PDA

Просмотр полной версии : Кнайпа (для флуду)

Страницы : 1 [2] 3 4 5 6

Timur
20.04.2013, 16:56
Несколько выводов по вышесказанному

вывод 1: бронежилет для правил Л5 должен весить около 8кг.
вывод 2: хронографировать, взвешивать, контролировать исполнение правил никто не собирается.
вывод 3: ни одной игры по правилам Л5 без оговорок пока проведено не было.
вывод 4: новичкам (которых не привел никто), прокатчикам (которым никто не даст 10 механ) вход запрещен.
вывод 5: реконструкторам вход в здания - запрещен.
вывод 6: при составлении правил учли мнение далеко не всех львовских команд.

вывод последний: Л5 - правила для приваток.
Организовуешь игру - используй любые правила. (никто не пытается правила для Сталкера ввести на каждое воскресенье)
На этом, думаю, можно ставить точку.

Alladin
20.04.2013, 17:06
Учитывая что правила Л5 показали себя не лучшим образом, активисты решили ввести ещё правила Л4 и Л6. В надежде на лучшую долю этих редакций.
Ждём ещё больше различных правил и редакций.
Сериал под названием "правила игры во Львове", смотрите на форуме сразу после выхода в Скайпе.

Орест
20.04.2013, 17:19
Ага, навіть дивно якось, про правила Л5 оголосили тиждень тому, а вони все ще не заполонили всю Україну.
З всього обговорення по Л5 самий головний висновок зрозумілий - у Львові є група команд якій цікаво виводити страйк на новий рівень не тільки на іграх, але й ні тренуваннях. Не розумію тільки того чому найбільше кіпішують ті кому це найменш цікаво.

Sennik
20.04.2013, 17:48
Как-то была фраза :) Приватки спасут страйкбол.
Согласен полностью: Организовуешь игру - используй любые правила.

Как видим кто-то сделал медвежью услугу выложив то что ещё не обкатано сюда в форум. Итог 8 страниц ниочём :)

FIZRUK47
20.04.2013, 18:05
Особисто я для себе зробив висновок такий- уважніше слідкувати за анонсами тренувань і ігор щоб бути готовим грати за тією схемою яка анонсована- або уникнути гри на цій локації в цей раз, на мою думку такий підхід вирішує і всі питання на раз)))

Makedonsky
20.04.2013, 18:11
Н Л5 - правила для приваток.

http://www.888realty.net/wp-content/uploads/2013/03/Bingo1.png
Про это было сказано ещё на 8 страничке
это конечно моветон себя цытировать но вот (http://airsoft.ua/showthread.php?t=22132&page=8&p=524223&viewfull=1#post524223)

L_u_p_u_s
20.04.2013, 18:34
Ну если сложно хотя бы по пунктам поставить плюсики-минусики, то можно тогда копию доверенности на участие в голосовании от имени доброй команды Ликантропов?
ахах))) ой перепрошую. Шановний Андрій. Скажіть будь-ласка, а чи в Вас є довіреність на представництво інтересів команди в якій ви перебуваєте?) і будь-ласка уточніть чи вона (команда) пройшла відповідну реєстрацію, в якій організаційно-правовій формі вона існує. Якщо ваша команда не зареєстрована (а в даному випадку це є обєднання громадян) то в вас мали б бути довіреності від кожного громадянина який перебуває в "команді" як її член, до того ж виходячи з чинного законодавства, довіреність видана фізичною особою має бути нотаріально посвідчена (можу посвідчити зі знижкою за кількість) ))) Смішні речі в вас (я в загальному кажу) відбуваються останній час в страйкбольному товаристві і на форумі зокрема.
В загальному: є ФСУ, вона прийняла правила встановлені на всю територію України щодо всіх гравців які входять до Федерації. Вони з огляду на практику, виявились найгуманнішими і доступними для кожного. Я хоч і недавно в спільноті але нарікань не чув ні від кого. З небагатьма знайомий але... після перегляду тої теми вже й не прагну, королів, Геніїв і підтявкувал багатенько.

В мене є претензії до ваших (мені все одно хто їх прийняв, в мене тут авторитетів немає) правил.
1) бої тільки з застосуванням механ. (не бачу великого сенсу витрачати 300-400 гривень щоб хлопцям було добре бо вони так хочуть), дозволити собі можу, а от змісту на жаль не бачу.
2) ведення вогню в приміщеннях із застосуванням пістолетів\ пп. з якого дива? чим це цікавіше? чим менш травмо-небезпечно в них все одно 120 м\с.?

от почув я думку, що такі нововведення додадуть конкретним людям адреналіну, а а іграм інтересу.

бачив я в же достатньо ігр на різних локаціях, бачив поведінку багатьох гравців і команд в цілому.

Вибачте звичайно, але тепер трошки жорсткіше - грі додасть інтерес лише індивідуальна підготовка кожного гравця і команди в цілому, розуміння команд командира, ну достатність МОЗГІВ в командира, і вибачте шатання по лісу в повний ріст чи спотикання один об одного чи команда крити фланг виконанана в стилі " а я хз в мене ліво - он там, а в нього от там тому ми і розповзлись в різні сторони на 300м і взагалі хз як нас повбивали бо їх не бачили і не дивились в їх сторону" звичайно буде не цікаве нікому.
А стосовно: механи -антуражно, зобовязує перезаряджати, і взагалі прикольно тому, що вони в мене хоч використовув рідко бо є бункер - це не аргумент і кривизни рук і недостатность можливості проводити аналіз бойової обстановки, також відсутність оперативності в прийнятті рішень по обстановці. ЦЕ НЕ ВИПРАВИТЬ . ЦІКАВО ГРАТИ З ЦІКАВИМ ПРОТИВНИКОМ, а не з тим хто стоїть тупо і поливає, чомусь в мене бункера одного вистачає і на 2 гри, бо навіть в лісі одиночками чи по 2-4 стріляю. Перепрошую, вистачало.... подивився як ви самі лиєте шари як з веде, теж почав.

---------- Сообщение добавлено в 19:34 ---------- Предыдущее сообщение создано в 19:28 ----------

а стосовно, не подобається не їдь, а от хочу я пограти З ДРУЗЯМИ! конкретно в цій локації, аж ні не можна бо там правила інші, бо тяжко людям грати по нормальним правилам, та й в них пістолети на ГГ по 120, а в мене глок нещасний з 80м\с максимум, з яким при полоті шара до кінця коридору супротівник вподлобається в носі і відійде в сторону поки долетить шар. чи то мені плащ-невидимку тре вдягати щоб ближче підійти. Фігньою страждаєте товарищі, себе удосконалюйте і навички свої, а не правила загальносхвалені. До того ж росколююте і без того не багаточисленну спільноту

Borat
20.04.2013, 18:49
...
http://cs317218.vk.me/v317218815/304d/aOk7PyTFhwk.jpg

L_u_p_u_s
20.04.2013, 18:52
шутник?
+1, улыбнул.

Borat
20.04.2013, 18:53
цілком серйозний фейспалм :smile:

L_u_p_u_s
20.04.2013, 18:56
тоді, або не зовсім зрозумів написаного, або зациклений на 1 позиції

---------- Сообщение добавлено в 19:56 ---------- Предыдущее сообщение создано в 19:55 ----------

Не погоджуєтесь з усім висловленим чи чимось конкретним?

Borat
20.04.2013, 18:59
всім

andynagorny
20.04.2013, 19:05
ахах))) ой перепрошую. Шановний Андрій. Скажіть будь-ласка, а чи в Вас є довіреність на представництво інтересів команди в якій ви перебуваєте?) і будь-ласка уточніть чи вона (команда) пройшла відповідну реєстрацію, в якій організаційно-правовій формі вона існує. Якщо ваша команда не зареєстрована (а в даному випадку це є обєднання громадян) то в вас мали б бути довіреності від кожного громадянина який перебуває в "команді" як її член, до того ж виходячи з чинного законодавства, довіреність видана фізичною особою має бути нотаріально посвідчена (можу посвідчити зі знижкою за кількість) ))) Смішні речі в вас (я в загальному кажу) відбуваються останній час в страйкбольному товаристві і на форумі зокрема.

Отпишу только потому что я тролль. Данная фраза про доверенность была в шутливой форме просьбой проголосовать по предмету, и адресат, к которому обращались, в отличии от Вас, это понял. Команда моя существует в форме страйкбольной команды, это кстати тоже чего то да и стоит.

В мене є претензії до ваших (мені все одно хто їх прийняв, в мене тут авторитетів немає) правил.
1) бої тільки з застосуванням механ. (не бачу великого сенсу витрачати 300-400 гривень щоб хлопцям було добре бо вони так хочуть), дозволити собі можу, а от змісту на жаль не бачу.
2) ведення вогню в приміщеннях із застосуванням пістолетів\ пп. з якого дива? чим це цікавіше? чим менш травмо-небезпечно в них все одно 120 м\с.?
от почув я думку, що такі нововведення додадуть конкретним людям адреналіну, а а іграм інтересу.
бачив я в же достатньо ігр на різних локаціях, бачив поведінку багатьох гравців і команд в цілому.

На правах ИМХО: я лично признаю бункер только у человека который пришел в страйк недавно и имеет при этом ограниченный бюджет. В остальных случаях это даже не знаю что – жадность, лень, затянувшаяся любовь к погремушкам? Мне в принципе и всё равно. Да, я играю с теми кто использует бункера, но мне это всё меньше и меньше интересно. Раньше я думал что это люди просто не скопились на механы, а теперь вижу что это такое течение есть. У вас есть претензии к каким то непринятым правилам? У меня есть претензии к дрищам и бункерам, потому что они портят моё хобби. Насчет того чем стрелять в помещении, я это еще сам для себя не решил. Для вас тут нет авторитетов? А для меня есть, и авторитеты, и люди мнение которых мне интересно и важно, пусть кто то из них не разделяет моих взглядов, и это мне неприятно что это обсуждение как то разделяет страйкбол, а вот Ваша тональность у меня лично вызывает сомнения что вам есть до этого дело.

а стосовно, не подобається не їдь, а от хочу я пограти З ДРУЗЯМИ! конкретно в цій локації, аж ні не можна бо там правила інші

Хочешь играть где то и боишься что там займут – для этого можно договорится в однодумцами а потом решить этот вопрос с остальными на форуме или в чате. Даже во львовском чате обычном. И знаете, вот тут бы лучше иметь команду, что бы говорить не за себя, а от людей которые вам доверяют.

Фігньою страждаєте товарищі, себе удосконалюйте і навички свої, а не правила загальносхвалені. До того ж росколююте і без того не багаточисленну спільноту

Спасибо, Вы нас переубедили, сейчас распродам розгрузки, механы, куплю бункер, даунскую маску и буду играть в эффективный страйкбол.

Орест
20.04.2013, 19:12
...

Чесно кажучи перечитав все з посмішкою, але в полеміку вступати не буду. Бо згадую себе в той час коли тільки почав в страйк грати, то теж мені багато чого здавалося дивним, з часом якось картина більш широко відкрилась. :)

ЦІКАВО ГРАТИ З ЦІКАВИМ ПРОТИВНИКОМ, а не з тим хто стоїть тупо і поливає, чомусь в мене бункера одного вистачає і на 2 гри, бо навіть в лісі одиночками чи по 2-4 стріляю. Перепрошую, вистачало.... подивився як ви самі лиєте шари як з веде, теж почав.

Чисто з цікавості почитайте що таке Suppressive fire. Якщо стане цікаво, то є такий собі документ "US Army Field Manual 7-8 INFANTRY RIFLE PLATOON AND SQUAD (http://www.globalsecurity.org/military/library/policy/army/fm/7-8/index.html)" де надзвичайно ясно написано скільки і в якій ситуації треба стріляти. З написаного дуже чітко стає зрозуміло, навіщо вистрілювати по 5 магазинів якщо не впевнений, що попадеш :)

L_u_p_u_s
20.04.2013, 19:29
по первому (на счёт доверенности) да понял и я о чём Вы. (но а как же неасчёт " а поп...ть") без этого никуда);
"Команда моя существует в форме страйкбольной команды, это кстати тоже чего то да и стоит." - вообще ничего не имею против. есть, существует, стоит, не оспаривал.
насчёт авторитетов - да у меня их нет, но это абсолютно не исключает того, что я слышу и прислушиваюсь к мнению более опытных игроков.
"У вас есть претензии к каким то непринятым правилам? У меня есть претензии к дрищам и бункерам, потому что они портят моё хобби." относительно этого, очень бы хотелось уточнить понятие "дрищи" кто это?) а насчёт бункеров и то что они портят ВАМ лично хобби... ну как-то не серьёзно. Мне не нравится все меняйтесь) "не нужно прогибаться под изменчивый мир, пусть лучше он прогнётся под нас" фраза из песни думаю знаете её. Не может же быть так чтоб человек был всем доволен. Если я правильно понял это "... и это мне неприятно что это обсуждение как то разделяет страйкбол" то очень рад что Вы всё же понимаете происходящее и видите в этом долю негатива.
"а вот Ваша тональность у меня лично вызывает сомнения что вам есть до этого дело." ну в тексте тональность врядли передается, а дело касательно игр в общем у меня есть, я не хочу выбирать какую-то локацию и приезжать на игру где 10-15 человек (хотя и они интересны), я хочу чтоб было к примеру как в сентябре прошлого года... около 120+ человек, интересные задания, интересные противники, стычки с групами не по 2 человека а больше ...

"Спасибо, Вы нас переубедили, сейчас распродам розгрузки, механы, куплю бункер, даунскую маску и буду играть в эффективный страйкбол." боюсь Вас обидеть, но эта фраза смешна. не говорил я что бункер еффективен и не иначе, также не говорил что всё продавать надо.

А над пистолетами реально на мой взгялд и думать не надо. Есть мнение что пистолет лучше, удобней еыективинее - ок... играйте, а другой пускай мучается с ак74 цепляясь за углы. Вам же лучше у Вас мобильность же выше.
Зачем врагу облегчать игру?! пусть играет с атоматом но до 120мс ))

---------- Сообщение добавлено в 20:29 ---------- Предыдущее сообщение создано в 20:26 ----------

и да, после сегодняшней треньки я себе то механы прикуплю, но всё же навязывать это зря)
Орест, дякую за ссилку, перегляну пізніше.

G@nss
21.04.2013, 10:46
Орест,тут всі дорослі і чудово розуміють,що воно з пісочку почалося,а закінчиться обязаловкою оригінала.Десь так через пів року,рік ;)

DES
21.04.2013, 10:54
Орест,тут всі дорослі і чудово розуміють,що воно з пісочку почалося,а закінчиться обязаловкою оригінала.Десь так через пів року,рік ;)
G@nss, это не реально. Оригинал будет только у единиц, а все останется на таком же уровне развития - обладатели плит с песком или из чугуна будут рассказывать как это круто, а обладатели оригинального сибза будут с них смеяться.

G@nss
21.04.2013, 11:15
Дес,пожалуй ты прав:)Так оно всегда и было.

Timur
21.04.2013, 18:10
Сегодня говорил с одним парнем, который носил украинские броники
так у них было всего 2 варианта
1. 24кг.
2. 32кг.
и если зимой упадешь - то сам уже не поднимишься.

Возможно 8кг это не весь броник, а только его часть?
или какой-то супер-пупер современный?
и как тогда быть? одним носить 8кг а другим 32кг?

Орест
21.04.2013, 19:10
Ну я не дуже розбираюся в українських броніках, але ситуація по американських така:
Балістичний захист забезпечують ESAPI плити, вага такої плити розміру наприклад S - 2кг : http://en.wikipedia.org/wiki/Small_Arms_Protective_Insert
Вони вставляються в будь який чохол, один з найлегших наприклад важить 0.6 кг : http://cryeprecision.com/P-BLC04202LG0/Jumpable-Plate-Carrier%E2%84%A2-(jpc)
Тобто запхавши дві плити в цей чохол виходить бронежилет який захищає від всіх стрілкових калібрів вплоть до 7.62х54, при сумарній вазі в 4.6 кг. Це відповідно мінімум, варіант 8 кг той який я описав це середньостатистичний при значно важчому чохлі і плитах розміру М.

В інших країн НАТО ситуація приблизно така сама, тому що використовують ті самі пластини чи аналоги.
В сучасній Російській армії також приблизно такі самі цифри по броніках.

Наприклад на наступних іграх на яворові ситуація в сторони США по СІБЗ буде така: вага кожної з плит має бути не менша за 1.7 кг (це вага ESAPI плити розміру XS). Вага самого чехла може будь яка.

ANDRAS
21.04.2013, 19:28
по боевых брониках два варианта ибо плитой сломает тебе несколько робер ибо пуля пройдет через плиту и будет рекошетить внутри тебя))) пуля калибра 7,62 пробивает броню УТРа тоесть броник пехоты как нож по маслу!!!

Орест
21.04.2013, 19:49
по боевых брониках два варианта ибо плитой сломает тебе несколько робер ибо пуля пройдет через плиту и будет рекошетить внутри тебя))) пуля калибра 7,62 пробивает броню УТРа тоесть броник пехоты как нож по маслу!!!

Ну можливо якісь там УТРа і пробиває, але ESAPI плиту не пробиває не те що бронебійний калашовський 7.62х39, але й бронебійний 7.62х54 з СВД, з дистанції 0 метрів, тобто в притул. Видно ці плити не з рельс роблять :)

Гарри
21.04.2013, 19:59
пуля калибра 7,62 пробивает броню УТРа тоесть броник пехоты как нож по маслу!!!
Да что там броник! Они Рельсу пробивают!РЕЛЬСУ!!!
А если серьезно то плиты ESAPI способны выдерживать три поражения из:
Простая пуля (свинцовый сердечник) патрона 7,62 × 54 мм, винтовка СВД, дистанция 0 м, Vуд= 875 м/с
Бронебойная пуля патрона 7,62 × 54 мм, винтовка СВД, дистанция 0 м, Vуд= 875 м/с
Простая пуля М80 патрона 7,62 × 51 мм НАТО, винтовка FN FAL, дистанция 0 м, Vуд= 854 м/с
Бронебойная пуля М61 патрона 7,62 × 51 мм НАТО, винтовка FN FAL, дистанция 0 м, Vуд= 854 м/с
Это официальная спецификация.

Makedonsky
21.04.2013, 20:03
http://www.youtube.com/watch?v=l7O3ix67rL0

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=kiGpPKDzRmA&feature=endscreen
Вот тут тестируют плиты

saba
21.04.2013, 22:00
Вот тут тестируют плиты
Да, реально выдерживают плиты. Плиты сзади аж выгибает. Почему не тестят на людях :) Интересно, при поражении ребра ломает?
http://www.youtube.com/watch?v=QfDoQwIAaXg&feature=share&list=PL5515A5392E035498

Орест
21.04.2013, 22:06
Десь бачив історію про попадання черги трьох 7,62×54 куль з ПКМ з 50ти метрів. Чуваку нехіло так поламало ребра, але залишився живий. Нарахунок 7,62×39 з калаша, то не знаю чи 100% ребра поламає, но больно буде точно :)

FIZRUK47
21.04.2013, 23:11
а в нас після обговорення в товаристві питання назріло по L5 - не сприйміть за флуд хоч тут і можна))) Чому саме 120 м/c для ПП для ближнього бою, якщо боротись за мінімальний травматизм можливо краще 90 м/c?

Ramirez
21.04.2013, 23:20
Десь бачив історію про попадання черги трьох 7,62×54 куль з ПКМ з 50ти метрів. Чуваку нехіло так поламало ребра, але залишився живий. Нарахунок 7,62×39 з калаша, то не знаю чи 100% ребра поламає, но больно буде точно

Була така ситуація з бійцем Французького Інозменого Легіону в А-стані,була навіть фотка тієї пластини але зараз не найду вже,причому 1 куля попала в край пластини нанесла поранення(незначне) після якого той оправився...

FIZRUK47
21.04.2013, 23:24
шо прямо в штани?в смислі оправився...

Alex(SAS)
22.04.2013, 08:03
а в нас після обговорення в товаристві питання назріло по L5 - не сприйміть за флуд хоч тут і можна))) Чому саме 120 м/c для ПП для ближнього бою, якщо боротись за мінімальний травматизм можливо краще 90 м/c?

Ну давайте предлагайте 90 , запросто можно и так.
Я думаю что цифра 120 изначально бралась от дозволенного ФСУ максимальното тюнинга пистолетов. Плюс , что бы там ни рассказывали выше , что 120 и 130 почти никакой разницы на одиночках. Разница существенная , 130 гораздо травматичнее в ближнем бою.
Хотя ,если вдруг, прйимут правила для CQB на 90 или 100, то поставлю базовую маруйскую пружинку без проблем.

Starg
22.04.2013, 11:07
У меня есть претензии к дрищам и бункерам, потому что они портят моё хобби.
и все же, кто такие дрыщи?

Borat
22.04.2013, 11:20
Сєннік вже кидав, але не полінуюся і продублюю - http://lurkmore.to/Страйкбол

rast gasser
22.04.2013, 12:18
1. 24кг.
2. 32кг.

наш прапор за зальот наказував- присіданням в броніку

andynagorny
22.04.2013, 13:56
1. 24кг.
2. 32кг.

Направление моделирования - личный выбор каждого. Кто сказал что моделить Украину легко? Нашим ВСУ и на войне будет не просто, такая вот карма, или джу-джу. А 32кг это уже средневековье какое то, печаль.

Makedonsky
22.04.2013, 15:31
Почему не тестят на людях :)

http://www.youtube.com/watch?v=VLiKpZ9zVMA
Вот на людях тестят.

andynagorny
22.04.2013, 15:59
а если из материала этой плиты сделать рельсу, калаш всё равно не пробьёт?

Borat
22.04.2013, 16:13
проб'є - це ж рельса, байдуже з чого вона

Корень
22.04.2013, 18:31
1,+
2,-
3,+
4,+
5,+
6,-
7,+
8,-
9,+
10,+

saba
22.04.2013, 18:32
http://www.youtube.com/watch?v=VLiKpZ9zVMA
Вот на людях тестят.
бггг... Новый CYMA GBB =)))

rast gasser
22.04.2013, 19:23
чому стріляючий в упор не боїться рікошета і АК постійно заряджае

---------- Сообщение добавлено в 19:23 ---------- Предыдущее сообщение создано в 18:54 ----------

для загального розвитку http://ohrana.ru/equipment/special/1087/

Borat
22.04.2013, 19:44
http://www.youtube.com/watch?v=jXMjh_XbkiI

і повна версія
http://www.youtube.com/watch?v=iINTCDJuf_k

---------- Сообщение добавлено в 20:44 ---------- Предыдущее сообщение создано в 20:37 ----------

і вдогонку про каски
http://www.youtube.com/watch?v=7y0g6PNqBiI

Орест
22.04.2013, 20:00
Перше відео це одне з моїх улюблених, шкода, що не було камери яка знімала лиця цих арабів в той момент коли солдат вскочив і побіг за ХАМВІ. Вони так прікольно "Алах Акбар" з кожним разом все менш впевнено говорять. :lol:

Borat
22.04.2013, 20:33
Перше відео це одне з моїх улюблених, шкода, що не було камери яка знімала лиця цих арабів в той момент коли солдат вскочив і побіг за ХАМВІ. Вони так прікольно "Алах Акбар" з кожним разом все менш впевнено говорять. :lol:
http://cs7002.vk.me/c419517/v419517815/3a1c/gzKhGOJe6Qk.jpg

rast gasser
22.04.2013, 20:38
ти небачив штани того американця

Borat
22.04.2013, 20:42
то броніки не такі, то штани не ті - злив зараховано:)

XpYcT
23.04.2013, 17:52
По броникам ЗСУ
http://temp3000.com/show_product.php?id=13

Мекк Сендман
23.04.2013, 22:33
Хруст, а можна питання? Хіба вам корсари не положені?

XpYcT
24.04.2013, 16:57
Положены, а что?

Sennik
24.04.2013, 18:00
Хруст, зачёт и молодец!!
Осталось отдеть 33 богатыря :) и отобрать у некоторых АКСУ или выдать по РПГ-7 :)

XpYcT
24.04.2013, 18:13
Москва не сразу строилась...
Пока только рпг 18 есть

DES
24.04.2013, 20:17
хотим стрелять в красивых))))
мы же носим 20+ кг

Sennik
24.04.2013, 22:30
Нюню... где это вы носите 20+ ?
3 раза в год не считается :)

Мекк Сендман
24.04.2013, 23:12
Положены, а что?

Льхоа ти? Ну так а про що спір. Я радий що ви рухаєтесь вперід, але не розумію вашого ФЕ...

---------- Сообщение добавлено в 21:12 ---------- Предыдущее сообщение создано в 21:10 ----------

Приєднююсь до питання :)

G@nss
25.04.2013, 08:05
Вперед товарищи,только вперед!Даешь оригинальное оружие и боекомплект!А то шариками по тру броникам с плитами стрелять уже не интересно:mrgreen:

DES
25.04.2013, 08:43
3 раза в год не считается :)
а 5...7 раз считается?

XpYcT
26.04.2013, 23:15
Я, спору нет, ФЕ по поводу?

Timur
30.04.2013, 11:32
для переноски бронированного бойца можно использовать бронированную лошадь
http://bestpics.ru/full/1366432536_037.jpg

Мекк Сендман
08.05.2013, 22:02
Для перенесення камянного сфінкса в Єгипті використовували сотні рабів:smile:. Цікаво скільки потрібно длдя страйкбольного...

Oleh
09.05.2013, 09:10
Згодиться декілька американських полонених:D

Мекк Сендман
09.05.2013, 17:16
Ми полонених не берем.

G@nss
10.05.2013, 08:22
Ми полонених не берем.
Традиции Blackwater? ))

Tair
27.05.2013, 21:04
Панове львівяни, ось завітав до вас у кнайпу, і відповідно запрошую до нас на Рівненщину на гру - http://airsoft.ua/forumdisplay.php?f=633
Вже склалось в добру традицію, що Львів представлений на кожній нашій грі в кількості 30-40% від загальної кількості, ще 30-40 займають київські, а всі решта інша Україна :))))))

Буду радий вас бачити!
Файна кнайпа хлопці і двчата :).
На цьому відкланююсь панове!

Kocc
30.05.2013, 15:26
Недавно зайшла мова за моделювання в страйкболі і використання реплік (форми чи спорядження). Причому думки
були від "я ношу ту форму яка подобається, але не заявляю моделювання" до "раз ви використовуєте репліки а не оригінали то
не ліпіть на форму прапорців США чи інших, а носіть нашивки Китаю" :) Я опинився десь посередині зі своїм "мнєнієм" і зрозумів,
що єдиного стандарту в страйку просто не може існувати! В кого які думки з цього приводу?

Borat
30.05.2013, 15:56
монопенісуально чи репліка чи оргінал, головне щоб норм виглядало.

---------- Сообщение добавлено в 16:56 ---------- Предыдущее сообщение создано в 16:55 ----------

тим більше, якщо врахувати, що страйкболісти самі є "репліками" реальних прототипів :smile:

Орест
30.05.2013, 16:08
Не бачу нічого поганого в використанні норм реплік. Тим більше, деякі з них, по якості, є на одному рівні з оригіналом, при суттєво меншій ціні.

Sennik
30.05.2013, 16:28
Да, да, америка все горой за реплики :)
Вот нам оно немного тяжелее. Ну не делают китайцы для нас реплик.
Всё надо своими силами осваивать. Спасибо мне и ребятам с Атаки что хоть теперь есть реплики шлемов.

Xenom
30.05.2013, 16:33
Якось по дурному відмовлятися від речей які на 95% відповідають оригіналу та є на 50 або більше % дешевшими.
Ключовий пунк - відповідність на 95%, якщо цього немає - немає змісту користуватися реплікою якщо заявляєш що займаєшся моделюванням.
Всі хто говорить що репліки від лукавого просто виправдовують своє небажання моделювати, критикуючи тих в кго це виходить краще.

Kocc
30.05.2013, 16:46
Всі хто говорить що репліки від лукавого просто виправдовують своє небажання моделювати, критикуючи тих в кго це виходить краще.

СитуацІя якраз можна сказати дзеркальна - власники б/ушного оригіналу недолюблюють власників нових реплік за їх нетрушність

Xenom
30.05.2013, 17:28
Якщо ти моделюєш зовнішній вигляд конкретного підрозділу - репліка для цього більш ніж годиться.
Якщо говорити про трушність - чи багато власників б/у оригіналу може пройти фізичну підготовку підрозділів які вони моделюють? чи нашивки Ranger, Special Forces, Airborn можна по вашому просто так на себе пачками чіпляти? Заікаєшся про трушність - соотвествуй.
Пробіжи хочаб 2.4км за 10хв як це роблять при підготовці на сілзів для прикладу.

DES
30.05.2013, 17:45
Xenom, физ подготовка и так далее это для реконструкторов, у нас же аеги по весу и балансу не соответствуют оригиналу, даже шарики засовывать в механу совсем не похоже на зарядку магазина холостыми.
Косс, мы все моделируем) шмотки это холивар, кто побогаче тот купит оригинал. Вообщем не дели народ по размеру кошелька.

Xenom
30.05.2013, 19:22
Xenom, физ подготовка и так далее это для реконструкторов, у нас же аеги по весу и балансу не соответствуют оригиналу, даже шарики засовывать в механу совсем не похоже на зарядку магазина холостыми.
Косс, мы все моделируем) шмотки это холивар, кто побогаче тот купит оригинал. Вообщем не дели народ по размеру кошелька.

Тоді про яку трушність можна говорити. Потрібно дивитися правді у вічі - ми намагаємося відповідати зовн вигляду.

G@nss
31.05.2013, 07:31
Всегда был сторонником оригинала, за качесто и антуражность.Однако не стоит забывать,что мы играем в страйкбол,а социальный и материальный статус игроков самый разный.К сожалению снобы есть везде и каждый считает своим долгом ткнуть носом ближнего своего в „тру/не тру”.Вобщем,страйкбол-игра друзей:)

---------- Сообщение добавлено в 08:31 ---------- Предыдущее сообщение создано в 08:28 ----------

Оригинал не делает никого супербойцом,так жа как и реплика никого не делает бездарным олухом.Не стоит забывать об этом.

Мекк Сендман
31.05.2013, 10:51
Якщо ти моделюєш зовнішній вигляд конкретного підрозділу - репліка для цього більш ніж годиться.
Якщо говорити про трушність - чи багато власників б/у оригіналу може пройти фізичну підготовку підрозділів які вони моделюють? чи нашивки Ranger, Special Forces, Airborn можна по вашому просто так на себе пачками чіпляти? Заікаєшся про трушність - соотвествуй.
Пробіжи хочаб 2.4км за 10хв як це роблять при підготовці на сілзів для прикладу.

поржав. дякую :)
http://oldupyachka.ru/img/kot/16.gif

Xenom
31.05.2013, 11:42
поржав. дякую :)
http://oldupyachka.ru/img/kot/16.gif

Побачив в цих словах себе? :D

Мекк Сендман
31.05.2013, 11:44
Та от хочу подивитись як ти з повноваговими плитами, в шоломі і повним лоад-аутом пробіжиш "2.4 км за 10 хвилин".

Xenom
31.05.2013, 11:48
Та от хочу подивитись як ти з повноваговими плитами, в шоломі і повним лоад-аутом пробіжиш "2.4 км за 10 хвилин".

По перше це без амуніції.
По друге це було звернення до тих хто заявляє про свою "трушність" тільки томущо накупляв оригіналу. Оригінал не зробить тебе "тру".

Мекк Сендман
31.05.2013, 12:09
По перше це без амуніції.
По друге це було звернення до тих хто заявляє про свою "трушність" тільки томущо накупляв оригіналу. Оригінал не зробить тебе "тру".
Бгг :) По твоєму "тру" це чувак який віджимається 100раз, пробігає 3 км за 15хвилин, підтягується 50 раз? :)
Є люди які займаються реконструкцією, відтворюють образ бійця одного чи іншого підрозділу. Звичайно що фіз підготовка тільки вітається. Але імхо ПО*РЕН. Тру його зробить повна відповідність по підібраній снарязі.
Моделювання, хоча це поняття розтяжиме і я б його замінив на "Impression" як зараз на заході популярно, імхо воно більш відповшдне, допускає неточності в образі, заміна різних частин спорядження репліками і т.д. Так сказати збірний образ оснований на певних уявленнях. А то що ти 100500 раз віджався, можеш пробити головою стіну, вікусити кусок цеглини чи пригнути без парашута і вижити, але при цьому ти бігаєш в кзс і кедах, "тру" тебе не зробить. І взагалі, що за слово "Тру"? Що ти розумієш під цим словом?

Орест
31.05.2013, 12:11

Що означають терміни "моделювати зовнішній вигляд" чи "трушність" ?

Я не розрізняю моделювання і реконструкцію, тому що межа між ними в кожного субєктивна. Для мене моделювання/реконструкція то три складові:
33% це відповідна снаряга
33% це володіння інформацією про свій підрозділ
33% це вміння діяти в бою так як твій підрозділ (сюди входить і фіз підготовка)

якщо зосереджуватися тільки на одному-двох складових, то це якраз буде ІМХО щось з класичних персонажів: "поначіпляв шмоток так шо ходити не може", "на форумі розумний а на ігри не їздить", "вдівся в КЗС+АУГ і кричить що самий ефективний".

Xenom
31.05.2013, 12:12
Бгг :) По твоєму "тру" це чувак який віджимається 100раз, пробігає 3 км за 15хвилин, підтягується 50 раз? :)
Є люди які займаються реконструкцією, відтворюють образ бійця одного чи іншого підрозділу. Звичайно що фіз підготовка тільки вітається. Але імхо ПО*РЕН. Тру його зробить повна відповідність по підібраній снарязі.
Моделювання, хоча це поняття розтяжиме і я б його замінив на "Impression" як зараз на заході популярно, імхо воно більш відповшдне, допускає неточності в образі, заміна різних частин спорядження репліками і т.д. Так сказати збірний образ оснований на певних уявленнях про образ. А то що ти 100500 раз віджався, можеш пробити головою стіну, вікусити кусок цеглини чи пригнути без парашута і вижити, але при цьому ти бігаєш в кзс і кедах, "тру" тебе не зробить. І взагалі, що за слово "Тру"? Що ти розумієш під цим словом?

Так я про це і говорив що як фіз підготовка з кзс і кедами тебе не зробить тру так і вдягнувшиць в оригінал ти залишишся просто слюнявим задротиком а не відповідністю бойовій одиниці яку ти моделюєш реконстріюєш чи імпрессіонуєш.

Слово тру прозвучало десь вище то не я придумав. :D

Alladin
31.05.2013, 12:14
Позволю вступить в вашу дискуссию.
В подготовке разведчика "Система спецназа ГРУ" указан норматив 2 км 900 метров за 12 минут. А вот на пятёрку физ-ры в политехе надо пробежать до 12 минут 3 км.
Сам лично бегал 3 км за 11.42. (Был на 10 кг легче ). Так что это меня делает "трушным" разведчиком? Или наличие всей снаряги исключительно оригинал меня делает супер "трушным"?
Даже Реконструкторы позволяют себе использовать реплики из-за цены вопроса. Никогда не пойму тех кто будет тыкать пальцем на людей из-за реплики шнурков. Каждый должен иметь право выбора.

Мекк Сендман
31.05.2013, 12:21
Так я про це і говорив що як фіз підготовка з кзс і кедами тебе не зробить тру так і вдягнувшиць в оригінал ти залишишся просто слюнявим задротиком а не відповідністю бойовій одиниці яку ти моделюєш реконстріюєш чи імпрессіонуєш.

Суто субєктивна точка зору. ІМХО є такі сферично-вакуумні реконструктори які на ігри не їздять, їх пре просто купляти\продавати\знову купляти\знову продавати шмотки (всі співпадіння випадкові). Гірдоси такі. Але в них оригінальне спорядження, і назвати їх "не реконструктор" також не можна.

rast gasser
31.05.2013, 12:24
Може не в тему але озброення майже у всіх репліка в нас бачив тільки один ММГ ППШ перероблений в привід- викликае повагу.Так що який би оригінал на себе не надів озброення все рівно репліка у більшості

Alladin
31.05.2013, 12:25
Да уважаемый Xenom, слова

Если вы считаете что сочетания КЗС и кеды могут носить только слюнявые задроты, тогда вы просто в корне оскорбляете всю команду Сфинкс, так-как доказано многими фото материалами, нашей команде можно по реконструкции сочетать эти две вещи. (правдо кеды должны быть правильными.
Так что выбирайте выражения в своих высказываниях.

Мекк Сендман
31.05.2013, 12:28
Може не в тему але озброення майже у всіх репліка в нас бачив тільки один ММГ ППШ перероблений в привід- викликае повагу.Так що який би оригінал на себе не надів озброення все рівно репліка у більшості

Ти правий, не в тему :)
п.с. А давайте для більшого занурення і антуражу купимо щось під .223 і буде пендулитись на Сихові чи десь інше. А чо? Маклаудів не буде зато і будем "ТРУ"

Xenom
31.05.2013, 12:29
Да уважаемый Xenom, слова

Если вы считаете что сочетания КЗС и кеды могут носить только слюнявые задроты, тогда вы просто в корне оскорбляете всю команду Сфинкс, так-как доказано многими фото материалами, нашей команде можно по реконструкции сочетать эти две вещи. (правдо кеды должны быть правильными.
Так что выбирайте выражения в своих высказываниях.

>правдо кеды должны быть правильными.

Ви маєте розуміти що це "сферичний КЗС з кедами" і будь які співпадіння випадкові.
Не в обіду сказано і малося на увазі що фіз підготовка з кзс з кедами так само нічого не варта як і фізично підготовлений боєць в правильній і оригінальній снарязі.

Alladin
31.05.2013, 12:34
Прошу вас использовать другие камуфляж, так как во Львове сложилось мнение что КЗС используют только Ликонтропы и Сфинксы, а вот в сочетании с кедами, только наша команда.

Мекк Сендман
31.05.2013, 12:39
А кзс і "штіблети" писати можна? прйф є
http://cs706.userapi.com/u1581835/73616210/x_6b60c9bd.jpg

Xenom
31.05.2013, 12:42

бугагага ай лольд

rast gasser
31.05.2013, 12:43
Ти правий, не в тему :)
п.с. А давайте для більшого занурення і антуражу купимо щось під .223 і буде пендулитись на Сихові чи десь інше. А чо? Маклаудів не буде зато і будем "ТРУ" але приводи на основі ММГ існують .Якби я хотів сказати про вогнепальну то-б сказав, і не будь таким мудрим.

Мекк Сендман
31.05.2013, 12:48
але приводи на основі ММГ існують .Якби я хотів сказати про вогнепальну то-б сказав, і не будь таким мудрим.
А що змісту робити привід з ММГ? Більш тактікул-ефективно-чоткий будеш?

rast gasser
31.05.2013, 12:51
так само і репліка і оригінал шмоток - до чого я веду

Мекк Сендман
31.05.2013, 12:58
так само і репліка і оригінал шмоток - до чого я веду
Абсолютно різні речі.

rast gasser
31.05.2013, 13:03
Кітайскиа М-ка це нормально а кітайскій камок АКУ це фуфло в тактиці програеш? Так

Xenom
31.05.2013, 13:06
Кітайскиа М-ка це нормально а кітайскій камок АКУ це фуфло в тактиці програеш? Так

Китайський камок АКУ в першу чергу зроблений з дуже поганих матеріалів, вицвітає та стрьомно виглядає.
А М-ки китайські також не кращої якості в порівнянні з іншими виробниками старйкбольних приводів.

rast gasser
31.05.2013, 13:09
тепер порівняй ММГ переробку в привід і найкраший привід фабричний- той самий діагноз

Xenom
31.05.2013, 13:11
тепер порівняй ММГ переробку в привід і найкраший привід фабричний

Особисто я задоволений фабричними приводами.
Але так, звичайно що перероблений буде ммм класний.

Мекк Сендман
31.05.2013, 13:16
А якщо в ммг вставити китайський гірбокс, що змінеться? Про репліки вище було розписано. Прикол в тому що оригінальні речі бувають за ціною реплік. І дістати їх не складає проблеми.
п.с. Я вже радив, хапай карабін під .223 і впірйод, прийде до тебе сракбольне щастя і наряд беркута :)

---------- Сообщение добавлено в 11:16 ---------- Предыдущее сообщение создано в 11:12 ----------

тепер порівняй ММГ переробку в привід і найкраший привід фабричний- той самий діагноз
Ти порівнюєш взагалі різні речі. Не бачу жодного змісту кохати собі мозок щоб переробляти ммг в привід, затія досить ідеотична . Хіба що немає копій приводів.

rast gasser
31.05.2013, 13:19
Ти трішки запізнився зброю здав три роки тому а якщо боїшся 223 збирай марки й не використовуй гранати

Мекк Сендман
31.05.2013, 13:24
Тобто ти таки пропонуєш доповнення до Л5, обовязкове використання вогнепальної зброї?

rast gasser
31.05.2013, 13:27
я маю на уавзі що здорові хлопці ганяються за шматтям а вогнепал ти пропонував

Мекк Сендман
31.05.2013, 13:33
я маю на уавзі що здорові хлопці ганяються за шматтям а вогнепал ти пропонував
А що поганого ти в цьому бачиш?

rast gasser
31.05.2013, 13:37
згідний що репліка мае не кращу якість але відноситись до орегіналу фанатично це перебор або фітіш.Чи ти знов про зброю?:grin:

Kocc
31.05.2013, 13:48
Діалог пішов по хибному шляху. Насамперед ставилось питання про "можливість використання реплік
замість оригіналів в реаліях страйкболу" і чи не буде це вважатись "покемонством" чи "дрищізмом"...
Зараз обговорення перестрибнуло на ММГ+гірбокс VS фабричний кітай. Ну це не серйозно!

54945

54941

54943

кого ви бачите на цих фото?

Мекк Сендман
31.05.2013, 13:52
згідний що репліка мае не кращу якість але відноситись до орегіналу фанатично це перебор або фітіш.Чи ти знов про зброю?:grin:

Ніякого перебору я не бачу. Реконструкція на цьому і базується.
"Реконсктрукция согласно толковым словорям - восстановление чего-либо по сохранившимся остаткам, описаниям.
В страйкболе командам занимающемся реконструкцией не приходится заниматься копанием в архивах, их объекты вполне подробно описаны, описания снабжены фотографиями, а при желании можно даже найти контакты и пообщаться с "объектом" реконструкции. Реконструкторы стараются полностью соответствовать конкретному подразделению в определенный временной период, полностью повторяют оружие, форму и снаряжение объекта реконструкции, всё, вплоть до пуговицы. Особой ценностью для реконструкторов являются подлинные вещи "оттуда", но допускаются и качественные реплики при условии соответствия модели и расцветки. Своё страйкбольное вооружение реконструкторы стараются приблизить к ориганальному, насколько это возможно. Тонкая грань между реконструкцией и моделированием заключается именно в мелочах - шевронах, нашивках, цвете шнурков на обуви и ширине подворотничка, если вы не обращаете внимание на всё это - вы только моделист. Кроме того, часто, реконы помимо военной стороны, обращают внимание и на быт. Они интересуются событиями окружавшими бойцов реконтруируемого подразделения "там и тогда", их повседневной жизнью, слушают соответствующую музыку, стараются окружить себя предметами того времени, пьют антуражные напитки "

---------- Сообщение добавлено в 11:52 ---------- Предыдущее сообщение создано в 11:50 ----------

2 сракбольні команди і оператори блеквотер. Дочого це?

Xenom
31.05.2013, 13:53
Діалог пішов по хибному шляху. Насамперед ставилось питання про "можливість використання реплік
замість оригіналів в реаліях страйкболу" і чи не буде це вважатись "покемонством" чи "дрищізмом"...
Зараз обговорення перестрибнуло на ММГ+гірбокс VS фабричний кітай. Ну це не серйозно!

54945

54941

54943

1 братва вирішила пограти в страйкбол
2 якийсь киатйський страйкбольний замес
3 бідна наймана охоронна фірма

ребус розгаданий?

rast gasser
31.05.2013, 13:54
Я ММГ привів для прикладу як оригінал і привід як копія, Ніхто ж не каже шо фабричний привід це погано боце копія а про одяг так кажуть

Мекк Сендман
31.05.2013, 13:54
з чого ти взяв, що саме бідна? :)

Xenom
31.05.2013, 13:58
Я ММГ привів для прикладу як оригінал і привід як копія, Ніхто ж не каже шо фабричний привід це погано боце копія а про одяг так кажуть

Томущо потрібно бути реалістами, ми в першу чергу страйкболісти і ми мусимо використовувати старйкбольний привід. їх і використовуємо. І доречі є електропневматичні приводи які повністю відповідають оригіналу і використовуються для тренувань. хто знається яна тому підтвердіть будь ласка.

Бідна чи бідні охоронці походу томущо не думаю що дуже зручно робити свою роботу в джинсах :D

Мекк Сендман
31.05.2013, 14:09
Бідна чи бідні охоронці походу томущо не думаю що дуже зручно робити свою роботу в джинсах :D

Фотка стара, ще ковбойського періоду, можливо не встигли переодітись або перший деплоймент :) я б не сказав що блеквотер це "бідна" кантора.

rast gasser
31.05.2013, 14:11
Томущо потрібно бути реалістами, ми в першу чергу страйкболісти і ми мусимо використовувати старйкбольний привід. їх і використовуємо. І доречі є електропневматичні приводи які повністю відповідають оригіналу і використовуються для тренувань. хто знається яна тому підтвердіть будь ласка.

в кого повернется язик сказати що це не страйкбольна зброя http://forum.guns.ru/forummessage/107/1044894.html

Мекк Сендман
31.05.2013, 14:13
в кого повернется язик сказати що це не страйкбольна зброя http://forum.guns.ru/forummessage/107/1044894.html

*Пішов викидувати м4 і купувати 47ий.*

Borat
31.05.2013, 14:15
якби хто мав іжмаш ак, то дуже хотілося б подивитися як він на нього стає

rast gasser
31.05.2013, 14:17
в тебе вроді кулемет Мекк Сендман (http://airsoft.ua/member.php?u=6607)

Borat
31.05.2013, 14:20
зараз буде в-дь в стилі "я сам знаю шо в мене/ОМГВФТ/вивчи матчасть/відколи м4 кулемет/ваш варіант" :lol::lol:

Мекк Сендман
31.05.2013, 14:27
я сам знаю шо в мене/ОМГВФТ/вивчи матчасть/відколи м4 кулемет/ваш варіант

rast gasser
31.05.2013, 14:36
значить я тебе з кимось спутав

Xenom
31.05.2013, 16:07
Все набагато заплутаніше.
Він спеціально щоразу приїжджає з різними приводами щоб потім на форумі "я сам знаю шо в мене/ОМГВФТ/вивчи матчасть/відколи м4 кулемет/ваш варіант"

Hokum
31.05.2013, 16:17
Открыть вам эту тему?
http://airsoft.ua/showthread.php?t=14104

saba
02.06.2013, 00:43
Почитал 2 страницы и понял. Завтра еду в Метро, покупаю удочку и еду на рыбалку=))

evil_sysadmin
06.06.2013, 10:24

Это КЛМК а не КЗС

Timur
06.06.2013, 11:15
интересно, что дороже КЛМК или реплика последнего камуфляжа USarmy

Орест
06.06.2013, 12:06

(300 грн) http://www.desperado.kiev.ua/camouflage-forma-nato-kupit/forma-soldat-sssr/klmk-berezka-kupit/
(720 грн) http://www.ebairsoft.com/emerson-combat-gen3-shirt-pants-elbow-knee-pads-p-4469.html

Репліка камуфляжу США дорожча.

Мекк Сендман
06.06.2013, 12:12
Ну в моделюванні США по ціні нормальної репліки броні можна зібрати 2-3 бійцяі червоної армії.

rast gasser
06.06.2013, 12:20
1922-1946 в нас ніхто врді маштабно не моделюе

saba
06.06.2013, 16:42
-_- Читаю дальше, и снова хочу на рыбалку=))

evil_sysadmin
06.06.2013, 16:51
-_- Читаю дальше, и снова хочу на рыбалку=))

Увижу — пристрелю. Садюга.

BarmaLINI
16.06.2013, 00:00
- зарядка обычная как во всем мире
- броня без каски ничего не дает
- можно габаритную имитацию плит, а не непонятный половинный вес
- одиночка в зданиях, а не в цехах, была и так всегда, так играли и на тэц
а еще если учитывать что 70% людей и так у вас не соблюдают ничего этого и развитию страйкбола у вас это ничего не дало .. и единственная команда что на 100% соблюдает это рейнджеры и таск-форс .
а нафиг нужны дополнения которые не соблюдаются всеми на игре .. и не для всех и можно забить болт на них и прийти черти в чем. без разгрузки каски брони , с ак с двумя смотанными бункерами

andynagorny
16.06.2013, 00:25
а еще если учитывать что 70% людей и так у вас не соблюдают ничего этого и развитию страйкбола у вас это ничего не дало .. и единственная команда что на 100% соблюдает это рейнджеры и таск-форс .
а нафиг нужны дополнения которые не соблюдаются всеми на игре .. и не для всех и можно забить болт на них и прийти черти в чем. без разгрузки каски брони , с ак с двумя смотанными бункерами

Мне интересно каким образом подсчитывалось 70%? Я думаю что не подсчитывалось а от балды написано. Также как и про дополнения которые не соблюдаются "всеми на игре"... Стоп, стоп, только что было 70%, теперь уже всеми. И вообще каким образом будучи только на одной игре можно так уверенно клеймить всех подряд? Как троль отвечу - можно просто так, абы написать.
Перед игрой на построении мы проверяем игроков с бункерами и ставим вопрос как они их заряжают в рамках наших установок. При этом с 1 июля время бункеров на играх и тренировках которые делает коалиция на Рясном закончилось.
В отношении доверия к соблюдению правил, ну судьи в салатовых жилетах у нас не бегают, и вообще в страйке как я его знаю не бегают. Каждый сам себя контролирует. Вот прошлая тренировка, вторую часть которой проводим уже сегодня: 35 человек было. Бункеров на построении насчитали аж 6 или 7, из них один на АУГе кажется, два на пистолетах пулемётах, один совсем крошечный, один маленький на снайперке, остальные на штурмовых, все юзеры бункеров показали как они их заправляют, все были проинструктированы насчет зарядки. Претензий по количеству шаров у кого то в бункере не слышал ни от кого. Если кто сжульничал - значит на его совести. Сегодня сжульничает на количестве шаров, завтра еще на чем то, послезавтра скажет "непопал-непопал", а потом с ним перестанут играть. У нас ведь в этом хобби очень много всего на доверии. Из упомянутых 35 человек новых лиц почти не было, в основном люди друг-друга знающие, играющие не первый год, мне интересно что они бы сказали на предположение что 70% из них наглые читеры с АК и двумя бункерами? При всём уважении к рейнджерам и таскфорсу, которые действительно играют корректно, говорить что они одни кто соблюдают эти правила это более чем предвзято.
Барма, я понимаю, что ты у нас только раз был, и что лично со мной в чате поругался, но повод ли это что бы вот так вот сразу накидываться на всех кто играет в определённой локации?

Xenom
16.06.2013, 01:17
- зарядка обычная как во всем мире
- броня без каски ничего не дает
- можно габаритную имитацию плит, а не непонятный половинный вес
- одиночка в зданиях, а не в цехах, была и так всегда, так играли и на тэц

>без разгрузки каски брони.
а що десь у Львові це обов'язкові елементи спорядження без яких не пускають на гру?

>с ак с двумя смотанными бункерами
ти є брехло

>а нафиг нужны дополнения которые не соблюдаются всеми на игре
от прийди і допоможи підтягнути ті прогавини де правила порушувалися. і на грі приймай активну позицію, щоб вони не порушувалися якщо бачив такі епізоди.

в цій темі ВСІ висказалися хто мав притензії і про помилкові черги в будинках і про переговори мертвих, це були люди які були зацікавлені в тому щоб все стало краще. а ти пишеш тут через три тиждні після свого візиту брехню з якою метою? очі муляє поранення без каски одне через два життя? ти знаєш що за останні два місяці єдиний боєць який і підпадає під це правило ніразу ним не скористався?
ти розумієш що це має мотивувати людей купувати бронежилети і тим самим покращувати страйк?
ні ти цього не розумієш, ти пишеш томущо тобі пофіг що буде на рясне сьогодні, завтра і через пів року.

2.3. Категорически запрещено переводить споры «на личности».

BarmaLINI
16.06.2013, 07:32
где брехня ? та спарка бункеров была действительно заряжена по 60 шаров ... и это все из магазинов что было у человека :) так что выбирайте выраженьица
да и вы оба не отрицаете то количество бункеров на играх у вас
был 1 раз всего, за руку - да, останавливал, люди не знают правил, которые вы сочинили
не успел остановить - стрельба с этажа неигрового в админке
остановил за руку человека готового стрелять в админке из привода выше 120, он не знал вообще о желтых наклейках на пламегасе, хотя был в аку
но это не все - он подозвал меня к себе, чтобы повозмущаться, получился неигровой момент, я вышел из комнаты с пистолетом, подошел к нему
в этот момент меня обошел со спины его напарник ... вообщето это читерство ... со стороны того, кто создал неигровой момент
или человек, который сидел на асфальте с гранатометом за спиной ... мы прошли мимо него, мы там были стороной первый раз, потому не знали кто с какой - повязок или разделения по камо не было,
он сидел , думали он убит может и еще не ушел в мертвяк, но он посидел, пропустил всех мимо, встал и расстрелял в спину ... это читерство , а не военная хитрость

и я заинтересован в том чтобы развивать страйкбол не только в одном месте, чтобы развивать милсим, чтобы дополнять правила ФСУ
что я и делаю, делая с большим коллективом оргов игры по милсиму всеукраинские, и развивая элементы милсима и тут локально

я ехал посмотреть как красиво по л5 выглядит, как выглядит следущий этап развития страйкбола - все в броне и касках, у всех механы по 60 шаров, ни у кого нет бункеров
ну а что в итоге получилось все знают ...
я за развитие страйкбола в любом виде ... но если уж делать, так делать ...

andynagorny
16.06.2013, 08:27
но если уж делать, так делать ...

в большинстве начинаний по-началу выходит не совсем так как хотелось бы. На всё нужно время. Милсим наверное тоже не сразу заработал во всей красе. Мы эксперементируем, благодарны всем кто приезжает поиграть и помогает установить какое дополнение и в каком виде работает, а что надо подтягивать. Несложно посмотреть на пол-работы и откритиковать исходя из уже работающих моделей.

он сидел , думали он убит может и еще не ушел в мертвяк, но он посидел, пропустил всех мимо, встал и расстрелял в спину ... это читерство , а не военная хитрость
я слышал про этот эпизод, он действительно неприятный, на той памятной тренировке действительно имелись косяки. Мы пытаемся расставаться с людьми которые так поступают.

Alladin
16.06.2013, 13:02
Был сегодня и видел в составе вашей группы были прокатчики. Они играли с механами?
Так-же видел несколько человек с бункерами из состава именно команд. Их допустили тоже в виде исключения?

Ну а вообще твои сегодняшние действия лично мне не особо понравились. Лично я разочарован твоими сегодняшними поступками.
Нет принципов, нет единой линии улучшения страйкбола, нет качества страйкбола на вашей игре (я его не увидел).

Группа которая ушла играть дальше по локации состояла из 5 команд и нескольких внекомов, притом все команды имеют чётко выраженное направления моделирования и их ты считаете не качественными страйкболистами? Ты считаешь что все они должны купить броники?

Borat
16.06.2013, 13:14
скандали, інтрігі, расслєдованія

Орест
16.06.2013, 15:45
Был сегодня и видел в составе вашей группы были прокатчики. Они играли с механами?
Так-же видел несколько человек с бункерами из состава именно команд. Их допустили тоже в виде исключения?

Ну а вообще твои сегодняшние действия лично мне не особо понравились. Лично я разочарован твоими сегодняшними поступками.
Нет принципов, нет единой линии улучшения страйкбола, нет качества страйкбола на вашей игре (я его не увидел).

Группа которая ушла играть дальше по локации состояла из 5 команд и нескольких внекомов, притом все команды имеют чётко выраженное направления моделирования и их ты считаете не качественными страйкболистами? Ты считаешь что все они должны купить броники?

Не розумію в чому проблема, групи які сьогодні грали на рясне ж вроді нормально поділили територію і один одному не заважали (принаймні мені ніхто не заважав і я вроді нікому). Одним цікаво грати по своїм правилам іншим по своїм, і тим і тим народу цілком вистачало для гри. Нашій команді цікаво грати по вже відомим доповненням до правил (ті які Л5 називають):

Тільки механи.
Зарядка магазинів в відношенні 1 до 2 до реальних (і для кулеметів в тому числі).
Повновагові каска і бронік дають можливість поранення.
Відповідно ми завжди будемо раді приїжжати на ігри/тренування по таких правилах і самі будемо проводити по них ігри. І так, я вважаю ці доповнення розвитком страйкболу з тої точки зору, з якої його бачу я. В когось може бути інша точка зору і це його право. Особисто мені цілком достатньо того, що з гри я вивіз суцільний позитив, ніхто не жалівся ні на яких маклаудів. Якщо якісь найменші конфлікти і були, то зразу на місці вирішувались. Ні разу не пересікався з бункероносцями. Маю надію, що ви собі також отримали свій фан від тої гри, правила якої були цікавіші вам. Зачим зараз ображатися на когось з ким навіть не грав?

Starg
16.06.2013, 16:28
Не розумію в чому проблема, групи які сьогодні грали на рясне ж вроді нормально поділили територію і один одному не заважали
интересно, почему пришлось делить территорию для игры? кого что не устроило?

ЗЫ сегодня не было тренировки по Л5

Орест
16.06.2013, 16:32
интересно, почему пришлось делить территорию для игры? кого что не устроило?

ЗЫ сегодня не было тренировки по Л5

Ну очевидно ж, що не влаштувало тих людей які приїхали на полігон де вже було заявлене тренування: http://airsoft.ua/showthread.php?t=19140&page=21&p=538929&viewfull=1#post538929 і не захотіли грати по тих доповненнях, що там написані. Ну що ж , це їхнє право, вот і грали окремо.

P.S. А назва правил мене мало цікавить, три доповнення які мені розходяться я написав вище.

Starg
16.06.2013, 16:56
я не вижу в этих дополнениях ничего такого, из-за чего можно было послать 50 человек играть на задворки полигона. то есть ты думаешь это нормально?

Borat
16.06.2013, 17:12
1. є оголошення про треньку А по певних правилах/доповненнях http://airsoft.ua/showthread.php?t=19140&page=21&p=538929&viewfull=1#post538929
2. група людей робить свою паралельну треньку по своїх правилах/доповненнях, кажучи при тому що пересікатися не планується http://airsoft.ua/showthread.php?t=19140&page=22&p=539638&viewfull=1#post539638
3. "орги" треньки А, пропонують приєднатися до них, якщо тренька Б набридне, при умові що підходять правила/доповнення http://airsoft.ua/showthread.php?t=19140&page=22&p=539573&viewfull=1#post539573 , http://airsoft.ua/showthread.php?t=19140&page=22&p=539795&viewfull=1#post539795
4. група Б не хоче грати по правилах/доповненнях групи А
5. незрозуміла попаболь на форумі
6. ???
7. ПРОФІТ

іншими словами - все було домовлено наперід, знали куди їдуть, реакція оргів треньки А абсолютно нормальна

---------- Сообщение добавлено в 18:12 ---------- Предыдущее сообщение создано в 18:08 ----------

простий приклад :
васю запрошують ввечері пограти в простого дурака, він погоджується
настає вечір, вася приходить з друзями і заявляє, що вони хочуть грати в перевідного дурака. на що васі відповідають, що він спокійно може піти з друзями грати перевідного дурака, але кудись інше так як певна к-сть людей домовилися про простого дурака і всі були попередженні.

andynagorny
16.06.2013, 17:18
Отвечаю по порядку на претензии, в порядке их предъявления:

Мне не известно, кто именно и что брал на прокат, я этим бизнесом не занимаюсь, игроки с бункерами предъявили их мне на построении, и показали способы средства контроля количества шаров, также как и в прошлый раз. У нас на данный момент нет недопуска за бункер, поэтому не понимаю, почему кого-то должны были допускать или нет в качестве исключений.

Ну а вообще мне твои действия тоже лично не понравились. Коалиция Трайдент-Либерти-Хазордус объявили вторую фазу своей тренировки, твоя команда сказала сначала, что едет не играть, потом что едет играть, в итоге вышло в один день на одной локации две тренировке. Вы не приехали на нашу тренировку, вы приехали делать свою. К вам приехали люди, к нам приехали люди. Объединиться для одной тренировке не вышло, потому что Вы не хотели принимать установки на игру, которые мы огласили в её анонсе. То есть прошу вдуматься в ситуацию: мы пригласили людей принять участие в чем то, они к нам приехали, и тут мы должны сказать им, извините, мы отменяем то что было в анонсе потому что так хотят игроки которые даже не к нам приехали. Форум четко показывает, что вы с нами играть и не стремились, своих предложений не делали, а на месте просто поставили нас перед фактом.
А то что кто то принципов не видит, не значит еще что их нет. И как вообще кто то должен увидеть есть они или нет, и что это за единая линия? Как их показать? Ознакомить вас с планом развития страйкбола в Украинской ССР на следующие пять лет? Так у нас его нет. А насчет качества, ну я тоже не увидел у вас качества. Почему? Потому что я не смотрел. Играли бы вместе тогда можно было говорить кто что видел.
И кстати, именно после общения с тобой я начал склонятся в пользу одиночек в помещении вместо п/п и пистолетов, учел твоё и другие мнения, и что Вы приехали ко мне на игру? Всё равно не захотели.

Почему я должен считать кого-то некачественным страйкболистом (whatever it is)? Только из-за того что они не захотели приехать ко мне на игру? Личный выбор каждого. И что, я им не давал играть с нами? Вот перед игрой подходил к нам обоим британец, говорил, что проблемы играть вместе нет. И броник покупать совсем не обязательно. У нас нет допуска на игру только в бронике. Если человек покупает броник ради этого одного ранения, то это патологично само по себе. Каждый моделирует так как считает нужным.

я не вижу в этих дополнениях ничего такого, из-за чего можно было послать 50 человек играть на задворки полигона. то есть ты думаешь это нормально?

Так вот я тоже не вижу. Вас туда играть послали не мы, а жесткая позиция организаторов второй тренировки.

Alladin
16.06.2013, 18:36
Жёсткой позиции не было. Был разброд и шатание на твоей тренировке, объявлена она была на 10.00 а в 11.00 я не мог тебя найти что-бы обговорить территорию. Мы были уже готовы и так начинать. Мне не понравилось что нас поставили перед фактом уже после 11.00. Ну имел бы совесть и сказал раньше. Я ничего не имел против игры с вами или игры отдельно, так что Орест и Барат мимо темы, по поводу этого вообще разговор не стоял. Я попросил пересмотреть территорию но этот вопрос ушёл в воздух. Так что вот это мне не понравилось.
А вот фраза с УССР была явно лишняя. Не стоит разжигать конфликта. Я к тебе ни слова лишнего не сказал, а сказал то, что я видел.

Орест
16.06.2013, 18:46
Хм, не розумію що саме ми з Борьою написали не так. Енді ж організовував там тренування завчасно і відповідно розраховував на якісь конкретні точки, відповідно вільну частину території вам і виділили і ви з ним вроді як порозумілись. Що тут неправильного?

rast gasser
16.06.2013, 18:50
55927Всім привіт і дякую за гру.Якщо Бармаліні мав на увазі спарку магазинів на АКС74у це механи а не бункера чи е зміст робити спарку з бункерів?В нас в команді 2 АКСу з такими спарками шарів хватае так як в основному стріляем одиночками зато повзати на пузі без розгруза зручніше.Фото прикладаю

andynagorny
16.06.2013, 18:56
Жёсткой позиции не было. Был разброд и шатание на твоей тренировке, объявлена она была на 10.00 а в 11.00 я не мог тебя найти что-бы обговорить территорию. Мы были уже готовы и так начинать. Мне не понравилось что нас поставили перед фактом уже после 11.00. Ну имел бы совесть и сказал раньше. Я ничего не имел против игры с вами или игры отдельно, так что Орест и Барат мимо темы, по поводу этого вообще разговор не стоял. Я попросил пересмотреть территорию но этот вопрос ушёл в воздух. Так что вот это мне не понравилось.
А вот фраза с УССР была явно лишняя. Не стоит разжигать конфликта. Я к тебе ни слова лишнего не сказал, а сказал то, что я видел.

На 1000 был сбор, он у нас обычно на 1000, и потом час люди собираются, доезжают итд. Територия нашей игры была определена тем, что это был ответный раунд тренеровки в прошлое воскресенье, точки были теже самые, с единственным исключением что мы не стали ставить четвёртую точку дабы Вам остались другие цеха. Именно на игру на такой територии ехали 40 человек, которые играли у нас. Это объективный фактор. А искать меня не сложно, можно просто позвонить и я бы сам подошел. Вообще это мало бы повлияло на расстановку по територии, сторона штурмовавшая в прошлый раз должна была принять оборону на тех же позициях.
Если "фраза с УССР" это теперь называется разжиганием конфликта, то уже явно просто не к чему докопаться, кроме разного взгляда на чуство юмора. А разброд и шатание у нас скоро исчезнут, я уже начал создание группы которая составит документ "Единая линия улучшения страйкбола", и вот тогда то мы заживём! ))))))))))
Вообще ребят, Вам не кажется, что вы создаёте конфликт там где его нет? Много каких то претензий, обвинений, обид, и из-за чего? Мне не до конца понятны ваши мотивы. Какой вообще может быть конфликт между Вами - старейшей командой более 10 лет в страйке и нами коалицией которой даже года нет, где самые долгоиграющие люди с года этак 2010 в этом хобби? При том что мы Ваши игры до всех этих трений по Л5 посещали регулярно, тарились шарами, гранатами, акумами.

valerian
16.06.2013, 19:04
В нас в команді 2 АКСу з такими спарками шарів хватае так як в основному стріляем одиночками зато повзати на пузі без розгруза зручніше.Фото прикладаю
это невероятно. вы открыли новую грань эффективного страйкбола. мои поздравления. :lol:

rast gasser
16.06.2013, 19:06
valerian как трудно молчать когда тебя не спрашивают І взагалі яким боком вас сюда занесло

valerian
16.06.2013, 19:18
valerian как трудно молчать когда тебя не спрашивают І взагалі яким боком вас сюда занесло
будешь ты мне на форуме рассказывать где молчать, а где нет. ;)

Alladin
16.06.2013, 19:19
Ты прекрасно знаешь про что я говорю. Я все свои (имею ввиду себя, не говорю за всю команду) претензии сказал тебе в лицо, при этом пришёл к тебе сам. Ты говорил мне одно лично, а потом делаешь другое на форуме. Мне кажется что ты не можешь говорить с людьми, тебе надо подос**** на форуме, ты от этого кайф получаешь и прячься за маской тролля дальше, не самое приятное за чем можно прятаться. Да вот вопрос, а Либерти тоже на все 100% поддерживают тебя, у меня сложилось противоположное мнение. А уж если одна из ваших команд (Тройственного союза) не поддерживают тебя, тогда всё, сливай воду.

andynagorny
16.06.2013, 19:36
Ты прекрасно знаешь про что я говорю. Я все свои (имею ввиду себя, не говорю за всю команду) претензии сказал тебе в лицо, при этом пришёл к тебе сам. Ты говорил мне одно лично, а потом делаешь другое на форуме. Мне кажется что ты не можешь говорить с людьми, тебе надо подос**** на форуме, ты от этого кайф получаешь и прячься за маской тролля дальше, не самое приятное за чем можно прятаться. Да вот вопрос, а Либерти тоже на все 100% поддерживают тебя, у меня сложилось противоположное мнение. А уж если одна из ваших команд (Тройственного союза) не поддерживают тебя, тогда всё, сливай воду.

Где отличия между тем что я говорил тебе и тем что я пишу здесь? И где я Вам на форуме подс****? Лучше вспомни, что я перед игрой за пару дней позвонил и тебе и Тимуру, и пытался договорится про совместную тренировку, объяснить свою позицию. Чем это закончилось? Вы поморозились от меня и привезли собственное шоу, а теперь ты из меня хочешь сделать крайнего в этом споре. Я то что мог сделать что бы с вами быть в нормальных отношениях - сделал, ты начал мне предъявлять претензии по поводу игры в которой не захотел участвовать задолго до её начала.
Вопрос о поддержке команды "Либерти", рекомендую задать командиру команды "Либерти"

Alladin
16.06.2013, 20:00
Мы не морозились, мы против этих правил и наша позиция была едина всё это время. Лично я планирую поехать на игру к Оресту, там всё то-же но его позиция и манера общения мне нравятся больше. Может всё таки стоит задуматься по поводу тролля и стать человеком? Ничего не имею против улучшения, если они улучшают, а если вносят раздор это не улучшение, а прихоть или каприз с намёком на позитив. Да и ты говорил про то как развивался Милсим, если идея которую вводил Милсим не приживалась про неё или забывали или упрощали. Вот как им удалось достичь успеха, а упрямство тут только мешает.

andynagorny
16.06.2013, 20:23
Мы не морозились, мы против этих правил и наша позиция была едина всё это время. Лично я планирую поехать на игру к Оресту, там всё то-же но его позиция и манера общения мне нравятся больше. Может всё таки стоит задуматься по поводу тролля и стать человеком? Ничего не имею против улучшения, если они улучшают, а если вносят раздор это не улучшение, а прихоть или каприз с намёком на позитив. Да и ты говорил про то как развивался Милсим, если идея которую вводил Милсим не приживалась про неё или забывали или упрощали. Вот как им удалось достичь успеха, а упрямство тут только мешает.

Зачем писать про то что тебе правила не нравится если ты всё равно не едешь на игру из личности организатора? Как то нелогично. В отношении манеры общения, то да, мне тоже с Орестом приятней общаться чем тут с тобой спорить по надуманным поводам. Если ты считаешь что я не человек, то ок, я думаю на этом можно закончить разговор, я прийму аналогичную позицию в отношению тебя и мы будем счастливо не общаться. И спасибо за совет,запишу на будущее: что бы добиться успеха надо идти путём забывания и упрощения.

Alladin
16.06.2013, 20:41
Нет личной неприязни, но есть негативное отношения к твоим фразам, особенно в скайпе. Если хочешь не общаться, ок это твой выбор, но в одном я с тобой соглашусь, этот разговор пора завязывать. Да и по поводу правил, у Ореста хоть прицепы есть и послаблений в правила, когда народу на игру не хватает он не придумывает.

viter
16.06.2013, 20:48
Почитал 2 страницы и понял. Завтра еду в Метро, покупаю удочку и еду на рыбалку=))

Saba, ти не один.

Можливо ще когось зацікавить - http://www.active.lviv.ua/forum-f119.html

andynagorny
16.06.2013, 20:54
Да и по поводу правил, у Ореста хоть прицепы есть и послаблений в правила, когда народу на игру не хватает он не придумывает.

Ну вот собственно и благодарность за попытку пойти Вам на встречу. Впрочем я уже не удивлён.
А насчет фраз в скайпе, то почему бы не ответить в скайпе?

Borat
16.06.2013, 22:11
довго тримався, але к-сть випитого дається в знаки(зараз на весіллі) - гра організовується ТаскФорс 145 в складі : юс рейнджерс, айріш легіон, адвансед ворфайтерс
і в нас двіжок такий, що гра відбудеться навіть при учссті тільки 1 команди

Starg
16.06.2013, 22:15
Расскажу как это все выглядит со стороны
Нагорный с прошлого года пытается ввести эти дополнения, с сибзами, механы онли, в здании пистолеты и пп и т.д. В этом году создается коалиция (может и раньше, могу ошибаться) из 3-х команд, которая эти дополнения поддерживает и продвигает в массы. Все это делается под лозунгом «мы никого не заставляем с нами играть», и «мы только тестируем новые правила».
Дальше. Для тех кто поддерживает эти дополнения и соответственно приезжает играть на рясне, делаются поблажки (нету механ, не беда играй с бункером в 60 шаров, нету каски – тоже не страшно, ранение раз на 2 игры и т.д.). А вот когда приехали те кто не поддерживает эти дополнения, то вопрос встал ребром – не хотите зарядку 2 к 1 – до свидания (по моему именно это сегодня не позволило играть вместе). Мне кажется это лицемерным. Если было бы желание найти сегодня компромисс, его бы нашли. К примеру (все уже стоят заряженные, готовые выдвигаться) 1 механа не игровая (тоесть заряженных 8 механ по 80-90 шаров, одна из них заряжена, но не используется).
По поводу того, что что-то там анонсируется. Если так пойдет и дальше, то на рясне будет все решать анонс. Вот к примеру напишу я раньше всех, к примеру в понедельник, что тренировка на рясне будет по правилам ФСУ, без дополнений. И в следующее воскресенье тоже, и в следующие и т.д. А всех кто хочет играть с дополнениями пошлю в конец полигона, ибо анонс. Ничего не напоминает?
Это все мое личное мнение

Borat
16.06.2013, 22:23
чюкча нє чітатєль, чюкча пісатєль

---------- Сообщение добавлено в 23:23 ---------- Предыдущее сообщение создано в 23:18 ----------

взагалі то, поблажки є кагбе проявом діалогу і шляхом розвязку конфліктних моментів, але ж ні - простіше впертися і писати всякий негатив і ми дартаньяни, а всі решта і тд

andynagorny
16.06.2013, 22:54
Спасибо за взгляд со стороны.

Нагорный с прошлого года пытается ввести эти дополнения, с сибзами, механы онли, в здании пистолеты и пп и т.д. В этом году создается коалиция (может и раньше, могу ошибаться) из 3-х команд, которая эти дополнения поддерживает и продвигает в массы. Все это делается под лозунгом «мы никого не заставляем с нами играть», и «мы только тестируем новые правила».

Рекомендую почитать чат командиров или что там от него осталось, когда Ваши союзники начали затыкать нам рты. Л5 обговаривалось всеми, там был диалог, я не автор Л5, максимум соавтор. Что я активно делал, так это тестировал разные установки на игру с целью проверки их жизнеспособности. Насчет крестового похода против бункеров – то это да, это я создал тему на форуме. И как это банально не звучит, но мы действительно не заставляем с нами играть. Кстати, идею с пистолетами и пп в админке мы отбросили, и во многом это шаг навстречу именно таким командам как Ваша. Причем этот шаг даже никто не хочет замечать, неудивительно, ведь он рушит общую картину злого Нагорного придумавшего Л5 что бы уничтожить моделистов советов, россиян и украинцев.

Дальше. Для тех кто поддерживает эти дополнения и соответственно приезжает играть на рясне, делаются поблажки (нету механ, не беда играй с бункером в 60 шаров, нету каски – тоже не страшно, ранение раз на 2 игры и т.д.). А вот когда приехали те кто не поддерживает эти дополнения, то вопрос встал ребром – не хотите зарядку 2 к 1 – до свидания (по моему именно это сегодня не позволило играть вместе). Мне кажется это лицемерным. Если было бы желание найти сегодня компромисс, его бы нашли. К примеру (все уже стоят заряженные, готовые выдвигаться) 1 механа не игровая (тоесть заряженных 8 механ по 80-90 шаров, одна из них заряжена, но не используется).

Это искривление настоящей ситуации. Бункеры допущены с зарядом аналогичным для механ до 1 июля. Игроки без каски получили ранение на вторую жизнь в рамках стимуляции к ношению полновеса. Когда приехали те кто не поддерживают эти дополнения, они приехали не на нашу игру, а на то что организовывала команда Сфинкс. Вообще это уже тут поднималось, на форуме это прослеживается и подтверждается. Насчет желания – это правда, было бы желание, нашли бы компромисс, еще на стадии когда я звонил Аладдину и Тимуру. Не забывайте также, что у меня как у организатора были обязательства перед теми кто приехал ко мне играть по анонсированным правилам/дополнениям.

По поводу того, что что-то там анонсируется. Если так пойдет и дальше, то на рясне будет все решать анонс. Вот к примеру напишу я раньше всех, к примеру в понедельник, что тренировка на рясне будет по правилам ФСУ, без дополнений. И в следующее воскресенье тоже, и в следующие и т.д. А всех кто хочет играть с дополнениями пошлю в конец полигона, ибо анонс. Ничего не напоминает?

Вам так нравится играть на Рясном? Или Вы просто не хотите что бы кто то играл по мерзким Л5 и ради этого готовы вечно играть в любом месте где потенциально могут собраться их апологеты?))))) Если Рясне внезапно стало таким популярным, можно в нормальном режиме договариваться и играть как вместе, так и распределить даты что бы не пересекаться если у вас аллергия на мой сибз, одиночки в админке, или на 60 шаров в механе. Мой скайп тут отображен, я есть в общем чате, со мной совсем не сложно поговорить, придумать вместе тренировку, обкатать какое то дополнение в интересном новом варианте, ну или если для вас это так важно – договорится как не пересекаться на конкретных полигонах.

Borat
16.06.2013, 23:24
долой мєрзкіє л5, а Енді на палю..как то так

Fang
17.06.2013, 01:55

Було чотири новачки, двом приводи Ксеном дав свої, включно з особистим (сам бігав з береттою), до них кожному по 5 механ, двом іншим Юра дав приводи, до них кожному по три механи.
Невже так важко повірити що люди насправді настільки хочуть грати на механах що готові навіть чотирьом новачкам давати в сумі 16 механ ризикуючи що вони їх зламають/загублять ?

Невже так важко зрозуміти що дозволені бункери (з обмеженням по кількості заряджених шарів) це не блат "своїм" а вимушена поблажка ЛЮБОМУ хто справді ХОЧЕ грати на механах і ТИМЧАСОВО не може їх собі дозволити?

---------- Сообщение добавлено в 02:55 ---------- Предыдущее сообщение создано в 02:48 ----------

Расскажу как это все выглядит со стороны

Прокоментую як я це бачив і чув з сторони.
День чи два перед грою Нагорний дзвонив і намагався домовитися, нічого не вийшло.
в 10:20 Ксеном пішов і попросив не робити цирків і грати разом по простих і всім приємних нещасних трьох правилах які нікого не дискредитують. На що отримав відповідь з якої стало зрозуміло що справа не в правилах а справа в принципі.
По приїзді Нагорний пішов домовлятися в результаті бійці Лікантропів і Сфінксів підходили і просили вже грати разом що немає ніяких проблем але Льоша не дозволив і по причині не прийняття L5 (всі намагалися довести що ніяких L5 в повному обсязі тут немає) грати вони з нами не будуть. тому маємо те що маємо. Хто винуватий і так ясно.

efemchuk
17.06.2013, 08:40
Да..... вот так баталії розгортаються.... Особисто я-не проти Л5 хоч і сам не маю ні каски, ні броні. Мені просто ще не 80 років і мені не тяжко лишній раз сходити в "мертвяк", думаю ті хто давно грають в страйк також до цього звикли? З"явилися люди які вирішили трішки змінити "шатання" по тереторії надавши можливість за рахунок броні ходити з "білими повязками" меньше.. Але є також і ті яким або в падло купити механи , або броню-вот вони і починають нити, типу то не по ФСУ чи щось таке. Пішли на поступки, ти РЕКОН? не маєш по штату пістолета??-будьласка, одиночка до 120 і в бій!! Так ні, знову не слава богу.. На рахунок ФСУ в мене особиста думка склалась після "одного випадку" . Люди які вводять в життя нові правила-їх нікому не нав"язують. Не подобається?? не їдь!!. На рахунок локацій. Кому їх мало?? Пам"ятаю пробували в Давидові, в піонерському таборі,-по відстані такаж дорога,-чому б не грати там?? Ні, потрібно насрати там де нас ще не було чи там де грають не так як ми? Може вистачить лісти з своїми вудками в чужий став? тільки через те , що ми типу довше граємо і нам краще знати як воно має бути??!! Нарахунок-"виглядало зі сторони". Не подобається як виглядає? не лікуй!, а грай там де подобається. А зі сторони виглядає так. -Люди щось міняють, комусь це подобається, до них ЇДУТЬ ті кому це підходить. Це особисто моє бачення цієї ситуації.

Alex(SAS)
17.06.2013, 09:19
Да, судя по отзывам, люди просто не понимают сути дополнений, оформленных пока как Л5. Удивление, "отчего не все игроки в СИБЗ?" именно этим и вызвано. "Почему не все с механами?" - тоже от невнимательности, планировался переход с июля месяца, + новичкам тоже выделялись сроки, пока они смогут закупиться.
Тут уже обьясняли до меня 10 раз, ещё и я снова повторюсь : правила никого не ущемляют и не обязывают носить броню и каски, они просто дают бонусы тем у кого есть защита, что справедливо :
Есть броня +10 к защите.
Нет брони +10 к ловкости, только и всего то.

Вот собственно и есть шаги к повышению качества страйкбола.

Если всё же эти пункты (я их не придумывал, но мне ,например, они сразу понравились) не воспринимаються критически, ну давайте откатим назад всё, раз они плохие.
Давайте жить дружно.

Alladin
17.06.2013, 09:21
Проясню ситуацию для тех кто считает меня клоуном! Я не командир Сфинксов, я рядовой и не имею права говорить команде когда и с кем её играть. Это право принадлежит по праву Тимуру или Гасс в его отсутствие. А тем более я не могу говорить командам Ликонтропы, Бобры, Железный капут, Оплот и Грурхи с кем им играть. Это право их командиров. Я приехал на Рясне подготовить свою игру, сценарий которой был написан ещё зимой 2012 года, было запланировано её проведение на весну, начало лета 2013. Приехал я на полегон в 7.30 утра, что-бы не мешать игровому процессу, а тех кто имел возможность мне помочь попросил об этом на форуме. После было запланирована тренировка, ну не прожигать же воскресенье, надо и пострелять. Изначально хотели тренироваться отдельно, так как не подготовка требует времени и не хотели срывать игру поздним приходом или ранним уходом. Лично мне удалось решить все необходимые для меня вопросы уже в 9.30.
Я не могу и не буду комментировать действия других команд. Они могут это сделать сами за себя. Если команды решили играть отдельно это их право, ни я ни Тимур об этом их не просили и не собирались просить. И лично я был уже готов на совместную игру, но когда Нагорый от нас отошёл я услышал мнение всех команд и оно звучало так. "Скажи куда идти Ликантропам, будем их штурмовать. Уже надоело стаять." Да я знаю что у всех было разное мнение по поводу где играть. Я вообще уехал через 40 минут после начала игры, про то что я уеду в 12 знали все, так что с моей стороны не было никакой акции. Я не царь и диктовать условия ни кому не имею права и не буду. А если говорить про принцип, то да, они у меня есть и я их придерживаюсь.

Tanatos
17.06.2013, 09:47
Ппокупаю удочку и еду на рыбалку=))

и я того же мнения..
Хотя надо еще попкорна зацепить по дороге ;)

saba
17.06.2013, 10:19
и я того же мнения..
Хотя надо еще попкорна зацепить по дороге ;)
Бро, на недельке собираюсь на вечернюю!
Знаешь, сидишь, успокаиваешь свои нервы -_- Тишина, пение птиц... Ляпооотааа=))
Бро можно фотки с игры!?

Tanatos
17.06.2013, 10:33
Бро можно фотки с игры!?

Вчера выложил http://raccoons.io.ua/album618182 повторюсь)

BarmaLINI
17.06.2013, 12:13
1. только механы
- зачем самим нарушать и делать послабление и допускать людей с бункерами
2. зарядка 1 к 2
- во всем мире есть 3 основных принципа - 1 к 1 , 1 к 3 , сколько влезет; так зачем велосипед придумывать - в основном все механы выпускаются в среднем под 90 шаров, лоадеры стандартные с таким же количеством , на одну механу, всеми страйкбольными производителями преследуется принцип 1 к 3. Может механы у вас у всех на 60 шаров, и потому вы ограничили для всех остальных ?
- убивает полностью класс пулеметов в страйкболе, требует продуманности чтобы не выкинуть нужный в страйкболе класс игроков
3. полновесный сибз дает одно ранение
- зачем самим нарушать и делать послабление и давать ранение людям в неполном сибзе (без каски)
- нужны плиты 1.7 кг чтобы броник считался полновесным .. немецкие плиты 3.5 кг стандартные, облегченные 1.5 кг, британские облегченные 1.5 кг .. почему тогда стандарт 1.7 , а не 1.5 ? Правила придумывали американцы, потому и не учитывали моделирующих другие страны.
- дайте лучше 2 ранения тем кто в полноценных броне и каске, и одно кто в имитации пластин габаритных и в пластиковых касках
4. Ранения
- вы перематываетесь САТ-ом, это исключает контроль со стороны за количеством раненых, исключает роль медика в команде, люди которые потом приедут поиграв по таким правилам на большие игры по милсим будут перематываться САТ-ом и нарушать правила
5. попадание в оружие выводит его из строя
- решите правильно с тем что с ним делать в этом случае, выводить его на время, до похода в мертвяк, до подхода ремонтника

Орест
17.06.2013, 12:42
- во всем мире есть 3 основных принципа - 1 к 1 , 1 к 3 , сколько влезет; так зачем велосипед придумывать - в основном все механы выпускаются в среднем под 90 шаров, лоадеры стандартные с таким же количеством , на одну механу, всеми страйкбольными производителями преследуется принцип 1 к 3. Может механы у вас у всех на 60 шаров, и потому вы ограничили для всех остальных ?
- убивает полностью класс пулеметов в страйкболе, требует продуманности чтобы не выкинуть нужный в страйкболе класс игроков

Ну я радий за весь світ, але надивившись відео з забугоних ігр я дууууже радий, що в нас не так як в них. Я особисто з самого початку був за зарядку 1 до 1го, але мені підійшов і компроміс в вигляді 1 до 2х. 1 до 3 то вже скучно, фактично повні механи і грати не так цікаво. Єсішо то в мене механи на 120 шарів, я по половині заряджаю.

На недільній грі в нас з 5 людей команди які приїхали, було 2 кулеметчика і в них відгуки позитивні про ці правила і якось ніяк вони не ввижають що їх вбили як клас :) В реалі кулеметчик має перевагу перед штурмовиком по боєзапасу в 6-7 раз, а не в 30-50 як в страйку. В реалі кулеметчики бігають з купою коробів, а в страйку абсолютна більшесть з одним.

3. полновесный сибз дает одно ранение
- нужны плиты 1.7 кг чтобы броник считался полновесным .. немецкие плиты 3.5 кг стандартные, облегченные 1.5 кг, британские облегченные 1.5 кг .. почему тогда стандарт 1.7 , а не 1.5 ? Правила придумывали американцы, потому и не учитывали моделирующих другие страны.

Тому що плити 1.5 не тримають гвинтівочний калібр. В США тож є всякі недоброніки суто притивоосколочні, але їх ніхто ж серйозно не розглядає як такі які спасуть від вогню противника.

4. Ранения
- вы перематываетесь САТ-ом, это исключает контроль со стороны за количеством раненых, исключает роль медика в команде, люди которые потом приедут поиграв по таким правилам на большие игры по милсим будут перематываться САТ-ом и нарушать правила

В реальності не треба кликати медика щоб намотати САТ, це обучений зробити абсолютно любий боєць. А правила мілсім на яворові це правила на яворові, там грають по тих правилах які там.

BarmaLINI
17.06.2013, 13:15
http://bestprotection.de/shop/en/Body-Armour/Body-Armour-Vests/Level-4-Ceramic-Plates/Ballistic-Plate-by-Mehler-Vario-System-Level-4-SK4-1-pc-seo-2.html
минимальная немецкая стандалоне плита 1.4 кг, класс защиты - 4

http://bestprotection.de/shop/Koerperschutzsysteme/Schutzwesten/SK-4-Keramikplatten/SK-4-Keramikplatte-Mehler-Vario-System-2-Platten.html
стандартные немецкие 3.1 кг, класс защиты - 4

http://bestprotection.de/shop/Koerperschutzsysteme/Schutzwesten/Plattentragesysteme/ballistische-Einlagen-fuer-Plattentraeger-plate-carrier-32x26cm-VC.html
стандартные 3го класса защиты, выдерживают небронебойную пулю из пкм, ... 680 гр

и еще - почему ESAPI собственно, а не SAPI ? на ESAPI начали перевооружать с 2005 года примерно, и SAPI до сих пор используются
а минимальный вес SAPI 1.27 кг

Мекк Сендман
17.06.2013, 13:20
http://bestprotection.de/shop/en/Body-Armour/Body-Armour-Vests/Level-4-Ceramic-Plates/Ballistic-Plate-by-Mehler-Vario-System-Level-4-SK4-1-pc-seo-2.html
минимальная немецкая стандалоне плита 1.4 кг, класс защиты - 4

Так це ж бокові :))) Ну в принципі ними можна одне місце прикрити.

BarmaLINI
17.06.2013, 13:24
это не боковые, боковые еще меньше
это так называемая защита сердца :) стояли в немецких и британских противоосколочников спереди и сзади на уровне сердца, противопульная защита

Орест
17.06.2013, 13:25
6" x 8" :)
це розмір бокових плит в броніках, тобто таких які носяться крім двох основних великих. Як вот в цього чувака видно під рукою:

http://g.io.ua/img_aa/large/2062/90/20629081.jpg

вот вони в порівнянні з нормальними плитами:

http://cdn2.armslist.com/sites/armslist/uploads/posts/2013/03/10/1227635_01_e_sapi_compete_set_back_front__640.jpg

Якщо ж це аналог тих британських які запихуються в флаквесті в кишеню під пачку сигарет плиточку, то хіба це не здається несерйозно? В тих же британців є нормальний бронік Оспрей, повний аналог по захисту амеровських. Невже в німців таких нема?

Доречі наша команда якраз такими боковими планує закуплятися і носити в доповнення до нормальних не тому що "хочемо100500поранень", а тому що нам так банально цікавіше :)

Alladin
17.06.2013, 13:26
А почему говоря полновес имеют ввиду только с двумя пластинами? Почему боковые не учитывают? И сколько их всего может быть, с каким весом, к примеру в Американском бронике или в немецком (на ваш выбор)?

BarmaLINI
17.06.2013, 13:29
боковые у нас 6 на 6 дюймов :)

и еще - 3й класс защиты кстати тоже нам подходит вполне .. 680 гр

Орест
17.06.2013, 13:31
А почему говоря полновес имеют ввиду только с двумя пластинами? Почему боковые не учитывают? И сколько их всего может быть, с каким весом, к примеру в Американском бронике или в немецком (на ваш выбор)?

Дві нормальних плити, це є грубо кажучи стандарт. Більшість піхотних підрозділів і деякі з спецназу крім того носять ще бокові. Вага їхня така в залежності від розмірів:

Extra Small - 1.70 kg (3.75 lb)
Small - 2.08 kg (4.60 lb)
Medium - 2.50 kg (5.50 lb)
Large - 2.85 kg (6.30 lb)
Extra Large - 3.25 kg (7.20 lb)
бокові:

1 kg (2.3 lb) | 150 x 200 mm (6 x 8 )

Гарри
17.06.2013, 13:36
могу сказать только за флот. на 2010 год мой комплект брони состоит из
2 ммг реплики кевларовых пакетов- по 1 кг в среднем(хендмейд:smile:)
2 плиты ЕСАПИ( по 2 кг- думаю как довести репу до норм веса в 2.5)
2 боковые плиты- (по 1 кг)
Каска- беда приходится бегать в ммг стекловолокне. (цена на оригинал мич 2001- не радует вообще((()

BarmaLINI
17.06.2013, 13:44
в общем понятно,
- за основу взяли 1 к 2 потому что ... потому
- за основу взяли минимальную новейшую американскую плиту 4го класса защиты, а не 3го класса
- саты вместо бинтов и медиков, потому что перевязка любым бойцом
разговора нет ..

Орест
17.06.2013, 14:00
3тій клас не дає захисту від всіх снайперських патронів, пропонуєш щоб поранення були тіко коли штурмовики стріляють, а коли снайпери то ні? :)

разговора нет ..

підтримую, як я вже казав - хто по яких правилах хоче, по таких і грає і ніхто нікого не заставляє на ті ігри приїжжати.

BarmaLINI
17.06.2013, 14:09
разрываете страйкбол :)

ок - вопрос последний - а вес софтармора вы учитываете ? :)

andynagorny
17.06.2013, 14:11
в общем понятно,
- за основу взяли 1 к 2 потому что ... потому
- за основу взяли минимальную новейшую американскую плиту 4го класса защиты, а не 3го класса
- саты вместо бинтов и медиков, потому что перевязка любым бойцом
разговора нет ..

Мы за последнее время на Рясном напробовали всякого. я не вижу проблемы например провести очередной эксперимент на тему:
зарядка 1 к 1 например, или ввести медов, а турникет использовать только для стабилизации раненого, или 3ий левел дать ранение, а за 4ый 2.
И у меня есть мнение даже насчет мг36 бункеров которые нереально дозаряжать как я слышал, почему бы не потестировать такую схему - после 200 выстрелов (приблизительно) достал бункер и подождал столько времени сколько уходит например у МАКа на перезарядку плюс 1 минута, потом вставил назад. всё равно на 800 шаров будет три паузы по столько то минут, даже если отстреляют 250/150/210/190. Соблюдение этих установок еще больше на честность чем контроль поражения шаром.
Всегда можно вместе продумывать сценарии игр и закладывать что то новое в установки. Главное не стоять на месте. Глядишь и будет единая линия улучшения страйкбола )))))))).

Орест
17.06.2013, 14:13
ок - вопрос последний - а вес софтармора вы учитываете ? :)

В оригіналі він ітак є, і в більшості реплік, наприклад наших броніків, замість нього вшиті додаткові слої кордури, щоб компенсувати вагу і пружність. В тих репліках де не вшито, то можна самому зробити, вот як Гарольд заморочився.

BarmaLINI
17.06.2013, 14:20
у немцев в броне софтармор живет отдельно
http://bestprotection.de/shop/Koerperschutzsysteme/Schutzwesten/ballistische-Einlagen/ballistische-Einlagen-fuer-BW-Schutzweste-ST.html

а это последние немецкие плиты 4го класса (по американским меркам IIIA) для плейткариеров
http://bestprotection.de/shop/Koerperschutzsysteme/Schutzwesten/ballistische-Einlagen/ballistische-Einlagen-fuer-Plattentraeger-plate-carrier-32x26cm-VC.html
1.5 кг пара

Гарри
17.06.2013, 14:32
Как-то это все мне напоминает выискивание дыр в правилах...я хз почему.
По сути-
живет отдельно- делай отдельно кевлар. у меня в РАСА тоже живет отдельно.
носят плиты по 1.5 кг пару- если их носят на твой период моделирования, твой юнит в твоем БЖ- ну я чесно говоря не вижу причин не носить тогда)
Только прочитал что 3А- не нафиг тогда) СВД оно не держит и ПКМ тоже. Теперь Сеннику что по тебе не стрелять шоле?)

Орест
17.06.2013, 14:33
Я не шпрехен зі дойч, але гугл фразу там:

Diese ballistischen Einlagen erreichen die US amerikanische Schutzklasse IIIA, die äquivalent zur deutschen Schutzklasse 1 ist.

перевів так

Це балістичних депозитами досягають США американські клас IIIA, що еквівалентно німецької першого класу захисту

наскільки я розумію це аналог американського 3А класу, який ще нижчий за 3тій. Відповідно адекватно тримати вогонь з штурмових він не може.

Type IIIA
(.357 SIG (http://en.wikipedia.org/wiki/.357_SIG); .44 Magnum (http://en.wikipedia.org/wiki/.44_Magnum))
New armor protects against 8.1 g (125 gr) .357 SIG FMJ Flat Nose (FN) bullets at a velocity of 448 m/s ± 9.1 m/s (1470 ft/s ± 30 ft/s) and 15.6 g (240 gr) .44 Magnum Semi Jacketed Hollow Point (http://en.wikipedia.org/wiki/Hollow-point_bullet) (SJHP) bullets at a velocity of 436 m/s (1430 ft/s ± 30 ft/s). Conditioned armor protects against 8.1 g (125 gr) .357 SIG FMJ Flat Nose (FN) bullets at a velocity of 430 m/s ± 9.1 m/s (1410 ft/s ± 30 ft/s) and 15.6 g (240 gr) .44 Magnum Semi Jacketed Hollow Point (http://en.wikipedia.org/wiki/Hollow-point_bullet) (SJHP) bullets at a velocity of 408 m/s ± 9.1 m/s (1340 ft/s ± 30 ft/s). It also provides protection against most handgun threats, as well as the threats mentioned in [Types I, IIA, and II].

Type III
(Rifles)
Conditioned armor protects against 9.6 g (148 gr) 7.62×51mm NATO (http://en.wikipedia.org/wiki/7.62×51mm_NATO) M80 ball (http://en.wikipedia.org/wiki/7.62x51mm_NATO#Military_cartridge_types) bullets at a velocity of 847 m/s ± 9.1 m/s (2780 ft/s ± 30 ft/s). It also provides protection against the threats mentioned in [Types I, IIA, II, and IIIA].

Type IV
(Armor Piercing Rifle)
Conditioned armor protects against 10.8 g (166 gr) .30-06 Springfield (http://en.wikipedia.org/wiki/.30-06_Springfield) M2 (http://en.wikipedia.org/wiki/.30-06_Springfield#U.S._military_cartridge_types) armor-piercing (AP) bullets at a velocity of 878 m/s ± 9.1 m/s (2880 ft/s ± 30 ft/s). It also provides at least single hit protection against the threats mentioned in [Types I, IIA, II, IIIA, and III].

Якщо простими словами то:
3тій клас тримає все включно з гвинтівочними 7.62 але тільки якщо куля без сердечника.
4тий клас тримає 7.62 бронебійні з сердечником.

За основу взяли 1.7 кг бо це мінімальна вага плити 4го класу, розміру XS. І це при тому що більшість ж носить розмір М, це вже уступка бо мало би бути 2.5 кг.
Якщо дивитися на 3тій клас, то там розмір М важить 1.8 що тож корелюється з тими 1.7 кг.
Тобто як бачимо ті допуски по вазі дуже гуманні.

BarmaLINI
17.06.2013, 14:43
Как-то это все мне напоминает выискивание дыр в правилах...я хз почему.

в каких правилах ? они даже под своим названием Л5 тут на форуме не выложены
и да - это попытка сделать удовлетворяющий многих вариант, а не только вашу команду

оригиналы плит в бундесвере - 3.5 кг, вес софтармора - 5 кг, полный вес десантного Меллер СК бронежилета - 13 кг, а на него сверху вешается еще и разгрузка
плиты по G9 у немцев - +-10% от оригинала, по упрощенным правилам были 1.5 кг
реплики на обычные игры уже есть у многих по 1.5 кг, но не 1.7 кг
выходит пролет

Орест
17.06.2013, 14:49
оригиналы плит в бундесвере - 3.5 кг, вес софтармора - 5 кг, полный вес десантного Меллер СК бронежилета - 13 кг, а на него сверху вешается еще и разгрузка

В нас виходять практично такі самі цифри. Це не заважає, наприклад Маку як кулеметчику ще таскати кулемет Mk46 чи М240 з додатковими коробами і ще + з гранатометом М320 за спиною і зарядами до нього :)

andynagorny
17.06.2013, 14:51
Это что, получается что с одинаковым весом немецкий броник не даёт той же защиты что американский, или я что то не понял?

Орест
17.06.2013, 14:52
Наскільки я розумію то просто до німецького броніка є ще легші варіанти плит, але вони відповідно мають нижчі рівні захисту.

BarmaLINI
17.06.2013, 15:01
нету облегченных плит для ИДЗ , Меллер СТ, Меллер СК
класс защиты получается 4й немецкий, он отличается от американского
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82
на плитах написано что они выдерживают 3 попадания из СВД с 100 метров

облегченные использовались давно с противоосколочниками, как и у британцев, они небольшого размера и защищали область сердца от винтовочных пуль, сам же броник был с софтармором в чехле и защищал от осколков и пистолетных пуль

andynagorny
17.06.2013, 15:07
Тупой вопрос: а немцы никогда не вставляли себе американских плит? Типа там в афгане например выменяли на сосиски и ягу)))))

Tanatos
17.06.2013, 15:18
Тупой вопрос: а немцы никогда не вставляли себе американских плит? Типа там в афгане например выменяли на сосиски и ягу)))))

Тупой ответ: НУ это тока Американцы могут бросать подбирать;) АК пробивает рельсу ! пиу-пиу!)

BarmaLINI
17.06.2013, 15:23
размеры плит у немцев такие же как сапи, а не как есапи :) класс брони выше
есапи там просто как г в проруби будет летать

кроме того это не своя собственность :) и по страховке если будешь в чемто другом то тяжеловато будет после ранения доказать что ты прав и тебе положена пенсия

Borat
17.06.2013, 15:35
змушений розчарувати, але сапі і єсапі однакових розмірів, хіба єсапі трохи товщі. тому хз чого при однаковому розмірі єсапі мали б бовтатись

BarmaLINI
17.06.2013, 15:52
вообще суть не в этом :) суть в том что у немцев нет легче плит чем 3.1 кг (старые были 3.5 кг) для Меллер СК\СТ или ИДЗ (я ношу Меллер СК)
и никто американские плиты туда не ставит

размеры немецких плит : 310mm x 250mm x 15mm / 12,2" x 9,84" x 0,59"
http://bestprotection.de/shop/Koerperschutzsysteme/Schutzwesten/SK-4-Keramikplatten/SK-4-Keramikplatte-Mehler-Vario-System-2-Platten.html

я не вижу тут таких размеров
Front and back SAPI plates:
Extra Small - 1.27 kg (2.8 lb) | 184 x 292 mm (7¼ x 11½ in)
Small - 1.59 kg (3.5 lb) | 222 x 298 mm (8¾ x 11¾ in)
Medium - 1.82 kg (4.0 lb) | 241 x 318 mm (9½ x 12½ in)
Large - 2.09 kg (4.6 lb) | 260 x 337 mm (10⅛ x 13¼ in)
Extra Large 2.40 kg (5.3 lb) | 280 x 356 mm (11 x 14 in)

Makedonsky
17.06.2013, 16:12
Я знаю одного человека который мог бы выполнить нужный размер плит :) думаю вес будет тоже норм +/- 2700

Timur
17.06.2013, 20:27

Я считаю что надо ограничить правила на тренировках общепринятыми Правилами Совета Командиров.
А все дополнения вводить только на заранее подготовленных играх с организаторами, которые будут следить за четким соблюдением этих правил, и не делать поблажки.

Для тех кто считает иначе могу сделать так:
Обявляю на эти и все последующие выходные: на всех полигонах Львова проводятся платные тренировки, взнос 100 грн с человека. Деньги сдавать мне.
Кому не подходит - можете играть в другом городе.

evil_sysadmin
17.06.2013, 20:46
В тих же британців є нормальний бронік Оспрей, повний аналог по захисту амеровських.

Коих под зелёнку сейчас на всю Украину ЕМНИП как аж один у Гданза. Плюс отсутствие нормальных по качеству реплик плит с весом приближенным к оригиналу.

Орест
17.06.2013, 20:55
Я считаю что надо ограничить правила на тренировках общепринятыми Правилами Совета Командиров.
А все дополнения вводить только на заранее подготовленных играх с организаторами, которые будут следить за четким соблюдением этих правил, и не делать поблажки.

Для тех кто считает иначе могу сделать так:
Обявляю на эти и все последующие выходные: на всех полигонах Львова проводятся платные тренировки, взнос 100 грн с человека. Деньги сдавать мне.
Кому не подходит - можете играть в другом городе.

Ну вот, а я вважаю що не треба тільки правилами ФСУ тренування обмежувати і можна додавати свої доповнення. Відповідно в тебе своя думка, а в мене своя, що нам заважає грати так як кожному з нас цікавіше? Та нічого ж.

А об'яву про ігри можеш робити, з радістю буду відвідувати твої ігри-тренування, маю надію, що на кожній з них буде сценарій/реквізит/гаряча їжа і тд на ті 100 грн. І надіюся, що не буде так що я приїду на якийсь з цих полігонів (будь-який, вирішу в останній момент), а вот саме там тебе не буде і гра не відбудеться :)

Гарри
17.06.2013, 21:00
А в те 100 грн входят палатки и фришный Вай-Фай? а биотуалеты?

А по играх- я только за много и разных) Кто куда хочет туда и едет. Одни хотят играть с 160 шаров в механе и в кепке- их право. Страйкболл таки хоби и сам выбирает как ему проводить свое свободное время) Я получаю кайф от ммг плит, магазинов, и зарядки 2 к1( скоро надеюсь перейду на 1 к1:))

Timur
17.06.2013, 22:44
а вот саме там тебе не буде і гра не відбудеться :)
мое дело приехать, собрать деньги, и не позволять играть если кто-то не соблюдает правила.

А в те 100 грн входят палатки и фришный Вай-Фай? а биотуалеты?

А по играх- я только за много и разных) Кто куда хочет туда и едет. Одни хотят играть с 160 шаров в механе и в кепке- их право. Страйкболл таки хоби и сам выбирает как ему проводить свое свободное время) Я получаю кайф от ммг плит, магазинов, и зарядки 2 к1( скоро надеюсь перейду на 1 к1:))

100 грн это правила Л6.
И как я уже объявил заранее, теперь на всех полигонах Львова и окрестностей они будут обязательны для исполнения. Для начала - это будут ТЕЦ на Сыхове, Заброшенный завод на Рясне, Недостроенная школа в Брюхах. Винниковский и Брюховичевский лесные массивы, ну и недостроенный жилой масив на Глинанском Тракте.
В эти 100грн входит мой кайф от игры.
Кто не созрел платить за каждую игру/тренировку по 100грн - тот дрыщ и нищеброд.
В будущем планирую ввести правила Л7 по 1000грн с игрока.

Результат - один довольный я и много недовольных.
Тот же эффект, но не так явно выраженный и от обязательных нововведений и забивания за собой определенных локаций.
Конфликты и раскол страйкбольного движения.

Орест
17.06.2013, 22:53
Тот же эффект, но не так явно выраженный и от обязательных нововведений и забивания за собой определенных локаций.
Конфликты и раскол страйкбольного движения.

Ага, але наразі чомусь тільки одна сторона той конфлікт постійно провокує. В чому проблема домовитися наперед, якщо є таке сильне бажання пограти на Рясному? Я думаю ті хто хоче грати по Л5 можуть один разок і на Школу поїхати чи ще кудись, а бажаючі зіграють на Рясне по звичайних ФСУ. Домовитися завжди можна, просто наразі я не бачу бажання це зробити, а тільки якусь безаргументну стіну негативу.
Навпаки це краще коли у Львові є різноманіття і будь-хто собі може вибрати куди йому цікавіше поїхати. Це набагато краще ніж всюду і постійно одне і теж.

Hokum
17.06.2013, 23:49
http://25.media.tumblr.com/tumblr_matqo5EeE51rrov60o1_500.gif
Так и тянется рука спалить к чертям эту тему. Ну что вы как дети малые, песочницу поделить не можете? И это при том, что их во Львове минимум 6. Ну так играйте в Рясне по очереди, одну неделю Л5, другую - ФСУ (хотя вообще-то это правила совета командиров, а не ФСУ). Или вам уже не с кем играть теперь? Если так, то это что, какое-то принуждение к совместной игре? Довольно странно звучит, не так ли?
Конкуренция всегда ведёт к качеству. Если сформировались две стороны, которые не могут играть вместе, делайте несколько игр одновременно и завлекайте к себе игроков качеством, а не неприятием каких-то правил. Посещаемость сразу расставит всё на свои места.
Используйте локации по очереди в конце концов.
И хватит писать про раскол. Раскол каким образом? Тем, что вместо 2-х игр в выходные теперь будет 3? Было бы что раскалывать...

Fang
18.06.2013, 00:08
Вся справа в тому що бункер не хоче грати проти іншого бункера.
Тому Сфінкси не хочуть оказатися в пісочниці суто з лікантропами і оплотом з гурхами.
Їм таке не вигідно томущо відповідь на засипання шарами буде таке саме засипання шарами.

А механа хоче грати тільки проти іншої механи тому природньо утвориться пісочниця механодрочерів.

Але весь цимес в тому що механоносцям так і є нормуль а от іншим....
Я особисто і вся команда в цілому цього не хочемо але руки зв'язані, було зроблено все щоб ніякого розколу не сталося!!

---------- Сообщение добавлено в 01:08 ---------- Предыдущее сообщение создано в 01:03 ----------

Рік тому коли рясне нікому нафіг не впало а зараз у львові мало місця у-у-у крутяк який збіг обставин.

XpYcT
18.06.2013, 00:34
Тому Сфінкси не хочуть оказатися в пісочниці суто з лікантропами і оплотом з гурхами.
Їм таке не вигідно томущо відповідь на засипання шарами буде таке саме засипання шарами.

Я как замком и представитель команды Ликантропы очень удивлён что нас приписали к песочнице. В нашей команде все члены пользуются механами, причём у каждого штурмовика их 9 шт, вместимостью от 60 до 80 шаров (Китай радует), у нас есть броники и каски и Да мы сами выбираем где играть. А игра механа против механы т тд. детский плач, 2 года играю с механами пока бункероносцы не доставляли проблем (2/3 "фрагов" это очереди из 3-5 шаров). Я думал что в страйкбол у нас играют взрослые дядьки, а по форуму так дети малые...

Alladin
18.06.2013, 06:25
Уважаемый Fang судя по всему вас ввели в заблуждения, Таки команды как Сфинкс, Ликантропы, Оплот и Гурохи все имеют у себя на вооружении механы и регулярно с ними играют.
Если-бы вы попробовали спросить, а не распускали сплетни, вам бы сказали что это не отвечает истине. А ещё из перечисленных выше команд не имеет броников только наша команда и каски тоже имеют все команды.
Рясне очень классный полигон, относительно новый и полностью не разведанный. Да Рясне привлекает всех.
А вот уважаемый Fang будьте осторожнее в своих высказываниях, модераторы справедливые. И карма вижу у вас покраснела не просто так.

Borat
18.06.2013, 07:00
http://www.youtube.com/watch?v=gNl-jwfzKpY

saba
18.06.2013, 07:56

А механа хоче грати тільки проти іншої механи тому природньо утвориться пісочниця механодрочерів.

Я особисто і вся команда в цілому цього не хочемо але руки зв'язані, було зроблено все щоб ніякого розколу не сталося!!
Рік тому коли рясне нікому нафіг не впало а зараз у львові мало місця у-у-у крутяк який збіг обставин.
Уважаемый Fang! Откуда такая информация? В моей команде почти все имеют, механы. Прежде чем выдвигать такие умозаключения, подумайте хорошенько. Не в какую песочницу мы не играем. Я привык играть с сильными командами, это факт. За 11 лет в страйке я не видел, чтоб на одной локации играли 2 отдельные стороны. Это конечно печально.
Ремарка! Вспоминается Сихов в 2004-2006. Когда 3 стороны у поляны ведут массовую тренировку и их накрывает еще одна сторона. Это была массовость, это был интерес. Сейчас пошла тенденция запилять свой клюб жентельменов. Без проблем! Новое, всегда сначала не принимается, но потом притирается и выходит конечный результат. Если он не выходит, то будет постоянный холивар.
С уважением.

andynagorny
18.06.2013, 08:25

---------- Сообщение добавлено в 01:08 ---------- Предыдущее сообщение создано в 01:03 ----------

Ребят, Выша команда в страйке недавно и у Вас есть некоторые заблуждения, которые могут создавать неловкие ситуации. Парадокс ситуации в том, что главные опоненты Л5, а также те, кого Вы к ним торопитесь причислить, это моделирующие команды с большим стажем, и они на 90% если не больше используют механы. Проблема вообще не в механах, проблема по моему мнению в том, что после появления идеи Л5, ряд людей начал себя чуствовать что их оставили в стороне и их мнение не учитывают. Слово за словом, и переросло в холиварчик. Дошло до того что на одной локации две тренеровки, что вообще имхо дикость. С другой стороны это вышло к лучшему, тренеровка Сфинксов например разведала такие места на которых даже я не играл, ну а наш штурм тоже особо не пострадал от того что в нём было "только 45" человек, на урбане когда очень много народа это увеличивает вероятность травм, чем в итоге и закончилось.

Kocc
18.06.2013, 08:42
На рясному і рік і 2 роки тому були ігри, просто полігон був "нічий". Зараз посуті певні команди грають там часто (якщо не постійно), але це не дає їм жодної монополії на цей полігон. У львівському стайку так вже повелось, що якщо плануєш гру (як мінімум вішаєш анонс) то відповідно робити там ще щось не по джентельменські. На рахунок мало місця - діючих полігонів повно (Тімур перерахував в темі про 100 гривень). П.С. Троль, гарна ава.

Alladin
18.06.2013, 08:50
Так никто, ничего не делал.
Я приехал в 7.30 и уехал в 12.00 (моя команда мне помогала готовить игру). Остальные приехали потренироваться, возможно перед этой игрой.

andynagorny
18.06.2013, 08:52
Троль, гарна ава.

Она не просто красивая, она еще и освяченая и целебная. Фотка сделана на Яворовском полигоне в волшебный день всеукраинского открытия. А сделал эту фотку не кто-нибудь, а Он Самый, и она заряжена позитивной организаторской энергией. Если смотреть на фотку по пять минут в день, то у вас улучшится карма, джу-джу и на вас снизойдёт благодать Нептуна. )))))))))))))

Fang
18.06.2013, 13:25

Я как замком и представитель команды Ликантропы очень удивлён что нас приписали к песочнице. В нашей команде все члены пользуются механами, причём у каждого штурмовика их 9 шт, вместимостью от 60 до 80 шаров (Китай радует), у нас есть броники и каски и Да мы сами выбираем где играть. А игра механа против механы т тд. детский плач, 2 года играю с механами пока бункероносцы не доставляли проблем (2/3 "фрагов" это очереди из 3-5 шаров). Я думал что в страйкбол у нас играют взрослые дядьки, а по форуму так дети малые...

Так справді, неправильно зрозумів ситуацію в неділю, мені здалося що три команди принципово проти заряджання бункерів обмеженою кількістю шарів. і що вони таким чином проти насаджування механ.
Просто ситуація була неоднозначна тому склалося таке враження, але якщо механи не є каменем "спотикання" то це супер! значить ніякого розколу і не існує.
Не хотів нікого образити.

Kocc
18.06.2013, 15:54
Если смотреть на фотку по пять минут в деньКарієс лікуєте? bo ya tilko karmy

BarmaLINI
18.06.2013, 16:16
Так справді, неправильно зрозумів ситуацію в неділю, мені здалося що три команди принципово проти заряджання бункерів обмеженою кількістю шарів. і що вони таким чином проти насаджування механ.
Просто ситуація була неоднозначна тому склалося таке враження, але якщо механи не є каменем "спотикання" то це супер! значить ніякого розколу і не існує.
Не хотів нікого образити.

как раз удивило - если вы апологеты http://airsoft.ua/showthread.php?t=22964
то непонятно почему у вас пока что количество бункеров такое
остальные давно уже с этим справились и потому не поняли этого призыва и темы :) просто не поняли
потому желательно все узнать до того как писать на форум, а не додумывать

Tanatos
04.07.2013, 13:07
Бро, на недельке собираюсь на вечернюю!
Знаешь, сидишь, успокаиваешь свои нервы -_- Тишина, пение птиц... Ляпооотааа=))

http://www.youtube.com/watch?v=Ov9_oqLWmwY

efemchuk
09.07.2013, 19:59
Вмене закралась така підозра, що не всі притримуються правил заряджання магазинів. Пропоную по середині гри оргам підходити і перевіряти виборочно механи гравців.

American Boy
09.07.2013, 20:16
ти маєш на увазі замість 60 , всі 100 заряджали ?
Вмене закралась така підозра, що не всі притримуються правил заряджання магазинів. Пропоную по середині гри оргам підходити і перевіряти виборочно механи гравців.

efemchuk
09.07.2013, 20:21
Сам так, а в тебе такого відчуття не було? Наприклад я. коли перестрілювався з 5.56 таке відчуття виникло. я короткими чергами стріляа і встиг перезярядити 2 рари. і в мене 100% не більше 70 шарів було, а вот противник зі страшною швидкострільністю, не перезаряджався взагалі. Миж прагнемо до реалізму?, а не до -хто кого намахає?

Slam
10.07.2013, 09:12
Можно поконкретнее: где и с кем перестреливался ? :smile:

У меня в механах даже 70 шаров не было, ~60-65 ))
+ перед стартом я всем нашим напомнил, что заряжаемся 2х1

efemchuk
10.07.2013, 11:39
Майже перед самим кінцем гри, в цеху, біля коліс. Коли ми з Нагорним йшли понад стіною. Боєць якого я застрілив,-він ще під час перестрілки набивав механу лодером, я йому в праву руку попав. Це з 5.56?

Slam
10.07.2013, 13:04
Специально обзвонил всех кто был из наших на этой игре. Вышеописанной ситуации не с кем небыло!
Интересно то, что меня сняли подобным образом, но где-то минут за 40 до последнего штурма ангара. Была перестрелка с американцами в ангаре (но не возле колёс). В итоге меня снял боец, который долго прятался за столбом. Снял в правую руку, когда я дозаряжался лоадером )))). Но я успел 2-их снять и вывалить 4 механы...

efemchuk
10.07.2013, 13:22
"Была перестрелка с американцами в ангаре " Походу то я і був. Я був в керасі -шоломі і бритівській формі,. так перестрілка була саме між колонами. Потім я заліг за велике колесо і мене 2 бійці з 5.56 винесли. Якщо 4 механи вивалив,-то сорі. Просто зісторони казалось що там бункер!

American Boy
10.07.2013, 14:02
ми жадібні американці ми захопимо все . а як не захопимо то навяжимо вам свої свіжонапечатані долляри .
14.07.2013 Игра на захват ресурсов.

Стороны 3 и больше, от количества участников.
Тайников с ресурсами будет 4. Различная комбинация захваченных артефактов в тайниках будет приносить различные очки стороне.
Детали по игре и деление на стороны на построении.

сбор в 10.00
старт в 10.30

---------- Сообщение добавлено в 15:02 ---------- Предыдущее сообщение создано в 15:00 ----------

у мене виникало інше відчуття , коли я з великої відстані стріляю по людині котра стоїтьв повний ріст , висажую 2 механи а він навіть не пробує сховатись . ПРивід на таку відстано дострелює
Майже перед самим кінцем гри, в цеху, біля коліс. Коли ми з Нагорним йшли понад стіною. Боєць якого я застрілив,-він ще під час перестрілки набивав механу лодером, я йому в праву руку попав. Це з 5.56?

Xenom
10.07.2013, 15:27
зісторони казалось що там бункер!

у мене виникало інше відчуття , коли я з великої відстані стріляю по людині котра стоїтьв повний ріст , висажую 2 механи а він навіть не пробує сховатись . ПРивід на таку відстано дострелює

Хлопці, коли здається - хрестіться =)))
а то самі якісь підозри)))

DokN
10.07.2013, 19:43
"Была перестрелка с американцами в ангаре " Походу то я і був. Я був в керасі -шоломі і бритівській формі,. так перестрілка була саме між колонами. Потім я заліг за велике колесо і мене 2 бійці з 5.56 винесли. Якщо 4 механи вивалив,-то сорі. Просто зісторони казалось що там бункер!
я також був свідком даного інцеденту, але ти не помітив що в тебе стріляли з 3 стволів, і бункерів в нас небуло не перший день в страйку, шоб такою фігнею займатись, я сам на тебе дві мехати поклав, але так похоже і не попав, хоча мені здавалось що мав би. І предяви треба після гри в день гри давати, щоб по свіжим слідам все вияснити, а не згодом через кілька днів, не кожен згадає що там було, а штамп шо мол такі грають не по правилам клеїти найлегше

скирату
10.07.2013, 20:08
а мы злые террористы мы вам устроим перл харбол

ми жадібні американці ми захопимо все . а як не захопимо то навяжимо вам свої свіжонапечатані долляри .

---------- Сообщение добавлено в 15:02 ---------- Предыдущее сообщение создано в 15:00 ----------

efemchuk
10.07.2013, 20:17
І предяви треба після гри в день гри давати, щоб по свіжим слідам все вияснити, а не згодом через кілька днів, не кожен згадає що там було, а штамп шо мол такі грають не по правилам клеїти найлегше[/QUOTE]

Мені здається це не клеймо, а конкретна пропозиція-перевіряти механи під час гри. Просто нема шикування після гри, де це все можна висказувати. А так без проблем.

Хлопці, коли здається - хрестіться =)))
а то самі якісь підозри))) Я атеїст,-прийди і навчи христитись. І взашалі-ти яким боком в тій ситуації?

L_u_p_u_s
10.07.2013, 20:33
а это.... ребят, а у вас лоудеров равное колличество с механами и заряжен каждый на 60 шаров или стандартные 100 шаровые забитые до предела, чтоб АНТУРАЖНО И РЕАЛИСТИЧНО не гремели... и вы под огнём сидите и заряжаете механы как... высчитывая кол-во щелчков ? если да, то научите... ато как-то не выходит по 60 шаров загнать хотя бы в 2 магазина, на глаз, под обстрелом стволов. Почему-то у меня такое ощущение, что у 80% игроков заряд выше 60 шаров в механе. Достаточно поглядеть как перед игрой заряжаются. Не видел лиц полных уныния сидящих, отсчитывающих и отсыпающих по 60 шаров в зарядник) Вы хоть из зарядки то проблем уже не делайте.

Орест
10.07.2013, 20:45
а это.... ребят, а у вас лоудеров равное колличество с механами и заряжен каждый на 60 шаров или стандартные 100 шаровые забитые до предела, чтоб АНТУРАЖНО И РЕАЛИСТИЧНО не гремели... и вы под огнём сидите и заряжаете механы как... высчитывая кол-во щелчков ? если да, то научите... ато как-то не выходит по 60 шаров загнать хотя бы в 2 магазина, на глаз, под обстрелом стволов. Почему-то у меня такое ощущение, что у 80% игроков заряд выше 60 шаров в механе. Достаточно поглядеть как перед игрой заряжаются. Не видел лиц полных уныния сидящих, отсчитывающих и отсыпающих по 60 шаров в зарядник) Вы хоть из зарядки то проблем уже не делайте.

Я хоч і рейнджер з 2ма IQ, але рішення якось само напрошується: в той лоадер який "на 100 шарів" насправді влазить 120. Тому порядок дій такий:

- Засипаєш його повністю.
- Половину лоадера заряджаєш в одну механу, іншу половину в другу.
- На мертвяку коли дозаряджаєшся: якщо в якійсь механі залишилися кульки і ти не знаєш скільки їх там, то їх в пачку до інших і заряжаєш цю механу по новій.

Все. Просто як і все геніальне.

efemchuk
10.07.2013, 20:51
Та тут навіть справа не в тому, щоб дотримуватись 100% 1 до 2-ох, а як люи до цього нововедення відносяться. Одна людина для покращення гри вводить ці правила, хтось старається їх дотримуватись +/- 5-10 шарів, а декому просто насрати на них лиш би поговорити, тіпа "хреститись" і тд.і тп. Мені ці правила підходять і я туди їду. З моєї сторони пропозиція про перевірку під час гри касається не тільки окремих гравців, а і мене також. Особисто перед грою приблизно в лодер по мітки засипаю шари, а де хто пакує 120 по завязку. Чомусь людина яка прагне чогось-знайде спосіб, а яка прагне відмазки-знайде причину. Ось приклад вирішення-- Засипаєш його повністю.
- Половину лоадера заряджаєш в одну механу, іншу половину в другу.

DokN
10.07.2013, 21:20
нововведення цікаве, як альтернатива існуючого, тому перед стартом огранізаторам, потрібно вибірково перевірити на вшивість одного двох бійців, і непотрібно перед строєм рахукати шари, достатно вдома поміряти у пластиковому стаканчикі і позначити маркером приблизно допустимі межі 60+-10, як покарання бійцю або бан на один день гри, або перша година гри з 1\3 механи і все. Та перед грою попередити усіх про те що будуть перевіряти, щоб уникнути неприємних казусів. Незабуваєм страйкбол гра друзів, так будьмо же ними

Timur
10.07.2013, 21:44
Серега - проверки во время игры - слишком геморно.
Представь идет бой. Тут подваливают орги и двай у кого-то шары считать... (стоп игра и т.д.)

Проще запретить дозарядку во время игры.
Зарядились перед миссией и вперед.

Обычный лоадер вмещает 125 екселей. Так что один лоадер на 2 магазина - вполне оправдано.

PS:
для Мок есть несколько типов магазинов

PPS:
для Мок характерна ненадёжная подача патронов: несмотря на их формальную ёмкость в 20 и 30 патронов, на практике надёжность подачи обеспечивается при заряжании не более 17 и 28 соответственно.

Slam
11.07.2013, 09:55
Ещё чуток добавлю:
Лично мне из всех "нововведений" больше всего как раз нравиться заряд механ 2х1 (так как броню и каску - не ношу, вторичкой тоже не пользуюсь, у меня привод CQB 120 м/c ): пытаешься рассчитать шары, не поливаешь без остановки, немного экономишь... И совсем не хочется как раз это правило-дополнение нарушать!
Заряд механ - перед стартом именно насыпаю в лоадер 60-65 шаров по делению, а во время боя - по примеру Ореста.
Запретить дозаряжаться во время боя - это немного не честно. Так как у когото 4 механы, а у когото их 11. Закончились шары в механах и что, в мертвяк?
Всё ложится на совесть игрока. Если он нарушает эти дополнения, то вобще не понятно зачем он идёт играть по ним.

Sennik
11.07.2013, 10:25
У меня на АК74, механы однорядки укороченые в боевой корпус. Влазит 70-71 шар. За вычетом шаров хопапа почти 2:1.
По лоадеру отметка в 60 шаров, ей действительно и соответсвует. С учётом +/- 5 шаров которых на глаз не определишь
Целый лоадер, да 120, с закрытым штоком и крышечкой.

Как вариант лоадер засыпает по 4 шара, можно считать до 16. Но то трохано геморно.

efemchuk
11.07.2013, 10:43
Розумію, що обійти правила дозаряду і СИБЗу, при бажанні може любий. Але якщо людині ці правила подобаються і він туди їде то напевно він тим самим зобовязується їх дотримуватись. Я просто ненавиджу когось звинувачувати в якихось там гріхах по грі, але і не хочу щоб люди які приходять в страйк вперше -думали що тут все проканує (типу раз попали, а ніхто не бачить-промовчу) чи ще якісь окремі ситуації. Я в страйку понад 6 років, і до мене були притензії, будуть ще ,-будьласка говоріть в очі, після гри. Критику переношу нормально. Просто коли людині дати знати що будуть перевірки під час гри-вона буде дозаряд контролювати постійно. І не обовязково "СТОП ГРА", просто людина йде в мертвяк чи вже там стоїть:-орг також мертвий, просто підходиш і просиш висипати механу і перерахувати. Скільки маєш-значить з таким запасом і збирався в бій. В мене 6 механ, ще жодної гри на рясне не вистріляв до кінця. Давайте робити ігри краще.

American Boy
11.07.2013, 17:42
у мене на лоадері є поділки скільки шарів ... 30 .45.60.90 так і заряджаюся по мірці лоадера

P.S для цього навіть американського рівня IQ достатньо

Xenom
11.07.2013, 18:03
Я атеїст,-прийди і навчи хрститись. І взашалі-ти яким боком в тій ситуації?

Я тим боком в тій ситуації що я граю часто на рясному і всякі такі підозри - "мені здалося", "я думаю" і тд в результаті позитивного результату не приносять як було сказано вище - дехто може не згадати конкретної ситуації щоб пояснити. а осадок залишається.
Такі речі потрібно обговорювати після гри і не потрібно шикування для цього. запамятав при перестрілці що за людина була, підійшов, попросив розрядити механу в лоадер, зразу стане ясно що, скільки і як.
Ми ітак зараз маємо ситуацію коли приїжджають новачки перший раз на рясне з сихова і вже мають сформовану думку про полігон. Питаються:
-А це правда що у вас багато маклаудів і неадекватів?
і що можна їм у відповідь сказати?
-Ні насправді ні, немає це тобі так просто наговорюють.

Навіщо ще підливати масла у вогонь висловами "мені здалося", "я думаю що я стріляв і не міг промазати" ітд ?
Безпосередньо на грі ніодин командир команди з тих хто грають на рясному не буде покривати свого бійця якого застукають за порушенням правил.
Навпаки - тільки раді за причину закрутити гайки ще більше.

На рахунок "Коли здається - хреститися потрібно..." Це вислів такий а не інструкція до дії. Ось лінк якщо цікаво що малося на увазі. http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%8C%D0%B5

efemchuk
11.07.2013, 18:35
Навіщо ще підливати масла у вогонь висловами "мені здалося", "я думаю що я стріляв і не міг промазати" ітд ?
Безпосередньо на грі ніодин командир команди з тих хто грають на рясному не буде покривати свого бійця якого застукають за порушенням правил.
Навпаки - тільки раді за причину закрутити гайки ще більше.

На рахунок "Коли здається - хреститися потрібно..." Це вислів такий а не інструкція до дії. Ось лінк якщо цікаво що малося на увазі. http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%8C%D0%B5[/QUOTE]

Ну я нікого не покривав також. Те що на рясному типу маклауди, -то не до мене. Сам сказав, що там граєш часто.-я буквально пару раз, але в подальшому буду дуууже часто,-познайомимось. Те що "Хреститись потрібно" так я також не атеїст, так до слова, просто ляпнув. Я не ображаюсь. Просто підтримую впровадження Енді, а те що показалось,-так то не пальцем в небо, а те що я просто не впевнений. Нікого образити не хотів.

andynagorny
11.07.2013, 21:25
Я не вижу конфликта тут,потому что отсутствует предмет спора. Если у кого какие подозрения, пишит мне, Ксеному, Юре, мы подними вопрос и сосредоточим на человеке внимание, подтвердится - тогда можно поднимать шум. Да были какие то споры в воскресенье, но из того что мне рассказали - просто недоразумения. не стоит отягащать себя мыслями о том кто как играет и как надо контролировать. всё равно судей не будет. к сожалению лучшей системы кроме как наблюдать, делать выводы и доносить до оргов пока просто нет. На Рясном подряд игры три вообще прошло без инцидентов по правилам и адекватности, просто по статистике значит насобиралось на те случаи о которых спорили в последний раз.

Ramirez
13.07.2013, 00:43

Досить різко і наглувато написано якось,ну але ок...

1 лоадер заряжений на 60 +\- 1 механу в бою можна дозарядити нормально(провірено) і впринципі якось не дуже гримить
ви дуже все ускладнили,100 шарів на око під обстрілом,складо...Думаю проблеми можуть виникати тільки в тих в кого мало механ, юзаю 8 і впринципі хватає
Як варянт можна декілька лоадерів носити з собою,з розфасованими шарами :))

"Достаточно поглядеть как перед игрой заряжаются. Не видел лиц полных уныния сидящих, отсчитывающих и отсыпающих по 60 шаров в зарядник) Вы хоть из зарядки то проблем уже не делайте."

facepalm.jpg

Hokum
13.07.2013, 13:40
Из интереса посчитал сколько влазит в полностью заполненный ТМ лоадер "чтоб не гремел" - 121 шар. Так что не понимаю в чём проблема зарядить сначала один магазин, чтоб шары в лоадере опустились до отметки "60", а потом другой до полного опустошения лоадера :-?

American Boy
13.07.2013, 13:49
таке враження що ми тут видумуємо велосипед , всі давно мали б усвідомити що саме так і треба робити . А то розводимо демагогію як якісь домогосподарки , чи бабки біля підїзду.
Из интереса посчитал сколько влазит в полностью заполненный ТМ лоадер "чтоб не гремел" - 121 шар. Так что не понимаю в чём проблема зарядить сначала один магазин, чтоб шары в лоадере опустились до отметки "60", а потом другой до полного опустошения лоадера :-?

Valkyr
13.07.2013, 14:41
читаю уже эту тему не первую неделю и немного в шоке))))естле честно, хочу приехать сам и привезти своих ребят(Стадо Полоненых Румунив -Сыхов знает )))))) к вам на игру , но пока никак , по причине малого количества механ (мы начинающие )))))но тут , извените , Вы всё усложняете)))мы не едем так как не соответствуем-всё, остальные кто приезжает , соответственно ,соответствует -весь страйк основан на доверии и дружбе -ВСЁ.никаких проверок , никакого недоверия -не может быть в принципе.
честно-я или идиалист или как говорят-идиот ))))))мне это "обсасывание " , извените , не понятно ))))
Пы.Сы.-кого зацепило и тем кому моё мнение не интресно-сори .

American Boy
13.07.2013, 20:21
РЕСПЕКТ :!:
читаю уже эту тему не первую неделю и немного в шоке))))естле честно, хочу приехать сам и привезти своих ребят(Стадо Полоненых Румунив -Сыхов знает )))))) к вам на игру , но пока никак , по причине малого количества механ (мы начинающие )))))но тут , извените , Вы всё усложняете)))мы не едем так как не соответствуем-всё, остальные кто приезжает , соответственно ,соответствует -весь страйк основан на доверии и дружбе -ВСЁ.никаких проверок , никакого недоверия -не может быть в принципе.
честно-я или идиалист или как говорят-идиот ))))))мне это "обсасывание " , извените , не понятно ))))
Пы.Сы.-кого зацепило и тем кому моё мнение не интресно-сори .

saba
17.07.2013, 16:41
http://www.youtube.com/watch?v=Ov9_oqLWmwY
Так оно и есть!
https://pp.vk.me/c315125/v315125319/8327/fSKpy8iI7Ck.jpg

L_u_p_u_s
17.07.2013, 18:09
"Досить різко і наглувато написано якось,ну але ок..." нагло и резко?! ну извините коль затронул чью-то столь ранимую натуру.... а про лоудеры писал ибо у меня 2 150ки. было ну да бог с вами купил 2 - по 100...

" "Достаточно поглядеть как перед игрой заряжаются. Не видел лиц полных уныния сидящих, отсчитывающих и отсыпающих по 60 шаров в зарядник) Вы хоть из зарядки то проблем уже не делайте."
facepalm.jpg " Уважаемый, убедительно Вас прошу делать жест "facepalm" очень аккуратно и нежно )))

Ramirez
17.07.2013, 19:14
Уважаемый, убедительно Вас прошу делать жест "facepalm" очень аккуратно и нежно )))

Це сприймати як погрозу і починати боятись?
facepalm :)

І вибачатись не потрібно...
adiós уважаемый

L_u_p_u_s
18.07.2013, 14:05
Це сприймати як погрозу і починати боятись?
facepalm :)

І вибачатись не потрібно...
adiós уважаемый
Це сприймати як піклування про стан вашого здоров'я з огляду на ранимість. )))

Ramirez
18.07.2013, 15:57
Ой непотрібно хвилюватись добродію,в мене з здоров"ям все гаразд і ранимості також нема

Бармалей
06.08.2013, 14:56
Вот он настоящий страйкбольный дух товарищества и братства помноженный на неприятие оппонента и веру в свою правоту))))

L_u_p_u_s
06.08.2013, 14:57
хде?))