Люк, ти також не знаєш хто ж конкретно це був?
в раю, конечно, климат, зато в аду - общество
03.00 ночі, темно, мокро і якось не до розглядання противника тоді було. Маю надію, що ті хто був прочитають і зроблять для себе висновки.
ггг, ну то або Коломия, або Черновіци
) нііі, у Франіку всі адекватні. хм, точно Коломия
а зачем оно вам надо?
точно Коломия)) на злодії шапка горить
))))
а зачем оно вам надо?
Я розумію що тобі всі мультіками на одне лице але все ж при бажанні можна вияснити хто там був. Доречі Олег і сам знає бо після гри говорив з тими людьми і якби хотів то написав би хто це був а так напевно просто хотів звернути увагу на сам епізод а не на тих людей які в ньому брали участь.
А про адекватність то дійсно цікаво було б вияснити хто захірячив хлопцеві з нашої сторони шарік так що потрібно було їхати в травмпункт????? Може то диверсант, маклауд, в мультікамі з Коломиї?)))
А якщо серйозно то давайте ламати стереотипи а не створювати їх. Бо написавши одного разу на форумі, що хтось в мультикамі маклауд рівняеш всіх мультикамів звідки б вони не були під одну гребінку і той хто це прочитає вже мало цікавиться тим чи він дійсно в когось попадав чи ні йому щоб кричати що хтось маклауд достатньо побачити відповідний камуфляж, аналогічно пишучи про те що це Коломия стріляє впритул на нічних іграх створюєш відповідне враження про всіх гравців з Коломиї. Чи воно правильно?
Начали за здравие закончили за упокой.
Короче приглашаем к нам на игру, будет интересно.
Писок треба бити після гри фактами і по гарячим слідам, а не потім на форумі "десь там хтось там"....ваші нашим ваші нашим....печальбєда.
До речі, таких от "стрільців" січових треба в список окремий... Усі блін читають правила перед грою, усі рівні, тут суть гри на довірі й будується, а певні кадри думають: "тааа, один раз можна скосячити, хто помітить". А потім хтось побачить, і собі теж подумає: "я чим гірше? Якшо йому можна так робити, то і я можу". І вже не страйкбол починається, а якась мясорубка з усілякими рембо-бетманами.
Якшо хоча б кожен за собою почне дивитись, то вже менше проблем буде.
P.S. А таких "нарушителей" бажано одразу на грі вичислити, і потім БАНИТИ. Вживу.
P.S. До речі, а чого це Кота забанили?![]()
Ну так треба за руку ловитиЦе не велика гра - де висунешся щось спитати і тобі прилетить зверху ще від n-ї кількості стволів
.