машин, ходили повстанці із автоматами(приводами) при повному озброєнні, що мені дуже несподобалось.
    На рахунок пітард, як вибухових пристроїв маджахеті я особисто проти, їх виявити неможливо, оскільки це мала(слаба) пітарда розміром Ǿ5мм. на 4см. їх треба робити більшими, хочаб як гранати.

white trash Аватар для Redneck
    Команда
    Task Force 373

Як я вже казав, усі побажання враховано і буде усуното. Дякую.

+ Ответить в теме