Просмотр полной версии : Кнайпа (для флуду)
American Boy
04.12.2013, 21:36
у мене у друга такий є але із прикладом який складаєтся набік . новий .вроді хоче його позбутись
CM.049J EBB Вот это =)
FUnCooKie
04.12.2013, 22:16
у мене у друга такий є але із прикладом який складаєтся набік . новий .вроді хоче його позбутись
Оно?Сколько за него просит?
http://www.taiwangun.com/img/imagecache/263fddafce529fa84754587b3c89dca4cc6dc781.jpg
L_u_p_u_s
03.01.2014, 13:35
Насчёт, холодной погоды и тренировок. А что мешает одеться теплее? и костры никто не отменял)
FUnCooKie
03.01.2014, 13:41
А кто их знает?
Одели подштанники,носки теплее,перед игрой костер развели и вйо!
L_u_p_u_s
03.01.2014, 14:14
таки да) итак, в общем, есть пердложение маленькой сырой сценарной игры на рясне. на эти выходные я не думаю что выйдет (мало народу от праздников отошло, да и не успею). 05.01 на рясне перед игрой спрошу у прибывших их точку зрения и желание. размещаю пока тут чтоб не открывать новую тему:
- мне нужно знать имеют ли люди желание поиграть по сценарию с ограничением по стартовому боезапасу и оружию. (в полной/ стандартной для вас/ выкладке, но... шары 50-70 шт. и только для пистолетов (привод с собой, но пустой) задание добраться до точек с тайниками (их будет достаточно :)) собрать спрятанный боезапас, распределить между группой. (в тайниках будут боеприпасы кторые можно уже пихать в привода (но в колличестве расчитанному по принципу "нефиг расслабляться") ), далее группы к определённому времени должны будут стянуться к указаным им точкам (где-то поблизости будут тайники уже с хорошим запасом шаров) после чего в определённое время все группы должны будут штурмовать укреплённую и хорошо защищёную базу. (штурм на время).
из этого следует: 1 ) надо знать кол-во команд которые хотят в такое поиграть;
2) кол-во человек в командах имеющих пистолеты и пистолеты работающие в имеющемся температурном режиме.
3) возможность проплаты за игру в размере до 50 грн. (шары, грены, растяжки и еще некоторый инвентарь), цена будет расчитана по факту (куплю всё сам потом посмотрим, думаю выйдет намного дешевле (50 это походу крайняк))
4) количество команд и людей в командах которые хотят присутствовать
5) наличие сфинксов или ликанов на игре) и их кол-во ) для них отдельное задание (в зависимости от того кто из них и/или их кол-ва и экипировки выберем кто из них получит спец задание). )))) обсуждаем господа. если будет желание создам отдельную тему)
Насчёт, холодной погоды и тренировок. А что мешает одеться теплее? и костры никто не отменял)
Ну так такого зв'язку холодної погоди і того, що зимою грає менше людей і немає. Нормально зібраний комплект одягу, якоїсь сучасної армії, дає змогу зимою грати так само комфортно як і ранньою осінню. Тим більше зараз навіть не зима на дворі, а та сама осінь :) Зимою менше грають бо ігр немає, тільки банальні тренування. Крім того в людей інші хобі зимові є - лижі, сноуборди, походи і тд.
ага, я перший раз в термусі+фліс спітнів на новорічній :)
678796788067881
L_u_p_u_s
03.01.2014, 15:33
спору нет) про холод - был ответ на пост Амерыкан боя, в другой ветке, решили там не флудить) перешли сюда.
Насчёт того, что игр нет эт я понимаю) потому и выложил предложение по мини-сценарке) Посмотрим что выйдет )
http://cs421120.vk.me/v421120151/9a23/Zx_78ZEHGV4.jpg
Сиховский лес\нет?
хз, я крім заду більше нічого не бачу
American Boy
10.01.2014, 18:24
ще скажи що ти б не вдув :)
хз, я крім заду більше нічого не бачу
American Boy
13.01.2014, 13:45
Виклав фотки зі страйку, на одному сайті знайомств. ( да да да і прошу без дурних насмішок) , деякі дівки думають що я якийсь то військовий то взагалі терорист . Чому наявність нормального хоббі в хлопця лякає дівок ? може тому що будуть сидіти без подарунків :) . бо все вільне бабло ввалюєтся в свою любиму кохану М4 :) , і все що навколо неї .
а шо вони мають думати коли бачать здорового "дядька" із дитячою пушкою, причому ніфіга не служившого?
68418
FUnCooKie
13.01.2014, 13:53
В том то и дело,друг мой,что девушки зеленого понятия не имеют,что за хобби =)
Ладно ассоциация с военным,но с террорюгой сравнения явно нездоровые.
L_u_p_u_s
13.01.2014, 15:35
ахах))) Типа привет) Меня зовут Вася, я - терорист) давй познакомися, я тебе поясок подарю дизайнерский от Шахида)
Мекк Сендман
13.01.2014, 19:58
Виклав фотки зі страйку, на одному сайті знайомств. ( да да да і прошу без дурних насмішок) , деякі дівки думають що я якийсь то військовий то взагалі терорист . Чому наявність нормального хоббі в хлопця лякає дівок ? може тому що будуть сидіти без подарунків :) . бо все вільне бабло ввалюєтся в свою любиму кохану М4 :) , і все що навколо неї .
Надіюсь яйця до емки вже прикупив? :)
FUnCooKie
13.01.2014, 21:51
я тебе поясок подарю дизайнерский от Шахида)
Туда не ходи,сюда ходи.Шахид башка оторвет - совсем плохой будищь!
American Boy
14.01.2014, 18:14
коротше цього року Україну буде чекати жосткий тюн . Щойно говорив з одним продавцем у нього фрезеровані Гірбокси на розхват як гарячі пиріжки люди вже в черзі стоять чекають .... і я зайняв собі чергу . http://vk.com/photo-29936102_315121379
тут http:///shopairsoft?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1829&category_id=42 вродІ без черги :)
BarmaLINI
15.01.2014, 12:39
у меня на пулемете уже пару лет стоит фрезерованный гирбокс :)
красненький
American Boy
15.01.2014, 12:41
щось не канає ссилка
тут http:///shopairsoft?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1829&category_id=42 вродІ без черги :)
---------- Сообщение добавлено в 12:41 ---------- Предыдущее сообщение создано в 12:40 ----------
190 пружину витримає ? і цікаво чи нуждаєтся він в допілінге
у меня на пулемете уже пару лет стоит фрезерованный гирбокс :)
красненький
ту так реклама магазину, фулэ
допиши між 2 і 3 слешами 6 мм ін юа латинкою
і ціна 105 і в наявності є
American Boy
15.01.2014, 14:48
я десь читав що якийсь 6мм торгує під...обками
ту так реклама магазину, фулэ
допиши між 2 і 3 слешами 6 мм ін юа латинкою
і ціна 105 і в наявності є
190 пружину витримає ? і цікаво чи нуждаєтся він в допілінге
в Барминого кулемета і твоєї м-ки різні гіри :)
з їх товаром у мене проблем не було.
П.С. хочеш якісний і точний привід - почни із тонкого стволіка і якісних шарів.
допомогти у прицілюванні може коліматор + магніфаєр
http://io.ua/26375291p
130 пружина за тебе цілитись не буде :)
American Boy
15.01.2014, 16:45
ти що забув що ми двоє з тобою у Львові у кого однакові привода . більше таких нема .
в Барминого кулемета і твоєї м-ки різні гіри :)
з їх товаром у мене проблем не було.
П.С. хочеш якісний і точний привід - почни із тонкого стволіка і якісних шарів.
допомогти у прицілюванні може коліматор + магніфаєр
http://io.ua/26375291p
130 пружина за тебе цілитись не буде :)
BarmaLINI
23.01.2014, 23:55
BarmaLINI,+3 чоловіка від команди буде.
КСК ? вы моделируете КСК ? даже я не могу себе это позволить
в Украине одно из самых сильных в Европе моделирований Бундесвера
зачем заявлять в названии команды такое , если вы не соответствуете ?
уберите
American Boy
24.01.2014, 00:01
може то не КСК а КіСКа .... :)
уберите
Grizzlybär
24.01.2014, 00:21
уберите
Ты почему адептов тьмы на другую сторону переводишь?
BarmaLINI,+3 чоловіка від команди буде.
Будут вопросы по теме моделирования велкам в приват ;)
Я знаю, что мы сейчас не соответствуем моделированию. Хорошо я уберу на время, но когда будет вся комплектация мы в будущем будем его моделировать.
BarmaLINI
26.01.2014, 14:20
Я знаю, что мы сейчас не соответствуем моделированию. Хорошо я уберу на время, но когда будет вся комплектация мы в будущем будем его моделировать.
личка дошла ? или в связи с проблемами на форуме потерялась ?
на всякий случай тут скину свой скайп - barmalinia
American Boy
27.01.2014, 03:10
Може то Баян Але смішно :)
https://www.youtube.com/watch?v=5f7dekAgYW0
уберите
яке упорство )))
мушу заявити , що мені дивна ваша поведінка .
навіть Ви... дозвольте ж поцікавитись хто ж це Ви такий , що навіть, Ви не можете собі це дозволити... ? ( звучить надто самодостатньо.. надто)
а те , що хтось , хоче моделювати КСК це навпаки дуже добре , не потрібно людям заважати , і тролити їх , можна допомогти хорошою порадою , або принаймі не заважати.
Ну напевно тому, що нормальний "кіт на KSK" коштує більше 1к "вічнозелених"
Наприклад http://eufor.com.ua/forum/index.php?topic=300.0
http://forum.militarist.ua/viewtopic.php?f=28&t=52057
http://bwk.in.ua/forum/viewtopic.php?f=21&t=388
http://www.priboy-team.ru/snaryazhenie/92-nashe-snaryazhenie.html
Тему - у флудилку!
BarmaLINI
28.01.2014, 13:21
яке упорство )))
мушу заявити , що мені дивна ваша поведінка .
навіть Ви... дозвольте ж поцікавитись хто ж це Ви такий , що навіть, Ви не можете собі це дозволити... ? ( звучить надто самодостатньо.. надто)
а те , що хтось , хоче моделювати КСК це навпаки дуже добре , не потрібно людям заважати , і тролити їх , можна допомогти хорошою порадою , або принаймі не заважати.
кто моделирует Бундесвер, прекрасно знают кто я :) и даже те , кто не моделируют :) а вот кто вы, чтобы такое писать - я понятия не имею :)
никто не мешает моделировать КСК, просто заявлять о моделировании сейчас, в том состоянии, в котором находится команда - не очень корректно
где же я их тролил? и где отказывался помочь? личку от меня надеюсь они получили
почему я не могу себе позволить моделировать КСК ? - потому что это очень очень дорого :) это дороже намного моего комплекта десантника немецкого :)
почему я не могу себе позволить моделировать КСК ? - потому что это очень очень дорого :) это дороже намного моего комплекта десантника немецкого :)
я саме це і мав на увазі :)
evil_sysadmin
28.01.2014, 13:42
Ну напевно тому, що нормальний "кіт на KSK" коштує більше 1к "вічнозелених"
Мой «British Kit» командира файртима парашютистов стоит больше килобакса. И он далеко не полный. Привод в учёт не беру.
Почалося міряння довжиною ціною кіта?
evil_sysadmin
28.01.2014, 13:49
Почалося міряння довжиною ціною кіта?
А оно прекращалось? :shock:
Насколько я помню, та же команда "US Army Rangers" поставила себе название задолго до того как хотя-бы отдалённа стала напоминать даже американцев. Думаю что есть правила по которым НЕЛЬЗЯ называть команды. А всё остальное, разрешено. А если до того как они начнут "соответствовать", имя команды уже будет занято? Пусть стремятся и будут у нас ещё "немцы". ;)
American Boy
29.01.2014, 08:42
Американський теж штука недешева . :) жесть яка недешева .
evil_sysadmin
29.01.2014, 10:53
Американський теж штука недешева . :) жесть яка недешева .
Страйкбол — дешёвый и безопасный вид спорта ©
:D
Насколько я помню, та же команда "US Army Rangers" поставила себе название задолго до того как хотя-бы отдалённа стала напоминать даже американцев. Думаю что есть правила по которым НЕЛЬЗЯ называть команды. А всё остальное, разрешено.
Не зовсім так, до того як ми почали виглядати як американці ми називалися "Army Ranger Wing" і пробували моделювати ірландських рейнджерів відповідно (в ДПМ, з АУГами ітд). А коли офіційно поміняли назву на "US Army Rangers" і напрям моделювання на США, то вже +- як амери виглядали (була купа нюансів само собою).
http://cs9434.vk.me/u8307405/44987166/x_019331da.jpg
По даній ситуації - якби хлопці назвалися якимись американськими підрозділами то ніхто би сильно і не звернув увагу. Хіба би згодом, коли стало зрозуміло що назва лишається, а видно що ніякі подуги відповідати їй навіть не робляться, то могли би тролити час від часу :) Але в німців все по іншому, в них там БВК, орднунг і тд.
P.S. Доречі по ціні на комплекти, то амери явно не саме дорожче, дешевше за німців і навіть за комплект на росію. Дешевше за амерів хіба україна і британці :)
Хіба би згодом, коли стало зрозуміло що назва лишається, а видно що ніякі подуги відповідати їй навіть не робляться, то могли би тролити час від часу :) Але в німців все по іншому, в них там БВК, ордурінг і тд.
Згодом? якщо ніякі потуги навіть не робляться, тролити час від часу?
Це був жарт? :D :D :D
думаю бідні новачки наклали би на себе руки вже після першої сходки з назвою команди що не відповідає снарязі.
Так ти просто розділяй причини тролінгу команди: "через те, що назва не відповідає реальності" і "через якісь інші речі, які члени команди пишуть на форумі і чатах (чи роблять на іграх)". В другому випадку, то вже якби "заслуга" самої команди :smile: Так що все від самої команди і залежить, якшо не віриш, то попитай інші команди амерів які створювалися і розвивалися у Львові, вот в Енді наприклад.
Так ти просто розділяй причини тролінгу команди: "через те, що назва не відповідає реальності" і "через якісь інші речі, які члени команди пишуть на форумі і чатах (чи роблять на іграх)". В другому випадку, то вже якби "заслуга" самої команди :smile: Так що все від самої команди і залежить, якшо не віриш, то попитай інші команди амерів які створювалися і розвивалися у Львові, вот в Енді наприклад.
Так ти розділяй тролінг окремих членів команди через їх стан мозку і тролінг команди через амуніцію. Мова йшла саме про снарягу, моделювання ітд в цьому саме у вашої команди є суттєві недостатки так що думаю якби ця команда KSK була американською легше би їй від цього ен стало :D
P.S. Енді те саме скаже :D :D :D
Мова йшла саме про снарягу, моделювання ітд в цьому саме у вашої команди є суттєві недостатки
Уточни будь-ласка в чому саме недолік? В тому, що ти радився зі мною про абсолютну більшість снаряги, яка підходить, що краще і тд, і я відповідав на всі твої питання? Ну якщо це недолік, то нічо не маю проти щоб в майбутньому ви самі собі про все інфу шукали, а я на дрескоді яворова буду просто казати підійшов цей образ чи ні :grin:
Уточни будь-ласка в чому саме недолік? В тому, що ти радився зі мною про абсолютну більшість снаряги, яка підходить, що краще і тд, і я відповідав на всі твої питання? Ну якщо це недолік, то нічо не маю проти щоб в майбутньому ви самі собі про все інфу шукали, а я на дрескоді яворова буду просто казати підійшов цей образ чи ні :grin:
Не просто абсолютна більшість а 100% більшість :D
Ні, по допомозі все супер, всім напрямкам в страйкболі би таких консультантів. Я за це дуже вдячний, мова йде про недолік - тролінг людей які незібрали кіт.
Я завжди казав що це відвертає людей від культу моделювання і тому я тут зайшов посперечатися бо в Львівських амерів воно особливо присутнє.
Я бы не придерался к названию, главное что бы не было дубликатов.
Лучше иметь команды с названием так проще игры делать.
BarmaLINI
29.01.2014, 14:36
ну во первых, команду с названием КСК вы все прекрасно знаете, киевская старая команда с Бодом во главе :)
во вторых, называться КСКСАСГРУССОДельтаОМГ, не соответствуя этому, ну как бы давно уже считается в страйкболе неправильным
а про название команды согласен - лучше придумать название команде на этом этапе, и его прописывать в поле команда, на форуме
ну а в коментах написать что стремимся к моделированию КСК
Барма, зря спугнули, можливо це був дебют Королівських Спецназ Кіллерів чи ще когось "великого і ужасного", а так ....
П.С. по Церберу - дай ЧВК гарантії що не "приліпиш" їх за Норманію, а то хлопці хвилюються...
BarmaLINI
29.01.2014, 14:51
это к командующему стороной :)
Я за це дуже вдячний, мова йде про недолік - тролінг людей які незібрали кіт. Я завжди казав що це відвертає людей від культу моделювання і тому я тут зайшов посперечатися бо в Львівських амерів воно особливо присутнє.
Тут я не згідний, на мою думку в амерів з цим якраз ще все дуже позитивно і ліберально. Вот порівняй як воно в британців: початок (http://airsoft.ua/showthread.php?t=14743) і продовження (http://airsoft.ua/showthread.php?t=14743&page=4&p=347635&viewfull=1#post347635). В німців всім заправляє БВК, там є 100500 стандартів що тобі тре мати щоб називатися німцем, включно навіть з правильними буковками на перемикачу вогню на Г36.
А вашій команді хоч раз хтось на форумі написав що ви покємони і шо в вас бронік не по періоду, чи шось типу того?
FUnCooKie
04.02.2014, 00:34
Такое дело...
Хотел я в эту темку http://airsoft.ua/showthread.php?t=16496 закинуть сообщение с ссылкой на группу команды,но оказалось,что такая группа уже есть.Однако,есть еще одно "но",представителей иного Black Squad на форуме всего два,если,вообще,не один(создавший группу).Да и заходили оные последний раз более полу года назад,то есть связаться с ними,сами понимаете,не получится.Поиск по форуму не дал ничего,кроме этой группы и упоминании в поле "команда" пользователя,создавшего группу,но нет тем в соответствующих разделах.
Собственно,незаурядный вопрос: как эту ситуацию разрешить?
BarmaLINI
04.02.2014, 12:44
вполне может быть что на форуме 2 человека, а в инет вообще не заходит из команды еще 10
а ситуация проста - название команды занято, сейчас сразу несколько тем поднято по этому поводу на разных форумах
в правилах говорится просто :
"1.4. Каждая команда должна иметь собственное оригинальное название, под которым она будет проводить игры с другими командами."
когда выбираете себе название - то посмотрите по сторонам , на форуме и тд
что можно сделать
1 переговорить с той командой
2 сменить название
FUnCooKie
04.02.2014, 18:10
Да...Согласен,на гребне этой волны с названиями и я написал,так совпало.
Я до того как написать тут,хотел связаться с людьми,но проблемка в том,что не с кем говорить-то :-) Ниже я писал почему.Единственный вариант - поспрашивать у полтавских,слышали ли вообще о ком либо и о такой команде.А может её и нет вовсе?Пункт 1.4 - это хорошо,но есть и пункт о том,что 5 человек в команде должно быть.
American Boy
04.02.2014, 18:58
як вихід із ситуації пропоную назви LBS (Lviv Black Squad) BSL (Black Squad Lviv) , або щось в тому роді . з привязкою до міста наприклад
Да...Согласен,на гребне этой волны с названиями и я написал,так совпало.
Я до того как написать тут,хотел связаться с людьми,но проблемка в том,что не с кем говорить-то :-) Ниже я писал почему.Единственный вариант - поспрашивать у полтавских,слышали ли вообще о ком либо и о такой команде.А может её и нет вовсе?Пункт 1.4 - это хорошо,но есть и пункт о том,что 5 человек в команде должно быть.
American Boy
14.02.2014, 10:48
Філософське запитання : Що витягує більше грошей з нас , Жінки (у неодружених Коханки) , чи страйкбол ? .
просто дайте відповідь або цікавий коментар .
Що, козаче, знову гроші закінчилися? :))))))
Можу сказати, що у нас не прийнято признаватись у справжній ціні тої чи іншої шняжки, тож вже і сам не пригадаю реальних затрат.
а так за весь час витрачено (куплено/продано, куплено/залишено, куплено/про.гублено) десь 5-6к нашими
Для прикладу, на сімейний бюджет за цей час пішло суттєво більше :)
http://cs416.vkontakte.ru/u15979130/2531087/x_f2712868.jpg
Філософське запитання : Що витягує більше грошей з нас , Жінки (у неодружених Коханки) , чи страйкбол ? .
Не рахуй затрачені гроші на одне і друге і будеш мати щастя.
Вміння, або його відсутність, витрачати та/або заробляти. :geek:
Не рахуй затрачені гроші на одне і друге і будеш мати щастя.
цілком згідний
То Орест: Ну да, госдеп забороняє розголошувати "державну таємницю" про те, скільки коштує еквіп :))
Пацани, кзс + ауг + кеди наше всьо!!! Ще й на піво (й сємки) лишається, і мама не сварить!
70119
American Boy
14.02.2014, 16:01
моя мама по неділях мене ще й будить, щоб я на гру встиг і сварится що я батарею в останній момент заряджаю . а мені вже цієї весни 29 стукне :)
То Орест: Ну да, госдеп забороняє розголошувати "державну таємницю" про те, скільки коштує еквіп :))
Пацани, кзс + ауг + кеди наше всьо!!! Ще й на піво (й сємки) лишається, і мама не сварить!
70119
пора одружуватись, адназначна
(Мама: - А что у тебя ствол изолентой (http://airsoft.gomel.by/wiki/index.php/Изолента) обмотан?
- Чтобы не потерять.
Мама: - Ствол?
- Изоленту.)
Команда Hazardous Team фінансово віддячить тому хто вплине на Богдана щоб він накінець вженився, або зведе його з дівчиною яка одружить його на собі.
Філософське запитання : Що витягує більше грошей з нас , Жінки (у неодружених Коханки) , чи страйкбол ?
у меня жена сама играет, и +- знает что по чем :-?
Тан, я ЧЕКАВ твоєї репліки!
http://liubavyshka.ru/_ph/122/2/38784051.gif (http://liubavyshka.ru/photo/122-0-54983)
То Богдан: а потім почнеться: недоспані ночі, пельонки...
http://g.io.ua/img_aa/large/0679/48/06794870.jpg
То Ксеном: може поможе http://airsoft4you.ru/yumor/teoriya-freyda-primenitelno-k-straykbolu/
Malfrida
14.02.2014, 16:28
у меня жена сама играет, и +- знает что по чем :-?
а ты МБАВ точно купил по той цене, которую мне назвал? =)))))))
Той МБАВ в хакі за 650 грн?
Malfrida
14.02.2014, 16:52
оппа. так так.
American Boy
14.02.2014, 16:56
МБАВ по бартеру пішов :)
werhwolf
04.03.2014, 08:10
Хто може підказати, де у Львові можна прошити рацію kenwood TK 2260-3, чи хто може прошити?
Всім привіт. Мене звати Едік, 1985 р.н. Проживаю у Львові (на Майорівці). Є бажання і можливість грати в страйкбол, але нема з ким. Маю М4А1 CQB. Форму думаю купляти ACU або Multicam. Якщо треба людей для гри - пишіть, буду радий.
Привет, Эдик.))
Советую просто следить за анонсом игр/тренировок, приходить на них не стесняясь, знакомиться с людьми...
Со временем сам прикинешь с кем и когда будешь играть ))
andynagorny
16.03.2014, 21:23
Всім привіт. Мене звати Едік, 1985 р.н. Проживаю у Львові (на Майорівці). Є бажання і можливість грати в страйкбол, але нема з ким. Маю М4А1 CQB. Форму думаю купляти ACU або Multicam. Якщо треба людей для гри - пишіть, буду радий.
Привіт, Едік. Заглянь в перелік команд які є тут на форумі, прикінь які напрями тобі цікаві, зв"яжись з командирами, запитай про набір до команд, і після цього завітай на командник, поспілкуйся вживу. Звичайно можна і одразу пробувати на гру, нажаль така практика останнім часом шириться, але для того, щоб уникнути косих поглядів, а також мати відчуття напрямку, на тренування або гру краще приїхати з існуючою командою, яка розкаже та пояснить певні питання які в тебе можуть бути. Перелік команд є тут http://airsoft.ua/showthread.php?t=20537&p=588393#post588393 оголошення про набір до команд тут http://airsoft.ua/showthread.php?t=10520&p=566030#post566030
FUnCooKie
20.03.2014, 21:06
Дело было вечером,делать было нечего :D
70874
Нагорний на себе не схожий!
andynagorny
21.03.2014, 11:09
может потому что меня там нет? ))))
если бы я там был, то я бы на всех картинках повторял: Л5, L5, ل٥ итд
FUnCooKie
21.03.2014, 14:46
Нагорний на себе не схожий!
Нет,тут комикс безличностный =)
Суть была в полигонах.
andynagorny
01.04.2014, 11:23
Последнее время высказывалась неоднократная критика правил Л5, в связи с чем было решено изложить их в обновлённой и согласованной редакции:
ДОДАТКОВІ ПРАВИЛА ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ІГОР
1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1.1. Цим встановлюється перелік доповнень та додаткових правил, що використовуються на тренуваннях та іграх (надалі «ігри») організованих моделюючими командами м. Львів (надалі «Правила»).
1.2. Дані Правила використовуються як додаткові до базових правил проведення ігор (за замовченням Правила ФСУ).
1.3. В частині де дані Правила модифікують положення базових правил проведення ігор, застосовуються положення даних Правил.
1.4. Команди, які не грають по даним правилам рахуються не моделюючими і баняться на ігри за даними Правилами.
2. УЧАСТЬ І КОМАНДИ
2.1. В іграх беруть участь лише моделюючі команди.
2.2. Якщо умови гри потребують визначення сторін гри за зовнішнім виглядом сторін, до гри допускаються лише команди та гравці які відповідають таким вимогам.
3. ПРАВИЛА УРАЖЕННЯ ГРАВЦІВ ТА ЗБРОЇ
3.1. Гравець вважається ураженим, якщо:
3.1.1. В нього потрапила кулька, або дві та більше кульок, що складали чергу. Потраплянням не рахується рикошет. Прохід кульок крізь рослини не рахується рикошетом.
3.1.2. Він знаходився в кімнаті коли там вибухнула граната.
3.1.3. В момент вибуху він знаходився в радіусі 5 метрів від гранати що вибухнула.
3.1.4. В нього потрапив вражаючий елемент гранати.
3.2. Уражений гравець, який не мав вдягнутого на собі комплекту індивідуального броне-захисту рахується вбитим, оголошує це словом «вбитий», негайно вдягає помаранчеву пов’язку та:
3.2.1. вирушає до визначеної території перебування вбитих гравців (надалі «мертвяк»).
3.2.2. залишається лежати на місці ігрової смерті.
3.2.3. гравець, що залишився лежати на місці ігрової смерті згідно п. 3.2.2. може в будь який момент вирушити до мертвяка згідно п. 3.2.1.
3.3.1. Уражений гравець, який мав вдягнутий на собі комплект індивідуального броне-захисту рахується пораненим і не може приймати активну участь в грі на протязі однієї хвилини. Пораненого гравця можна добити лише ножем.
3.3.2. Гравець може стабілізувати свій стан, використавши на своїй кінцівці турнікет. З моменту застосування турнікету, поранений гравець отримує право використовувати ігрову зброю.
3.3. Комплектом індивідуального броне-захисту який дає право на поранення рахується репліка або оригінал бронежилету з встановленим плитами сумарною вагою не менше 3,2 кг (за основу взяті дві SAPI плити малого розміру) а також репліка чи оригінал військового шолому.
3.4. Гравець може бути вражений імітацією ножа. При застосуванні імітації ножа гравець має оголосити про це словом «ніж». Ураження ножем не передбачає поранення.
3.5. Капітанам команд дозволяється застосовувати ураження голосом на власний розсуд.
3.6. Допускається ураження гравця е захищеного індивідуальним броне захистом лазерним цілевказівником.
3.7. Вся зброя (окрім реплік АКМ) вважається ураженою після потрапляння в неї кульки. Уражена зброя рахується такою, що вибула з гри до моменту її умовного ремонту. Уражена зброя вважається відремонтованою з моменту потрапляння на мертвяк. Гравець, який переміщується з ураженою зброю рахується в грі, та не може використовувати помаранчеву пов’язку чи інші атрибути мертвого гравця, поки не буде виведений з гри згідно цих Правил.
3.8. За наявності в гравця мультитула встановлених брендів, уражена зброя вважається відремонтованою через 10 хвилин ігрового часу. Гравцям забороняється передавати мультитул один-одному до закінчення гри.
4. ОЖИВЛЕННЯ
4.1. Оживлення гравців відбуваються на мертвяку згідно оголошених сценарієм гри умов.
4.2. Незалежно від умов сценарію рахується миттєво ожившим гравець, який згідно п. 3.2.2. залишався лежати на місці ігрової смерті, але був доставлений живими гравцями на мертвяк. Гравець, якого доставляють не може пересуватись сам, а має бути віднесений живими гравцями.
4.3. Час на оживлення та кількість оживлень встановлюється сценарієм гри, проте, для забезпечення цілісності сценарних задумок та уникнення, час перебування вбитого гравця на мертвяку не може становити менше 3 годин.
4.4. Вбитий гравець не може обмінюватись інформацією з живими гравцями, окрім спілкування з живими гравцями які представляють на грі офіцерів ЦРУ, ФСБ тощо.
5. ЗАРЯДКА
5.1. В іграх за цими правилами допускається використання лише механічних магазинів, за винятком кулеметів, яким дозволяється використовувати бункерні магазини.
5.2. Магазини заряджаються відповідно до реальної місткості магазинів їх реальних прототипів. Заряджається кількість шарів аналогічна справжній місткості магазина + 5 технічних шарів.
5.3. Дозарядка магазинів кульками за допомогою лодерів лодерів та аналогічних пристроїв забороняється. Дозарядка виконується лише вручну – кулька за кулькою.
5.5. Дозарядка газом та батарейками, заміна акумуляторів не обмежується.
5.6. Дозарядка бункерних магазинів кулеметів проводиться на загальних підставах згідно цих Правил.
6. ІГРОВА ТЕРИТОРІЯ.
6.1. Ігрова територія гри не обмежується, дозволяється використовувати будь який транспорт.
6.2. При використанні погано огороджених або неогороджених підвищень може використовуватись страховка.
6.3. При грі в приміщенні дозволяється використовувати лише вогонь одиночними пострілами. Особливо великі приміщення за визначенням організаторів можуть прирівнюватись до відкритої місцевості. При веденні вогню з зони одиночних пострілів назовні, і ззовні в зону одиночних пострілів дозволяється використовувати черги. При веденні вогню, коли кульки пролітають через територію на якій немає обмежень на вогонь чергою, дозволяється використовувати черги.
7. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ
7.1. Дані Правила можуть бути змінені або доповнені, про що в цій темі повинне бути зроблене відповідне оголошення.
ВНИМАНИЕ, САРКАЗМ!
Мені подобається, пропоную їх почати застосовувати на іграх у Львові.
+1 мені подобається
давно пора приводити моделювання до реалій справжніх підрозділів та вводити обмеження
3.5. Капітанам команд дозволяється застосовувати ураження голосом на власний розсуд.
3.6. Допускається ураження гравця не захищеного індивідуальним броне захистом лазерним цілевказівником.
Давно шукав застосування ЛЦУ,нарешті хтось потурбувався про його більш широке застосування на іграх.
За голос командира хотів запитати,чи потрібно враховувати тембер голосу і силу крику,а також чи можна застосовувати пристрої такі як рупор і тд,для кращого ефекту ураження?
Дякую!
3.7. Вся зброя (окрім реплік АКМ)...
4.3. Час ..... перебування вбитого гравця на мертвяку не може становити менше 3 годин.
розтлумачите?
3.3.2. - я раніше писав про це, повторюсь : категорично проти. нехай турнікет дає право тільки на пересування, а от повноцінне "вилікування" можливе тільки після намотування повного бинта медиком/іншим гравцем. а в ідеалі - тільки медик, правильна перевязка тієї частини тіла, куди прилетіло.
https://www.youtube.com/watch?v=CNTjrmstwNM
3.6. це як ???
http://gamingshogun.com/wp-content/uploads/2013/07/predator.jpg
4.3. Час ..... перебування вбитого гравця на мертвяку не може становити менше 3 годин.
розтлумачите?
3.7 Підозрюю що таким чином в правилах хочуть відобразити живучісь і надійність реального АКМ.
4.3 Чим довший час в мертвяку, тим більше гравці будуть поважати своє ігрове життя і все буде ближче до реальності.
andynagorny
01.04.2014, 11:52
розтлумачите?
Ну буквально. Калаш он же надежный, кроме того должны быть бонусные фишки у всех направлений моделирования.
3.3.2. - я раніше писав про це, повторюсь : категорично проти. нехай турнікет дає право тільки на пересування, а от повноцінне "вилікування" можливе тільки після намотування повного бинта медиком/іншим гравцем.
Неактуально, так как теперь вместо перемотки будет как в кол оф дьюти - отдышался минутку и ожил. По-моему это гораздо удобней
по-моєму це аркада
---------- Сообщение добавлено в 13:03 ---------- Предыдущее сообщение создано в 12:58 ----------
+ це нівелює "хардкорність" доповнень. зміст в одному місці робити "хардкор", а в іншому послаблювати до самого плінтусу ?
5. ЗАРЯДКА
5.3. Дозарядка магазинів кульками за допомогою лодерів лодерів та аналогічних пристроїв забороняється. Дозарядка виконується лише вручну – кулька за кулькою.
Було б цікаво побачити, як хтось вручну спорядить 30 кульок за 45 секунд.
andynagorny
01.04.2014, 12:44
по-моєму це аркада
+ це нівелює "хардкорність" доповнень. зміст в одному місці робити "хардкор", а в іншому послаблювати до самого плінтусу ?
С другой стороны, а Вы не усматриваете в этом сбалансированность?
Було б цікаво побачити, як хтось вручну спорядить 30 кульок за 45 секунд.
лучше иметь собой карандаш, например, с ним быстрее заталкивать шарик, правда да, за 45 секунд врядли можно успеть, но факт в том, что через сезон играния по таким правилам заряжать будут значительно быстрее.
Пропоную дати можливість ремонтувати заклинивший привід (уражений) на місці за допомогою мультитула.
Це зблизить з реальним станом речей коли в команді має бути також інженер який може ремонтувати стволи на місці з допомогою підручних речей.
Фірма виробник має бути в залежності від напрямку моделювання інженера. американські мультитули для амерів.
Російські викрутки та молотки для росії.
Гравці що не моделюють не можуть користуватися мультитулом по причині відсутності навичок.
На мою думку хороша задумка.
andynagorny
01.04.2014, 13:41
Пропоную дати можливість ремонтувати заклинивший привід (уражений) на місці за допомогою мультитула.
Це зблизить з реальним станом речей коли в команді має бути також інженер який може ремонтувати стволи на місці з допомогою підручних речей.
Фірма виробник має бути в залежності від напрямку моделювання інженера. американські мультитули для амерів.
Марьян, очень дельное предложение, тем более что его согласовали уже в Львовском чате. Я только что внёс его отдельным пунктом 3.8, см. текст выше. Спасибо за наводку!
Makedonsky
01.04.2014, 13:53
Пожалуйста допилите в правила исспользование РПГ, М72LAW и винтовок \ пулимётов калибра 0,50 BMG
Ещё есть пожелание ограничить тюнинг пулемётов калибра 5,56/5,45 до 130м\с 7,62 160м\с и 12,7 180 м\с
andynagorny
01.04.2014, 13:57
Пожалуйста допилите в правила исспользование РПГ, М72LAW и винтовок \ пулимётов калибра 0,50 BMG
Ещё есть пожелание ограничить тюнинг пулемётов калибра 5,56/5,45 до 130м\с 7,62 160м\с и 12,7 180 м\с
Переход на такую схему, аля Г9, будет требовать переходного периода, который логичней ставить на межсезонье, поэтому в этом году думаю затрагивать вопрос с калибрами будет неправильно, но в целом я поддерживаю мысль тюнинга оружия соответственно калибру прототипа, не только пулемётов.
коли можна буде побачити реальний анонс гри за цією редакцією правил?
бажано добова, щоб можна було відчути всі "прєлєсті" (3 годин в мєртвяку, американські мультитули і рускіє отвьортки і т.д.)
а також термінаторів із "вічними АКМ", "ловких парнєй" заряджаючих по 30 кульок в 6 магів на швидкість та обвішаних САТами?
така медицина має збалансовувати лазертаг(3.6) ?:lol::lol::lol:
Alex(SAS)
01.04.2014, 14:37
Я изначально был приверженцем Л5 , но если всё то что вы тут подополняли не первоапрельская шутка , то выходит лажа какая то . Турникеты ( если их и пользовать то на ранение конечностей и по 1 разу), а мультитулы, попадания голосом и лазером это бредятина.
Я изначально был приверженцем Л5 , но если всё то что вы тут подополняли не первоапрельская шутка , то выходит лажа какая то . Турникеты ( если их и пользовать то на ранение конечностей и по 1 разу), а мультитулы, попадания голосом и лазером это бредятина.
а чому обмежувати себе одним турнікетом якщо люидна може дозволити собі купити 5 штук по 200 грн? це вже не такі великі гроші. і мати 5 поранень....
тільки лазерами так обвішатися :lol:
---------- Сообщение добавлено в 15:51 ---------- Предыдущее сообщение создано в 15:49 ----------
і джгут на шию :lol:
імхо, фігня це все. хоч і є деякі логічні думки
Alex(SAS)
01.04.2014, 14:53
Ну наверное потому что если тебе в руку прилетела пуля а потом ещё 5 то ты хоть обмотайся жгутами до головы - рука не заработает лучше. Это уже читерство, подмена понятий. Если можно понять бонусы брони и зарядку магазинов, то всё остальное называется "я не хочу уметь быстро бегать в горку и метко стрелять", но у меня есть деньги на 5 турникетов и потому я буду крутой как в WOT с золотом и премиум аккаунтом. Но то ваше дело как себе правила придумывать, мне уже оно не нравится.
Ну наверное потому что если тебе в руку прилетела пуля а потом ещё 5 то ты хоть обмотайся жгутами до головы - рука не заработает лучше. Это уже читерство, подмена понятий. Если можно понять бонусы брони и зарядку магазинов, то всё остальное называется "я не хочу уметь быстро бегать в горку и метко стрелять", но у меня есть деньги на 5 турникетов и потому я буду крутой как в WOT с золотом и премиум аккаунтом. Но то ваше дело как себе правила придумывать, мне уже оно не нравится.
ну ми стріляємося пластиковими кулями а не бойовими у-у-у--у тому це і називається страйкбол =)
andynagorny
01.04.2014, 15:04
є деякі логічні думки
я и предлагаю сосредоточиться на конструктиве.
В отношении премиум аккаунтов вынужден сказать что на текущей стадии коммерциализации страйка, это пока неактуально.
Makedonsky
01.04.2014, 15:33
Предлагаю оговорить реализацию штурмовых щитов на основе шифера и фанерных 2ерей
надо утежилять крпичами для соответствия по весу!
andynagorny
01.04.2014, 15:52
Предлагаю оговорить реализацию штурмовых щитов на основе шифера и фанерных 2ерей
надо утежилять крпичами для соответствия по весу!
Давайте без балогана, всё таки важные вещи обсуждаем. Считаю что штурмовым щитам не место в страйке в его текущей форме. ВИдел недавно у прокатчиков сей инструмент, выглядит бредово и в игре такой же эффект. Есть более эффективные способы получить по ногам.
BarmaLINI
01.04.2014, 16:13
я категорически против заряжания пальцами, так как сам лоадер внутри чистый, пакет с шарами чистый, механка смазана и чистая, а мы шарики лапаем ... мда
позе по остальному пройдусь :)
я за додавання щитів, бо це наближує страйк до реальності. А в реалі їх використовують.
Можна поставити умову, що щит має пройти сертифікацію, та мусить бути ММГ копією реального щита.
я за додавання щитів, бо це наближує страйк до реальності. А в реалі їх використовують.
Можна поставити умову, що щит має пройти сертифікацію, та мусить бути ММГ копією реального щита.
я думаю ММГ це якісь полумери.
можна і з нормальної сталі змайструвати. з сертифікацією стрільби по щиту і по власнику за ним з мелкашки чи ПМ'а
з мелкашки чи ПМа то уже занадто, а от з гранатомета, пуліків та снайперок треба
andynagorny
01.04.2014, 17:06
я категорически против заряжания пальцами, так как сам лоадер внутри чистый, пакет с шарами чистый, механка смазана и чистая, а мы шарики лапаем ... мда
позе по остальному пройдусь :)
Перед игрой можно механы набить с лодера, и умывачку рук носить собой в случае если надо дозаправить вручную )))
L_u_p_u_s
01.04.2014, 20:06
Гравці що не моделюють не можуть користуватися мультитулом по причині відсутності навичок.
На мою думку хороша задумка.
які ще гравці що не моделюють? - " 2.1. В іграх беруть участь лише моделюючі команди. " там не написано, що в грі можуть приймати участь одиночні гравці))
які ще гравці що не моделюють? - " 2.1. В іграх беруть участь лише моделюючі команди. " там не написано, що в грі можуть приймати участь одиночні гравці))
ну правильно ті що не моделюють не допускаються взагалі томущо навіть мультитулом не мають навичок користуватися :lol:
andynagorny
01.04.2014, 20:17
Одиночные могут если они состоят в моделирующей команде, а с внекомандничеством надо уже по чуть-чуть наичнать бороться )))
L_u_p_u_s
01.04.2014, 20:38
Одиночные могут если они состоят в моделирующей команде, а с внекомандничеством надо уже по чуть-чуть наичнать бороться )))
в правилах этого не написано) там написано "лише команди".... ну боритесь, боритесь)
Предлагаю провести по этим правилам открытие 2214г!
які ще гравці що не моделюють? - " 2.1. В іграх беруть участь лише моделюючі команди. "
Якщо я правильно зрозумів нову редакцію, то до гри допускаються тільки ті гравці (в незалежності з команд чи одиночні) які моделюють реальні підрозділи.
andynagorny
01.04.2014, 21:28
Якщо я правильно зрозумів нову редакцію, то до гри допускаються тільки ті гравці (в незалежності з команд чи одиночні) які моделюють реальні підрозділи.
Совершенно верно! Моделирование реальных подразделений, это краеугольный камень правильного страйкбола.
А может написать сразу, что только моделирующие США? Так что-бы наверняка?
andynagorny
01.04.2014, 21:33
А может написать сразу, что только моделирующие США? Так что-бы наверняка?
Никто не ставит за цель отрезать другие географические направления. К тому же в редакции 1414, в отличии от обычных Л5, сделан существенный шаг навстречу тем кто моделирует восточный блок и террористов, а именно неубиваемый АКМ.
Нова редакція зовсім не ставить собі за мету дискредитувати якісь напрямки моделювання, хтось використовує мультитул, хтось використовує набір з 5 викруток та молотка для швидкого ремонту приводів на місці, без відвідування мертвяка. Все має свої плюси та мінуси. Для прикладу:
Важко-навантажений боєць в сібзі легка здобич для маневрених та ефективних бійців з АК, саме тому для підтримання балансу ми постійно розвиваємо напрямок моделювання ЗСУ для підтримання балансу в противагу США, що дозволяє забезпечити наявність балансу озброєння та ефективності.
andynagorny
01.04.2014, 21:44
Нова редакція зовсім не ставить собі за мету дискредитувати якісь напрямки моделювання,
Ну если честно старая тоже не ставит себе это за цель, просто в 1414 есть свои преимущества
L_u_p_u_s
01.04.2014, 21:55
"2.1. В іграх беруть участь лише моделюючі команди.
2.2. Якщо умови гри потребують визначення сторін гри за зовнішнім виглядом сторін, до гри допускаються лише команди та гравці які відповідають таким вимогам."
Не на правах троллінгу чи стьобу, чи ше пофг там чого і хто як це сприйме. Вказане формулювання визначає можливість участі у грі "ЛИШЕ КОМАНД". п. 2.2. как би намєкаєт --- у разі, якщо ГРАВЕЦЬ КОМАНДИ не відповідає згаданій умові, він іде в ліс бавитись в перестрілку з кущами. Тому ПРИВЕДІТЬ його ( розділ, пункт, підпункт тощо) в стан ЗРОЗУМІЛИЙ для ВСІХ, з метою уникнення різного його трактування. Ось і все)
а тепер троллінг: "... зовнішнім виглядом ..." бриті до бритих, запухші до запухших?)
andynagorny
01.04.2014, 22:02
"2.1. В іграх беруть участь лише моделюючі команди.
2.2. Якщо умови гри потребують визначення сторін гри за зовнішнім виглядом сторін, до гри допускаються лише команди та гравці які відповідають таким вимогам."
Не на правах троллінгу чи стьобу, чи ше пофг там чого і хто як це сприйме. Вказане формулювання визначає можливість участі у грі "ЛИШЕ КОМАНД". п. 2.2. как би намєкаєт --- у разі, якщо ГРАВЕЦЬ КОМАНДИ не відповідає згаданій умові, він іде в ліс бавитись в перестрілку з кущами. Тому ПРИВЕДІТЬ його ( розділ, пункт, підпункт тощо) в стан ЗРОЗУМІЛИЙ для ВСІХ, з метою уникнення різного його трактування. Ось і все)
а тепер троллінг: "... зовнішнім виглядом ..." бриті до бритих, запухші до запухших?)
На самом деле всё просто. По этим правилам играют только моделирующие команды. Иногда по правилам 1414 могут быти условия игры, которые запрещают даже некоторым моделирующим командам брать участие в виду внешнего несоответствия. Например: игра про вымышленный конфликт, например освобождение Венесуэлы в 2014 году, то етсь играть смогут те команды, которые представлены в конфликте и одеты на современный период. Или: война в ираке 2004 год, соответственно проходят Британцы, США, Ирак, Алькаида итд имеющие снаряжение на 2004 год. А вот запухших страйкболистов лучше избегать )))))
L_u_p_u_s
01.04.2014, 22:06
в таком случае Орест всё же ошибся. "Якщо я правильно зрозумів нову редакцію, то до гри допускаються тільки ті гравці (в незалежності з команд чи одиночні) які моделюють реальні підрозділи."
и вот уже непарвильная трактовка;).
andynagorny
01.04.2014, 22:14
в таком случае Орест всё же ошибся. "Якщо я правильно зрозумів нову редакцію, то до гри допускаються тільки ті гравці (в незалежності з команд чи одиночні) які моделюють реальні підрозділи."
и вот уже непарвильная трактовка;).
Дорогой друг, Вы немного запутались в определениях, "одиночный игрок" не подразумевает того что он обязательно не состоит в какой то команде. В данном случае Вам было бы правильно писать "внекомандник", одиночный игрок может быть на игре, если он например один приехал со всей команды. Сейчас во Львове есть команды из которых на игры часто приезжает только один человек, иногда такое может происходить долго, но не будет о грустном.
L_u_p_u_s
01.04.2014, 22:19
нет, нет я не перепутал "в незалежності з команд чи одиночні"
да 1 - это не команда;)
3.2. Уражений гравець, який не мав вдягнутого на собі комплекту індивідуального броне-захисту рахується вбитим, оголошує це словом «вбитий», негайно вдягає помаранчеву пов’язку та:
3.2.1. вирушає до визначеної території перебування вбитих гравців (надалі «мертвяк»).
3.2.2. залишається лежати на місці ігрової смерті.
3.2.3. гравець, що залишився лежати на місці ігрової смерті згідно п. 3.2.2. може в будь який момент вирушити до мертвяка згідно п. 3.2.1.
----диверсант 100500часов ползёт на пузе по лесу чтобы тихо ножом/глушенным пистолетом снять часового.Тихий щелчок и... убитое туловище орет на весь лес "ВБЫТЫЙ!!!11!" напяливает хайратник и нифига не палевно идет в мертвяк со своего поста.
Реализьм, чо.
3.3.1. Уражений гравець, який мав вдягнутий на собі комплект індивідуального броне-захисту рахується пораненим і не може приймати активну участь в грі на протязі однієї хвилини. Пораненого гравця можна добити лише ножем.
--- т.е. пофиг куда ты и из чего чпокнул броненосца, законтролить его вторым выстрелом не получится. Заряжать в винтовку нож? стреляющие ножи, м-м-м-м-м, это так по-бондовски. ;)
3.3.2. Гравець може стабілізувати свій стан, використавши на своїй кінцівці турнікет. З моменту застосування турнікету, поранений гравець отримує право використовувати ігрову зброю.
---ранили в чан, накрутил себе на ногу турникет и офигенно стабилизировался. Мозг не задет.
3.3. Комплектом індивідуального броне-захисту який дає право на поранення рахується репліка або оригінал бронежилету з встановленим плитами сумарною вагою не менше 3,2 кг (за основу взяті дві SAPI плити малого розміру) а також репліка чи оригінал військового шолому.
---итого: берем 1 плиту 3.2 кг, вторую пустую, лепим их в любую часть броника, берем протек (тоже военный ш(а)олом, мой друг, шолом ) и получаем неубиваемого ничем кроме ножа суперниндзю.
---а старпомам и боцманам можно наносить даже ядерные удары по площадям с помощью телекинеза и телепатии?
3.6. Допускається ураження гравця е захищеного індивідуальним броне захистом лазерним цілевказівником.
--- как оценить тяжесть ранения? Или это будет оцениваться как поражение лазерным оружием будущего?
3.8. За наявності в гравця мультитула встановлених брендів, уражена зброя вважається відремонтованою через 10 хвилин ігрового часу. Гравцям забороняється передавати мультитул один-одному до закінчення гри.
--- это, конечно сурово. Одноразовый проприетарный мултитул?
6.1. Ігрова територія гри не обмежується, дозволяється використовувати будь який транспорт.
---нужно будет замутить как-нить игру во Львовском метро :)
6.3. При грі в приміщенні дозволяється використовувати лише вогонь одиночними пострілами. Особливо великі приміщення за визначенням організаторів можуть прирівнюватись до відкритої місцевості. При веденні вогню з зони одиночних пострілів назовні, і ззовні в зону одиночних пострілів дозволяється використовувати черги. При веденні вогню, коли кульки пролітають через територію на якій немає обмежень на вогонь чергою, дозволяється використовувати черги.
---т.е. владельцам единых пулеметов ведение огня в помещениях вообще запрещено?
Что ты понимаешь в понятиях
правильного страйкбола.
А в предыдущих редакциях вообще с приводом в здания заходить нельзя было. А остановка на месте и присест на колене, это считалось "антуражно раненый".
andynagorny
01.04.2014, 22:56
Что ты понимаешь в понятиях
тут пропущен знак вопроса, или это просто вздох?
Мозай - просто мего-анализ, риспектище! )))))))
Для самих недогадливих і тих хто вчора так і ніразу не глянув на календар: редакція 1414 правил Л5 була першоквітневим жартом, пов'язаний з нею діалог переїжджає в флудилку, там можна продовжити обговорення :)
andynagorny
02.04.2014, 09:58
Для самих недогадливих і тих хто вчора так і ніразу не глянув на календар: редакція 1414 правил Л5 була першоквітневим жартом, пов'язаний з нею діалог переїжджає в флудилку, там можна продовжити обговорення :)
Как же так? Вот я неудачную дату выбрал...
Отдельное спасибо всем кто заглянул на обсуждение 1414 вчера )))))
Отдельное спасибо всем кто заглянул на обсуждение 1414 вчера )))))
Приєднуюся, я так давно не ржав :))))
чорний піар теж піар?
а я сподівався 5 САТів на Ксеномові побачити
andynagorny
02.04.2014, 10:23
чорний піар теж піар?
а я сподівався 5 САТів на Ксеномові побачити
Если на Ксеноме 5 катов это значит что в его отряде четыре бойца с 0 катов
Стільки затролених людей я ще не бачив =))))))))))))))))))))
L_u_p_u_s
02.04.2014, 11:55
ну, как бы исходя из предидущих редакций) и ваших побуждений, это вполне реально могло бы быть и принято )
andynagorny
02.04.2014, 12:06
ну, как бы исходя из предидущих редакций) и ваших побуждений, это вполне реально могло бы быть и принято )
Даже если исходить из того как единственную редакцию правил и эти самые побуждения пытаются выставить отдельные индивиды, то даже так сомнительно, что есть люди способные поверить в такой бред.
Даже если исходить из того как единственную редакцию правил и эти самые побуждения пытаются выставить отдельные индивиды, то даже так сомнительно, что есть люди способные поверить в такой бред.
Так як в росії вірять в бандерівців що захопили владу, так само у львові вірять в амерів що намагаються написати правила під себе.
Така сама пропаганда від деяких індивідів, такий самий почерк.
BarmaLINI
02.04.2014, 12:19
типа съехали, когда увидели столько критики и свалили на 1 апреля .. нюню
andynagorny
02.04.2014, 12:55
Барме зачод! Есть еще люди понимающие в добротном троллинге ))))))
Честно говоря критика была такая слабенькая, что можно было смело принимать в редакции 1414
Так як в росії вірять в бандерівців
Я попрошу не оскорблять русских на этом форуме. В России верят в "бЕндеровцев", а не как ты написал "бандерівців".
сомнительно, что есть люди способные поверить в такой бред.
Страйк подразумевает под собой доверие. Во-первых это доверие игроков друг-другу в виду травматичности этого хобби, во-вторых это доверие в игровом аспекте - игровая честность и порядочность.
теоретически мы все должны были поверить :rolleyes:
andynagorny
02.04.2014, 15:36
теоретически мы все должны были поверить :rolleyes:
:lol:
туше, как говориться. Но в этом вопросе календарь и первое апреля играли основную роль.
FUnCooKie
02.04.2014, 15:58
С инженером,кстати,задумка с пивом потянет.
Только доработать её напильником.Или мультитулом =D
С инженером,кстати,задумка с пивом потянет.
Только доработать её напильником.Или мультитулом =D
та ти що
амери - мультитул
рашен - викрутка і молоток.
цеж дискримінація на лицо))))))))))))))))
із достовірних джерел стало відомо, що ксеном вже замовив з єбея "правильні американські мультитули" для всіх, хто проходить по дрес-коду за сша
Ну впринципі якщо подивитися на пачноут правил:
- Люстрація на ігри всіх немоделюючих гравців і команди.
- Баф безсмертності для АКМ.
- Новий скіл "вбивати голосом" для командирів команд після якого можна не возити з собою привод.
- Старварс-стайл вбивання ворога лазером.
- Мультитули і викрутки як аптечка для зброї.
- Мінімум 3 години в мертвяку навіть на недільних пєдуловах які тривають 3 години.
- І моє любиме: ФСБшники які за допомогою спіритизму розмовляють з мертвими.
то зразу стає зрозуміло, що це той ідеал страйкбольних правил який я очікую не один рік. Вот була надія що 1 квітня все зміниться, але під напором нечуваної критики, прийдеться відміняти, витягувати з кишені лазер і таки возити на ігри привод :(
andynagorny
02.04.2014, 16:34
Когда то была такая идея на одну игру, с оживлениями интересная, что есть медик и у него собой три литровых бутылки сильногазированной воды, и если убитый остался лежать на месте, медик может споить ему одну бутылку и чувак оживает. Сильногазированная вода скажется на перформансе персонажа, плюс пока поют водой, медика можна пристрелить. Как вам такая идея для Л5? )))))
FUnCooKie
02.04.2014, 19:48
Начитался я всего этого и навеяло мне желание сыграть в Battlefield.Страйкбольный,я имею ввиду.
Сижу и читаю крымские анонсы...
Шановне товариство, хто планує приймати участь у Карпатському ангелі і на чиїй стороні?
Як слідує з реєстрації, то ми плануємо, очевидно на чиїй стороні :)
Як слідує з реєстрації, то ми плануємо, очевидно на чиїй стороні :)
Орест, я у ваших і не сумнівався :) Звертався в першу чергу до тих львівських команд, які ще не заявлялись у відповідній темі.
Так розумію, що полігон там недуже великий, гірсько-лісиста місцевість і т.д. Учасників до 100 мабуть розраховано.
Місцеві там не шастають бува?
American Boy
23.04.2014, 14:51
Я повернувся ....... час набивати Купола
American Boy
04.06.2014, 14:06
новий різновид сомалійської стрільби , Стрільба по ДНР74429
Звертаюсь до оргів (орг.комітетів) страйкбольних міроприємств у львові:
Агов, хлопці і дівчата, щось більш-менш масштабне очікується в цьому сезоні?
Сталкер там, Аль-Джахра тощо? Руки після "ангела" чешуться, душа просить ше!
Alex(SAS)
04.06.2014, 17:16
А ты возьми и организуй масштабное, вон в том же Червонограде например или повтори Муравейник с размахом на Рясне.
FUnCooKie
05.06.2014, 10:47
Касательно Сталкера,от нашей команды четыре пары рук - за!
ну ваші то понятно, за "долг" так розумію?
74471
FUnCooKie
05.06.2014, 13:52
Можно за "задолженцев",можно за наемников.Лишь бы игра была =)
Виставлю на суд: формат - денна, полігон - рясне, тема - "зомбіленд".
Канва: високосекретна лабораторія, аварія, зараження, десяток виживших, решта персоналу і охорони - зомбі,
невеликий рятувальний загін (спецура) з метою евакуації (людей і розробок).
1. тільки спрінги + пістолети/ножі чи дозволимо АЕГи?
2. зомбі "тимчасові" (замість відсидки в мєртвяку) і бігають чи "постійні" і повільні?
3. упор більше на визволення і євакуацію (людей і речей) чи зомбіхантінг із утриманням контрольних точок?
74504
Makedonsky
06.06.2014, 22:12
А есть другой вариант сценария ?
Без зомбаков
FUnCooKie
07.06.2014, 01:08
Есть вероятность,что полетят томаты,но есть предложение отыграть сценарий с заложниками.
American Boy
19.06.2014, 00:38
якось мені стрьомно бавитись у войнушку в такий час ..... всі кому вистарчило сміливосты і досвіду .. вже там де треба .
Терміново!!!! Ми воєнні нас в групі є три снайпера необхідні для нас сошки та ГІЛЛІ.......три комплекта.. Люди добрі допоможіть нам ми будем перебувати в МОСТАХ три дні і виїжджаєм воювати, прохання помогти якщо встигнете побачити цей пост.
BarmaLINI
19.06.2014, 10:51
якось стрьомно бавитись у войнушку в такий час ..... всі кому вистарчило сміливосты і досвіду .. вже там де треба .
ну а кого не взяли или кому не хватило - тут
что ж им теперь - по домам сидеть и живот отращивать?
Обережно тебе зараз затягнуть в пучину флуду.
American Boy
19.06.2014, 12:37
я висловив свою особисту позицію , так само як це особиста справа кожного . І правда дуже багатьох не взяли , сказали що вони не потрібні ,але багато з тих кого не взяли але дуже хотів то пішли в ті добровільні організації.
andynagorny
19.06.2014, 12:53
Бодя, у тебя лицо скучное, тебя не возьмут. Кроме того даже если бы все все кинули и поехали, ты не думал что кто то может и не за ту сторону поехать? Может оно и лучше что бы тут в страйк а не там в войну.
FUnCooKie
19.06.2014, 17:43
Я вообще удивляюсь,как ты еще не радуешься,что приходится только так "воевать"?Что в тебя 0.2гр пластика летит,а не 4 свинца.
American Boy
19.06.2014, 21:54
та от якось не радуюсь .
Я вообще удивляюсь,как ты еще не радуешься,что приходится только так "воевать"?Что в тебя 0.2гр пластика летит,а не 4 свинца.
Извини, а сам ты уже поехал?
American Boy
19.06.2014, 22:21
а при чому тут Я ? чи може хтось сприйняв це як камінь у свій город? Бо я говорю виключно про себе .
Извини, а сам ты уже поехал?
Так выскажи свою позицию действиями. Вместо тысячи слов! Будем тобой гордиться. Или у тебя смелости и опыта только перед клавиатурой? Хотя да с клавиатурой у тебя получается.
А вот я поеду в воскресенье играть в страйк и не вижу тут ничего плохого, даже наоборот!
American Boy
19.06.2014, 22:42
Розжовую , якраз то сміливості не вистарчає бо немає досвіду , саме тому і стрьомно в такий час розважатись, бо соромно. Але якщо хтось сприйняв мої слова на власний рахунок ,як ніби я комусь дорікаю , то я в тому не винен.
Так выскажи свою позицию действиями. Вместо тысячи слов! Будем тобой гордиться. Или у тебя смелости и опыта только перед клавиатурой? Хотя да с клавиатурой у тебя получается.
А вот я поеду в воскресенье играть в страйк и не вижу тут ничего плохого, даже наоборот!
Админы, похоже эту ветку пора подчистить, начинает перерастать в политику
BarmaLINI
20.06.2014, 10:10
"страйкбол вне политики" не путать с "страйкбол вне реальности", тут нет политических лозунгов и призывов одной из партий
American Boy
23.06.2014, 22:32
щойно на кухні знайшов вагу :) і перша думка яка прийшла в голову це зважити свій MBAV , майже 8кг заважив . хто ще важив свій бронік ?
хто ще важив свій бронік ?
19-20 кг :)
American Boy
24.06.2014, 12:37
і що ти на нього навішав що він стільки важить ? я свій важив пустий , просто з плитами .
19-20 кг :)
Не, то я писав про вагу броніка з обвісом, в такому вигляді в якому з ним бігаю на денних іграх.
МБАВ чохол з підсумками + основні і бокові плити + магазини + вода в кемелі + боєзапас і інструменти
http://cs9361.vk.me/v9361405/43e6/H9x-mwhKlb8.jpg
щойно на кухні знайшов вагу :) і перша думка яка прийшла в голову це зважити свій MBAV , майже 8кг заважив . хто ще важив свій бронік ?
корсар м3 - 10 кг, и "хлам" почти на столько же
American Boy
24.06.2014, 16:35
якийсь у вас такий дуже двохзначний статус . друже мій .
корсар м3 - 10 кг, и "хлам" почти на столько же
http://s02.yapfiles.ru/files/891018/1404100761_727094834.gif
надо взять на заметку и на игре попробовать )))
rast gasser
01.07.2014, 09:57
Там просто драбини не видно))))
American Boy
02.07.2014, 09:03
як хакнути сайт пентагону :) , (не реклама ) http://forum.xakep.ru/m_1762630/mpage_1/key_/tm.htm
зы. Продам планы вторжения США в Иран и другие страны, схему биржевых крахов на 2010-2020гг, методику США по разрушению сознания славянского народа,
фото голой Анджелины Джоли. Дорого.
FUnCooKie
03.07.2014, 17:06
http://s02.yapfiles.ru/files/891018/1404100761_727094834.gif
надо взять на заметку и на игре попробовать )))
Дык,это...Отрабатываем.
Magnum1945
08.07.2014, 11:04
Особливості нашого часу :)
http://kiev.pravda.com.ua/news/53bbaa457a01e/
бро, хто шарить в коліматорах?
чувак правий чи м*яко кажучи "не в темі"?
http://anti-maidan.com/index.php?id=3493
В солдата стоїть Aimpoint Micro H-1 який почеплений дійсно задом наперед
http://www.aimpoint.com/products/all-products/product-singleview/product/Micro%20H-1/
rast gasser
08.07.2014, 15:37
Це нічо що на АК-47 компенсатор не ставиться штатно а в низу на фото АК-74.За шомпол зачепив бо небуло кільця з карабіном- ним він зачепив за приклад.Журналісти е журналісти.Те що автомат нульцевий не потертий- це він правий.
я думаю фотошоп а автомат - страйкбольный
"Кстати, кастомное цевье, приклад, накладки на газовую трубку стоят еще больше тысячи долларов." Тут щось не так, бо в наших як правило Шквал виробник, в нього, звісно, дорого, але далеко не 1000 баксів за такий комплект.
American Boy
08.07.2014, 20:50
от тому то я і писав , що якось стрьомно , бо люди лякаются тепер . Самого Міліціянти якось зупинили, попросили роозстебнути чохол ,але при вигляді М4 посміхнулись і поняли що срайкболіст . :)
Особливості нашого часу :)
http://kiev.pravda.com.ua/news/53bbaa457a01e/
rast gasser
08.07.2014, 20:54
В тренді короткостволи))))
American Boy
08.07.2014, 20:59
якщо придивитись до тіні від БТР та бійця то вони падають в різні сторони . помоєму фотошоп .
бро, хто шарить в коліматорах?
чувак правий чи м*яко кажучи "не в темі"?
http://anti-maidan.com/index.php?id=3493
American Boy
12.07.2014, 15:24
Сміх тай годі :) https://www.youtube.com/watch?v=gBF9MUsNUkQ
Makedonsky
16.07.2014, 15:22
Есть идея по поводу Львовского-страйкбольного скайп чата.
Может создать тему где ответственный человек будет добавлять желающих в чат.
Последнее время очень много новеньких которых стоит обучать.
Кто займётся этим ?
FUnCooKie
16.07.2014, 18:40
В смысле,новеньких в чат добавлять?
American Boy
17.07.2014, 08:45
я думаю що страйкболісти які моделюють ЗС США , мене підтримають у тверджені того ,що якось шкода, про те що зараз президентом Америки не є Дж.Буш мл. :)
Makedonsky
17.07.2014, 11:07
2 FUnCooKie
Да.
Будешь ответственным ТЫ. :):)
FUnCooKie
18.07.2014, 10:50
2 FUnCooKie
Да.
Будешь ответственным ТЫ. :):)
Я еще сам поучиться могу,а ты мне всех львовских новичков тащить предлагаешь :D
Есть идея по поводу Львовского-страйкбольного скайп чата.
Зачем создавать чат? Можно создать на форуме раздел "для новечков", и тут с ними общаться и "обучать". Если они заинтересованы играть , то им не помешает и видеть всё что тут твориться + остальные смогут видеть кто и чему их "обучает" ;-)
Вроде один страйк-скайп-чат уже создавался...
Наскільки я розумію то мова про те щоб просто добавляти новеньких в той скайп чат Львівського страйкболу який вже є. Ніхто там нікого премудростів страйкболу і тактик штурму не вчить і не збирається, просто спілкування людей на страйкбольну і супутню тематику. Там можна як мінімум зі всіма заочно познайомитися і можливо почерпнути якусь цікаву інфу з тих розмов. Вопшем якшо шо, то пишіть мені, я докину в цей чат.
FUnCooKie
18.07.2014, 13:14
Во как оно,Мак,разрулилось =)
Во как оно,Мак,разрулилось =)
Відмазався
Приветствую, парни. Нужна помощь ) Рассказываю суть. Очень хочется мне трубку курительную ручной работы по моему эскизу. Знаю, в Львове есть достаточно толковый мастер Зенон Пальчевский. Продает свои трубки на сувенирном рынке, недалеко от Оперного. Проблема в том, что мастер- человек старой закалки, и интернетом он просто не пользуется. У кого было бы времечко подскочить или к нему, или на тот рынок, чтобы показать фото трубки, которую я хочу, и выяснить, возьмется он за работу, или нет, поскольку сам в Львове бываю нечасто.
Файкарі Львова- відгукніться ))))
С меня - алкоголь при встрече за помощь))))
FUnCooKie
18.07.2014, 19:46
Відмазався
Неплохо бы меня,для начала,в этот чат закинуть.
Такая вот инфа:
http://espreso.tv/news/2014/07/28/sbu_radyt_ukrayincyam_vydalyaty_akkaunty_z_rosiyskykh_socmerezh
я давно казав що соцмережі - зло :twisted:
максимум - можна групу в скайпі забабахати.
FUnCooKie
28.07.2014, 21:59
А до этого у них типа паролей,ящиков и т.д. не было? :)
Львівяни може ви що де чули, знали, бачили, відчули? :)
http://www.novostimira.com.ua/news_118669.html а саме текст - "Предполагается, что местом для подготовки сделают Международный центр миротворчества и безопасности в городе Яворов Львовской области." - Це що Відкриття наші на славному Яворові, як і Дні Незалежності, під загрозою відсутності взагалі? Шкода буде!
American Boy
21.08.2014, 22:03
Ice Bucket Challenge
#icebucketchallenge
затер ..... через втрату актуальності
https://www.youtube.com/watch?v=7NZ04BG7TfA
- яскравий кліп, цікаві слова, особливо звернувши увагу на дату розміщення. Як написала одна знайома - це мистецтво музичного передбачення чи теорія всесвітньої змови?!
KarpatyS
26.11.2014, 09:20
поясніть ситуація по репутації.
Одному кулєзі не сподобався мій пост і тепер, як я розумію, репа в шаленому мінусі? Це взагалі нормально?
Ну несподобалась моя думка комусь одному а репа червона ніби ізгой...
BarmaLINI
26.11.2014, 09:50
ну значит ктото тебе минусовал репутацию и не нашлось никого кто бы плюсовал
Репутація на цьому форумі взагалі штука відносна, в принципі, і особливо ні на що не впливає.
Червоним підсвічують людям, які або флудять (багато букв - мало змісту), або набивають пости для маркету.
Більше про людину і її статус говорить дате реєстрації, кількість змістовних постів і т.д.
American Boy
26.11.2014, 10:57
Одному кулєзі не сподобався мій пост і тепер, як я розумію, репа в шаленому мінусі? Це взагалі нормально?
не турбуйся друже , це репутація "зашкалює" поза конкуренцією . :)
---------- Сообщение добавлено в 10:57 ---------- Предыдущее сообщение создано в 10:54 ----------
опа в суботу 29,11 я напюся , буде 2 роки як я зареганий на форумі . за ті 2 роки здаєтся 4 рази відсидів у Бані. :)
є така славна-давня притча анекдот - Взимку летів горобець, замерз і впав. Йшла коло нього корова, серанула і горобця накрило. Горобець відігрівся і зацвірінькав. Повз бігла кицька, почула, витягла горобця і з'їла. Звідси три моралі: не той ворог, хто тебе у гімно посадив: не той друг, хто тебе з гімна витягнув: сидиш у лайні, так не цвірінькай!
Так, що краще не брати дурного до голови і тяжкого до рук, і дивитися крізь призму....
Ну і ще не бажано заявляти що створюєш команду і будете моделювати Дельта форс. і просити підкинути фоточок.
American Boy
28.11.2014, 09:56
Ну і ще не бажано заявляти що створюєш команду і будете моделювати Дельта форс. і просити підкинути фоточок.
дельта форс то круто . :) .
але скоро багато хто буде мабуть моделювати "підрозділ" "Укроп" :)
Мені самому подобається Дельта! :)
Три-колор-десерт, Pro-Tec, М4, чорні берци з колінами і вперед!
78319
Мекк Сендман
28.11.2014, 13:05
Три-колор-десерт, Pro-Tec, М4, чорні берци з колінами і вперед!
http://s7.pikabu.ru/images/big_size_comm/2014-08_5/14086864913734.jpg
Ксеном! А у вас там набір є? Я хотів би дуже в команду! ;)
78323
Ксеном! А у вас там набір є? Я хотів би дуже в команду! ;)
78323
Нажаль допускається тільки оригінальне спорядження, впринципі можна оформити як рекрута.
Принаймні поки не відкладеш грошиків
78324
це ти розказуєш людині, в якої з'явився 2й оригінальний мультик в Україні ?
78325
http://pit.dirty.ru/dirty/1/2011/11/27/32663-180159-a1a0563d4498b9f5c8e56bafb747061b.jpg
Мекк Сендман
28.11.2014, 15:21
http://pit.dirty.ru/dirty/1/2011/11/27/32663-180159-a1a0563d4498b9f5c8e56bafb747061b.jpg
А до чого тут Цой?
Нажаль допускається тільки оригінальне спорядження, впринципі можна оформити як рекрута.
В вас типу ща вся команда в рекрутах ходить? :)
78325
Нажаль 2й не 1й, такий дорослий що вже мавби розуміти :D
пардоньтє, свічку не тримав
78325
Звиняйте, спав. А що за мультик???
Звиняйте, спав. А що за мультик???
Мультикам :)
Тю! Я думав, що Хокум якись новий кліп зробив.
Щось мене зовсім...
Ну соррі :)
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aPv9nMn_460s_v1.jpg
Чуваки, не знаєте, є зараз хтось в Пилипці зі страйкболістів?
Стрьомна фотка якато з вебки...
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/10571939_799841876742880_4073620729764248155_o.jpg
Всім гарних Різдвяних свят!
Святкового настрою і гарних коляд!
https://www.youtube.com/watch?v=pbQiVaMFaao
KarpatyS
12.01.2015, 14:06
хлопці підкажіть де можна взяти "ріг" на Mich 2001? Потрібно під камеру.
Makedonsky
12.01.2015, 17:08
Нужен Рог или ответка крепления под рог ?
KarpatyS
12.01.2015, 17:26
Нужен Рог или ответка крепления под рог ?
напевно і те і інше бо є лише Mich 2001 з рельсами і кріпленням центральним
маю всі кріплення для міч пиши в лічку
КарбофоСС
14.01.2015, 17:47
привет, шановнэ панство :smile:
с Вашего позволения, выложу тут несколько снимков
интерес, тыксказать, пробудить у некоторых известных в этом топике персон
парни, остальное у ореста на почте, рвите его на части :-P
с уважением )
http://s017.radikal.ru/i407/1501/b7/423aadac4b9b.jpg
http://s010.radikal.ru/i311/1501/a7/1cea8775fdba.jpg
http://s018.radikal.ru/i521/1501/52/1f92386c9f09.jpg
http://s019.radikal.ru/i632/1501/ac/d9235111ed7e.jpg
http://s018.radikal.ru/i506/1501/f2/e756af219b86.jpg
http://i072.radikal.ru/1501/9d/b19ab9582701.jpg
http://s59.radikal.ru/i163/1501/fb/d154edb80823.jpg
Угу, Рясне :)
http://www.image-share.com/upload/2820/210.jpg
KarpatyS
19.01.2015, 17:40
підкажіть якими найпростішими прогами користуєте для зведення відео з ігор?
P.S. Так, новачок!
Для простої нарізки добре підійде Sony Vegas.
КарбофоСС
22.01.2015, 23:58
Угу, Рясне :)
не может быть
даже и подумать не мог, что мы вторглись в макдональдс..
это все дым, будь он проклят :D
KarpatyS
19.02.2015, 11:25
хлопці підкажіть чи вартує уваги ця модель http://airsoft.ua/classifieds.php?do=viewitem&itemid=166750
якщо хтось має або знає тоцікавить:
- чи не жере батарейки
- чи не темне скло