Просмотр полной версии : Кнайпа (для флуду)
Вважаю, що нам не завадить тема, у якій можна трохи попрактикуватися у володінні клавіатурою.
Також буде розумно не ображати чи принижувати тут особисто учасників форуму чи команди.
Только чур ни слова о политике! *с*
Я за таку політику у всьому світі!
Може хто знає: чому частина страйкболістів використовує на аватарках мальовані зображення (часто - голих баб)?
Є ще одна категорія - на аватарці персонаж із "самим великим і ужасним" приводом, який можна знайти, чому так?
Соромимся власної "коротенької CQB" М-ки чи АКСУ? ;)
Мекк Сендман
25.03.2013, 15:57
Може хто знає: чому частина страйкболістів використовує на аватарках мальовані зображення (часто - голих баб)?
Хм, можу за себе відповісти. Мені якось стьомно на аватарку ставити непонятних мальованих бородатих мужиків.
andynagorny
25.03.2013, 16:04
Всё банально, люди страдают диссоциативными и другими расстройствами и не могут свою фотку разместить, поэтому лепят всякую ересь, думая что это как то скроет от окружающих их недуги, но выходит наоборот.
А давайте замутим голосувалку за "найкращу авку"?
Є ще одна категорія - на аватарці персонаж із "самим великим і ужасним" приводом, який можна знайти, чому так?
Соромимся власної "коротенької CQB" М-ки чи АКСУ? ;)
По Фрейду возможно,компенсируем недостаток в другом месте:smile:
По Фрейду возможно,компенсируем недостаток в другом месте:smile:
Ну вот, перший учасник із нормальною авою :)
Мекк Сендман
25.03.2013, 16:21
Всё банально, люди страдают диссоциативными и другими расстройствами и не могут свою фотку разместить, поэтому лепят всякую ересь, думая что это как то скроет от окружающих их недуги, но выходит наоборот.
А ще клаустрофобією і манією величі, мені дуже тісно в 150 на 220 пікселей і 29.3 Кб.
Оу... виходить що в нас половина форуму з розстройсвами психіки... а мені з ними вночі, в лісі, в одних окопах сидіти. :???:
А что вам моя ава не нра? :^)
andynagorny
25.03.2013, 16:30
Оу... виходить що в нас половина форуму з розстройсвами психіки... а мені з ними вночі, в лісі, в одних окопах сидіти. :???:
Да, это актуально. Мне тоже неспокойно. Хорошо что наконец подняли эту тему.
А что вам моя ава не нра? :^)
Тут "устрашающу" роль грає мабуть статус :)
Якийсь він "недоброзичнивий", чи шо
Просто страшно стає коли дізнаєшся хто тебе оточує...
Дуже вдячний шо відкрили мені очі вчасно,буду остерігатись людей з такими аватарами
Мекк Сендман
25.03.2013, 16:41
Да, это актуально. Мне тоже неспокойно. Хорошо что наконец подняли эту тему.
Лікарю, а можна з Вами проконсультуватись? Як ви думаєте, в мене при слові "Неві Сілз" починаються панічні приступи сміху, це щось серйозне?
andynagorny
25.03.2013, 16:43
Лікарю, а можна з Вами проконсультуватись? Як ви думаєте, в мене при слові "Неві Сілз" починаються панічні приступи сміху, це щось серйозне?
Боюсь, что медицина тут уже бессильна. Разве что к ветеринару на усыпление.
Кстати "Неві Сілз" это уже два слова.
Тут "устрашающу" роль грає мабуть статус :)
Якийсь він "недоброзичнивий", чи шо
Это статус нужен для некоторых членов форума. Почесать их ЧВС. Мне всё равно)))
Впринципі проаналізувавши ситуацію можна зробити висновок, діагноз по аватарці:
Якась лєва картинка - диссоціативні розстроювання психіки.
Своя фотка - нарцисизм і самозакоханість.
Великий привод - яскраво виражений маніяк.
Мальнький привод - незакомплексовиний маніяк.
Без привода - латентний маніяк.
Мекк Сендман
25.03.2013, 16:47
Боюсь, что медицина тут уже бессильна. Разве что к ветеринару на усыпление.
Кстати "Неві Сілз" это уже два слова.
Насправді я дуже гуманна людина, і не зміг би віддати котиків "к ветеринару на усыпление". Максимум на кастрацію, і то вибірково :)
особисто я не приховую, що мене треба боятися в окопі вночі %)
і противнику ссикотно лізти, і свої не розслабляються :lol:
Впринципі проаналізувавши ситуацію можна зробити висновок, діагноз по аватарці:
Якась лєва картинка - диссоціативні розстроювання психіки.
Своя фотка - нарцисизм і самозакоханість.
Великий привод - яскраво виражений маніяк.
Мальнький привод - незакомплексовиний маніяк.
Без привода - латентний маніяк.
Вот Орест взяв і обламав (в сенсі - розкрив всі секрети).
Тепер можна відфільтровувати людей на форумі по аватаркам!!!!
особисто я не приховую, що мене треба боятися в окопі вночі %)
і противнику ссикотно лізти, і свої не розслабляються :lol:
Ну воно не дивно, по моїй класифікації ти виходиш незакомплексовиним самозакоханим маніяком з нарцисизмом... короче не буду розслаблятися на нічних.
еей, нормального розміру в мене привод, ніфіга він не маленький :mrgreen:
https://lh5.googleusercontent.com/-8ca7wIr3Mt4/UVLVaQzJiwI/AAAAAAAACVQ/fSqEYsJhUMg/s682/310534_skoro-na-vseh-strojkah-goroda_demotivators_ru.jpg
Саба, це рясне-хімка?
П.С. - для збірної в дубку юніон-джек явно не в тему :)
Тут явно не 18+
Саба, це рясне-хімка?
П.С. - для збірної в дубку юніон-джек явно не в тему :)
Тут явно не 18+
Да там, всё пцц... прокат! Ну вы понимаете;)
Мекк Сендман
28.03.2013, 12:47
Угу. Постійні прокатчики з Strikball.lviv (http://vk.com/strikeball_lviv) там в альбомах взагалі епічно.
Я ото думаю - пацани набрали приводів (щонайдешевших, це зрозуміло), одягли доступний камок і грають на урбані.
А вони взагалі знають про "інший страйкбол"? Без будівельних рукавиць, без кроссівок?
4769547696
І ці люди не соромляться так впевнено себе рекламувати?
47697
Я ото думаю - пацани набрали приводів (щонайдешевших, це зрозуміло), одягли доступний камок і грають на урбані.
А вони взагалі знають про "інший страйкбол"? Без будівельних рукавиць, без кроссівок?
4769547696
І ці люди не соромляться так впевнено себе рекламувати?
47697
Я думаю что они только слышали! Они понятие не имеют что это по настоящему такое. Но есть люди которые ушли от туда и стали на путь истинный.
А по поводу рекламы, пусть решает ФСУ. Страйкбол лицензированный знак или нет. А потом и все вытекающие.
http://cs303803.vk.me/v303803056/cb6f/EyzG4VrTy88.jpg
А мне старый аирсофт напомнило:)Лет этак 8 назад,когда все только зарождалось и страйк действительно был игрой друзей.Сейчас конечно смешно на это смотреть.Впрочем контру еще никто не отменял :)
Так ніхто і не проти, хай грають. Єдине що ці школоло платять орендодавцю приводів 100 грн і отримують за це педулово формату КС.
В їх головах це і є весь страйк. Мені десь навіть образливо, що вони не бачать нормальних ігор, не приймають в них участі.
Для них дестройка (завод і школа) - весь Великий Світ Страйкболу.
Sniper Pak
28.03.2013, 14:53
Угу, пусть себе играют ИМХО, вот увидите, пару человек из них со временем будет тут и будут очень ТРУЪ.
И пускай все мне завидуют:)
47710
Димон! Твоя мечта сбылась))))
rast gasser
29.03.2013, 15:32
якщо ви прийдете на прокат з стрибків з парашутом то напевно з своїм парашутом й повній єкіпіровці, чи спорцмени будут на вас дивитись і казати що ви нуби в красовках щей парашути складати невміете.й дадуть вам парашут зразка 60го року чи зразу проплан останньої моделі .Подивіться на прокатчиків- і ніхто не каже що це погано що вони незнають що таке справжній затяжний прижок що вони вдіті як попало http://nedoma.com.ua/blog/parachute/60.html
Емс, тут має місце т.з. "ефект старослужбовця", який на новобранців (цікаве слово, правда? "ново-бранці" - свіжо-полоненні?) дивиться як самі знаєте на кого. Ті, хто виріс із масштабів 5 на 5, кому не цікаво просто приїхати і попедулити й пофіг на сценарій, ті знаходять себе в моделюванні (або чомусь подібному) й підбирають одяг і спорядження згідно концепції, виробленою командою. Це ІМХО наступний виток страйкболу - командне моделювання і як наслідом - участь у сценарних іграх (не замахуючись на проєкти Ірак-Афган і т.д. - бо це 3-й рівень). Прокатчики, які вище на фото = часті гості "школи" і "хімсільмашу", тобто урбанів, де кількість учасників не така критична. І якщо кілька із них чули за ФСУ і цей ресурс - я вірю, що вони прийдуть на одну із наших ігор, познайомляться і можливо виявлять бажання із часом навіть вступити до команди. А коли із цих "мачо" тупо збирають по сто гривень і "пускають побігати по стройці із калашами" то це явно не ТРУ дорога в страйк. Це комерція...
Цікаво, за учасників молодше 18 орг відповідальність несе?
Позволю себе с Вами не согласиться в некоторых деталях.Есть и 4 уровень.И думаю 5-й тоже имеет место.Не зацикливаясь на собирательстве кашерного эквипа,только для того,что бы попасть на "антуражные" проекты,потешить своё самолюбие и приобрести мнимый статус элитного страйкера,команды изучают тактику боя и стратегию,оттачивают навыки командной игры,постоянно тренируются.Для этого достаточно выглядеть прилично и не кичиться "ништячками",презрительно поглядывая на окружающих.Доходит даже до нонсенса.Товарищ,никогда нигде не служивший,натянув на себя такой вот кашерный комплект,почему-то сразу решает,что он тут же стал корифеем страйка 90-го лэвэла прокачки и умеет всё и даже больше.Рядом стоящий, по проще экипированый бывший спецназовец внутренних войск,смотрит на него с жалостью (доводилось наблюдать). Те же "антуражные " проекты всё больше приобретают ярко выраженный коммерческий характер,так как определённая группа лиц просто зарабатывает на этом не малые деньги,что ни для кого не секрет.Это уже не страйкбол в том виде,в котором нам его подают до сих пор.Это бизнес,прокат,если хотите,но за гораздо большие деньги.Так что Ираки с Афганистанами,это далеко не показатель ни уровня подготовки и умения человека.
Позволю себе с Вами не согласиться в некоторых деталях.Есть и 4 уровень.И думаю 5-й тоже имеет место.Не зацикливаясь на собирательстве кашерного эквипа,только для того,что бы попасть на "антуражные" проекты,потешить своё самолюбие и приобрести мнимый статус элитного страйкера,команды изучают тактику боя и стратегию,оттачивают навыки командной игры,постоянно тренируются.Для этого достаточно выглядеть прилично и не кичиться "ништячками",презрительно поглядывая на окружающих.Доходит даже до нонсенса.Товарищ,никогда нигде не служивший,натянув на себя такой вот кашерный комплект,почему-то сразу решает,что он тут же стал корифеем страйка 90-го лэвэла прокачки и умеет всё и даже больше.Рядом стоящий, по проще экипированый бывший спецназовец внутренних войск,смотрит на него с жалостью (доводилось наблюдать). Те же "антуражные " проекты всё больше приобретают ярко выраженный коммерческий характер,так как определённая группа лиц просто зарабатывает на этом не малые деньги,что ни для кого не секрет.Это уже не страйкбол в том виде,в котором нам его подают до сих пор.Это бизнес,прокат,если хотите,но за гораздо большие деньги.Так что Ираки с Афганистанами,это далеко не показатель ни уровня подготовки и умения человека.
А я не згідний з такими думками. Якраз мій досвід в страйкболі показує, що моделювання це не просто однакові кошерні шмотки, це перш за все ідея навколо якої збирається команда. З моїх спостережень якраз команди які моделюють когось в 95% випадках набагато більш зіграні і тактично підковані, бо вони не тільки збирають такий шмот як в прототипа, але ще й і вивчають устави і методику ведення бою своїх прототипів. Вони більш занурюються в це і більше часу приділяють тренуванням.
І абсолютно не згідний на рахунок тої тези, що всі антуражні проекти суто коменціалізовані. Візьмемо для прикладу Яворів: на даний момент там самий жорсткий дрескод (ну принаймні для США) зі всіх великих антуражних проектів в Україні і якщо ви вважаєте, що це чисто комерційний проект, то помиляєтеся. Це якраз той самий правильний страйкбол друзів який розвивається в нас більше ніж 10 років.
Орест,поверьте,у меня так же не малый опыт игры в страйкбол.Я понимаю и поддерживаю моделирование,которое в последние годы имеет массовый характер в стракйболе.Но реконструкция на грани истерии,равно как и откровенный,выраженный дрищизм по убеждению,вызывает лично у меня не более чем саркастическую ухмылку.Судить,какой страйкбол правильный,а какой нет,так же не верно.Хотя бы потому,что страйк многогранен и каждый для себя решает сам,быть ему сталкерос или крутым шпецназе.Вы считаете,что ошибаюсь я.Я считаю,что ошибаетесь вы.У каждого своя правда.
rast gasser
30.03.2013, 19:21
як на мене якщо людина гімно то пофік в що вона упакована і що моделюе.а хороша може й в спортивному бігати я на ражунок цього проти не буду- може привід купив з останніх або мае ще одне хоббі яке потребуе також коштів
Візьмемо для прикладу Яворів. Це якраз той самий правильний страйкбол друзів який розвивається в нас більше ніж 10 років.
Много друзей, классный ролик...
http://youtu.be/LpYgwUW_6-k
Много друзей, классный ролик...
http://youtu.be/LpYgwUW_6-k
Видео бомба))
Ну вот і пішла хвиля заміни аватарок на лолі із великими цицьками зі зброєю!
П.С, ось як одне необережне слово, кинуте на форумі у флудильні, породжує лавинні процеси!
П.С.2. а може то всьо весна???
Ладно би тільки аватарки, ви на прапорці під ними гляньте.
Доречі нова назва британської коаліції мені подобається, значно краще ніж було до цього.
Доречі нова назва британської коаліції мені подобається, значно краще ніж було до цього.
мне тоже нравиться, надо будет этот флажок оставить
andynagorny
01.04.2013, 14:32
Судить,какой страйкбол правильный,а какой нет,так же не верно.
Почему неверно?
Почему неверно?Внимательнее почитайте :)А вообще вопрос философский...но если хотите,можем развить тему.
Чечен! А ты неплохо смотришься в ДДПМ
http://cs6097.vk.me/v6097450/4cde/_6Boc1hbz3g.jpg
як на мене якщо людина гімно то пофік в що вона упакована і що моделюе.а хороша може й в спортивному бігати я на ражунок цього проти не буду- може привід купив з останніх або мае ще одне хоббі яке потребуе також коштів
Якщо людина - фекалія, то навряд чи хто захоче її бачити на будь-якій грі (принаймні 2-й раз точно). На рахунок упаковки - тут онлі на власний розсуд (в рамках заявленого моделювання). Маю 3 різні розгрузи, по одному в рік купувались: легкий модульний чест, важкий плейт з імітацією плит і легенький тлбв (основний для команди). Інші два - власний вибір на ліс або урбан, коли граю "не за фарк". Репліку Міч2000 купив рік тому, юзав 2-3 рази - ну подобається мені! В спортивному - не питання, була б підходяща сторона на грі (бандити там чи шо).
http://airsoftpiter.ru/w/images/c/cc/Виды_страйкбола.jpg
Якщо людина кака, то погоджуюся що ніяка снаряга не поміняє цього. Але з моїх спостережень - ті хто має нормальний +- зовнішній вигляд зазвичай відповідальніші і адекватніші за тих хто бігає в спортивках. Пояснення доволі просте і витікає з логічних ланцюжків:
Я вирішив серйозно займатися страйком -> Я потратив час і гроші щоб закупитися спорядженням -> Мені важлива моя репутація і репутація команди, бо якщо вона спортиться то мені не буде де грати і ресурси будуть даремно потрачені.
Я вирішив просто побігати час від часу з АЕГом -> Я потратив мінімум часу і грошей -> Моя репутація не так важлива мені бо якщо забанять тут, то продам то АЕГ на барахолці і піду грати в пейнтбол чи щось інше.
Я вирішив серйозно займатися страйком -> Я потратив час і гроші щоб закупитися спорядженням -> В мене офiгенна репутація -> И теперь достёбусь до всего что двигаеться.
Есть ещё и такое :)
Я вирішив серйозно займатися страйком -> Я потратив час і гроші щоб закупитися спорядженням -> Я раз в год играю в страйкбол
А ніхто і не достібувався. Я за антуражний страйк, коли по зовнішньому вигляду можна не просто визначити
друг чи ворог, а і його приналежність. Мені не цікаво мотати рукав кольоровим скотчем, чесно.
П.С. а шо таке репутація, де її поміряти на форумі можно?
Дима,ты как всегда проницателен:)Косс,конечно же зелеными квадратиками сверху авы:)
Я вирішив серйозно займатися страйком -> Я потратив час і гроші щоб закупитися спорядженням -> В мене офiгенна репутація -> И теперь достёбусь до всего что двигаеться.
Таке тож є, я навіть таких людей знаю :) Тільки четвертий пункт з часом вплине на третій і репутація попливе вниз.
Над авою то карма яка наразі є абсолютно безглуздою фічою. А репутація це то наскільки твою команду інші українські команди знають, якої вони про неї думки. І це в свою чергу оприділяє будуть запрошувати вас на приватки чи ні.
Ну в принципі новачків "з аугом і кедами" ніхто із недільних пострєлюшок не видаляє, для них відводять ролі а ля "бандитів", проте ріст
має бути не тільки кількісним а і якісним. Останнім часом маса "внекомів", кожен споряджається на свій смак і розсуд (і це добре, в розумних межах)
але такі люди у складі однієї сторони навряд чи будуть ефективні разом (у групі) - їх "коньок" - я сам за себя. Це постійно призводить до фредлі-фаєру,
доставляє оргам головну біль (як цю різношерстну орду виділити як сторону) і не сприяє якості ігор (в плані маклаудизму і дотриманню правил).
Я - за командний страйк, а новачкам, які поки не визначились із приналежністю, раджу заручатись підтримкою команди (в ідеалі - приїхати в одному із
ними камку, думаю позичити на один раз не складно), і приймати участь у грі на їх стороні. Ну це так, лірика... Поки реально ділитись або по приналежності
каміфляжу (вітчизняний vs натовський) або по його кольору (наприклад на ТЕЦ було "світлі" проти "темних" і нічого, прекрасно спрацювало на 60 чол)
Орест,про репутацию это была шутка:)Вы слишком серьезно воспринимаете информацию,как для темы,созданной для флуда;)
допуск тільки тих внекомів, яких знаєш, або є кому за них поручитися. проблема вирішена)
rast gasser
03.04.2013, 21:48
допуск тільки тих внекомів, яких знаєш, або є кому за них поручитися. проблема вирішена) а як же тоді нові бійці які вперше прийшли або знаеш їх тільки по переписці -виходить крім родичів й знайомих нікого не брати http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D1%80%D1%8B%D1%82%D0%BE%D0%B5_%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B5_%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE
Ну все залежить він рівня гри. Новачки зазвичай першим ділом попадають на просто недільні пострілушки. Там обмежень ніколи ніяких не було, приїжджають хто хоче. З часом трошки побігавши вони себе якось зарекомендують. Вот з якої сторони їх запам'ятають вже і залежить чи будуть їх запрошувати на ігри вже з якимись з допусками, чи візьмуть в якусь команду і тд. ІМХО позакомандний статус це в страйку тимчасова штука, всерівно з часом попадають в якусь команду. А організаторам простіше мати справу з командами, бо команда це кругова порука, якщо ти фейлиш, то підставляєш не тільки себе, а всю команду.
Пословица "Встречают по одежке а провожают по уму" уже не та! Тем более в стракболе...
Хотелось бы видеть нашу страйкбольную элиту на локальных играх почаще, чтоб давали оценку происходящему...
Мекк Сендман
04.04.2013, 12:09
Якось страшно грати з людьми які себе називають "неадекватами і маклаудами" :)
а як же тоді нові бійці які вперше прийшли або знаеш їх тільки по переписці -виходить крім родичів й знайомих нікого не брати http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D1%80%D1%8B%D1%82%D0%BE%D0%B5_%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B5_%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE
взнав за страйкбол - кілька місяців вивчав форум - написав команді, що я хотів би до них - прийшов на збори поговорити - мене взяли на першу гру під відповідальність команди - 7й рік в цій команді.
що, як новачок, я зробив не так ?
Аналогічно, і сам так прийшов і 2-х рекрутів так прийняв в минулому році.
Форум - то спеціалізована балачка, тому тут і простіше відповіді отримати
і заочно познайомитись
Хотелось бы видеть нашу страйкбольную элиту на локальных играх почаще, чтоб давали оценку происходящему...
Якщо маються на увазі львівські страйкболісти, то тут напевно більше справа не в цих людях, а в іграх. Більшості з тих хто вже в страйку провів трішки часу, давним-давно набридли стандартні пєдулова "червоні проти синіх" з 10хв оживленням в мертвяку. Краще вже просто собі окремо провести командне тренування. А на великі, продумані і добре організовані локальні ігри в нас збирається повністю вся львівська страйкбольна тусовка.
Якось страшно грати з людьми які себе називають "неадекватами і маклаудами" :)
Классная у вас ава ;)
А на великі, продумані і добре організовані локальні ігри в нас збирається повністю вся львівська страйкбольна тусовка
К примеру?:smile:
К примеру?:smile:
Серія Сталкеру сфінксів, нічні ігри від багатьох оргів на Сихові і тд. Як дійсно варті уваги ігри виділив би ще приватки, але то вже зовсім інша історія :)
За пол года здесь, вами выделенных игр, была только Власть. Где я наблюдал много игроков с форума. ИМХО. Больше приобрел опыта на локальных которых вы не считаете :) В Крыму, за эти пол года,я бы отыграл как минимум 2 большие игры.
Все что здесь написал, я проанализировал из личного 10 летнего опыта игры в страйкбол :)
Мекк Сендман
04.04.2013, 13:52
Шота вас на Сихові не дуже було видно за 10 років. :)
За пол года здесь, вами выделенных игр, была только Власть.
Ну так в тому і суть що набагато більше ігр відбувається не у Львові, а поза ним. Тому особисто ми набагато більше позитивного досвіду і фану набралися на купі виїзних проектів. Постійне варіння в власному соку ні до чого доброго не приведе.
Все что здесь написал, я проанализировал из личного 10 летнего опыта игры в страйкбол :)
Вот як підсумовування того що я написав вище, то вважаю що важливіше є те де ти грав, а не скільки часу.
Шота вас на Сихові не дуже було видно за 10 років. :)
Кустики на голове мешают нас распознать;)
Мы не ограничиваемся одной локацией. Мы всегда ездим в разные места. Не пренебрегая синей изолентой и чебуреками возле озера !
с изолентой аккуратней, может быть несварение :D
В хорошей компании и хлорка творог ))))
Мекк Сендман
04.04.2013, 14:06
Кустики на голове мешают нас распознать;)
Мы не ограничиваемся одной локацией. Мы всегда ездим в разные места. Не пренебрегая синей изолентой и чебуреками возле озера !
Я краще буду грати з перевіриними людьми, ніж шататись по злачним місцям.
Да мы давно уже поняли, что:
http://valstskontrole.files.wordpress.com/2011/11/993713_gordyinya.jpg
мені в брюхи важче добиратися ніж на сихів :-(
для прикладу.
Мекк Сендман
04.04.2013, 14:10
Да мы давно уже поняли, что:
http://valstskontrole.files.wordpress.com/2011/11/993713_gordyinya.jpg
Тобто ви пропонуєте портити собі десь інде настрій, замість того щоб проводити час з задоволенням?
хм.
http://img.leprosorium.com/1736286
Тобто ви пропонуєте портити собі десь інде настрій, замість того щоб проводити час з задоволенням?
хм.
http://img.leprosorium.com/1736286
Я отношусь к этому проще. Мне так с людьми жить легче :)
Мекк Сендман
04.04.2013, 14:20
Дуже за вас радий, мені так теж легше, менше злості лишається після гри if u know what i'm talking about.
Комусь Брюхи з хіщніками, мішками, наркобаронами і картонними танками, комусь Рясне з Урбаном і педловом, комусь Сихів з златовласими богами і Єлітою сракболя.
А що нового на Сихові відбувається? Може інші самі не знають що втрачають?
http://img8.joyreactor.cc/pics/post/гифки-гриффины-мультики-амиши-612208.gif
...комусь Сихів з златовласими богами і Єлітою сракболя.
гарно сказав, занотував! :)
У каждого своя природа ума. Как говорится "Яблоко от яблони не далеко падает" (с)
Подводим итоги трололо
Основная масса как играла так и играет на Сихове, Рясне, Брюховичах.
Приходит сезон, мы ездим на Открытия, в Другие регионы.
Как говорил кот Леопольд " Ребята давайте жить дружно!" Ибо перепалки с гордыней не до чего хорошего не доведут. Каждый выбирает себе свой страйкбол. Еще одна хорошая китайская пословица "Если человек колеблется- толкни его, он сам найдет свой путь"
У каждого своя природа ума. Как говорится "Яблоко от яблони не далеко падает" (с)
Ну якби з цього я і починав, комусь цікаво по 10 років бігати по одному і тому ж сценарію з кольоровим скотчем на руках, а хтось більше воліє можливо і проїхати на гру трішки дальше, але зате сама гра буде оригінальною. "На смак і колір, всі фломастери різні" (с)
Мекк Сендман
04.04.2013, 14:32
Нічо не зрозумів. Але відповім так: "Дорого при пожаре ведро воды, при скудости – подаяние"
по 10 років бігати по одному і тому ж сценарію з кольоровим скотчем на руках, а хтось більше воліє можливо і проїхати на гру трішки дальше, але зате сама гра буде оригінальною. (с)
Вы опять ставите акцент! Орест я себе корону на голову не одеваю. Я тоже езжу на большие проекты как и вы;)
Вечный Холи Вар=(((
Вы опять ставите акцент! Орест я себе корону на голову не одеваю. Я тоже езжу на большие проекты как и вы;)
Вечный Холи Вар=(((
З короною ви щось плутаєте, то в вас монархія, а в нас демократія. Ну так їздите і ок, але я не розумію чому вас так тривожить мій тезис про те що комусь оці виїзні ігри подобаються більше ніж банальні локальні? В всіх повинен бути однаковий світогляд і однакові смаки?
P.S. Доречі зверніть увагу на те хто тут цей холівар почав.
Мекк Сендман
04.04.2013, 14:41
Орест я себе корону на голову не одеваю.
Правильніше було сказати лавровий вінок.
Просто я в чужой монастырь с чужим уставом не лезу. Я за хорошие игры, и за выездные тоже. Я не проповедую дрыще страйк. Иногда складывается впечатление, что противник отыгрывающий дрыщя, должен и в жизни быть дрыщем. Заверю вас это не так. Страйкбол должен быть многогранным и интересным в любом правильном направлении, которое развивает его.
Страйкбол должен быть многогранным и интересным
Вот тут повністю підтримую. В багатогранності якраз і є той плюс, що кожен може знайти ті ніші які йому подобаються, а ті в кого різні погляди на ті чи інші речі просто не будуть пересікатися.
http://youtu.be/Zcps2fJKuAI
Розкрито Велику Секретну Таємницю Страйкболу!
На Сихові (мікро-район м.Львів, Зах. Україна) останні 10 років
зароджується (чи вже зародився) Новий Єлітний Страйкболь!
А якщо відійти від холівару і товстого тролінгу, то стає зрозуміло, що
якраз львівський страйкбол (без врахування Яворова двічі на рік) -
чи не найзапущеніший страйкбол в Україні. І не важливо - сихівський
чи брюховицький, всерівно. І не рятують його наркобарони, хіщніки,
сталкери із картонними трофеями чи гумові каченята - якісних ігор
все менше, внекомів та дрищназу все більше, сценарії куці і старі.
Мекк Сендман
04.04.2013, 16:29
Тю. То ви просто з Львову не виїзжаєте. Ігор вистачає.
А якщо відійти від холівару і товстого тролінгу, то стає зрозуміло, що
якраз львівський страйкбол (без врахування Яворова двічі на рік) -
чи не найзапущеніший страйкбол в Україні. І не важливо - сихівський
чи брюховицький, всерівно. І не рятують його наркобарони, хіщніки,
сталкери із картонними трофеями чи гумові каченята - якісних ігор
все менше, внекомів та дрищназу все більше, сценарії куці і старі.
Вот тут погоджуюсь повністю. Дуже обідно що пропала традиція нічних львівських ігр, які колись були фішкою нашого регіону. Я всіма кінцівками за щоб відновити цю практику.
А что эта девушка в черном комбидрезе, постоянно маячит! Ведать что то хочет сказать!? Или тема для трололо подходящая :)
Дуже обідно що пропала традиція нічних львівських ігр, які колись були фішкою нашого регіону. Я всіма кінцівками за щоб відновити цю практику. Поддерживаю! Очень не хватает тех ночных игр.
А что эта девушка в черном комбидрезе, постоянно маячит! Ведать что то хочет сказать!? Или тема для трололо подходящая :)
Да тут і якийсь непонятний солдат з замазюканим лицем постійно виглядає :)
Не, ну я сказал свое ИМХО. Но вот эта девушка, точно пытается))))
Makedonsky
04.04.2013, 16:44
Комрады кто будет делать большую львовскую ночную игру ?
Спробую звести до єдиного вище викладене всіма учасниками стосовно розвитку страйкболу у Львові:
- згідно пункту 1.Умови участі правил страйкболу України - страйкбол є командною грою і до участі у грі допускаються команди.
З цього випливає наступне:
- за новачка відповідає той, хто його привів.
- команда відповідає за конкретний заявлений командою у Командах Львова камуфляж команди.
- претензії до інших страйкболістів повинні надходити лише від їх командирів команд. Претензії до гравців команд чи дурниці в плані "Я в тебе попав" лише через командирів сторін.
- позакомандники беруть участь у грі лише з-за поруки конкретної команди або створюють тимчасово свою згідно основних вимог до команд - пункт 1.8. (Вчимося різнити протилежну сторону по екіпіровці - забудьмо про кольоровий скоч!)
Якщо ми з Вами погоджуємося з Правилами, то все це повинно виконуватися і контролюватися командирами команд у першу чергу. КОМАНДИРИ КОМАНД, ваша хата не з краю! Візьміть за правило - Як не я, то хто? Як не вже, то коли?
ЯКІСТЬ місцевих ігор ОДНОЗНАЧНО ПІДНІМЕТЬСЯ.
Всі полігони нашого міста пристойні.
Мають свої плюси та мінуси - вибір є для всіх і на всі смаки.
Буде досить розумно кожну неділю проводити на іншому.
Потрібно чітко відрізнити ігри від тренувань – ігри виносити окремою темою.
Мекк Сендман
04.04.2013, 16:52
Не, ну я сказал свое ИМХО. Но вот эта девушка, точно пытается))))
Насправді то не дівчина, а жирний бородатий тіп.
Тут должен быть умный пост, но я не осилил, потому почитайте тут:
http://lurkmore.to/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B1%D0%BE%D0%BB
Джентльмены,судя по выше написанному,создаётся впечатление,что самый Настоящий и Правильный страйкбол зародился во Львове и там же локализируется по сей день.Всё остальное-ересь,дрыщизм и не правильно,что естественно и к страйку не имеет никакого отношения:)Камрады,вы заигрались.Вспомните,как всё начиналось.
Вспомните,как всё начиналось.
Зі Львова? :lol:
Я чесно кажучи не розумію як можна було сприйняти мої пости про те, що є прікольні ігри поза Львовом як те, що прікольний страйкбол тільки у Львові.
Я написал,не где начиналось а как начиналось :)Кроме вас тут еще люди пишут.С чего вы взяли,что я коментил именно ваши посты?
"Менше Пєтросяна, більше Мартирасяна!..."
Не будемо ділити страйк на "правильний" і "неправильний", простіше розділити самі
"міроприємства" (всі розуміють про що я): 1-й рівень, це т.з. недільні пострілюшки;
приїздять всі бажаючі, формат "стінка на стінку", для внекомів бажано поручительство.
2-й - ігри за сценарієм, обов*язкова попередня реєстрація і поручительство, а також
хоч раз прочитати канву гри, щоб мати уявлення про грядущі події (а то є й такі!)
У форматі Львова ігор вищого рівня не зустрічав, так шо сорі, поки зупинюсь на цьому.
І так як Радою Львівських Командирів недавно були прийняті до "обкатки" правила Л5
(хай вибачить Сеник, якшо лізу вперед нього), то на іграх (і бажано на тренуваннях)
саме вони і мають виконуватись. Перелік, якщо не помиляюсь, такий:
- без бункеров
- 2х зарядка от оригиналов (для пуликов тоже),
- Здания только пестики или ПП ( до 120м.с)
из здания наружу можно стрелять первичкой и также снаружи в здание
- игроки в касках и бронежелетах с полновесной имтацией плит получают право на одно ранение. Раненый игрок перематывается любым другим игроком, после чего игрок получает возможность вернутся в бой.
ИМХО справедливо!Было бы не плохо дополнить этими пунктами Правила ФСУ.Единственное,что вызвало удивление "бронежиллеты с полновесной имтацией плит" :? Чем уже не устраивают реплики плит от того же Пантака?
andynagorny
05.04.2013, 13:05
Да какое там "бажано", Л5 будет и на игры, и на тренеровки. Иначе просто люди не будут даже шевелится что бы что то поменять.
І так як Радою Львівських Командирів недавно були прийняті до "обкатки" правила Л5
, то на іграх (і бажано на тренуваннях)
саме вони і мають виконуватись. Перелік, якщо не помиляюсь, такий:
- без бункеров
- 2х зарядка от оригиналов (для пуликов тоже),
- Здания только пестики или ПП ( до 120м.с)
из здания наружу можно стрелять первичкой и также снаружи в здание
- игроки в касках и бронежелетах с полновесной имтацией плит получают право на одно ранение. Раненый игрок перематывается любым другим игроком, после чего игрок получает возможность вернутся в бой.
ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ - ЗРОБІТЬ ОКРЕМУ ТЕМУ У ЗАГАЛЬНОМУ РОЗДІЛІ по прийнятих рішеннях Ради Львівських Командирів
А правила Л5 закріпити у розділі Ігри разом з темами Ігри/Тренування.
Доречі, з особистої практики, співвідношення боєзапасу 3 до 1 є практичнішим - відміряти 80-90 кульок більшістю лодерів не складно, ну і механи не розтріскуються від напханого.
Alex(SAS)
05.04.2013, 20:27
А от 60 так совсем не растрескаются, нормальные правила. Перезарядка чаще будет, драйв.
andynagorny
05.04.2013, 20:44
ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ - ЗРОБІТЬ ОКРЕМУ ТЕМУ У ЗАГАЛЬНОМУ РОЗДІЛІ по прийнятих рішеннях Ради Львівських Командирів
А правила Л5 закріпити у розділі Ігри разом з темами Ігри/Тренування.
Доречі, з особистої практики, співвідношення боєзапасу 3 до 1 є практичнішим - відміряти 80-90 кульок більшістю лодерів не складно, ну і механи не розтріскуються від напханого.
Правила находятся в доработке, потому публиковать их рано, дабы не сеять неразбериху постоянными апдейтами. На каждую отдельную тренеровку будет оглашен набор тестируемых пунктов. 3 к 1 это ересь, начальная мысль вообще была 1 к 1 но учитывая то что в приводах шар сосвсем иначе дозируется чем в боевом стволе, поломки, неподача до конца итд, остановились на двойном размере. Не вижу особой проблемы с зарядкой, ибо далеко не у всех механы на 100 шаров.
якось вирішив перерахувати скільки в мене влазить в механу, бо щось швидко розстрілювалася - з заявлених 80 зміг залоудити тільки 68. інші механи не рахував, але по відчуттях і кількості шарів в лоудері, всі +/- однакові.
тема обов'язково буде.
це швидше доповнення до правил ФСУ.
Пока все правила и дополнения пишем к каждой тренировке отдельно. А там после обкатки будет отдельная тема где всё будет расписано. И дальше тренировки могут просто сцылатся на эту тему.
L_u_p_u_s
07.04.2013, 02:49
ну и чё это за фигня? это нынче что б поиграть нужно докупать то, что вообще не является необходимым? а в лесу будет обязательный гилли у каждого и чтоб аналог военного. ну нет у меня механ, докупать из -за причуд я не буду, 1 игру уже пропустил из-за этого... дальше продолжили... ок, а тем у кого нет пистолета нужно выкинуть на ветер 1000 грн. или бегать тупо по улице? делаете из развлечения непойми что.
Ну с 3 пунктом погорячились. Думаю что и первичку до 120 разрешить можно!
Да и вообще для воскресной тренировки правила перегнули.
Для таких правил есть целое направление аирсофт, вот думаю что вам с такими идеями туда и не надо будет велосипед изобретать.
Вот почитайте!!!
http://airsoft.ua/forumdisplay.php?f=111
Страйкбол и прочее - это хобби и каждый выбирает себе как, где, с кем и почему играть. Никто никому ничего не должен.
@Алладин. Есть группа в скайпе где это всё обсуждается вживую, и ты там есть :)
ну и чё это за фигня? это нынче что б поиграть нужно докупать то, что вообще не является необходимым? а в лесу будет обязательный гилли у каждого и чтоб аналог военного. ну нет у меня механ, докупать из -за причуд я не буду, 1 игру уже пропустил из-за этого... дальше продолжили... ок, а тем у кого нет пистолета нужно выкинуть на ветер 1000 грн. или бегать тупо по улице? делаете из развлечения непойми что.
воно буде продовжуватися і далі, і далі, аж ген за небокрай. ніхто ні до чого не примушує, просто в такому випадку доведеться пропускати більшість ігор, організаторами яких є команди/люди, які підтримали ці правила.
Страйкбол и прочее - это хобби и каждый выбирает себе как, где, с кем и почему играть. Никто никому ничего не должен...Золотые слова!
Мекк Сендман
07.04.2013, 14:04
А може таки варто спробувати пейнтбол? а?
три вопроса
1. Можно узнать что такое "Радою Львівських Командирів" ?
2. Каким боком оно к ФСУ, Милитаристу, АРВ, Штурму в общем от куда ноги растут?
3. Где и когда играют эти командиры?
ЗЫ: играю в страйк 12 лет почти каждые выходные, на игре 7.04.2013 из моей команды было 6 человек, на игре 30.03.2012 из моей команды 10.
Ця рада командирів виникла як наслідок цієї теми:
http://airsoft.ua/showthread.php?t=20537
так як там і написано, ті представники які залишили свої скайп-контакти були добавленні в скайп чат де це все і вирішувалося.
Наскільки памятаю, то від комнади Сфінкс в цьому чаті є представник - Аладін.
Ця рада командирів виникла як наслідок цієї теми:
http://airsoft.ua/showthread.php?t=20537
так як там і написано, ті представники які залишили свої скайп-контакти були добавленні в скайп чат де це все і вирішувалося.
Наскільки памятаю, то від комнади Сфінкс в цьому чаті є представник - Аладін.
Орест, дякую за пояснення.
У меня только один вопрос. Что означает слово Здание? (Есть заводской цех а есть двух комнатный особняк, и там и там из вторички стрелять)
імхо
довгий коридор/цех/і тп - штурмова
кімнати/і тп - пістолет
не знаєш що знаходиться за кутом(кімната/цех) - пістолет/ПП до 120м/с
ніби логічною.
для прикладу :
тец перший поверх - штурмова
коридор на школі - пістолет/ПП до 120м/с
твоє бачення питання ? ти теж є в чатіку :)
Просветите по нововведениям
«внутри зданий огонь ведётся только пистолетами или пистолетами-пулемётами до 120 мс.»
По какому признаку вводиться ограничение? По скорости вылета шара, или по внешнему виду?
Предлагаю не отдаляться от форума настолько, что-бы тут не было информации.
Обсуждайте, предлагайте, голосуйте.
Но для подтверждения названия "Рада Львівських Командирів" стоило бы решения основных вопросов оставить на ресурсе, который посещает большинство Львовских командиров.
пістолет (http://world.guns.ru/handguns-r.html) до 120м/с - ок
ПП (http://world.guns.ru/smg-r.html) до 120 м/с - ок
ПП більше 120 м/с - не ок
Я против ограничения по типу оружия.
Как моделирующей команде, нам положен один пистолет на всех, и ни одного пистолета-пулемета.
Если вы хотите более качественного страйкбола, то движение от покемонства в реконструкцию ИМХО правильнее, чем в сторону контр-страйка, где ты можешь носить любое оружие в любом колличестве.
Я против "ранений" для носящих "броники" и вообще ранений. Как бы официальный маклаудизм. Ведь, зная что человек в бронике отсанется жив, если стрельнуть ему в пузо, начинаешь стрелять ему по открытым участкам, и тогда он скорее попадает в метрвях.
По поводу механ-бункеров, не вижу смысла запрещать бункера. Кроме того под АК74 найти хорошие механы - очень сложно, они часто двурядные и почти всегда дают пропуски, а однорядки, не соответствуют размеру оригинальных магазинов.
Я против еще одной редакции правил. Мне вполне хватает правил ФСУ (Совета командиров). А на конкертную игру орги могут вводить любые дополнения.
ЗЫ:
чем писать правила, лучше позаботится об хронографировании перед каждой игрой.
пістолет (http://world.guns.ru/handguns-r.html) до 120м/с - ок
ПП (http://world.guns.ru/smg-r.html) до 120 м/с - ок
ПП більше 120 м/с - не ок
это один в один соответствует правилам ФСУ: 6.8.4. Максимально скорость вылета шаром 0.2 г. для пистолета 120 м.с.
так в чем суть этого дополнения к правилам?
ПыСЫ если речь идет о скорости вылета шара, то любая штурмовая винтовка с тюном до 120 м/с тоже подходит для зданий (по правилам ФСУ до 130 м/с)
ПыСЫ если речь идет о скорости вылета шара, то любая штурмовая винтовка с тюном до 120 м/с тоже подходит для зданий (по правилам ФСУ до 130 м/с)
Вчера играли на Рясне
У меня М-ка, выхлоп 120 м/с 0,20 шаром. Я задал вопрос могу ли я по "новым правилам" использовать её в здании. Мне ответили что нет, так как это не ПП...
ПС: На игре было всего 2-3 пистолета (на 23 человека), и я наблюдал 1шт MP5, поэтому в здании стреляли из штурм.винт. одиночками
andynagorny
15.04.2013, 12:21
Я против ограничения по типу оружия.
Я против "ранений" для носящих "броники" и вообще ранений. Как бы официальный маклаудизм. Ведь, зная что человек в бронике отсанется жив, если стрельнуть ему в пузо, начинаешь стрелять ему по открытым участкам, и тогда он скорее попадает в метрвях.
Тимур, не хочу обидеть, но я на своём опыте убедился, что когда у тебя есть выбор стрельнуть в голову или в розгруз, ты выбираешь голову. И в свете этого твоя цитата выглядит как: ах вы хотите ввести правило которое мне не нравится - значит мы будем вас калечить. Надеюсь ты убедишь меня что я неправильно это понял.
и все таки, в чем разница между ПП и пистолет до 120 м/с, и штурмовой винтовкой до 120 м/с?
ПыСы а пользоваться индивидуальными средствами защиты религия не позволяет?
Це ви про маски аля Йа ДартВейдер?
Моя думка про ці доповнення для правил:
Настільки знаю, минулих вихідних пострєлушки проводилися одночасно в чотирьох місцях і походу всюди хватало народу. Відповідно не бачу проблем в тому щоб ті команди яким подобаються такі нововведення збирались десь і грали по таким правилам. Інші ж можуть або приєднатися або поїхати грати в будь яке інше місце, вибору в нас зараз багато.
andynagorny
15.04.2013, 12:45
и все таки, в чем разница между ПП и пистолет до 120 м/с, и штурмовой винтовкой до 120 м/с?
А что есть эти индивидуальные средства защиты? у**анская, извините за выражение, маска? Л5 это не новые правила, это просто дополнение к существующим, а это конкретное правило касалось вообще двух мест: админка на Рясном и школа, я больше не знаю мест где имеет смысл вводить пистолет или смг онле. штурмовая до 120? Я лично не против, если перед игрой такие стволы были прохронены и получили маркировку (например скотч на стволе), но при условии что это сикьюби версии оружия.
так в чем суть этого дополнения к правилам?
«внутри зданий огонь ведётся только пистолетами или пистолетами-пулемётами до 120 мс.»
правильно задане питання - вже половина відповіді
Я підтримую тімура, новий правила для страйка не зовсім полехшають життя:
1- Каска+брон це індивидуальна ришення особи/команди, поранення можна додати але тоді всім, неважно броні або ні + офф. медика в команду або людину яка буде відповідати за перевязеня (хоча практика показує шо не хто не підійде).
2- Пістолет/ПП, бажано але не обовязково, я думую 130 м/с в будинках/коррідорах нормально (всі грали/грають і не були не які травми складний, тим більше 130 м/с або 120 м/с не вилика різниця, одиночнеми). ну не всі бюджети можуть, треба трохі подумати про тих людеї які хочуть/починають грати, і давайти кожний з нас згадає як почав грати страйк, я думую 90% почали скажемо бідненко. овер тюн можна з ним боротеся дуже лехко, на кожного тренування, я думую шо 1 хрон можна зорганізувати, то діло 15хв шоб всіх прохронити!
3- Механи/бункири, я думую шо тут можна перекинути це на організуваних ігор, тренування і є тренування.
4- Попали в дівайс, нема петань перезарядка. то нормально і не проблематично всім.
і на кінец, я бу хотів сказати давайти більше грати на іграх чим спорити на форуми!
Як на мене то зміни ідуть на краще. На усіх великих іграх уже давно відмовились від бескінечних бункерів та перейшли до обмеженого запасу шарів. Каска та броня також стали невідємним атрибутом великих ігор на ряду із поділом на сторони по одягнутій формі, а не по кольору скотчу на правій пятці.
Alex(SAS)
15.04.2013, 15:07
Все эти изменения однозначно делают игры (даже воскресные) качественнее, разнообразнее и интереснее.
andynagorny
15.04.2013, 15:14
Я підтримую тімура, новий правила для страйка не зовсім полехшають життя:
1- Каска+брон це індивидуальна ришення особи/команди, поранення можна додати але тоді всім, неважно броні або ні + офф. медика в команду або людину яка буде відповідати за перевязеня (хоча практика показує шо не хто не підійде).
2- Пістолет/ПП, бажано але не обовязково, я думую 130 м/с в будинках/коррідорах нормально (всі грали/грають і не були не які травми складний, тим більше 130 м/с або 120 м/с не вилика різниця, одиночнеми). ну не всі бюджети можуть, треба трохі подумати про тих людеї які хочуть/починають грати, і давайти кожний з нас згадає як почав грати страйк, я думую 90% почали скажемо бідненко. овер тюн можна з ним боротеся дуже лехко, на кожного тренування, я думую шо 1 хрон можна зорганізувати, то діло 15хв шоб всіх прохронити!
3- Механи/бункири, я думую шо тут можна перекинути це на організуваних ігор, тренування і є тренування.
4- Попали в дівайс, нема петань перезарядка. то нормально і не проблематично всім.
і на кінец, я бу хотів сказати давайти більше грати на іграх чим спорити на форуми!
Конечно не облегчают. Задача дополнений к правилам - добавить к играм интерес, а не облегчить их. Сейчас во Львове просто набралось (на мой взгляд), достаточное число людей, которым было бы интересно играть именно в этом направлении. Если Вам хочется бегать по зданиям и садить 130 друг в друга из бесконечных бункеров - это Ваше право, Орест выше написал что страйкбол не играют в одном месте. Проблема этой дискуссии в том, что не совсем вникнувшие в вопрос люди, начинают возмущаться тем что вот скоро приймут новые и правила и начнут зажимать дрищей, покемонов и тем кому по моделированию не положены шлем/пистолет итд. Такой ситуации нет, и даже больше - такой ситуации никогда не будет. Речь идёт о до-пол-не-ни-ях к существующим правилам ФСУ на отдельные игры, которые будет проходить с участием команд поддерживающим эти новшества и тех кто не против поучаствовать в таких играх. Вот вчера на Рясне, Самир, что лично тебе не понравилось? Никого даже ни разу не перевязывали. В админке дали играть первичкой. Бункеры не запрещали - просто попросили сыпать ограниченое число шаров. По всем параметрам обычная игра была.
rast gasser
15.04.2013, 15:16
хто хоче дуже реалістично грати хай всі сової 20 механ заряджае в ручну по одному 60 шарів це теж невідемна річ побуту військових- пропоную відмовитись від лоадерів :smile:.
andynagorny
15.04.2013, 15:35
хто хоче дуже реалістично грати хай всі сової 20 механ заряджае в ручну по одному 60 шарів це теж невідемна річ побуту військових- пропоную відмовитись від лоадерів :smile:.
Точно! хай ото падла заряджає свої сто механ по одному шару, зажраний мажор. ги-ги-ги.
+100500
:lol:
Самир, что лично тебе не понравилось? Никого даже ни разу не перевязывали. В админке дали играть первичкой. Бункеры не запрещали - просто попросили сыпать ограниченое число шаров. По всем параметрам обычная игра была.
Мені все ок, дуже споболоса вчора гра, в мене механи і на 60 і на 120 є, вчора ексклюзівно грав тілке з 60 шаров, пістол тоже є, і так як експериментальна гра, грав тілкі з ним в кімнатах і вузких коридорах. я взагальному говорю, я не про вчорашну гру, просто треба розуміти інших людеї, які як я казав хочуть і починають грати. страйкбол є для всіх, і ми всі дружну маємо грати і ставитися до гравсів. так шо я за існуеший правела фсу без доповнення. Airsoft то дружна гра і хоббі, хто хоче більше може обявити свою мікро/міні/локальну гру з правелами (ФСУ + свої доповнення). а на тренування просто правела ФСУ.
правильно задане питання - вже половина відповіді
очень содержательный ответ
меня интересует почему за меня решают каким видом "оружия" пользоваться при штурме/обороне здания
ограничения до 120 м/с - отлично, но какая разница между пп/пистолет, штурм.винтовкой, и винтовкой СиКьюБи.
в здании только пп/пистолеты - это выбор каждого с чем бегать по зданию с пп/пистолетом, с м4а1 сикьюби, м16 или с дробовиком, если все это входит в 120 м/с.
А что есть эти индивидуальные средства защиты? у**анская, извините за выражение, маска?
ты думаешь с 120 м/с в упор в лицо очередью будет без последствий?
хочешь без травм на лице? - одевай эту "у**анскаю, извините за выражение, маску"
по поводу игр/тренировок:
если хотите играть со своими дополнениями - организовывайте игру, со сценарием, дополнениям к правилам, регистрацией и т.д.
если это тренировка, аля воскресные пострелушки - то есть общепринятые правила
новичкам тоже сразу покупать пистолеты и механы чтоб приехать на урбан?
Привет всем, непонимаю зачем разводить флуд на форуме если есть скайп. В форум можно вносить и давать основные вещи которые были приняты и обсуждены.
Про доводы:
- Механы для АК есть, и как не странно они работают. И у нас они в боевых корпусах и 140 или ~70 шаров на выбор. Проблемы тут абсолютно нету.
- Заряжают механы бойцы до начала боя, тут время есть. Во время боя если заряжают магазины, значит что-то уже пошло не так. Кроме того есть приспособы для заряжания по 15 патронов. Так что небудем про зарядку по одному патрику.
Про правила:
- Всем хочется играть. Нивапрос, выбираешь ту тренировку где тебе подходит вот и всё.
- Правила Л5, это не замена ФСУ, и не претендуют как правила для всего Львова. Это просто названия которое суммирует дополнения которые будут использованы для конкртеной тренировки или игры.
- Про механы. Откровенно не интересно играть когда человек поливает из дрыщ-гана нонстоп просто прижимая других людей.
- Про выход из строя оружия. Откровенно смешно когда обошли человека за деревом на 90 градуов и видно как 2\3 оружия торчит. В реалии припопадании его б ну как минимум отбросило. Или как из-за дерева торчит пламегас и иногда мелькает правый глаз. И вот теперь представте что такой "мега" боец ещё и с бункера поливает.
- Про ранения и т.д. Для меня это вторично, будут ранения буду пользоватся, не будет не буду. Броник ношу не для этого.
- Про ограничения в сданиях. Для меня не актуально, не играю в таких локациях.
andynagorny
15.04.2013, 16:55
если хотите играть со своими дополнениями - организовывайте игру, со сценарием, дополнениям к правилам, регистрацией и т.д.
если это тренировка, аля воскресные пострелушки - то есть общепринятые правила
Давай мы будем играть так как мы хотим играть, на тренировки будем вешать уточнение, а вы не хотите - не приезжайте.
Не розумію чому тут піднімати дебати.
По-перше є скайп чат де кожен командир команди може вплинути на то чи інше голосування. Я не вірю що в команди немає хоча би одного представника в якого є скайп і він більш-менш онлайн.
По-друге тут вже багато раз наголошували що це не правила які замінять ФСУшні на всій земній кулі на віки-вічні. Це будуть тренування на які може приїхати будь-хто бажаючий і грати за цими правилами, а може поїхати в будь-яке інше місце.
Давай мы будем играть так как мы хотим играть, на тренировки будем вешать уточнение, а вы не хотите - не приезжайте.
если тебе нравиться бегать в здании с вторичкой - вперед, а мне нравиться бегать с аксу, или с ак-74с, не нужно за меня решать с чем штурмовать/защищать здание на тренировке
так никто и не ответил на мой вопрос, видимо ответа просто нет
Просветите по нововведениям
По какому признаку вводиться ограничение? По скорости вылета шара, или по внешнему виду?
это похоже на такую логику: с пистолетом бегать в здании это классно (я к стати согласен), так пусть же все бегают с пистолетами/пп в здании, и не ипет
Не розумію чому тут піднімати дебати.
По-перше є скайп чат де кожен командир команди може вплинути на то чи інше голосування. ...
я выражаю свое личное мнение, в скайп конференцию по этим вопросам я не вхожу, да и другим наверно тоже интересно эти ньюансы
это был не риторический вопрос
новичкам тоже сразу покупать пистолеты и механы чтоб приехать на урбан?
Мекк Сендман
15.04.2013, 18:33
если тебе нравиться бегать в здании с вторичкой - вперед, а мне нравиться бегать с аксу, или с ак-74с, не нужно за меня решать с чем штурмовать/защищать здание на тренировке
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQNK8pKAyfDIr1BR05HgeWECquMTQR_fdynmya1a2jZjTPwERJ
З правила ФСУ знайомі? І тут вже багато разів було написано за для чого вводиться цей додаток.
Makedonsky
15.04.2013, 18:36
Comrad Starg,
Я подозреваю что вы не уловили сути беседы.
Правила Л5 не навязываются вам или всему львовскому страйкболу.
Это означает что мы открываем "свой лунопарк" куда будут приезжать все согласные с этими правилами команды.
Если описать грубо - то это будут приватки под названиям Л5.
К примеру в Харькове существует аналог G9 http://g-9.in.ua/rules/g9/red-mode.html
Собралась критическая масса комманд которые могут это организовать.
Это всё от скуки и однообразия воскресных пострелушек.
а мне нравиться бегать с аксу, или с ак-74с, не нужно за меня решать с чем штурмовать/защищать здание на тренировке
Ну так ж нема проблем, приїжджаєте на тренування в тому місці де нема заморочок з тими Л5. І штурмуєте будівлі з АКСУ/АК-74С/ПКМ/РПГ-7/КПВТ
так никто и не ответил на мой вопрос, видимо ответа просто нет
Який? Чим відрізняється ПП від штурмової гринтівки? Так писали ж що очевидно: прототипи штурмових гвинтівок стріляють патронами проміжних калібрів, а ПП патронами пістолетних або спеціальних калібрів суто для них розроблених.
я выражаю свое личное мнение, в скайп конференцию по этим вопросам я не вхожу, да и другим наверно тоже интересно эти ньюансы
В чому тоді проблема додатись в цей чат (чи додати людину з команди) і виражати думку там в процесі обговорення, а не тут постфактум?
rast gasser
15.04.2013, 19:43
шановний Орест каже - Чим відрізняється ПП від штурмової гринтівки? Так писали ж що очевидно: прототипи штурмових гвинтівок стріляють патронами проміжних калібрів, а ПП патронами пістолетних або спеціальних калібрів суто для них розроблених. А якщо в мене ПП який видае 130мс то він вже не ПП. Назви зброї в страйку суто умовне для легкої автоматичної зброї поділяються тільки по швидкості й кількістю шарів
Орест, а я скажу в чём проблема со скайпом.
Нет времени осилить всё то что там написано. Поэтому предлагаю принимать решения на ресурсе, который посещает и самое главное читает большее количество активных страйкболистов и командиров команд.
Ну а если хотите резать Львовский страйкбол новыми ужесточенными, то думаю это ваше право.
Командир моей команды высказал мнение всей команды.
Ну не будет с вами играть такой дрищ как я, недостойный вашей благородной компании. Хотя и пистолет и ПП и каска и броник и даже механы по 70 шаров (мог бы заряжать и 60) у меня есть и я даже еду с механами, каской, броником на открытие, и даже буду там с ними играть. Но я вас не достоин так как не поддерживаю Л5 и не читаю 100500 ваших сообщений в Скайпе.
Ну не будет такой дрищ как я недостоин вашей благородной компании.
Ну і хто в результаті ріже Львівських страйкбол і провокує конфлікти? Хіба хтось когось банив цими правилами?
Я вот в супермаркеті якщо мені подобається якесь пиво, то його купляю, якщо не подобається, то не купляю, бо є ще купа інших варіантів для вибору. Так само і тут, якщо комусь подобається, то можуть приїжджати, не подобаються, то мають ще купу місць де можна і без того пограти
Назви зброї в страйку суто умовне для легкої автоматичної зброї поділяються тільки по швидкості й кількістю шарів
В тім то і справа що наприклад в тих же Харківських правилах G9, тюн зброї залежить від калібру і тому назва має велике значення. Була ідея і таку фішку також з часом перейняти, але це вже інша історія і в далекоглядній перспективі.
Ну і хто в результаті ріже Львівських страйкбол
не подобаються, то мають ще купу місць де можна і без того пограти
Вопрос и ответ в одном посте.
Орест не обижайся, но наша команда всегда на своих играх делает минимум ограничений и рады видеть всех желающих. Л5 отсеет многих кто ехать не хочет и ещё больше кто приехать просто не может. У нас и так не такой многочисленный коллектив, что-бы из количества делать качество как может себе это позволить федерация.
Ну вот для прикладу минулі вихідні: грали в чотирьох місцях і всюду був народ і всюду було прікольно. І це так народ собі поділився на чотири групки і без якихось нюансів з правилами і тд. Тому не бачу проблеми якщо в одному з цих місць будуть якісь доповнення. Більше того мені здається що ті які не поїдуть саме туди де грають по Л5 також не будуть в одному місці, а в 2-3 і всюду там буде достатньо народу. Як наслідок ті хто хотів грати по Л5 будуть собі грати по Л5, ті кому того не тре, будуть грати як колись. Одні в будь-який момент можуть приїхати на ігри до інших якщо виникне бажання. Всі щасливі. В тому і є + страйкболу, що ти собі можеш вибрати будь-який напрямок який подобається саме тобі і там і грати.
Мекк Сендман
15.04.2013, 20:11
Невже не ясно Мак відповів? Ніхто різати нікого не збирається, ці правила для окремих ігор.
---------- Сообщение добавлено в 18:11 ---------- Предыдущее сообщение создано в 18:09 ----------
І тут буде автоматично спрацьовувати фільтр: механи, сібз(по бажанню) + секондарі для клоуз комбату.
А вот мне интересно, в каком случаи я буду больше соответствовать духу страйкбола.
Есть два варианта.
1. Я оденусь по направлению моделирования.
2. Заменю свой АК на MP5SD6, надену каску и сверху нацеплю полно весовой броник в ДПМ? Что-бы попасть на игру по правилам Л5.
Орест, прошу, ответь на вопрос, а не рассуждай на тему что я ещё бы смог докупить, так как нет возможности на данный момент у меня докупать вещи для этих дополнений.
rast gasser
15.04.2013, 20:16
Вопрос и ответ в одном посте.
Орест не обижайся, но наша команда всегда на своих играх делает минимум ограничений и рады видеть всех желающих. Л5 отсеет многих кто ехать не может и ещё больше кто приехать просто не может. У нас и так не такой многочисленный коллектив, что-бы из количества делать качество как может себе это позволить федерация. підтримую -багато початківців які тількі купили привід або взяли на прокат з одним бункером просто подивлятся на обмежання й на другій раз незахочуть, тим більше шо на любому хоббі приладдям обростають з часом по мірі потреби.Чи ви хочите зробити гру тільки- особ бриближонных к его императорскому величеству.Я тут теж недавно- неповний рік і в якісь мірі бачу ново введення може якби вони були й раніше я б 10 раз подумав чи приходити на гру .А неподобаеться неприходьте- це не розмова мае бути якийсь компроміс
А вот мне интересно, в каком случаи я буду больше соответствовать духу страйкбола.
Я не ототожнюю страйкбол з моделюванням.
А якщо суто по питанню, то я просто не розумію в чому проблема взяти бронік не в ДПМ, а той що вам по моделюванню положений і таку же каску. Чи приїхати на ігри по Л5 без броніка і каски і з своїм АК. Так як реально обов'язково тільки механи.
підтримую -багато початківців які тількі купили привід або взяли на прокат з одним бункером просто подивлятся на обмежання й на другій раз незахочуть, тим більше шо на любому хоббі приладдям обростають з часом по мірі потреби.Чи ви хочите зробити гру тільки- особ бриближонных к его императорскому величеству.Я тут теж недавно- неповний рік і в якісь мірі бачу ново введення може якби вони були й раніше я б 10 раз подумав чи приходити на гру .А неподобаеться неприходьте- це не розмова мае бути якийсь компроміс
А ви думаєте я як прийшов в страйкбол, то зразу був зі всім з першої ж гри? Я так само довгий час бігав в форма+привод і все. НУ так в чому проблема? Буде купа місць де такі люди собі будуть нормально бігати без тих всяких Л5. Я ж як починав грати то також були і Яворів і АРВ, я про них просто почитав і задумався як про далеку перспективу. Тут ніхто не розділяє людей на Л5 і не Л5, впевнений що будуть команди які можуть один тиждень поїхати туди де Л5, в інший тиждень на тренування без того і тд.
не подобаються правила - не їдь(с)
страйкбол річ добровільна, ніхто нікого ні до чого не змушує
Мекк Сендман
15.04.2013, 20:28
підтримую -багато початківців які тількі купили привід або взяли на прокат з одним бункером просто подивлятся на обмежання й на другій раз незахочуть, тим більше шо на любому хоббі приладдям обростають з часом по мірі потреби.Чи ви хочите зробити гру тільки- особ бриближонных к его императорскому величеству.Я тут теж недавно- неповний рік і в якісь мірі бачу ново введення може якби вони були й раніше я б 10 раз подумав чи приходити на гру .А неподобаеться неприходьте- це не розмова мае бути якийсь компроміс
Правила Л5 не навязываются вам или всему львовскому страйкболу.
Это означает что мы открываем "свой лунопарк" куда будут приезжать все согласные с этими правилами команды.
Если описать грубо - то это будут приватки под названиям Л5.
К примеру в Харькове существует аналог G9 http://g-9.in.ua/rules/g9/red-mode.html
Собралась критическая масса комманд которые могут это организовать.
Это всё от скуки и однообразия воскресных пострелушек.
От яке речення вам н-е-з-р-о-з-у-м-і-л-е ?
Де, з ким і скільки - ми самі собі вибираємо.
Як правильно написав Алладін, основні тези обговорення викладайте на форумі. Прошу не забувати, що ще є позакомандники, які частіше отримуюють інформацію з форуму.
Ділити зброю по набою - нонсенс. Для прикладу АК74 і АКСУ, АПС і ПМ, і т.д. Обмежити вихлоп 120 і лише одиночка.
Що робить 100-120 на короткій дистанції знає практично кожен, хто грав на урбані.
По спорядженню магазинів - в Україні норматив споряджання на «трійку» магазинів до АК – 50 с. реально виконується з допомогою лоудера – 1 подача - 4-5 кульок навіть з засипанням кульок в лоудер.
Ну так ж нема проблем, приїжджаєте на тренування в тому місці де нема заморочок з тими Л5. І штурмуєте будівлі з АКСУ/АК-74С/ПКМ/РПГ-7/КПВТ
я так понимаю что вы хотите пистолетные бои в чистом виде, типа сикьюби
первая же ссылка на ютубе
как люди организовывают игру сикьюби
http://www.youtube.com/watch?v=HYVK8yGtzu4
на таком полигоне ничего кроме сикьюби не поиграешь, он под это заточен
так что вам мешает такое сделать, раз вам так скучно? я думаю многие команды, и не только львова, поддержат создание такого полигона.
полигон на рясне имеет более широкое применнение, чем чистое сикьюби
Який? Чим відрізняється ПП від штурмової гринтівки? Так писали ж що очевидно: прототипи штурмових гвинтівок стріляють патронами проміжних калібрів, а ПП патронами пістолетних або спеціальних калібрів суто для них розроблених.
вопрос был с таким смыслом - почему в здании только пистолеты, почему для штурма/защити зданий запрещены штурмовые винтовки?
писать очевидные вещи не обязательно
В чому тоді проблема додатись в цей чат (чи додати людину з команди) і виражати думку там в процесі обговорення, а не тут постфактум?
то есть мне надо заткнутся и принять все как есть, потому что вы уже все решили
демократия в чистом виде :)
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQNK8pKAyfDIr1BR05HgeWECquMTQR_fdynmya1a2jZjTPwERJ
З правила ФСУ знайомі? І тут вже багато разів було написано за для чого вводиться цей додаток.
я что-то пропустил в правилах ФСУ? там есть ограничения на штурм.винтовки в зданиях, или ограничение по дистанции?
просвяти меня
к стати про флуд на форуме
название топика весьма красноречиво
Кнайпа (для флуду)
ак74/ - 5.45
апс/пм - 9мм
в чому нонсенс і де приклад ?)
Мекк Сендман
15.04.2013, 20:40
я что-то пропустил в правилах ФСУ? там есть ограничения на штурм.винтовки в зданиях, или ограничение по дистанции?
Кнайпа (для флуду)
Підозрюю що не тільки в правилах Ви багато пропустили.
просвяти меня
Оу, шановний, ми вже на "ти"? Я з вами горілку не пив і баб по кабакам не зажимав.
rast gasser
15.04.2013, 20:51
незрозуміло хто буде вирішувати по яких правилах грати .Якщо прийде три чоловіка тамде я граю і почнуть рвати на грудях тельнікі за л5 а 15 прти то що будим голосувати.Або на всіх локаціях вирішили по 10 бійців грати л5 ті хто проти куда діватись нікуда не їхати .Вам я З-р-о-з-у-м-і-л-о написав.Діло не в правилах а в відношенню до людей .Просто якщо правила експерементальні грайте в якомусь одному місці по цих правилах або кожен тиждень всі кому вони подобаються міняють по одній локаціі якщо людям сподобаеться вони самі підтянуться,а не так шо ми Николай2й повеливаем і всі впали ніц
Я спробую висловити свою думку по Л5 в одному місці і максимально розкрито. Якщо і після цього не буде розуміння для чого це все робиться і впевненість що це дуже погано, то напевно я таки дуже хреновий оратор :)
Для початку причина:
Як вже дуже влучно написав Мак, є команди яким скучноваті вже стандартні пострілушки і вони хочуть їх урізноманітнити. Мій приклад - я вот згадую який адреналін в мене був на перших іграх, зараз на пострілушках немає вже і 10% того, бо все стандартно і по одному і тому ж сценарію. Думаю, що є люди які і довше грають і їм це далі це цікаво і адреналіново - я їм щиро заздрю. А вот мені наприклад можливість винести з-під обстрілу пораненого товариша на спині добавляє вот того ж адреналіну і нестандартності.
Далі тезис про те що зробили якийсь свій елітний клуб:
Пістолети для QCB на реальни Львівських полігонах це фактично адмінка на Рясне, і висотки на тракті. Все. Після обвалу на тец 2го поверху там взагалі не залишилося QCB. Це напевно менше 2% загальної площі всіх Львівських полігонів. І більше того не обов'язково туди лізти, можна просто супресати ззовні поки лізе хтось інший. На всій решта території в більше ніж 98% площі можна бігати ж чим хочеш. СІБЗ не обов'язковий. Реально обов'язкові тільки механи. Ну я не знаю чи це вже дійсно настільки дефіцитна і дорога штука, що автоматично власника переводить в категорію елітний страйкболіст.
Тезис про те що ці правила обмежують когось по напрямку моделювання:
Як ми розібралися в попередньому пункті, то обов'язкові є тільки механи. Я не знаю жодного підрозділу в світі кожен солдат якого використовує не більше ніж один магазин і який треба моделювати саме так і не і інакше. Ну можливо я просто про таких не чув ніколи. Якщо ж подивитися навіть на необов'язкові речі, то в абсолютної більшості країн починаючи десь з 50-х заявляється СІБЗ. Другу світову чи там Наполеонівські війни в нас вроді ніхто не моделює. Я вот також не знаю реальних підрозділів які принципово ні разу не використовували СІБЗ.
больше конкретики, а то все намёки ... ссылку на раздел правил в студую
Оу, шановний, ми вже на "ти"? Я з вами горілку не пив і баб по кабакам не зажимав.
как ребенок, ей богу
ок, впредь только на Вы
незрозуміло хто буде вирішувати по яких правилах грати .Якщо прийде три чоловіка тамде я граю і почнуть рвати на грудях тельнікі за л5 а 15 прти то що будим голосувати.Або на всіх локаціях вирішили по 10 бійців грати л5 ті хто проти куда діватись нікуда не їхати .Вам я З-р-о-з-у-м-і-л-о написав.Діло не в правилах а в відношенню до людей .Просто якщо правила експерементальні грайте в якомусь одному місці по цих правилах або кожен тиждень всі кому вони подобаються міняють по одній локаціі якщо людям сподобаеться вони самі підтянуться,а не так шо ми Николай2й повеливаем і всі впали ніц
Наскільки мені дозволяють думати мої 2 IQ то про таку гру можна буде попередити завчасно,чи так і буде,нащо на місці голосувати?
наприклад "Завтра на Рясне,граєм по Л5" і
Мекк Сендман
15.04.2013, 21:06
Орест, деколи ефективність важливіша (позакадровий звук хлопків в ладоші)
Просто якщо правила експерементальні грайте в якомусь одному місці по цих правилах або кожен тиждень всі кому вони подобаються міняють по одній локаціі якщо людям сподобаеться вони самі підтянуться
Вот! Більш ніж впевнений, що так воно і буде. От тому і не розумію роздутого кіпішу :)
Мекк Сендман
15.04.2013, 21:12
больше конкретики, а то все намёки ... ссылку на раздел правил в студию
тут що "Поле Чудес"? а я по вашому Якубович? обмеження вводяться для зменшення травматизму в клоуз котерз. Шо не ясна Джоні? декілька раз вже були вирізки на рахунок пістолетів і обмежень їх по швидкості виліту шара. Any questions?
Друже, якщо погоджуватися і виконувати правила ФСУ, то дивимося пункт 1 Правил.
До того ж досить часто ситуація по локації вирішується так само, як з малярами - місця є достатньо для всіх (у лісі особливо), хіба буде бажання комусь нас......
А от думку, щоб щотижня міняти локацію цілком підтримую. Так само, як і завчасне (хоча б за 2-3 дні) оголошення умов недільних ігор/тренувань.
З власної практики - 3-4 механи на 100 кульок мені було достатньо. На відміну від бункера багато не покулеметиш і швидко не "залиєш", ще й міняти потрібно, ще й якась та й заклинить.
andynagorny
15.04.2013, 21:18
а решить перед игрой на форуме или в чате, что не вариант?
rast gasser
15.04.2013, 21:18
а на рахунок моделювання- вітчизняні інженерні війська взагалі без магазинів і підсумків тільки треба гумову лопату найти й можна моделювати
Мекк Сендман
15.04.2013, 21:21
а на рахунок моделювання- вітчизняні інженерні війська взагалі без магазинів і підсумків тільки треба гумову лопату найти й можна моделювати
і не добудовану дачу:lol:
Думаю по статуту вних є і магазини і підсумки і як вони мають виглядадти і тд.
Але звичайно можна і по вашому їх моделювати але чи буде це цікаво
в першу чергу собі самому?
rast gasser
15.04.2013, 21:31
Друже, якщо погоджуватися і виконувати правила ФСУ, то дивимося пункт 1 Правил.
До того ж досить часто ситуація по локації вирішується так само, як з малярами - місця є достатньо для всіх (у лісі особливо), хіба буде бажання комусь нас......
А от думку, щоб щотижня міняти локацію цілком підтримую. просто під час гри незалежні групи можуть пересікатись і обстрілювати один одного а маляра видно з далеку
---------- Сообщение добавлено в 21:31 ---------- Предыдущее сообщение создано в 21:24 ----------
в моїй роті було декілька стройбатівців прикомандірованих в них по статуту було в кожного два відра і лопата. 80 процентів в яких був вибір або армія або тюрма так що зброю їм недовіряли .Але це так відступ від теми
Друзья не делитесь на кланы!!!
Чем больше людей на одной тренировке тем гораздо интереснее.
И пускай у меня будет шесть механ, а у кого то один бункер...
И пускай меня засыпают шарами без остановки - мне по приколу...
(игра со сценарием - отлично! приеду как гость и буду придерживаться любых дополнений к правилам, которые ввели организаторы)
P.S. Как не крути механы добавляют экстрима.
Мекк Сендман
15.04.2013, 21:45
И пускай у меня будет шесть механ, а у кого то один бункер...
И пускай меня засыпают шарами без остановки - мне по приколу...
http://domsnov.ru/foto/vanga.jpg
брррр
То Ви, пане, вангуєте, чи Ви мазохуєте (похідне від Мазох, якшо шо%) )?
тут що "Поле Чудес"? а я по вашому Якубович?
спрошу более конкретно. Уважаемый Мекк Сендман, прошу Вас указать пункт правил ФСУ о котором шла речь в Вашем посте-
обмеження вводяться для зменшення травматизму в клоуз котерз. Шо не ясна Джоні? декілька раз вже були вирізки на рахунок пістолетів і обмежень їх по швидкості виліту шара. Any questions?
для уменьшения травматизма?
тогда где запрет на стрельбу по сомалийский из пп/пистолет
Для початку причина:
Як вже дуже влучно написав Мак, є команди яким скучноваті вже стандартні пострілушки і вони хочуть їх урізноманітнити. Мій приклад - я вот згадую який адреналін в мене був на перших іграх, зараз на пострілушках немає вже і 10% того, бо все стандартно і по одному і тому ж сценарію. Думаю, що є люди які і довше грають і їм це далі це цікаво і адреналіново - я їм щиро заздрю. А вот мені наприклад можливість винести з-під обстрілу пораненого товариша на спині добавляє вот того ж адреналіну і нестандартності.
согласен, я ЗА добавление и расширение возможностей, подчеркиваю новых возможностей в страйке. Хочется ранение - сибз одел и у тебя есть ранение. нужна мобильность, НЕ одеваеш броню, жертвуеш мобильностью и ранением - это выбор
есть пистолет или пп - это только плюс для зданий, нету - согласен, это не так удобно как с пистолетом, но это выбор, кроме того есть короткоствольные штурмовые винтовки (G36C, M4A1 CQB, АКСУ), их та за что в топку?
наличие возможности/выбора - вот что, имхо, важно
а получается не расширение, а жесткий фильтр
я уже писал, если это игра - вопросов нет
если тренировка - это только во вред
Далі тезис про те що зробили якийсь свій елітний клуб:
Пістолети для QCB на реальни Львівських полігонах це фактично адмінка на Рясне, і висотки на тракті. Все. Після обвалу на тец 2го поверху там взагалі не залишилося QCB. Це напевно менше 2% загальної площі всіх Львівських полігонів.
немного не так
рясне - это 70% львовского урбана, на тракте запрещены гранаты, это существенный минус этого полигона
andynagorny
15.04.2013, 21:52
просто під час гри незалежні групи можуть пересікатись і обстрілювати один одного а маляра видно з далеку[COLOR="Silver"]
Проблемы не будет, потому что без команд которые поддержат эти правила вам там будет тупо не с кем играть. ну разве что можете приглашать "черных страйкболистов", те что стены мажут своей рекламой.
Мекк Сендман
15.04.2013, 22:04
спрошу более конкретно. Уважаемый Мекк Сендман, прошу Вас указать пункт правил ФСУ о котором шла речь в Вашем посте-
http://airsoft.ua/content.php?r=1895 пункт 6. Зброя. Там все доступно описано. Л5 до того пункта має свої правки. Що тут не зрозумілого?
http://airsoft.ua/content.php?r=1895 пункт 6. Зброя. Там все доступно описано. Л5 до того пункта має свої правки. Що тут не зрозумілого?
объясняю на пальцах
я писал:
"если тебе нравиться бегать в здании с вторичкой - вперед, а мне нравиться бегать с аксу, или с ак-74с, не нужно за меня решать с чем штурмовать/защищать здание на тренировке"
Ваш ответ:
"З правила ФСУ знайомі? І тут вже багато разів було написано за для чого вводиться цей додаток."
мой ответ:
"я что-то пропустил в правилах ФСУ? там есть ограничения на штурм.винтовки в зданиях, или ограничение по дистанции?"
Ваш ответ:
"Підозрюю що не тільки в правилах Ви багато пропустили. "
дальше флуд
здесь явное указание на мое незнание правил ФСУ в контексте штурмовых винтовок в зданиях, я просил указать какой именно пункт правил имелся ввиду. Вместо ответа чистый флуд
иногда лучше жевать…
Ребят, а какой смысл мои посты во флудилке тереть? я чет не понимаю! У нас чего, расовая дискриминация? Не первый раз я это замечаю =(((
Саба, а сколько моих постов было потерто..... только в этом году.
Мекк Сендман
16.04.2013, 09:33
здесь явное указание на мое незнание правил ФСУ в контексте штурмовых винтовок в зданиях, я просил указать какой именно пункт правил имелся ввиду. Вместо ответа чистый флуд
иногда лучше жевать…
Я ще раз пишу, для того аби доїхало, ці правила (Л5) вводять для влаштування окремих ігор. В них робляться певні обмеження. Ви собі штурмуйте будівлю хоть з xm214 і вихлопом овер 10000 поза іграми по Л5. Проблеми суто ваші і людей які будуть грати разом з вами. Мені якось побоку. Дозволю Вам нагадати що до цього в будівлях стріляти дозволялось лише одиночними штурмові гвинтівки і секондарі для тих в кого кулемет або вихлоп до 160.
Ти внекомандник і хочеш відповідати доповненням до правил Л5 без фінансових витрат?
зв'яжися з мною Skype - truexenom я запропоную тобі варіант від якого неможливо відмовитися.
Ти внекомандник і хочеш відповідати доповненням до правил Л5 без фінансових витрат?
зв'яжися з мною Skype - truexenom я запропоную тобі варіант від якого неможливо відмовитися.
Мак, перелогінься :lol:
И так. Спор больше идёт не про все нововведения, а про конкретно ограничению Пистолеты и ПП в здании.
Наша команда имеет мало пистолетов и почти не имеет ПП. Вы предлагаете не играть в здании, но тогда мы будем ограничены в передвижении и обделены впечатлениями.
Значит или мне брать МП5 и ловить в свою сторону слова типа покемон или брать АК но сори, иди вон из здания, хотя я могу взять АК который на выходе будет 120.
И это самый большой минус Л5. Дальше Л5 можно не обсуждать, Тимур высказал наше мнение!!!
andynagorny
16.04.2013, 21:29
И так. Спор больше идёт не про все нововведения, а про конкретно ограничению Пистолеты и ПП в здании.
Наша команда имеет мало пистолетов и почти не имеет ПП. Вы предлагаете не играть в здании, но тогда мы будем ограничены в передвижении и обделены впечатлениями.
Значит или мне брать МП5 и ловить в свою сторону слова типа покемон или брать АК но сори, иди вон из здания, хотя я могу взять АК который на выходе будет 120.
И это самый большой минус Л5. Дальше Л5 можно не обсуждать, Тимур высказал наше мнение!!!
Лёш, то неправильный подход, надо искать компромисы, поскольку я уже дважды тестил эти правила, могу поэкспереминтировать на третий, например разрешить аксу и сикьюби карабины до 120. Почему бы нет? Всё равно пока нет утверждённого набора дополнений.
У меня нет АКСУ. У меня АК-74С(115), АКСМ(130), РПК(125).
Как мне ещё подходит к правилам, из 16 человек в нашей команде по этим дополнения смогут заходить и играть в здании аж 3 человека, если разрешить ещё АКСУ тогда 6 человек.
Какие компромиссы ты имеешь ввиду?
Не надо изобретать 5 колесо, а потом искать как выйти из положения. Это я имею ввиду правила про Пистолеты и ПП.
А броники, да носите их сколько угодно. Мы ни раз были на играх, где каски и броники дают дополнительное ранение. И даже всю ночную, всей командой носили советские каски. Механы это тоже не новое и заряжанием по 60 шаров, как я писал выше, лично меня не испугать.
Но когда я прочитал первую редакцию правил Л5, мне так и хотелось спросить, либо вы живёте в другом измерении, либо "курите" меньше. Идеального мира не существует и он наполнен такими дрищами как я.
Кстати осилив 2000 постов в Скайпе, я увидел что там даже несколько раз мелькало, что Сфинксы будут против до того как это озвучил Тимур на форуме.
Можливо хтось з командирів команд просвітить-пояснить, яка різниця між пістолетом, ПП і штурмовою гвинтівкою, кулеметом, снайпеською гвинтівкою у яких швидкість до 120 м/с і як вплинуть їх тактико-технічні дані на гру в приміщеннях.
Чи, може, в реаліях їх там не застосовують?
Можливо хтось з командирів команд просвітить-пояснить, яка різниця між пістолетом, ПП і штурмовою гвинтівкою, кулеметом, снайпеською гвинтівкою у яких швидкість до 120 м/с і як вплинуть їх тактико-технічні дані на гру в приміщеннях.
я уже устал у них это выяснять
Лёш, то неправильный подход, надо искать компромисы, поскольку я уже дважды тестил эти правила, могу поэкспереминтировать на третий, например разрешить аксу и сикьюби карабины до 120. Почему бы нет? Всё равно пока нет утверждённого набора дополнений.
прикольно, могу разрешить, могу не разрешить
папка львовского страйкбола
"а давайте будем только в оригинальных касках!!! и никаких реплик!"
как по мне тут бредом попахивают эти Л5. Объясняю, мне проще поставить базовую пружину чтоб привод выдавал 110 м/с, чем заморачиваться покупкой пистолета или пистолет-пулемета.
Я за механы и 120м/с для урбанов.
У нас в пехоте вообще ПП не положено. Только экипажам бронетехники.
Если играть на пистолетах то всем. В Крыму один раз играли почти все на пистолетах, кроме одного с ак74 90мс. Так он умудрился, пока я засовывал руку с пистолетом в комнату, ткнуть мне в руку стволом и стрельнуть. Ощущение не из приятных. Если уже все, так все. Мне всё равно. Пистолеты, будут пистолеты, у половины команды уже есть.
Командири команд або їх заступники - наразі на форумі зголосилося 14 команд -
візьміть врешті на себе сміливіть дати чітку відповідь по правилах Л5:
1. Механи - так/ні;
2. Бункера - так/ні;
3. Боєзапас у співвідношенні 2 до 1 - так/ні;
4. Бронежилет чи шолом дають право на поранення - так/ні;
5. В приміщеннях використовувати лише пістолет або пістолет-кулемет з швидкістю вильоту кульки до 120 м/с- так/ні;
6. В приміщеннях можна використовувати штурмові гвинтівки, снайперські гвинтівки, кулемети - любі привода - з швидкістю вильоту кульки до 120 м/с - так/ні;
7. В приміщеннях (схожих школі чи адмінці) швидкість вильоту кульки обмежити до 120 м/с - так/ні;
8. В приміщеннях стрільба лише одиночними - так/ні;
9. В приміщеннях дозволена стрільба чергами - так/ні;
10. Правила Л5 діють для окремих тренувань/ігор - так/ні.
Дайте відповідь сухо - так/ні, без коментарів-аргументів (вони у кожного свої).
Зведемо до загального і все лишнє зникне.
Щоб не терти вищевикладене уточнюю:
4. Бронежилет + шолом = поранення - так/ні;
Під "приміщеннями" розуміємо школу, адмінку, схожі по кострукції будівлі.
1. +
2. -
3. +
4. не "чи", а "і". "бронежилет і шолом" +
5. +
6. -
7. +
8. -
9. +
10. +
1. +
2. -
3. +
4. і шолом і бронік, притому повновагові, а не порожній чохол
5. + причому особисто я би голосував за тільки пістолети на жорсткому CQB урбані
6. -
7. +
8. -
9. +
10. +
Alex(SAS)
17.04.2013, 08:34
1. +
2. -
3. +
4. +
5. +
6. -
7. +
8. -
9. +
10.+
andynagorny
17.04.2013, 08:43
1. +
2. -
3. +
4. + (полновесный броник+шлем)
5. + (админка на рясном и школа онли, с учетом того что из здания наружу и наоборот можно любым оружием)
6. -
7. +
8. -
9. +
10. + (это вообще лишний вопрос)
1. +
2. - (+ тільки для прокатчиків)
3. +
4. + (касон + броня з імітацією)
5. + (админка + школа онли)
6. -
7. +
8. -
9. +
10. + (вказувати в анонсі гри)
1. +
2. -(для прокатчиков)
3. +
4. +(полную имитацию брони+ориг каска)
5. +
6. -
7. +
8. -
9. +
10. Естественно( перед этим анонсировать)
Мекк Сендман
17.04.2013, 10:07
прикольно, могу разрешить, могу не разрешить
папка львовского страйкбола
Ну точно важливіша за тебе людина :) Слухай, тебе ніхто не заставляє приходити на іги по Л5. Педулься на інших локаціях де не відбувається гра по правилам Л5.
Ну точно важливіша за тебе людина :)
ну если он изобрел лекарство от рака, или спида, то безусловно важней меня
Слухай, тебе ніхто не заставляє приходити на іги по Л5. Педулься на інших локаціях де не відбувається гра по правилам Л5.
ну ты и смешной
как это никто не заставляет, вы (авторы Л5) каждую тренировку на рясне проводите по Л5, приняли себе какие-то правила, отсеяли всех несогласных. еще и возмущаетесь, как это они посмели с нами не согласиться
а я говору не об играх, а об тренировках
ты разницу между тренировкой и игрой понимаешь? сомневаюсь
мне вот интересно, приеду я на рясне, без вторички, меня что забанят?
Мекк Сендман
17.04.2013, 11:44
Я на Рясне не граю, в мене поки що немає секондарі. Я думаю якщо буде проводитись тренька по Л5 і ти свідомо знаючи це приїдеш без секондарі, тебе або не допустять до треньки, або будеш бігати поза тими локаціями де потрібне секондарі.
п.с я не автор правил але цілком погоджуюсь з ними.
1. +
2. -
3. +
4. +
5. -
6. +
7. +
8. -
9. +
10. +
Правила Л-5 не поддерживаем.
а можна детальніше - які саме, чому ні, і тд
цікаво.
Мак, перелогінься :lol:
xD
1. Механи - так/ні;
Так
2. Бункера - так/ні;
Тільки для новачків (перші два місяці в страйку)
Так
Так
5. В приміщеннях використовувати лише пістолет або пістолет-кулемет з швидкістю вильоту кульки до 120 м/с- так/ні;
Ні
6. В приміщеннях можна використовувати штурмові гвинтівки, снайперські гвинтівки, кулемети - любі привода - з швидкістю вильоту кульки до 120 м/с - так/ні;
Так
7. В приміщеннях (схожих школі чи адмінці) швидкість вильоту кульки обмежити до 120 м/с - так/ні;
Так
Так
Ні
Ні, Нехай діють всюди.
Доповнення від себе:
Я бувби дуже вдячний за дозвіл на поранення за бронежилет з повноваговими плитами незалежно від присутності каски.
Оскільки в умовах нашої команди це буде стимулом використовувати повновагові плити. Касок в нас покищо немає. як і змісту використовувати повновагові плити без поранень. Каски будуть в наступному сезоні можливо.
andynagorny
17.04.2013, 17:07
Правила Л-5 не поддерживаем.
Ну если сложно хотя бы по пунктам поставить плюсики-минусики, то можно тогда копию доверенности на участие в голосовании от имени доброй команды Ликантропов?
1. Механи - так
2. Бункера - (для новичков и пулеметов)
3. Боєзапас у співвідношенні - у нас по 60-70 шаров
4. Бронежилет чи шолом дають право на поранення - так при наличии санитара с сумкой и бинтами, и имитации пластин
5. В приміщеннях використовувати лише пістолет або пістолет-кулемет з
швидкістю вильоту кульки до 120 м/с- ні;
6. В приміщеннях можна використовувати штурмові гвинтівки, снайперські гвинтівки, кулемети - любі привода - з швидкістю вильоту кульки до 120 м/с - До 130 и на дистанции меньше 15 метров одиночным
7. В приміщеннях (схожих школі чи адмінці) швидкість вильоту кульки обмежити до 120 м/с - смотри выше
8. В приміщеннях стрільба лише одиночними - так смотри выше
9. В приміщеннях дозволена стрільба чергами - так/ні;смотри выше
10. Правила Л5 діють для окремих тренувань/ігор - так
и забыли про стрельбу по сомалийски
с уважением дорогие страйкболисты
Интересно чем отличается 2000 сообщений в скайпе от флуда тут ?
Интресно как вы будете подсчитывать голоса ? В одной команде 2 человека, в другой 20. В одной команде играют раз в год на открытие, в другой каждое воскресенье ?
1. Механи - так;
2. Бункера - ні; (кроме пуликов)
3. Боєзапас у співвідношенні 2 до 1 - так;
4. Бронежилет i шолом дають право на поранення - так;
В приміщеннях - не играем.
5. Воздержался
6. Воздержался
7. Воздержался
8. Воздержался
9. Воздержался
10. Правила Л5 діють для окремих тренувань/ігор - так.
П.С. А моделирующим командам вообще грех с бункерами ездить, даже на тренировки.
Интересно чем отличается 2000 сообщений в скайпе от флуда тут ?
Интресно как вы будете подсчитывать голоса ? В одной команде 2 человека, в другой 20. В одной команде играют раз в год на открытие, в другой каждое воскресенье ?
П.С. А моделирующим командам вообще грех с механами ездить, даже на тренировки.
Стосовно правил Л5 тут лише ~ 100 постів - основні моменти командири команд у більшості і обговорили, і змогли випробувати на практиці.
Тут суха статистика відповідей, підбиваємо результат і використовуємо в оголошених іграх/тренуваннях.
Маю надію, що не є складно завчасно за 2-4 дні оголосити умови тренування на тій чи іншій локації, як це почали практикувати andynagorny чи Alex і вже давно здійснюють в інших областях України.
Голоса рахуватиму по командах - 16 команд - 16 голосів.
Думку команди висловлює командир команди.
Заявлені команди Львова, наразі, відповідають вимогам до команди згідно правил ФСУ.
Більшість команд Львова виходять цілий рік. На скільки я орієнтуюся взимку пасує 3-4 команди, але їх гравці виходять, як позакомандники.
andynagorny
19.04.2013, 08:21
На скільки я орієнтуюся взимку пасує 3-4 команди, але їх гравці виходять, як позакомандники.
Что бы это могло значить? То есть если на игру приехал один человек с команды, это делает его автоматически внекомандником? Какая-то еритическая формулировка.
Джентс,а что за очередная замануха с полновесными бронеплитами?Чем уже не устраивают лайт версии от Пантака или кастомные варианты,вроде тех,что делал Маркиз?Интересно посмотреть на колличество офисных опят,способных выдержать тренировку в броне с весом,максимально приближенным к оригиналу :)
Alex(SAS)
19.04.2013, 13:09
Это не замануха, после открытия это будет обязательно для всей Украины. Как лайт вариант в смысле денег разрешены чугунные плиты.
(шутка, читайте внимательно - это частный вариант для приваток)
Мекк Сендман
19.04.2013, 13:58
Джентс,а что за очередная замануха с полновесными бронеплитами?Чем уже не устраивают лайт версии от Пантака или кастомные варианты,вроде тех,что делал Маркиз?Интересно посмотреть на колличество офисных опят,способных выдержать тренировку в броне с весом,максимально приближенным к оригиналу :)
ахах.. В нас так кожна тренька проходить :) і вага не максимально приближена, а така як в реальних плитах.
В нових правилах є пункт що боєць в СІБЗ отримує можливість бути пораненим, тобто дає якісь бонуси. А чи не здається вам, що це не чесно би було якби бонуси давали за порожні броніки? Порожній британський флаквест, чи аналоги, це фактично тряпяні камізельки і навіть наявність всередині дутої плити нічого не міняє, ну подумаєш лишні 200 грам. На мою думку це би було не дуже чесно давати за таке бонуси, а вот реальна вага це вже зовсім інше, чиста вага плит 5 кг і від того вже нікуди не дінешся.
Тим більше, як вже писав Алекс, повноваговий СІБЗ стане обов'язковим для всієї сторони США починаючи з ДН 2013 і на всі послідуючі ігри на яворові. Тобто як бачимо це вже загальноукраїнський тренд, як вот колись механи і тд.
І останнє, на рахунок офісного планктону з цими плитами. Воно тільки звучить страшно, насправді там нічого важкого немає, тому що ця вага дуже продумано розприділяється по всьому тілу, дизайнери броніків не даром свій хліб їдять. То просто треба самому раз хоча би спробувати і зразу все стає ясно. В нас абсолютно вся команда офісний планктон і ніхто ще не вмер, не те що на тренуваннях і вна нонстоп іграх в кримських горах. Фізичного стану середньостатистичного програміста який 8 годин в день сидить за комп'ютером цілком достатньо що це носити, вся справа в правильні мотивації.
Дело не в деньгах.Собственно сам не так давно таскал оспрей с плитами.Не могу сказать,что было легко,особенно летом,когда и в пустом бронике можно закончиться от жары:)Без полновесных плит с кевларом и кучей подсумков с механами вес вполне приличный.Ну и естественно оригинальные сапи дешевые и на расхват;)Имхо,кому-то не хватает острых ощущений:)
оригінал і "реальна вага" - дві великі різниці. приклад такого "оригіналу" - бліни від старої гантелі і будівнича пєнка
http://cs410722.vk.me/v410722815/879d/8RKLdd6SYeE.jpg
rast gasser
19.04.2013, 20:54
Допустимое время непрерывного ношения бронежилета зависит от нескольких параметров, таких как его теплоизолирующие и гигроскопические свойства, эргономичность конструкции и т.п. Главным параметром для бронежилетов 3 и более классов является его вес. В результате проведенных исследований опытным путем установлено, что для взрослого мужчины со средними физическими данными время непрерывного ношения бронежилета без ухудшения самочувствия в нормальных условиях в зависимости от веса бронежилета составляет:
Вес бронежилета до 7 кг - 12 часов
Вес бронежилета до 9 кг - 9 часов
Вес бронежилета до 12 кг - 5 часов
Вес бронежилета до 16 кг - 2 часа
Вес бронежилета до 23 кг - 1 час
Разумеется, в зависимости от интенсивности выполняемой работы и условий окружающей среды это время может существенно изменяться как в большую, так и в меньшую сторону.
Кто играл в жаркую погоду на больших играх тот знает, как это тяжело.
Играл Батлфильд в пос. Октябрьское. Так как игра динамическая, то в первом раунде чуть не получил тепловой удар. Был в ките ДДПМ, В ОСПРЕЙ был вставлен поролон. На тренировках думаю это отличный вариант с полным весом. Для больших игр нужно по тренироваться. Ходить меня особо не устраивает, люблю бегать и быстро перемещаться.
ЗЫ. На Ираке Муслимы нас на больших барханах за 5 мин обежали и взяли в кольцо.
ЗЫ. На Ираке Муслимы нас на больших барханах за 5 мин обежали и взяли в кольцо.
Погодьтеся що так і має бути.
Потрібно пити багато води як і в реалі солдату.
Вот тут я уважаемый с вами не согласен. Обильное питье воды вымывает соли,калий и еще другие вещества с организма и не делает прибавки сил к организму. Это мой личный 12 летний опыт велоспорта.
...
розкажи це "тим чувакам".
"ухудшения самочувствия в нормальных условиях" - в залежності від сили волі і рівня іпохондричності може різне означати.
___
сіль в будь-якому випадку вийде з організму з потом скільки б ти не пив, а от гіповолемія без води буде 146%
rast gasser
19.04.2013, 21:36
берем до уваги що бронік хорошого класу +- 14 кг виходе для тренованого бійця 4години
Ну я не призываю не пить воду, я констатирую факт что будет когда её много пить. Я в воду добавляю специальные растворы электролиты.
Ну я не призываю не пить воду, я констатирую факт что будет когда её много пить. Я в воду добавляю специальные растворы электролиты.
Добре що ви себе поправили =)
>Берем до уваги що бронік хорошого класу +- 14 кг виходе для тренованого бійця 4години
Невпевнений що страйкболісти носять саме 14 кг але за 4 години недільного тренування ніхто не вмирає.
І як було сказано вище ними самими, сихівські американці далеко не приклади ідеальної фізичної підготовки.
Невпевнений що страйкболісти носять саме 14 кг але за 4 години недільного тренування ніхто не вмирає.
носять і більше і довше
І як було сказано вище ними самими, сихівські американці далеко не приклади ідеальної фізичної підготовки.
я так точно нє :smile:
і правильно робиш) мав на увазі, що треба хоча б просто воду пити, якщо нема змоги відновити сольовий баланс.
тому на ранок після "оверлорду" завжди пляшка боржомі в запасі :lol:
Носити на грі кристал чи можна сказати шматок солі і облизувати його кожні 10 ковтків "will do the trick" :D
Тут больше спасают кулера на шею или другое любое охлаждение при перегреве. Соли и калий это еще не самое страшное.
rast gasser
19.04.2013, 21:53
може не в тему але попадання в каску не мае бути пораненням
може не в тему але попадання в каску не мае бути пораненням
Справа в тому що в страйкболі не можна вводити правил "в каску, не в каску" "в руку не в руку" томущо це вводить нерозбериху для бійця в якого попали який не має тупити 5 секунд смертельне в нього поранення чи несмертельне.
Такі речі призводять до осознанного чи неосознанного маклаудизму.
Також це змусить всіх стріляти в спеціально в голову "щоб наверняка".
rast gasser
19.04.2013, 22:04
просто коли говорять шо хто носе бронікі і каски мае право на пораненя для заохочиння носіння броніків . чи попадання в каску по новим правилам рахуется за смерть- в реаліі 95% з армійськіх калібрів а може й більше
Ті хто носить плейти - додають атмосферності не собі а тим з ким і проти кого грають.
томущо тільки коли кожен дбає про свій зовнішній вигляд - грати приємно робиться всім.
FIZRUK47
19.04.2013, 23:15
1. Нарешті зареєстрував командний профіль) Але то тільки для того щоб дехто не сказав- хуізіт ти, і вообще нашо сюда пишеш))) без образ але трохи було кумедно читати- ви не зареестровані в переліку львівських команд-і шо? де є положення про обовязкову реєстрацію-? тільки пропозиція про долучення до скайпконференції а це не одне і теж,погодьтесь)але ладно нам не важко,хоча багато св.отців страйкболу не враховують того що да-алеко не усі страйкболісти володіють спілкуванням через компютер на їх рівні хоча можуть мати скажемо так-багато різних чеснот)))
2. До правил L5 ставлення неоднозначне навіть в нашому маленькому колективі) при тому найбільшими як дехто вважає неантуражними можуть бути люди у яких сотні бойових операцій... шо вже про загальнольвівський страйк казати)))
3. особливо потішила ситуація з оголошенням про те що "МИ ТЕСТУЄМ ПРАВИЛА Л5" при тому що більша частина гравців і на думці того не мала.. вийшло так що ми приїдем на тренування і розкажем Вам по яким правилам Ви повинні грати... наша думка така- робіть ГРУ -продумуйте сценарій,організацію і т.д. -вішайте на сайті анонс і тоді хто хоче-приїде а хто ні буде в іншому місці і все справедливо,логічно і антуражно))) особисто я б приїхав особливо якшо врахують наші до L5 зауваження)))
4.але все ж-таки правила непогані але для приваток або тематичних ігор чи тренувань) але з деякими як нам здається найбільш доцільними правками:
правила L5 версія Хеві Рейн-1.0(Хе еР-1.0) )))
1. Механи - так/ні;
Так
2. Бункера - так/ні;
так
Так враховуючи"технічні" шари які недоподаються в різних системах
Так
Ні - до 130м/с і будь-який тип зброї -бо тип зброї взагалі не має значення в цій ситуації хоч ти з снайперкою штурмуй але до 130!!!значна кількість гравців що мають відповідний правилам ФСУ тюн будуть змушені купувати або робити даунгред або пропускати гру що немає жодного сенсу бо правилами ВЖЕ передбачено максимально допустимий тюн для стрільби зблизька...а різниця між 120 і 130 несуттева...
Так але до 130- згідно правил ФСУ
Ні - до 130- згідно правил ФСУ
Так
Ні
Так-тільки для окремих (анонсованих,підготовлених,з сценарієм)тренувань або ігор але не пхати на загальні тренування не питаючи чи того хоче хоча б більшість...
вибачайте якщо не сподобалось)
Borat,я прекрастно понимаю разницу между кастомом и оригиналом:)Вы видимо не уловили сарказм в выше написаном посте.Для частных тренировок поддерживаю.Для общеукраинских...авторизированые торговцы да возрадуются:)
FIZRUK47
19.04.2013, 23:47
і ще- для Ореста- ну не віриш то не віриш але насправді,прикинь є такі люди що не сидять в скайпі хіба на вихідні як от зараз і то вночі і то не кожен раз))) причому 10 чоловік підряд)))
для взрослого мужчины со средними физическими данными время непрерывного ношения бронежилета без ухудшения самочувствия в нормальных условиях в зависимости от веса бронежилета составляет:
Вес бронежилета до 16 кг - 2 часа
Вес бронежилета до 23 кг - 1 час
В мене вага броніка спорядженого виходить в районі 17 кг, при тому як я вже писав, я не суровий спецназно, я простий офісний планктон. Так вот на великих нонстоп іграх цілком нормально переноситься 12 годин безперервного носіння. Що я роблю не так?
вийшло так що ми приїдем на тренування і розкажем Вам по яким правилам Ви повинні грати...
Чесно кажучи мені вже набридло третю сторінку на форумі пояснювати одне і теж: Ніхто ні до кого не буде приїжджати і розказувати як вони мають грати. Все відбувається навпаки: набралася якась критична маса команд яким цікаво тренуватися по таких правилах, і це вот всі інші собі і будуть самі вирішувати, хочуть вони приєднатися чи ні. Ну я думаю, що доволі відчутна різниця є між двома фразами: "Ви приходите в магазин і самі вибираєте яку ковбасу вам купляти серед купи варіантів." і "До вас додому приходять і заставляють купити і їсти саме докторську ковбасу, на основі туалетного паперу, яку ви терпіти не можете."
1.
розкажи це "тим чувакам".
Это тем,которые таскают броник каждый день,что-бы выжить?Или тем,которые роют траншеи,что-бы кормить семью?
2.
Ті хто носить плейти - додають атмосферності не собі а тим з ким і проти кого грають.
томущо тільки коли кожен дбає про свій зовнішній вигляд - грати приємно робиться всім.
Как это относится к полновесным плитам в бронежиллете?Пантаковские плиты выглядят в бронике жутко не антуражно видимо?:)
3.
(шутка, читайте внимательно - это частный вариант для приваток)
Неужели?А я вот другое прочитал
Тим більше, як вже писав Алекс, повноваговий СІБЗ стане обов'язковим для всієї сторони США починаючи з ДН 2013 і на всі послідуючі ігри на яворові. Тобто як бачимо це вже загальноукраїнський тренд, як вот колись механи і тд.
4.
В мене вага броніка спорядженого виходить в районі 17 кг, при тому як я вже писав, я не суровий спецназно, я простий офісний планктон. Так вот на великих нонстоп іграх цілком нормально переноситься 12 годин безперервного носіння. Що я роблю не так?
Орест,это конечно замечательно,что у вас броник 17 кг и что вы его так долго можете таскать на себе.Уверен,вы его и до полигона на горбу тащите каждый выходной,а не на личном авто.Тут впору обзавидоваться бравому офисному планктону,даже крутому спецназеру.Вы не разгружаете вагоны 5 дней в неделю,не строите дома.У вас не выпадают диски и не выкручивает суставы от того,что стоите за станком по 12 часов в сутки,пусть даже и без СИБЗА,что-бы потом на выходных прийти и со своими братьями по оружию,играя в страйкбол,отдохнуть душой и телом.Вы придумываете себе свой личный страйк,а остальные-не важно.Улавливаете мысль?:wink:Я не призываю играть с голой ж*пой,сам бегаю в броне даже на педулове и могу себе позволить практически любой кит по стоимости и комплектации,хотя увы,не планктон а роботяга.
P.S Полновесные плиты,имхо очередной коммерческий проект.
позволите сказать слово "холопу без роду и племени " ?))))
комерційним він був би якби пропонували купити "дуже антуражні плити", а найпростіший варіант - набрати з пісочниці пісочку і засипати в плиту))
Ну,дело ваше!Не вижу смысла спорить:smile:
1. Механи - по желанию
2. Бункера - по желанию
3. Боєзапас у співвідношенні - Нет
4. Бронежилет чи шолом дають право на поранення - Нет (вообще против ранений на пострелушках)
5. В приміщеннях використовувати лише пістолет або пістолет-кулемет з швидкістю вильоту кульки до 120 м/с- Нет (по реконструкции ПП и пистолетов не положено)
6. В приміщеннях можна використовувати штурмові гвинтівки, снайперські гвинтівки, кулемети - любі привода - з швидкістю вильоту кульки до 120 м/с - Да (у меня и так до 120 в первичке)
Уточните понятие "приміщеннях"
7. В приміщеннях (схожих школі чи адмінці) швидкість вильоту кульки обмежити до 120 м/с - Да
8. В приміщеннях стрільба лише одиночними - Да
9. В приміщеннях дозволена стрільба чергами - Нет
10. Правила Л5 діють для окремих тренувань/ігор - Да
Если правила для приваток - зачем за них голосовать? сделайте это в своей ветке скайпа.
Если вы хотите заставить всех играть по этим правилам - есть механизм добавления в правила ФСУ.
Если вы хотите сделать эти правила для всех во Львове, у меня вопросы:
1) кто из Вас будет проводить поголовное хронографирование 100+ человек перед игрой? или 30+ человек на пострелушках? своими шарами 0.2 и скручивая хопапы в 0?
по своему опыту - это ж..а! а еще учитывая, как наши бравые воины собираются.
2) кто будет взвешивать броники? и какой минимальный вес для (полновесового) броника? или один возмет кевлар 1-2кг а другому 18кг надо брать?
интересно узнать вес броника, способного остановить винтовочную-пулеметную пулю (а не пистолетную или промежуточную).
3) кто будет считать шары в механах? или это выльется в обвинения за глаза - "АААА!!!! он выстрелил 100 раз а ему можно было только 86!"
4) кто провел хоть одну игру по этим правилам без оговорок (а не "ну в этот раз будем не совсем по этим правилам играть")?
5) куда пойти играть новичкам и прокатчикам с бункерами? или они должны по 60 шаров засыпать, отстрелять и снова отстегнуть бункер и снова засыпать 60 шаров?
другими словами - улучшая себе качество - вы обрежете себе количество. И будет воскресная игра 5х5 человек.
6) кто будет контролировать ранения (только-одно, 2, 100) ведь у нас нет маркеров?
P.S Полновесные плиты,имхо очередной коммерческий проект.
Комерційний?
Це типу нам виробники піску за це платять? :) Бо я особисто свої плити з порожніх в повновісні перетворив за допомогою піску з найближчого дитячого садочку :)
интересно узнать вес броника, способного остановить винтовочную-пулеметную пулю (а не пистолетную или промежуточную).
Плити ESAPI зупиняють все з стрілкового включно з бронебійними СВДшними 7.62х54 впритул. Вага одної плити 2.5 кг. Відповідно мінімальна вага такого броніка - 5 кг плити + десь 2-3 кг чехол сам = 7-8 кг.
А по всім іншим питанням про перевірки: ну там ми ж вроді в стайкбол граємо де все на чесність, а не в пейнтбол де все перевіряти треба. З таким самим успіхом можна замість того щоб в механу більше запихати ніж положенно, просто не признатись коли в тебе попали. Я вот собі наприклад слабо уявляю, що по приїзду на тренування коли ми снаряжаємся, ми собі нормально спілкуємся і в цей момент Борят/Енді/Сеннік/Дес чи хтось інший собі втіхаря забивають в механу по максимуму з думкою "Вот зараз я їх всіх розведу і буду поливати".
andynagorny
20.04.2013, 13:25
Уже сколько раз говорилось что это не правила для всех, поэтому смысла задавть вопросы которые скажем так: отдают крайним недоверием к сообществу. Кто будет взвешивать броники? Кто будет спорить за количество шаров? Кто будет контролировать ранения? Ребят, вы что серьёзно? Да я вот лично для себя сам и буду контролировать, и у меня нет причин сомневаться в тех с кем я играю, что они будут делать также. А люди которые хотят намахивать, искать себе поблажки итд - их всегда видно и если цена их отстутвию игра 2 на 2, то я буду лучше 2 на 2 играть. Куда пойти новичкам? Новичкам просто пойти в существующую команду, потому что одиночки это не есть хорошо, это и вопросы доверия (ты кто такой?), и ответственности, и банальной аклиматизации. Что делать прокатчикам - играть с теми с кем они хотят потом быть в команде или играть со своими комерсантами которые их привезли.
так как разрешения на слово я не получил , то прошу простить за то что влажу , хотел выразить одни мысли , но разговор немного поменял уже русло, так что скажу совсем другое (чёт замудрил -звиняйте ).
вобщем что понял для себя , главное -внекомам к вам вход закрыт?
внєкоми не можуть домовитись перед грою з якоюсь командою, щоб разом грати ? :smile:
вобщем что понял для себя , главное -внекомам к вам вход закрыт?
Непонял про какой вход, потому отвечу как можно шире, и относится ко всем внекомандникам.
На игры тренировке - вход открыт. Выполняйте требования которые вывешены и всё ок.
На игры\тренировки по Л5 и т.д. - вход открыт. Выполняйте требования которые вывешены и всё ок.
На приватки - вход открыт. Если вас пригласили.
На форуме высказывать своё мнение - вход открыт. На то он и форум.
В чатик представителей команд - вход закрыт. Сорри людей очень много и чтоб не устраивать базар высказываются представители групп людей. В нашем случае это команда. Если от внекомандников будет один представитель, и он будет выражать мнение какой-то группы людей, милости просим. Пока пишите на форум, чтоб быть услышаным.
Непонял про какой вход, потому отвечу как можно шире, и относится ко всем внекомандникам.
На игры тренировке - вход открыт. Выполняйте требования которые вывешены и всё ок.
На игры\тренировки по Л5 и т.д. - вход открыт. Выполняйте требования которые вывешены и всё ок.
На приватки - вход открыт. Если вас пригласили.
На форуме высказывать своё мнение - вход открыт. На то он и форум.
В чатик представителей команд - вход закрыт. Сорри людей очень много и чтоб не устраивать базар высказываются представители групп людей. В нашем случае это команда. Если от внекомандников будет один представитель, и он будет выражать мнение какой-то группы людей, милости просим. Пока пишите на форум, чтоб быть услышаным.
оооо, эт по нашему , всё чётко и по существу ))спс))))