Цитата Сообщение от Alladin Посмотреть сообщение
Был сегодня и видел в составе вашей группы были прокатчики. Они играли с механами?
Так-же видел несколько человек с бункерами из состава именно команд. Их допустили тоже в виде исключения?

Ну а вообще твои сегодняшние действия лично мне не особо понравились. Лично я разочарован твоими сегодняшними поступками.
Нет принципов, нет единой линии улучшения страйкбола, нет качества страйкбола на вашей игре (я его не увидел).

Группа которая ушла играть дальше по локации состояла из 5 команд и нескольких внекомов, притом все команды имеют чётко выраженное направления моделирования и их ты считаете не качественными страйкболистами? Ты считаешь что все они должны купить броники?
Не розумію в чому проблема, групи які сьогодні грали на рясне ж вроді нормально поділили територію і один одному не заважали (принаймні мені ніхто не заважав і я вроді нікому). Одним цікаво грати по своїм правилам іншим по своїм, і тим і тим народу цілком вистачало для гри. Нашій команді цікаво грати по вже відомим доповненням до правил (ті які Л5 називають):
  • Тільки механи.
  • Зарядка магазинів в відношенні 1 до 2 до реальних (і для кулеметів в тому числі).
  • Повновагові каска і бронік дають можливість поранення.
Відповідно ми завжди будемо раді приїжжати на ігри/тренування по таких правилах і самі будемо проводити по них ігри. І так, я вважаю ці доповнення розвитком страйкболу з тої точки зору, з якої його бачу я. В когось може бути інша точка зору і це його право. Особисто мені цілком достатньо того, що з гри я вивіз суцільний позитив, ніхто не жалівся ні на яких маклаудів. Якщо якісь найменші конфлікти і були, то зразу на місці вирішувались. Ні разу не пересікався з бункероносцями. Маю надію, що ви собі також отримали свій фан від тої гри, правила якої були цікавіші вам. Зачим зараз ображатися на когось з ким навіть не грав?